עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ohad5g,

יש לי בזמן האחרון ,לעיתים די קרובות אפטות זה מעצבן וכואב , מה מתרופה הכי מהירה לעלמת אפטה , הלכתי לרופא משפחה הביא לי משחה להרגעת הכאב וטמינים b ו c עשיתי גם בדיקות דם הכל הסדר אני בריא כמו שור. עושה ספורט הכל . אני מקווה שלא תביאו דברים מגוגל כי קראתי הרבה שטויות משם אז בקשה אם יש פה אנשים שסובלים מה אתם עושים ?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  2. שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שישנם מקרים שכאשר אני מבטל את הפלאש, יוטיוב מסרב להציג ב-HTML5 סרטונים רבים שבדר"כ עבדו ללא בעיות עם HTML5, ומחייב שימוש בפלאש פלייר. כתוצאה מכך, אני נאלץ להשתמש בפלאש. מה הסיבה לבעייה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ohad5g,

שלום רציתי לשאול אם יש פה אנשים שעובדים ב yes או מכירים ויכול לספר לי בקצרה על עבודה ואם הוא אוהב את עבודה , קשה פיזית מ1 עד10 , איך היחס , .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by DivineTurtle,

HEY GUYS, מחפש המלצות למכונה לעיצוב זקן, עם כמה אורכים (דגש - עיצוב זקן, לא שיער ראש) שתהיה איכותית - מבעלי נסיון בלבד. תקציב - 200 ש"ח.

5. תשמעו השאלות נהיות יותר ויותר הזויות כל פעם(לא קשות, הזויות!) גם כשיש את התשובות אני בקושי מצליח להבין מה הייתה הכוונה לא פלא שרק 21 ענו נכון אגב התאריך אחרון לשלוח לא היה היום ב12 בצהריים? כי לפי התאריך הודעה( 16:51 ,09.10.2013) זה נרשם אתמול

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by parlov,

אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by izir,

שלום שאלה שלא קשורה למחשבים... אימצתי אתמול כלב מעמותת גג לחיות מחולון היה וקרה אני לא אוכל לגדל אותו כי אחי הגדול חזר הביתה והוא אלרגי לכלבים בעמותה לא מוכנים להחזיר את הכסף בטענה שאני חתמתי על חוזה שאין החזר כספי כרגע אין לי מה לעשות עם הכלב רק למכור אותו ביד 2 זה חוקי מה שהם עושים? דרך אגב התקשרתי אליהם אחרי 4 שעות שלקחתי את הכלב והם אומרים לי אין מה לעשות וכאלה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אני לא מוצא איפה מוחקים מודעה שפרסמתי במדור יש שניה כאן באתר..

• 0 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. כותרת

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by Track,

אוקיי, אז לא בניתי אתר מאז שהייתי בן 14 (כמעת 10 שנים), כך שאני זקוק למעט מידע עד שהכל יסתדר לי בראש. אז ככה: קניתי דומיין מאתר LiveDNS. יש לי שרת בחו"ל כבר די הרבה זמן שאני משתמש בו לדברים כמו העברת קבצים דרך FTP וSeedBox. עכשיו, לפי הממשק של אתר LiveDNS, האופציה היחידה להפנות דף מהשרת לדומיין כדי להוות Main Page, כרוך בתשלום של 170 ש"ח.. אני כבר מתחיל לחשוב שעשיתי טעות שלא הלכתי על Box.co.il כי נראה לי שLiveDNS רודפי בצע (תתקנו אותי אם אני סתם משמיץ). מכאן אני תקוע. אני בעצם רוצה לחבר חלק מהשרת לדומיין בצורה שהעמודים באתר יהיו בתקן mysite.co.il/main/main.html ולא קישור למקום אחר (אם זה לא מובן מאליו), וגם כמובן ליצור חשבון אימייל תחת הדומיין החדש. אני לא מאמין שזה אמור…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. הזמנתי חבילה מ- deal extreme לפני כחודש. קיבלתי מספר מעקב לחבילה ועכשיו שאני בודק אותו משהו לא מסתדר לי... אולי תוכלו לעזור לי עם זה על פי מספר המעקב החבילה התקבלה למשלוח ב- 11/10 ונשלחת אל ברזיל (??!!!) והתקבלה ב- 25/10 בברזיל item No. Year Status Location Destination Country Date RB275254450CN 2013 Collection 20094905 BR 20131011 1004 RB275254450CN 2013 Departure from outward office of exchange 20110600 BR 20131011 1903 RB275254450CN 2013 NULL PVG BR 20131014 0200 RB275254450CN 2013 Arrival at inward office of exchange BRCWBA BR 20131025 1613 עכשיו באתר של הדואר במעקב חבילות בברזיל אני מקבל את הדבר הזה על מספר המעקב: 12/10/2013 00:46 Fo…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Re_Boot,

ערב טוב לכולם, אני עוד מאת צריך לחבור מגמה ואני מתלבט בין שתי מגמות 1)אלקטרוניקה ומחשבים. 2)הנדסת חשמל בקרה ואנרגיה. מישהו אולי יכול להמיץ לי לאיזו מגמה עדיף ללכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  13. היי אני מרכיב משקפי ראיה (או שם עדשות). יש לי מספר לא גבוה ואסטיגמציה כלשהי. כיום אני משתמש במשקפיים עם מסגרת של ריי באן שעלו לי כ 1000 שקלים. קצת נמאס לי מהמשקפיים וראיתי שברשת "קרולינה למקה" יש מבצעים לא רעים. כך שיש לי שתי שאלות: 1. האם מישהו התנסה במשקפיים שלהם ויכול להעיד בכלליות על איכות המסגרות או העדשות שם. 2. הבנתי שהם לא עושים שם בדיקות (הגיוני בהתחשב במחירים ובתצורת הסניפים) ודורשים מרשם מאופטימטריסט. מאיפה אני מביא מרשם כזה במינימום עלות? אני חבר בקופ"ח מכבי (שירות בריאות, ווטאבר). בפעם שעברה שבה הלכתי לרופא העיניים וביקשתי שיבדוק לי את המספר אני זוכר שהוא לא הסכים להביא לי מרשם - וגם כל המרפאה שלו היתה ממוסחרת ומלאה בציוד ראיה (משקפיים\עדשות\נוזלים) למכירה. כ…

• 0 תגובות
    • 6.9k צפיות
  14. Started by nisim2341,

https://soundcloud.com/attractionmelody/retaline

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, אז ככה אני מתכוון להרשם לבית הספר הולץ בתל אביב ויש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי אליהם 1)האם קשה להתקבל לבית הספר? 2)איך הרמה של בית הספר? גם מבחינה לימודית וגם חברתית 3)איך הצוות מורים שם? 4)ברגע שאני מסיים ללמוד עד יב אני יכול להשאר יג ויד? תודה מראש לכולם ד"א לכול אלו שעכשיו יבואו ויגידו שבית ספר צבאי זה חרא וכ'ו וכו' בבקשה על תטרחו להגיב כאן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by qwerty1987,

מתחיל מ-5GB, ונותן עוד 500MB למזמין ולמוזמן (עד תקרה של כ-20GB נוספים). דורש התקנת קליינט על המחשב, וישנם קליינטים לאנדואיד ול-IOS. למי שמעוניין לנסות, אשמח אם תרשמו דרך הקישור: https://register.tresorit.com/download?mode=1&ref=xqszc7

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

מחפש המלצות טיפים, חנויות וכו'

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מצלמת תיעוד לרכב. מצלמה כזו שמחברים לחלון הקידמי והיא מצלמת לאיפה הרכב נוסע ועוזרת במקרה של ויכוחים עם שוטרים או במקרה של תאונה לא עלינו. בנוסף, אבא שלי מתעסק בהנדסת תחבורה, אז הוא ישתמש בזה גם כדי לשלוף סרטונים על התנהגות נהגים בכביש ועל מיקום לא תקני של תמרורים - ככה שהיא צריכה לצלם טוב כדי לקחת משם תמונות וסרטונים. הדרישות שלי הן שהמצלמה תצלם FULL HD, שיהיה מסך קטן במצלמה כדי שהוא יוכל לראות מה הוא צילם ואם אפשר גם מצלמה אחורית (כזו שמצלמת אחורה, את הנהג למשל שהוא לא מדבר בסלולר) מה טוב. המלצות לדגמים ספציפיים? מחירים? מאיפה להזמין וכו'...?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by maayanfi86,

שלום לכולם, קוראים לי מעין, אני מתנדב בעמותת אליפלט. העמותה עוזרת לילדי פליטים בגילאים הקטנים (מגיל שנה עד כיתה ג') הילדים חוזרים מבית הספר למעון יום ששומר עליהם, וכרגע יש לנו מחשב אחד לכ 15 ילדים. נשמח לשמוע אם למי מכם יש ציוד מחשב שאינו צריך, ישן, או אפילו תקול ומוכן למסור אותו. המשך חג שמח, מעין maayanfi@gmail.com

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. אני מתעתד להיות בשישי שבת הקרובים בתל אביב ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אכסנייה שקרובה מרחק הליכה מבית ציוני אמריקה ברחוב אבן גבירול בתל אביב. שם ומספר טלפון של המקום. תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by דובי770,

היי רציתי לשאול אם יש למישהו בפורום פה זיכרונות DDR1 שהם יותר מ256MB לסטיק מלמסירה אם יש גם לניידים מה טוב. אני רוצה ללמוד קצת על כמה מחשבים ישנים שיש לי בבית (אני ישמח גם לסטיקים של DDR2) או כרטיסי מסך pciexpress שאין לכם שימוש בהם. אני רוצה ללמוד קצת על המחשבים שיש לי (ניידים ונייחים). תודה, דובי

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by _Amaterasu_,

מדפסות תלת-מימד, תינוקות מהונדסים גנטית ומחשבים בעלי תבונה אלוהית שיצטרכו לקבל החלטות מוסריות. ד"ר רועי צזנה, מספר על מגמות העתיד בספרו "המדריך לעתיד". ראיון שעדיין לא נעשה במכונית מעופפת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4461903,00.html

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. בין היתר, יצא לי לקרא הסופש פוסט זה אצל בלוגרית חביבה ומומלצת. לדעתי גם לא מעט מכם יהנו ממנו: "כנגד 4 תכנתים" כמובן, אתם מוזמנים לקרא עוד מהבלוג שלה, היא אחלה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by _Amaterasu_,

פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק אקסטרה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by Second Edition,

אוקיי , אז לאחר שראיתי את הסדרה הנ"ל במלואה . אני חייב לומר שאכן מדובר באחת הסדרות היותר מוצלחות שנעשו כאן . פשוט לראות את כל הסדרה מההתחלה ועד סופה . קישור לפרק הראשון

דיונים חדשים בפורומים