עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יצרנית הגאדג'טים הסינית מקווה להפתיע גם את שוק הרחפנים האישיים הצומח באמצעות המוצר הראשון שלה בקטגוריה לאחר שהצליחה להרשים אותנו כמעט בכל קטגוריה שנכנסה אליה תודות למוצרים באיכות סבירה ובמחירים תחרותיים במיוחד, נראה שהמשימה המרכזית הבאה של שיאומי (Xiaomi) הסינית היא בעולם הרחפנים, ובפרט הרחפנים שמיועדים לצילום באיכות גבוהה. החברה עתידה לחשוף את המוצר הראשון שלה בקטגוריה הלוהטת הזו כבר מחר, ב-25 במאי, וכעת אנחנו גם מקבלים סרטון קצר ראשון שמציג את המוצר המסקרן – לאחר מספר תמונות עמומות שהופצו ברשת במהלך השבועיים החולפים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A8-%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  2. המלחמה הבאה תהיה בידם של ההאקרים – איך נכנסים לעולם אבטחת הסייבר? כמו לא די במלחמות, במאבקים ובאינטריגות שהם לחם חוקינו ולחם חוקה של האנושות כולה בעידן המודרני, המהפכה האינטרנטית, זו שהפכה את העולם הגדול לכפר גלובלי קטן, נגיש וידידותי, הביאה עלינו את האויב המתוחכם ביותר שידענו אי פעם. לוחמת סייבר, לוחמת רשת או לוחמה קיברנטית הם שלושה כינויים שונים לפעילותו הזדונית האחת של ההאקר הממוצע, זה החודר למרחב קיברנטי אותו סימן כיעד לפגיעה וגונב ממנו מידע תוך שהוא משבש את פעילותו ומסב לו נזק. התפשטותו המהירה של הטרור הממוחשב הפכה את תחום אבטחת הסייבר לתקוות העתיד האולטימטיבית, כאשר הקלות הבלתי נסבלת בה עלול מידע רגיש או אישי לזלוג וליפול בידיים זדוניות, מאצה את התפתחותן ש…

3. אודה לכול העונה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. שלום רב: בחודשים האחרונים מספר שכנים בבתים סמוכים החליטו לקנות מכונות שטיפה (מכונות שבדר"כ נמצאות בשימוש תעשייתי [מפעלים וכד'] ואינן מיועדות מלתכילה לשימוש ביתי), ולשטוף באמצעותן במקום ישירות ע"י צינור הגינה שלהם, ובכך פעם בכמה ימים אני נאלץ לסבול מהרעש הנוראי של המכונות הללו. איפה אפשר להתלוננן על מפגע כזה?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by GIlan,

אהלן חברים במה יש יותר קרינה? אייפון 7 , X או GALAXY S9? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אמנם לא מדובר ב144, אבל לפני משהו כמו 12-13 שנים הכרתי פה בפורום בחור בשם אייל שגר במטולה, בימים של אייסקיו ומסנג'ר. עם הזמן, הקשר התנתק. לצערי לא זוכר את השם משפחה שלו. אבל הנה עוד פרטים שאני זוכר: יש למשפחה שלו עסק משפחתי של צימרים וגידול חקלאי. בזמנו(ואולי עד היום) הבחור אהב למבורגיני , דגם ספיציפי - murcielago 560 (זה היה הכתובת מסנג'ר שלו), והתעניין מאוד באופן כללי במכוניות. אולי אולי השם משתמש שלו פה בפורום מתחיל באות B (וזה באופן מעורפל..) לאחר חפירה באינבוקס לא מצאתי כלום.. * לא, לא מדובר בסיפור אהבה רומנטי - פשוט יצא לי איכשהו להיזכר בו והוא היה אחלה גבר, מעניין לשמוע מה קורה איתו היום. אולי מישהו מחברי הפורום הוו…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  7. היי, אני צריך חנות שמוכרת את כל הבטריות על כל גווניהן, כמו אלו של טלפונים או המיוחדות של מינידיסקים... כאלו.... מישהוא מכיר באזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by huber,

http://www.cio.com.au/article/268510/slideshow_--_tech_yesteryear_where_old_computers_find_their_final_resting_place?img=12444&ssid=1

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. שוב פעם, אם זה לא קשור לפורום הנ''ל, בבקשה להעביר. ערב טוב, הצעתי לחבר מחיר על לוח אם, מעבד, כ.מסך וזיכרון: לוח אם: 945P S3 מעבד: E6300 זיכרון: 512MB של KINGSTON מקורי כ.מסך: X1650XT על כל הרכיבים הצעתי לבחור, 650 ש''ח אולי 700. אבקש את דעתכם בנידון, אם המחיר מצדיק את התמורה וכו... האם המחיר שנתתי הוגן?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. http://www.boreme.com/boreme/funny-2006/bammo-p1.php Bammo! Card Walloper אם מישה יודע איך עושים אני אשמח נראה מגניב לאללה.. נראה לי שזה קשור בהכנה של חפיסה מיוחדת לצורך הקסם הזה במיוחד...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by kikkler,

היה פה לפני כמה זמן לינק להקלטה של בחור שהתקשר לתוכנית הכרויות ברדיו, וכל שאלה שהקריין שאל אותו הוא כזה "למה אתה מתכוון..." - יש למישהו לינק?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  12. Started by NetSpider,

Farting Preacher Farting Preacher 2 Kolla 2001 J-Blow Reptile Attacks

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לא משנה מצאתי, איזה גועל נפש ראיתי מלא מכוניות שנסעו שהייה צפירה(זונות בלאט).

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by Gohan,

חשבתי על לבנות רשת טלפוניה בתוך הבית שלי השאלה היא מה אני צריך כדי לעשות את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. הקליפ בשדות. נראה לי שהשיר בספרדית או משהו דומה (של המקסיקנים),. באמצע השיר קופץ אחד מכוער רצח עם צמות ומקל, שר על הפנים... קיצר שיר מצחיק יש אותו לפעמים ב YTV. :

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  17. אני רוצה לבנות לפרוייקט של 3 יח' מחשבים מסד נתונים לבניית מפרטים (ACCESS) והייתי רוצה עזרה וחו"ד בבניית המסד. מצורף קובץ של הטבלאות וקשרי הגומלין (ראשוני מאוד) אם אפשר, תעירו, בקרו, הציעו הצעות שיפור ותעזרו לי למצוא שאילתות נוספות(יש לי כמה, אני צריך למצוא איפה רשמתי אותן ולמצוא עוד). אני אעדכן כשיהיה לי זמן וכוח לארגן את הדברים תודה רבה על כל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by TimoTy,

טוב השיר הזה לא ידוע הוא מלפני 4-2 שנים ככה שר אותו גבר והשיר הוא על מישל ואני חושב שאחת השורות בפיזמון הולכות ככה : michel...... what im gonna do with you michel ........... וככה זה ממשיך אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וחשבתי שאולי יש סיכוי שאחד ממכם ידע ....... נ"ב אם אתם מכירים איזה אתר או שניים שאפשר לכתוב שורה משיר והוא יתן לך את הטקסט ואת השם של השיר והמבצע זה גם יעזור ..... תודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  19. לא יודע אם אתם יודעים או לא אבל התחרות השנתית של המגזין DJMAG שמדרגת את 100 הדי ג'ייז הכי טובים בעולם התחילה ותכף ההצבעה נסגרת בואו נעשה מאמץ ונעזור לאינפקטד להגיע כמה שיותר גבוה כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לפה: www.djmag.com/top100 לדרג את אינפקטד ראשונים ברשימה שלכם(אתם מוזמנים לדרג גם אומנים אחרים שאתם אוהבים) למלא פרטים ולאמת את ההצבעה דרך המייל שתקבלו(חשוב-בלי אימות הקול לא נחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by maverick,

מסתבר שמה-1.1.04 סלקום משנה תעריפים של דברים מסויימים ולא ממש טורחת להודיע. כל מי מנוי על מסלול שבו משלמים סכום כסף מסויים (70 ש"ח בערך) ומתקשרים ל-6 יעדים בלי זמן אויר הולך לשלם יותר: התעריף על המסלול יורד ל-35 ש"ח בערך אבל השיחות כבר לא בחינם. הן יעלו 16 אג' לדקה! זו שערוריה לשנות הסכמים לאחר שהם נחתמו!!!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. אהלן, במקרה סיימתי קורס שבסופו קיבלתי את תעודות ההסמכה האלו,במה הם יכולות לעזור לי בחיים? אפשר למצוא עם זה עבודה משהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. אני מתכוון למשחק האסטרטגיה שיצא אחרי רדאלרט . אפשר לשלוח גם לאמייל שלי את המספר אי סי . nati8056@walla.com

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.