כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
האם קיים אתר כלשהו ממנו אני יכול ללמוד על לינוקס וכאלה??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע בדיוק באיזה פורום לפרסם אני צריך טכנאי רשתות שיכול לטפל ברשת יש 3 מחשבים רגילים + נייד הרשת קיימת אבל פתאום מחשב אחד לא רואה את השני משלם כמו שצריך אבל מחפש תותח במחשבים בנוסף מחשב הראשי צריך לעבור שדרוג קל מפרסקוט 3.6 GHZ ל -Q6600 והחלפת קירור למעבד -לטוניק שזה המלצה של רוב החברה מהפורום אם יש טכנאי רציני ישיצור איתי קשר בפרטי ביקשתי טכנאי מכמה חנויות אבל אמרו לי שאין להם שרות כזה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית חבילה של מטבעות משנים עברו וממדינות זרות . לא מבין בזה כלום זה כנראה של אחי הגדול ואני אמור למכור אותם ... לאן אפשר לפנות ? איפה אפשר לקבל מידע כדי שלא ישדדו אותי ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מוריד את התוכנה BlueSoleil למערכת הפעלה שלי (VISTA 64BIT) ורשום בדף של המוצר שללא רשיון זה מוגבל ל-5 מגה (5M Limitation (Amount of data. עכשיו השאלה שלי היא האם זה מוגבל עד לגודל קובץ יחיד של 5 מגה או שאיך שאני יגיע בסה"כ ל-5 מגה אני לא יוכל יותר להשתמש בתוכנה ללא רשיון ? http://www.bluesoleil.com/download/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
תגידו איך\מה זה משטרה צבאית.... הבנתי שמשהו יכול לסדר לי שם להיות משהו (הכל מעורפל) אבל אין לי אפילו חצי מושג אם זה שווה משהו או בכלל מה זה..
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, אני מתנדב כבר בבי"ס יסודי, ולאחרונה המאמן שלי בהאבקות הציע להביא לי טופס שפוטר אותי מההתנדבות. (שכן אני לא עושה שם שום דבר וזה סתם בזבוז זמן כי רוב הזמן אני וחבר שלי יושבים ומשחקים קלפים :) על הטופס רשום שאני נמצא אצלו בימים א'-ה' בשעות 5-8 (שזה נכון), הבעיה שאני מתנדב ביום שישי בבוקר... השאלה שלי פה, האם זה פוטר אותי מההתנדבות, או שזה כביכול אני "מתנדב" אצלו? אני שואל את זה פה כי האחראי למחוייבות האישית מגיע פעם ב...והמחנך שלי לא מעוניין לענות (?!) שכן "שיגעו אותו כבר עם זה".
-
- 49 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לברר לי כמה עולה אייפוד טאץ' GB ו 16GB בבאג בדיוטי פרי? ניסיתי לברר בעצמי אבל בסניף אחר של באג אמרו שאין להם את הטלפון של הסניף בדיוטי פרי (כן, בטח) ואין שום אפשרות לברר כמה עולה מוצר מסויים שם... תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם כשאני הולך לישון אני שם את הפלאפון ליידי ושומע משהו מהפלאפון אם הקרינה של הסלולר מזיקה? ואם קיימת מערכת סטריאו ללא דיסקים שאפשר להוסיף מוסיקה דרך הusb ויהיה אפשר לשמוע דרכה. תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שמתם לב לתמונה המוזרה הזו של פרס עם מה שנראה כמו חבל תלייה סביב הצוואר שלו ? YNET יודעים משהו שאנחנו לא ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236643,00.html *וכן אני יודע שזה לא באמת חבל תלייה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה פשוט מרתיח!!!! בלי קשר לכוננים הקשיחים.. לפני כמה חודשים i5 2500 עלה בחנויות האלה 850 ועכשיו הוא עולה 960.. i5 2400 עלה 800 ועכשיו לפחות 900.. היה ניתן למצוא gtx 570 ב1300 ועכשיו ב1500.. amd 6850 עלה 600 ועכשיו 650.. גם הבאנדלים של מארזים וספקים התייקרו.. הכל מתייקר!!!!! למה?!!?!?!?! מה אנחנו מתקדמים או הולכים אחורה?? אני שואל פה כי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אולי הם לא סתם מתאמים מחירים כמו בני זונות..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש סרט עם הורים שלוקחים לאימוץ ילדה מהונגריה ששמה גיטה ואיזה עורך דין אחד מרמה אותם ,מישהו יודע את שם הסרט? נא לכתוב את השם באנגלית! תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בזמן ניקיון הדירה במעונות נתקלנו מתחת לכיור בחפץ מוזר זה פלסטיק אפור עם נוזל בפנים וסוגר מנייר אלומיניום לא רשום עליו שום דבר ולכן אין לי מושג מה זה לא פתחנו את הסוגר לכן אני לא יודע עדיין מה הוא אותו נוזל אני פשוט חייב לדעת מה זה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מצאתי את האפיקומן אבל האחים הז**** שלי גנבו לי אותו ייקח אותם השד, אני יכול לתבוע אותם ?! טוב, לא חברים, אתעלם מהברכות הבנאליות ואאחל לכם בפסח הזה המון כסף, המון אהבה והמון _______(השלם בעצמך). בברכת אם שותים לא נוהגים - בשביל זה מסנג'רים חברים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו, באמת הצלחם ללמוד את כל 100 המושגים האלה?! אני יודע שלפעמים אנחנו מתלוננים יותר מידי על מבחנים ושיש יותר מידי חומר וכל הח** הזה אבל WTF משרד החינוך השתגע! 100 מושגים?! אנחנו בכתה עם המורה למדנו בקושי 50 וזה עוד אחרי חרישה! מישהו באמת הספיק ללמוד הכל?או לפחות כמעט הכל? אני הלכתי להתכונן עוד קצת בתקווה להגיע ל-70 מושגים . בהצלחה לכולם (וכנראה שכולנו נצטרך את זה ..)
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איתן כבל, השר הממונה על רשות השידור הסביר את המטרה של אותו גוף, אז אם שאלתם את עצמכם למה אתם משלמים אגרה, היה התשובה: http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000194665 ובל נשכח להוסיף "וכל הכבוד לשר" (ע"פ מילות השיר המפוסם...)
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
Rodney Carrington - Show Them To Me.mp3 אני מחפש את השיר הזה, עדיף להורדה ישירה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=609177&sid=127
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן פרויקט שהוא בעצם אמור להוות אולם ענקי בתלת מימד אליו יוכלו להיכנס אתם הגולשים. כמובן כל מי שנכנס ייראה בתור דמות תלת מימדית, יוכל לצוטט אחד עם השני. כמובן לא פירטתי פה את הכל..אני מתכנן עוד הרבה פרטים ואפשרויות כמו מנוע של תנועות מימיות, אפשרות לשבת על רהיטים ועוד ועוד! לא הכל כל כך פשוט איך שזה נשמע! הרי צריך גם לדאוג לתוכנת הadmin אשר דרכה יהיה אפשר לנהל את כל החדר הזה.. עוד נקודה חשובה שכל העסק הזה צריך להיבנות בגראפיקה טובה! (לא כמו icity למשל, משהו שדומה יותר לsims 3D ) ועם רמת פירוט גבוה יחסית! כמו שאני מבין אי אפשר לשלב כזאת תוכנה במסגרת של דפדפן אינטרנט וזה אמור להיבנה בתור אפליקצית מולטיפלייר ברמה של משחק (תקנו אותי אם אני טועה). אני בנאדם ריאלי, …
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מתחילות להיות לי רגשי נחיתות על זה שיש לי "רק" Q6600 ו HD4870. המחשב אצלי כבר קצת מעל שנה, ואני מתכנן להעיף (למכור) אותו לקראת סוף שנה, שיתחילו לבוא משחקי FPS דורשי DX11. לגבי שדרוג-אני לא מת על הרעיון. אני לא אוהב להתעסק עם חומרה יותר מדי-אני תמיד חושש שמה אני אהרוס חלק חשוב ויקר. חוץ מזה, לקח לי מעל שלוש שעות כולה להחליף משחה טרמית ( ), ואני לא רוצה לשבת שבועיים על לוח אם (וגם אין לי הרבה מקום לעבוד ככה שזו גם מגרעה). בקיצור-מה אתם ממליצים? נ.ב תורידו הצבעה אחת ב"לא מחליף, משדרג לאט לאט" בגלל שאני הצבעתי כדי לראות את התוצאות.
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
באיזה תוכנה אתם משתמשים להדפיס עטיפות לקופסאות DVD ?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מהו עמוד הבית שלכם? לי יש שניים: 1.Walla בשביל האימייל 2.HWZone (איך לא )
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-