עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moty_p,

איך פותחים תאב (עם שם אני קובע) בפורפיל שלי בפייסבוק? אני רוצה לראות איזה דברים חמודים אני יכול לעשות אני יודע שזה דורש עבודה עם א'גקס אין לי בעיה עם זה.. אין גם בעיה עם XML (מה שיותר בטוח)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by adi518,

למחוק. פורסם בפורום הלא נכון.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by sna-E,

אבא שלי נוסע עוד כ-18 יום לתאילנד ובהזדמנות זו רציתי לרכוש לעצמי מחשב נייד. אשמח לקבל פרטים על המחירים באיזור (בנגקוק) ואולי גם אתרים של חנויות טובות RESPECT SNA-E

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by tom123,

למחוק

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. לפעמים מקבלים עם העיתון כזה דף קטן ובו כל מיני מוצרים דיי זולים להזמנה.. עכישו ברור ש99 אחוז מהדברים שם הם זבל אבל נגיד וכישהו יש משהו שנראה לי שאני רוצה להמזי ןוהמחיר שלו ממש מצחיק אז אין לי בעיה גם להזמין ומקסימום קיבלתי זבל. השאלה רק אם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת שנקרא דיירקט סחר כי אין לי כוח להסתבך עם נתינת מספר אשראי..

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  6. Started by waizman,

לנעול אה למחוק - בטעות שלחתי פעמיים

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם אתם גרים בקוריאה או יכולים להשיג את הערכה הנה משהו שאפשר לבנות http://www.wowrobot.co.kr/enter/dEnterWebData/KHR-1/khr1_a.wmv http://www.wowrobot.co.kr/Shop/index.php?var=Good&Good_no=234 - בקוריאנית אפשר לתרגם ב AV מחיר בשקלים : 5600

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. למה להסתפק במאווררים בעלי הארה בצבע אחד ויחיד כאשר הדגמים המציעים קשת של צבעים שניתנת לסנכרון ותיכנות הופכים לנגישים ונפוצים יותר מאי פעם בעבר? לכתבה

9. תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה

10. מבקש עזרה בחיפושים אחר בובת בובספוג למכירה!!! או פוסטר גדול של בובספוג (ממש גדול לא כמו של העיתונים "מעריב לנוער" וכאלו) תודה...

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by the king2006,

כמה עולה רשיון אופנוע ??? ואיפה ניתן ללמוד באזור פ"ת?? תודההה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by talevi83,

אהלן חברים, כשהייתי בהודו שמעתי איזה שיר הודי שמשמיעה איזה בובה של גנש עם כל מיני לדים צבעוניים שמקשטים אותה, שבוע שעבר שמעתי את זה שוב בכניסה למסעדה "24 רופי" בת"א. ושוב, אותה בובה של גנש... מישהו יכול לעזור לי עם השם של השיר הזה? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? חיפשתי ב youtube מנטרות של גנש אבל שום דבר ממה ששמעתי לא היה מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Green,

שלום אז לפני איזה חודש וחצי גנבו לי את מספר הICQ המיוחד שלי (991111 תנקמו בו בשמי) וכל דרך להחזיר לי את המספר לא העלה פרי רציתי לדעת אולי למישהו יש מספר ישן שהוא לא צריך עם פחות מ9 ספרות כמו היום או מספר קליט אני רוצה לציין שהמספר שהיה לי לא היה גנוב או משהו. הוא ניתן לי במתנה מחבר שעבד בICQ אז כל מי שיכול לעזור לי אני ישמח ושלחו לי הודעה לפרטי או פה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=cUrsMGf2Cqk

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Lol10k,

שלום. אני מחפש סמל מסויים,של עיגול,וממנו יוצאים 3 קווים מעוגלים,בערך ככה ~. ובקצה כל קו יש ראש כזה של נחש... אני מחפש סמל מעוגל לרסס על משטח כלשהוא,זה יכול להיות גם קטן מאוד. אם מישהו יודע על מה אני מדבר או יש לו סמלים יפים אחרים הוא מוזמן להגיב תודה רבה! עריכה: מצאתי חח זה הסמל הזה http://metku.net/reviews/tarantula/index.jpg כ"כ לא כמו שתיארתי אותו. אז אם למישהו יש סמל מעוגל יפה... סליחה על השיגוע,אם למישהו יש להבות שמתפשטות לצדדים כמו זה: אני אשמח

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by eranx,

מישהו מכיר שמות של ארגוני מחאה באמריקה (כל יבשת אמריקה) או באוסטרליה שהשפיעו על הממשל? לא משנה באיזה שנים... סוגי השפעות לדוגמא: הפלת המשטר, העברת חוק, קידום זכויות.. תודה...

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. חשבתי שזה יהיה נחמד לשים אותם בתור אייקונים ל"מחשב שלי" וכולי' יש אפשרות לעשות את זה?אייקונים של אנימציה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by BlackDiablo,

אני צריך את האקפלה של השיר GROUPIE LUV בשביל רמיקס אני לא מוצא בשום מקום חיפשתי בגוגל אימיול קאזה וBAERSHARE אם למישהו יש לינק או משהו בבקשה!!!!!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. היי אני מחפש אתר שאני אוכל לדעת בערך לגבי מחירים של לפטופים ומצלמוצ דיגיטליות בלונדון, אני עובר לגור שם בחודש הבא ורוצה לדעת כמה בערך יעלה לי שם מחשב נייד. אתם יכולים להמליץ לי על חנויות אונליין שאני אוכל להעריך קצת מחירים? תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום. אני מנסה לשנות לשניים מהסירטונים האחרונים שלי ביוטיוב את התמונה הממוזערת, כי התמונה המקורית נראית איום ונורא, וזה לא עובד. ברשימת הסרטונים שלי התמונה הממוזערת נעלמת, ובהגדרות הסרטון ההתמונה הממוזערת בהגדלה נשארת כמו שהיא ופשוט לא משתנה לזו שבחרתי. פתחתי דיון בפורום של יוטיוב בגוגל לגבי הבעייה ועדיין לא קיבלתי תשובה שם ונאלצתי להקפיץ את הדיון שלי שם. מה הסיבה לבעייה והאם יש עוד משתמשים שחווים אותה? נ.ב. כל הסירטונים שלי ביוטיוב אינם נגישים לציבור מטעמי פרטיות, ורק משתמשים עם קישור יכולים לראות אותם (Unlisted). עדכון: מישהו ענה לי בדיון בפורום יוטיוב בגוגל, ואמר שיש בפורום הרבה מאוד תלונות שהאופצייה הזאת לא מתפקדת, כך שייתכן והאופצייה מקולקלת ושעלי לחכות עד שגוגל תתקן…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מה זה נותן לי?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  22. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש לידיעת מנהלי האתר... השימוש באופציית ה"יידע"( מוחקת את ההודעה/ת'רד. (או לפחות מחקה לי פעמיים). מטי.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.