כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 287 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 332 צפיות
- 1 follower
-
-
הבחורים החמיצו שני פנדלים תוך 2 דקות ! עדיין, מחזיק אצבעות ! שהחיינו ! אוף, זה היה לא קל, בלשון המעטה ! אבל, זה בהחלט בזכות ולא בחסד ... שנדע ימים שמחים יותר !
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
- 1 follower
-
-
https://youtu.be/ZSj7QsHRxHQ ומה שונה הפעם ? האמת, לא הרבה. אבל זה טרי ובכותרות שם, אז היות וכאן באתר העניינים יגעים, קחו קצת אתנחתא קלילה מעניינים הרי גורל עם ובלי מרכאות בתקשורת הישראלית ...
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 304 צפיות
- 1 follower
-
-
כן, מה שקראתם. הרקע של שולחן העבודה ב - XP "משודרג" ל - 4K. אני אישית, רחוק מלהיות מרוצה. שפטו בעצמכם - https://tech.walla.co.il/item/3585683
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
NVIDIA השיקה באופן רשמי את RTX 4060 ואנחנו בודגמים את הדגם שלך GIGABYTE על מערכת אחת חדשה עם Core i9 13900K ואחת ותיקה עם RYZEN 7 2700X - עד כמה גדול הפרש הביצועים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 300 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 335 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
אני בוחן את המושגים הבסיסיים של RAM ו-ROM במערכות מחשב ותוהה לגבי ההשלכות המעשיות שלהם בתכנות. להלן קטע קוד להקשר: # Python code involving memory operations data = [1, 2, 3, 4, 5] result = sum(data) print("Sum of data:", result) למרות שהקוד פשוט, אני מעוניין להבין את ההבדלים המעשיים בין RAM ו-ROM וכיצד הם משפיעים על פעולות כמו זו בקוד זה. במה שונים אחסון הנתונים, מהירות הגישה והתנודתיות ב-RAM מהאופי הלא נדיף של ROM, וכיצד משפיעות ההבחנות הללו על החלטות תכנות? כשאני חוקר כמה אתרים כמו Scaler, אני גם תוהה אם יש מצבים מסוימים שבהם השימוש ב-RAM או ROM הופך חיוני למהירות ואמינות הקוד הטובות ביותר.
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 301 צפיות
- 1 follower
-
-