עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחרי שהוכיחו לעולם שמציאות מדומה יכולה להיות זולה מאוד עם ה-Google Cardboard, בענקית התוכנה עשויים להציע גם משקפי מציאות מדומה מתקדמים יותר לעולם הסמארטפונים רק לאחרונה שמענו דיווחים על כך שבגוגל החליטו לייסד חטיבת מציאות מדומה חדשה שתעניק לטכנולוגיה העולה את היחס לו היא ראויה, אנחנו מקבלים כעת מידע חדש שעשוי להצביע על המוצר הראשון של חברת הענק במסגרת הגישה החדשה והמשופרת – משקפי מציאות מדומה שנעזרים בסמארטפון, באיכות ובטכנולוגיה משודרגים. לפי המידע העדכני, בגוגל אמורים להשיק עוד השנה משקפי מציאות מדומה מדגם חדש שמתוארים ככאלו שיתחרו ישירות ב-Gear VR של סמסונג. המוצר של סמסונג הוא מרשים לחיוב, בייחוד בדור החדש בו הוא מתומחר ב-100 דולר בלבד – אך במידה וגוגל תשכיל…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by alonezer,

שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by 7k9af,

היי... אני מעוניין לקנות מכשיר DVD ואני זקוק להמלצות... אין תקציב מוגדר, אבל אל תגזימו עם המחיר.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by ExenTex,

כנסו ל-YouTube. ורשמו בחיפוש את זה : "total drama world tour trailer".

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  5. שלנו מעאפן...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Marom Tzadik,

מישהו מכיר תוכנות להשלמה אוטומטית במחשב נייד? מחפשת כבר מלא זמן, מעצבן להקליד הרבה. אשמח לעזרה :))

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  7. היי לכולם חברת און טור מארגנת חבילת הופעה להופעה של רמשטיין ב-25/11 (23/11-28/11) 5 ימים שכוללים מלון על בסיס חצי פנסיון טיסות ומיסי נמל+ העברות מהנמל למלון+אולי מהמלון לאולם ביום ההופעה וכרטיס כניסה להופעה (כרטיס עמידה שניתן לשדרג לעמידה קרוב לבמה בתוספת של 85 יורו) עלות החבילה היא 675 יורו ( רק הכרטיס עולה יותר מ-100 יורו) לאדם כאשר צריכים להירשם שני אנשים לפחות במחיר חבילה זה וכרגע חברים שלי לא ממש מעוניינים להצטרף אלי ולהירשם לבד זאת עוד תוספת של 195 יורו לחבילה מה שמייקר את העסק. ויש לי את ההזדמנות לטוס כך שחבל לי לפספס את ההופעה לכן אם יש כאן מישהו שמעוניין גם לטוס להופעה ולהירשם איתי ביחד אני מאד אשמח או שאם כבר מישהו נרשם לבד או עם עוד אנשים אני אשמח גם להצטרף אפ…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

test

9. Started by Re_Boot,

ערב טוב לכולם, אני עוד מאת צריך לחבור מגמה ואני מתלבט בין שתי מגמות 1)אלקטרוניקה ומחשבים. 2)הנדסת חשמל בקרה ואנרגיה. מישהו אולי יכול להמיץ לי לאיזו מגמה עדיף ללכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by Moty_p,

היי... אתם בטוח מכירים את התצוגה המקדימה שאתם מעבירים את העכבר מעל תוכנית פתוחה בשורת המשימות בחלונות שבע אם לא אז אני מדבר על זה: לפעמים יש באג והחלון נתקע לי ואני יכול להיות חופשי עם העכבר ולעשות כרצוני במחשב, החלון נשאר פתוח ומה שכל מה שקורה בתוכנה אני רואה בקטן בלייב... זה בדיוק מה שאני מחפש, אני רוצה לדעת איך אפשר להשאיר את החלון התצוגה הקטן הזה פתוח על תוכנית מסוימת שאני בוחר ולהיות חופשי עם העכבר כמו שהיה פעם במידה פלייר 10 בחלונות אקס פי כמו כן אם אפשר לשנות את הגודל של החלון יהיה עוד יותר פנטסטי.. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תוצאות מאוד אשמח אם תעזרו לי תודה.. עריכה: מצאתי איך להגדיל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם אפשר בעיברית לדגם 8333 או לכל דגם אחר(כל הדגמים דומים..) --כי ברוסית יש לי וזה לא עוזר..... :-\

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by ilaysk,

הוא בדיוק כמו UPS רק אחרי הפסקת חשמל לא מחזיק את המחשב נכון? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. האם מהירות של 12,600MT/s שניבאה לנו ADATA בתחילת עידן הזכרונות הדינאמיים החדש היא אפשרית? שיא המהרה חדש נמצא כבר בטווח של פחות מ-1,500MT/s מהמטרה הנכספתלכתבה

14. Started by shay7629,

שלום אני מעוניין לרכוש 8800GTS מחו"ל, מצאתי הרבה חנויות זולות הבעייה שלי היא שאף פעם לא ביצעתי הזמנה מחו"ל ואשמח לדעת על לינקים לחנויות בחו"ל שאנשים הזמינו מהם בעבר ללא בעיות ,ומה משך זמן המישלוח ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by catsmonster,

סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. https://en.bitcoin.it/wiki/How_to_set_up_a_secure_offline_savings_wallet

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OR007,

כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by sgt_flippy,

האם יש כנסים או הרצאות או תערוכות בפסח ובחול המועד?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. צבי הנינגה חוזרים, עוד פרטים על מלחמת הכוכבים וקפטן אמריקה ואפילו קאמבק להארי פוטר, בערך. השבוע הזה היה עמוס בקדימונים מעניינים לסרטים וגם למשחקים, היכנסו לכאן בכדי לא לפספס שום דבר בדומה לשבוע שעבר, גם זה הנוכחי מלא בסרטונים חדשים מעניינים שאנחנו מאוד רוצים לחלוק איתכם, אז ללא עיכובים נוספים, קבלו את עשרת הטריילרים שכדאי מאוד שתצפו בהם, ממש עכשיו. הסרט הקודם ממש לא היה מבריק, אך נראה שעשה עבודה מספיק טובה בקופות – והנה מגיע לו פרק המשך לגירסה של מייקל ביי לצבי הנינג'ה, מגיבורי התרבות האהובים ביותר בשנות השמונים. מייקל ביי הוא עדיין המפיק, בכיסא הבמאי יושב בחור חדש בשם דייב גרין, ועל המרקע נראים לראשונה גם ביבופ ורוקסטדי. יש סיבה להתלהב? אתם מוזמנים ל…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. היה פעם סרטון נדמה לי ב youtube או אתר נזבי בסגנון, אדון שמנמן ומשעשע לבוש גלימה נדמה לי כתומה (סטייל אערי כרישנע), שמתחיל לצחוק בטירוף ולהשתולל, נדמה לי שקראו לזה מדיטציית צחוק או משהו בסגנון... תודה (:

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by New-Old User,

אהלן, אני כותב את האשכול הזה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה כי סיימתי י"ב כדי להעביר את הזמן עד הגיוס שלי אני חייב לעבוד ולהרוויח כסף.. אז חשבתי על לשכת התעסוקה שקרובה אליי(חדרה) אבל אמרו לי שיתנו לי שם חרא של עבודות וכולם בשכר מינימום ואני רק עוד חודשיים בן 18 וזה אומר 700 שקל פחות בחודש! (במקום 19.95 אני יקבל 17.80..).. אז יש לכם אולי הצעות איפה כדאי לעבוד באיזור חדרה? - מעבר חד למשהו לא קשור - אני אשמח לעצות או הצעות ממכם : אני מקבל דירה קטנה, יותר נכון חדר אבל לא בבית אבל עם מטבח ומקלחת והכל ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות איך אפשר להפוך אותו שייראה מיוחד.. ואני לא מתכוון לפוסטרים אלא למראה בכלל(לא ריהוט אלא יופי..).. - עוד נושא לא קשור : יש לי אוטו (פורד) וחוץ מ…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by פילון153,

בס"ד טוב, אז עם כל המצב הביטחוני, צריך איזו הפסקה טובה כדי לשמור על שפיות, אז אני רוצה להביא לכם סיפור על מלחמה הגונה כנגד אוייב בעייתי והרסני במיוחד.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2374010

23. בראשון לציון, קרוב למרכז, לרוב יש חניה. לטכנאי מחשבים שמקבל לקוחות בבית ורוצה לעבוד מחנות מסודרת, אני מציע להשתמש בעסק שלי כמשרד ומעבדה, מציע גם חלקי מחשב במחיר עלות, שימוש בתוכנה לניהול קריאות שירות, שימוש בתוכנה למסמכים כמו הצ"מ, הזמנה, ת.משלוח, ח. עסקה, ח.מס קבלה ועוד. שימוש בכלי עבודה וחלקים להצלבה ושיתוף פעולה כללי. ללא התחייבות, אין שכירות, ארנונה, ביטוח, אינטרנט, חשמל וכו'. המחיר יהיה בין 1000 ל 1500 שח לחודש, תלוי בביקוש.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.