כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
הקורנפלקס החדש של גירס אוף וור בקרוב בחנויות http://www.g4tv.com/xplay/videos/35316/Comedy_Grains_of_War.html (:
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר איזשהו מכשיר לבדיקה של קרינה ממיקרוגל אני הבנתי שקימת איזו מדבקה אבל אמרו לי שזה חחרטא משהו יודע אל משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
Virtual Bartender old, but here are all the commands : (or most of ..) kiss, pillow, kick, sleep, jiggle, naked, tattoo, topless, jump, pour beer, drink beer, sing, stretch, dance, lick, hummer, wave, tickle, hat, strip, breast, dance on bar, be a pimp, magic, karate, robot, shoes, show me something, spin, read, write, hair, belly, gymnastics, fire, spread, pitcher, kiss me, hand stand, arms, phone number, I love you and laugh fake, fight, playboy, sing, jump, ass,wet, beer.com, cowgirl, banana, feel good, give me head, love, party, rap, kung fu, shoot, aerobics, yoga, show me, Cartwheels, Handstands, Shake, magic, Think, tongue is funny, belly, spread, kiss me, tits, roc…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כנס הקומיק-קון ממשיך לספק לנו מידע קולנועי מסקרן, הפעם על סרט ההמשך הגרנדיוזי ל-Days of Future Past המוצלח של שנה שעברה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-גם-הטריילר-ל-x-men-apocalypse-נחשף-בטרם-עת/
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS לרכב. לאחר הקריאה באמאר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=1332&PcatID=550 מצאתי את המכשיר הזה: http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1069 שהיה נראה לי בעל נתונים מרשימים ועלות זולה יחסית למוצרים בשוק. כמובן שהמחיר הזול גורם לי להרתע מן הקניה ואני רוצה לדעת אם אכן אין במכשיר הספציפי פגמים או איכויות נמוכות מבחינה תוכנתית או חומרתית, מפני שאין אני יכול להשוות את המפרטים מקרב העובדה שמעולם לא היה בבעלותי מכשיר GPS. בכל מקרה, אם יש לכם המלצות למכשיר GPS, במחיר של 2000~ ש"ח, אני אשמח אם תציגו לי כאן את האפשרויות. כמובן שאם במחיר גבוהה יותר יהיה הבדל משמעותי באיכות המכשיר אשמח אם תפרטו. אני מעוניין שב…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
נניח יש מנוע חשמלי שרשום עליו 48v 450w ומנוע חשמלי שרשום עליו 48v 1000w מה השוני בינהם ואיך הוא יבוא לביטוי בפעולה (צריכת חשמל?כוח?)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האיפון הוא SIMFREE ולא פרוץ , פתאום התחיל לעשות לי בעיות קשות בקבלת שיחות. אני מכפר-סבא , מחפש מעבדה טובה ומומלצת באזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
* שנה טובה * תצליחו * ובעיקר תהיו בריאים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים ושמנמנים : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :…
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אחת ממתיחותיה של ענקית הטכנולוגיה לרגל האחד באפריל 2016 כללה כפתור חדש עבור שירות המייל הנודע, אשר הופיע ללא יותר מדי הסברים והצליח לגרום לבלאגן שגרם לגניזתו בטרם עת בין כל המתיחות של אחד באפריל 2016, כנראה שמתיחה אחת אשר תזכה להיזכר מעל לכל היתר היא זו של גוגל, שהוסיפה לשירות ה-Gmail כפתור Drop The Mic – אופציית Send and Archive משופרת, שהוסיפה לתוכן של המייל סרטון GIF קצר מתוך סרט האנימציה 'מיניונים' משנה שעברה, בו כמובן זורקים את המיקרופון ומסמנים כי הפסקתם לדבר ולהקשיב לכל השאר. הכפתור החדש, שצץ לו ליד כפתור השליחה הסטנדרטי של Gmail, עשה בדיוק את מה שאומר התיאור שלו – והביא לכך שתשובות נוספות באותה התכתבות לא יופיעו בתיקיה הראשית של המשתמש. עם זאת, נראה כי מ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי E1000 ואחותי רוצה 6280. יוצא לנו שהמסלול של סלקום עדיף לי והמסלול של אורנג' לה. אז אני רוצה להישאר עם הE1000 + הסים של סלקום ואחוצי תקח את ה6280 + הסים של אורנג'. זה אפשרי לעשות את זה בדור ה3? צריך לעשות SIMFREE? אם אני עושה את זה למישהו יש מושג אם אפשר לתכנת מחדש את הכפתור של הOBOX?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מכשיר אליפטיקל ביתי ELLIPTIGO100 של חברת VO2 אבל אני לא מוצא עליו שום ביקורות, לא בארץ, לא בחו"ל, אולי מפה תבוא הישועה? החברה הזאת בכללי ידועה כחברה אמינה? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי באיזה בלוג שאפשר להיות שגרירים כאלה של הקונטרולר הזה ולחלק קופונים ולהרוויח כסף על כל קופון שישתמשו בו ורציתי לדעת האם עוד מישהו שמע על זה? האם יש לכם את הקונטרולר? כל העניין של השגרירים זה דרך האתר הזה...
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לחבר שלי יש שם כסף מאתרי PTC והוא לא יודע מה לעשות עם זה.. עצות? חוץ מהמובן מאליו כמובן "תן לי"
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צריך להזמין מוצר כלשהו בצורה סיטונאית ואני צריך למצוא את המפעל הזול והטוב ביותר למוצר הזה. מה הדרך הכי טובה למצוא מפעל כזה? אני יודע שיש אתרים כמו אלי באבה וכאלה, מישהו יכול לעזור לי עם עוד אתרים בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הזמנתי בערך לפני 3 שבועות סרט DVD מחו"ל מהאתר YESASIA ולפיהם הוא הגיע לארץ כעבור בערך שבוע... עכישו הבעיה שלי היא שלא הייתי בבית מה-2.11.08 בגלל שסגרתי שבת בבסיס ואחר כך ביליתי במעצר צבאי היום חזרתי ושאלתי את המשפחה אם הגיע משהו.... הם אמרו שלא.. התקשרתי לסניף הקרוב לבית שלי והם אמרו שאין משהו על שמי.. הבחורה שהייתה שם שאלה אותי אם אני יודע את מספר החבילה.. אבל אין לי מושג... חשבתי שמשאירים פתק או משהו אם אף אחד לא בבית לא? מה אני עושה במצב כזה?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
מבוא: מסגרות למידה עמוקה הן כלים חיוניים לבנייה ופריסה של רשתות עצביות, המאפשרות למתרגלים להתמודד עם משימות מורכבות כמו זיהוי תמונה, עיבוד שפה טבעית ולמידת חיזוק. עם שפע של מסגרות למידה עמוקה זמינות, כל אחת מהן מציעה תכונות ויכולות ייחודיות, בחירת המסגרת הנכונה הופכת חיונית לפיתוח פתרונות למידה עמוקה יעילים וניתנים להרחבה. במאמר זה, נחקור את הנוף של מסגרות למידה עמוקה הנפוצות בבינה מלאכותית ונעמיק בנקודות החוזק והיישומים שלהן באמצעות דוגמאות קוד מעשיות. בין אם אתה חובב בינה מלאכותית החוקרת רשתות עצביות או מתרגל ותיק המבקש לייעל את מודל הלמידה העמוקה שלך, מאמר זה ידריך אותך בבחירת מסגרת הלמידה העמוקה המתאימה ביותר למטרות ולדרישות הבינה המלאכותית שלך. שְׁאֵלָה: חוק…
-
- 0 תגובות
- 350 צפיות
-
-
-
בחלק הראשון יש בחירה של שאלה 1 מתוך 2 על הנושאים משוואה ריבועית וסדרות, יכול להיות שיתנו לי שני תרגילים על משוואה או שני תרגילים על סדרות?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש למשהוא מושג מתי יגיעו הפלאפונים החדשים ? או הגיעו ואיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-