עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אמנם קשור לאוברקלוקינג, אך המגזין מיועד לקהל הרחב. תהנו http://sproogmedia.cmail2.com/t/y/l/kieiy/tjidvmd/r

2. Started by Peri228,

שלום 0: אני מחפש חנויות רשת ( Lan Shops ) באיזור המרכז והסביבה ( כפר סבא , נתניה .. ) , ובאיזור חיפה . אם אתם מכירים חנות כלשהי , אשמח אם תתנו פוסט עם כמות המחשבים שיש שם + טלפון וכתובת .. זה ממש חשוב לי , ואני אשמח אם תוכלו לעזור ..

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  3. Started by reviZor,

שלום חברים אני רוצה לבקש ממכם בהצעה לנעלי עבודה מה שהן חייבות להיות זה נעליים גבוהות עם הגנה משולשת חובה ( התחשמלות, החלקה וכמובן עם כיפת ברזל). מחיר מקסימלי של 600 שח

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by redti,

שמעתי איזה שיר בפרסומת לארץ נהדרת.. זה הולך ככה.. i dont know why i love you..but i love youu חח זה לא ממש סימפטום לזיהוי אבל אולי בכל זאת..

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

עשו מהמשחק סרטון פרסומת למסטיק מנטוס משו מה זה מצחיק אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום... משהו אז פרסם את זה בVGAMES אך לא מצאתי את זה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. שאלה קצת מוזרה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. אם מישהו מוכן לעזור אודה מראש. אני צריך מין תחנת מזג אוויר קטנה, מד לחות, ברומטר ומד חום.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי רציתי לדעת אם יש רקעים של הבחורות והדמויות מהכרטיסים של ספיר ג'יקוב ושאר היצרניות שמייצרות כרטיסים מבוססים ATI .. חיפשתי את זאתי או זה לא יודע איך לקרוא לצפרדע הזה אבל לא מצאתי.. http://www.maplin.co.uk/images/Full/a98gh_new.jpg אשמח אם מישהו ימצא רקע של משהו בסיגנון מאחר וזה רזולוציה גדולה ותמונה אבקש להעלות על אתר ולא לשים אותם פה שלא יווצר בלאגן בתראד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. ראיתי את הכתבה הראשונה בתכנית וכך היה - אדם מגיע לחנויות וקונה מוצרים בכרטיס אשראי. לאחר העברת כרטיס האשראי המערכת דורשת אישור טלפוני לעסקה. האיש מוסר קוד בן 4 ספרות לקופאית, לעיתים אף מקליד אותו בעצמו בקופה, והעסקה עוברת. בסעיף הטלפון הוא מוסר את הסלולרי של ג.נ, שהחנויות מתקשרות אליה לאחר מכן. בכתבה דובר רבות על השעות בהן ג.נ מקבלת טלפונים מהחנויות, פירוט של מגוון המוצרים שהבחור רכש - מטקסטיל ועד למחשוב, גילוי העובדה שהבחור כיכב כבר בעוקץ קודם, וכמובן לסיום הראו אותו צועק על התחקירן שבא לקבל ממנו תגובה. עם זאת, הייתה התעלמות מוחלטת מדברים כגון למי שייך כרטיס האשראי בו השתמש (והקשר, אם קיים, לג.נ), ומאין השיג את הקוד בן 4 הספרות שאיפשר את ביצוע העסקה (שאני מנחש שזה הקוד ש…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. הטכנולוגיה שמבטיחה לשנות את העולם כפי שאנחנו מכירים - טעינת סמארטפון מלאה בתוך דקה אחת בלבדלכתבה

10. Started by x-dude,

מישהו יודע איפה החנות הזולה ביותר בארץ (עדיף הזמנה מאתר) לבבילון 5 העונה הראשונה ב DVD? בחניות הגדולות קצת הגזימו,איזה 400+ שקל,למה מי מת

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by zomero,

כפי שכבתבתי למעלה הוטל עלינו לעשות project באנגלית בנושא הומור... בקבוצה חלטנו שנלך על הומור בצה"ל ובשל חוסר הנסיון שלי אין לי כל כך מושג מה לכתוב (תיכננתי לתאר פרק של מ.ק. 22 ולשאול את אחי- אבל עד שהוא יבוא אני אצטרך להגיש...) ולכן אני פונה אליכם בבקשה שתרשמו כאן כל מיני קטעים מצחיקים שהיו לכם בצבא (עדיפות לסיפורים של קרביים!) או סתם בדיחות על צה"ל... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by Symbore,

עברתי לאחרונה לטריפל של הוט. היום נפל הטלפון, כאשר התקשרתי לתמיכה אמרו שהכל בסדר עם המרכזיה וכניראה הבעיה אצלנו והזמינו טכנאי, הקטע שהטלפון חזר לעבוד ואניל א יודע אם כדאי לבטל את הטכנאי. בזמן שהטלפון לא עבד הגלישה הייתה מצוינת וגם הכבלים עבדו. יכול להיות שזה היה משהו נקודתי?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by Ido.G,

שלום, אני לומד הנדסת תעו"נ. במסגרת הלימודים אני גם לומד תמחיר. המקצוע הזה פשוט עושה לי כאב ראש. המרצה שלנו פשוט על הפנים. אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מה הוא מלמד ומה ההגיון מאחורי התרגילים. לקחתי את הספר "תמחיר הלכה ולמעשה" של אינהורן מהספריה, אבל הוא גם על הפנים. אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר ברור, נוח והגיוני בתחום- אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. חברה שלי התגייסה לפני כשבועיים בערך וכרגע היא בטירונות בצריפין [בה"ד 11 אם זה רלוונטי] והאי ביקשה ממני לברר בקשר לבוחן "אין לי ארץ אחרת" מכל אחד פה שיש לו שמץ של ידע על הבוחן, ידע על המבנה דברים חיוניים וכו'... או אפילו הפנייה לפורומים אחרים שהם בעלי מידע חיוני זה. תודה רבה לכם !

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  15. צריך מידע תמציתי ככל האפשר בנושאים הבאים והמסביב (אם יש): תכונות קבל נגד וסליל בזרם חילופין; הסבר תמציתי על פעולת טרנזיסטורים (לפחות BJT ו-MOSFET); זיהוי סוג מעגל (HPF,LPF); זיהוי סוג מגבר (הפרש,שרת וכד'). אשמח מאוד אם זה יהיה בעברית. תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  16. כמו בכותרת אבל אתרים בעברית ולא באנגלית. נ.ב עשיתי חיפוש בגוגל לפני שפתחתי את הת'רד

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by Component,

מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_Comics.asp?curpage=1

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. ז"א מה התקציב האידיאלי למחשב חזק היום כשבעת שיפור שנה מהיום או יותר לא יהווה מכשול לדוגמא אם אני לוקח ספק Corsair vx450 ובעוד שנה אני מתכוון לקחת כרטיס HIGHEND עם דרישות גבוהות שאני לא אצטרך להחליף גם עוד רכיבים

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. התחלנו את הדרך בדור החדש עם תצורת זמני שהות של CL40 בתור ברירת המחדל, וכעת אנחנו כבר ב-CL28 - האם יש עוד הרבה פוטנציאל לשיפור מעבר לאופק?לכתבה

21. גוגל פיטרה את בלייק ל'מוין, שפרסם בחודש שעבר מכתב בו טען כי למדא, מערכת הבינה המלאכותית של החברה, פיתחה מודעות לגבי זכויותיה. בחברה הגדירו את טענתו "חסרת ערך"לכתבה

22. אהלן. מישהו\י יכול להמליץ לי על אפליקציה שנתמכת ע"י אנדרואיד וגם ע"י אייפון שניתן להצביע בעזרתה? לדוגמה: מרצה שואל אילו מבין התשובות נכונות לדעת הסטודנטים ,והם יכולים להצביע דרך הפלאפונים שלהם.

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. באמזון דוט קום או אמזון CO UK הבריטי ? אין לי כח להרשם בUK ולמלא מליון BOXES עם כרטיסי אשראי וכו' אז אני שואל כאן תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. בעקבות כל הקבוצות רכישה שנפתחות בזמן האחרון אני מרגיש שאולי שווה לי לנסות כאן, כיום ניתן ללמוד את ההסמכה הזאת רק במרכז לצערי וחבל, לאחר שהתייעצתי עם אחד המרצים במטריקס נאמר לי שניתן יהיה לפתוח קורס במידה ויהיו בסביבות 10 - 15 נרשמים, ואני אומר אם אפשר לנסות כאן למה לא...

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.