עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מבוא: מסגרות למידה עמוקה הן כלים חיוניים לבנייה ופריסה של רשתות עצביות, המאפשרות למתרגלים להתמודד עם משימות מורכבות כמו זיהוי תמונה, עיבוד שפה טבעית ולמידת חיזוק. עם שפע של מסגרות למידה עמוקה זמינות, כל אחת מהן מציעה תכונות ויכולות ייחודיות, בחירת המסגרת הנכונה הופכת חיונית לפיתוח פתרונות למידה עמוקה יעילים וניתנים להרחבה. במאמר זה, נחקור את הנוף של מסגרות למידה עמוקה הנפוצות בבינה מלאכותית ונעמיק בנקודות החוזק והיישומים שלהן באמצעות דוגמאות קוד מעשיות. בין אם אתה חובב בינה מלאכותית החוקרת רשתות עצביות או מתרגל ותיק המבקש לייעל את מודל הלמידה העמוקה שלך, מאמר זה ידריך אותך בבחירת מסגרת הלמידה העמוקה המתאימה ביותר למטרות ולדרישות הבינה המלאכותית שלך. שְׁאֵלָה: חוק…

• 0 תגובות
    • 365 צפיות
  2. וקיבל זימון ליום שני?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. בחלק הראשון יש בחירה של שאלה 1 מתוך 2 על הנושאים משוואה ריבועית וסדרות, יכול להיות שיתנו לי שני תרגילים על משוואה או שני תרגילים על סדרות?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  4. יש למשהוא מושג מתי יגיעו הפלאפונים החדשים ? או הגיעו ואיפה קונים?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by Moty_p,

איך פותחים תאב (עם שם אני קובע) בפורפיל שלי בפייסבוק? אני רוצה לראות איזה דברים חמודים אני יכול לעשות אני יודע שזה דורש עבודה עם א'גקס אין לי בעיה עם זה.. אין גם בעיה עם XML (מה שיותר בטוח)

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by adi518,

למחוק. פורסם בפורום הלא נכון.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by sna-E,

אבא שלי נוסע עוד כ-18 יום לתאילנד ובהזדמנות זו רציתי לרכוש לעצמי מחשב נייד. אשמח לקבל פרטים על המחירים באיזור (בנגקוק) ואולי גם אתרים של חנויות טובות RESPECT SNA-E

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by tom123,

למחוק

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. לפעמים מקבלים עם העיתון כזה דף קטן ובו כל מיני מוצרים דיי זולים להזמנה.. עכישו ברור ש99 אחוז מהדברים שם הם זבל אבל נגיד וכישהו יש משהו שנראה לי שאני רוצה להמזי ןוהמחיר שלו ממש מצחיק אז אין לי בעיה גם להזמין ומקסימום קיבלתי זבל. השאלה רק אם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת שנקרא דיירקט סחר כי אין לי כוח להסתבך עם נתינת מספר אשראי..

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  11. Started by waizman,

לנעול אה למחוק - בטעות שלחתי פעמיים

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם אתם גרים בקוריאה או יכולים להשיג את הערכה הנה משהו שאפשר לבנות http://www.wowrobot.co.kr/enter/dEnterWebData/KHR-1/khr1_a.wmv http://www.wowrobot.co.kr/Shop/index.php?var=Good&Good_no=234 - בקוריאנית אפשר לתרגם ב AV מחיר בשקלים : 5600

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. למה להסתפק במאווררים בעלי הארה בצבע אחד ויחיד כאשר הדגמים המציעים קשת של צבעים שניתנת לסנכרון ותיכנות הופכים לנגישים ונפוצים יותר מאי פעם בעבר? לכתבה

14. תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה

15. מבקש עזרה בחיפושים אחר בובת בובספוג למכירה!!! או פוסטר גדול של בובספוג (ממש גדול לא כמו של העיתונים "מעריב לנוער" וכאלו) תודה...

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by the king2006,

כמה עולה רשיון אופנוע ??? ואיפה ניתן ללמוד באזור פ"ת?? תודההה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by talevi83,

אהלן חברים, כשהייתי בהודו שמעתי איזה שיר הודי שמשמיעה איזה בובה של גנש עם כל מיני לדים צבעוניים שמקשטים אותה, שבוע שעבר שמעתי את זה שוב בכניסה למסעדה "24 רופי" בת"א. ושוב, אותה בובה של גנש... מישהו יכול לעזור לי עם השם של השיר הזה? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? חיפשתי ב youtube מנטרות של גנש אבל שום דבר ממה ששמעתי לא היה מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by Green,

שלום אז לפני איזה חודש וחצי גנבו לי את מספר הICQ המיוחד שלי (991111 תנקמו בו בשמי) וכל דרך להחזיר לי את המספר לא העלה פרי רציתי לדעת אולי למישהו יש מספר ישן שהוא לא צריך עם פחות מ9 ספרות כמו היום או מספר קליט אני רוצה לציין שהמספר שהיה לי לא היה גנוב או משהו. הוא ניתן לי במתנה מחבר שעבד בICQ אז כל מי שיכול לעזור לי אני ישמח ושלחו לי הודעה לפרטי או פה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. http://www.youtube.com/watch?v=cUrsMGf2Cqk

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.