עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כפי שידוע לכם תחום התאורה נמצא כרגע במצב מאוד לא יציב ובעייתי. בדיון בפורום תאורה באנגלית כלשהו, בו אני פעיל, מישהו העלה ת'רד כלשהו, עם מספר קישורים מזעזעים: ראשית, בקישור הבא, התברר לי כי פיליפס עובדים עם קבוצת "ירוקים" בינלאומית כלשהי, במטרה לשכנע את הממשלות בכל העולם לאסור את השימוש בפנסי הרחוב המוכרים לכולנו עם נורות הפריקה (כספית, נתרן ומטל הלייד) עד 2015, ושכל פנסי הרחוב הקיימים יוחלפו ב-LED עד שנת 2020. בנוסף, בקישור הזה, התברר לי כי מי שגרם להוצאת נורות הלהט אל מחוץ לחוק במערב, הם פיליפס. והסיבה לכך שאני חושב שהם עשו זאת היא: כסף.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by kobi_af,

שלום יש לי אולר ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו.. 1.אפשרי לשמן אותו עם שמן ביתי לבישול? 2.איך אפשר להשחיז אותו באמצעים ביתיים ואיך אפשר לבדוק אם הוא בכלל צריך השחזה? תודה

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by jackofalltrades,

בשעה טובה ובאיחות של כמה שנים, אני מתחיל לימודים אקדמיים! עקב הקרבה של המוסד לביתי, החלטתי לרכב על גביי האופניים אל המכללה וחזרה (כמובן בהתחשב בתנאי מזג האוויר). יש לי אופניים (Merida MTB m90, מעצורי רפידות) בני שנה וחצי פחות או יותר, אבל רכבתי עליהם פעמים בודדות ורק בשטח. אני מחפש הסבר קצר (ומעמיק ) לגביי אחזקה שוטפת של פעם בשבוע: - ניקוי אבק בעזרת מטלית ומברשת. - שימון השרשרת. באיזה שמן\גריז כדאי להשתמש? - קראתי שיש לשטוף במים וסבון כלים, זה לא יגרום לקורוזיה?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by שלמה הדג,

היי. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשמור עליו נקי ומסודר, כך שביצועיו ישמרו לאורך זמן. על המחשב הנוכחי שמרתי בכבוד למשך שנתיים, הוא כמעט חסר ספייוורים, חסר ווירוסים, אני מאוד מסודר באופן איחסון הקבצים שלי וכו', אך התווכחתי לכך שזה לא מספיק. מעולם לא פירמטתי, איחוי דיסק עשיתי פעם ראשונה החודש ומעולם לא ניקיתי את תכולת המארז! יש לי מספר של שאלות בנוגע לתחזוקה ולשמירה על תוכן וחומרת המחשב, כך שאוכל רק לשפר את אופן תחזוקתי בעתיד. אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובה לרובן, אני באמת אהיה אסיר תודה. 1. כמה מחיצות לעשות בעת התקנת הווינדוס? 1, 2, 3? ולמה כל אחת מועילה ואיך לסדרן? (לדוגמא: שתי מחיצות, רחת למשחקים ומולטימדיה ואחת לתוכנות ווינדוס). 2. פירמוט המחשב, מתי, למה ואיך? באמת, אין …

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כתבו, האם אתם מתחזקים את המחשב שלכם, באיזה מינון, ואיך. אני בחרתי באופציה השניה. זה כולל, ניקוי המחשב, וכל תוכנות הבדיקה של הוירוסים, סריקת סקטורים פגומים, בעצם כל מה שצריך.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  6. הנה הכתבה שהדליקה אותי: http://it.themarker.com/tmit/article/9953

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by someone,

היום היו רוחות חזקות מאוד... ורציתי לדעת עם מישהו שמע בחדשות או מכיר איזה אתר שכתוב שם מה יהיה המצב מחר?.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by night-fire,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473961,00.html ואני אומר WhatThaFuck

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  9. אחרי שסיימה לאסוף את רוב מכשירי ה-Note 7 הבעייתיים והמסוכנים מהצרכנים, סמסונג מתכננת לשווק אותם בשנים כמוצרים מוחדשים לכתבה

10. Started by TapUdi,

זה עיצוב שלי רק רציתי לבדוק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Alex89,

איזה תחלופה טובה ואמינה יש ל google adsense?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by brk2k,

אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!

13. Started by BeBest,

טוב, הגיע הזמן לקצת אופ-טופיק אתמול (בשעה טובה), התקלקל לסבא וסבתא שלי ווידאו (נו הדבר הזה שמכניסים אליו קלטות שחורות בצורת מלבן) משולב עם DVD. בקיצור, הם רוצים אפשרות להקליט. חשבתי על 3 אפשרויות: 1. DVD מקליט 2. HOT MAGIC 3. מחשב עם כ. טלוויזיה 1. עדיין מייצרים כאלה? המחירים אטרקטיביים? 2. לא חושב שיש מה להרחיב בעניין - HOT חרא חברה, חרא שירות, חרא מחיר 3. הבאתי לסבא שלי לפני כמה חודשים מחשב, הוא החזיר לי אותו אחרי שבוע חחח, אבל אני כן רוצה לנסות את זה שוב ולהכין לו HTPC ואולי לשכנע אותו סוף סוף שLCD זה לא סתם מסך שרואים אנשים בצורה מעוותת (מה לעשות שאין ערוצי HD בארצינו הקטנטונת) אז..מה אתם אומרים? אולי יש רעיון שלא חשבתי עליו? עדיף ללכת על משהו פשוט כמו D…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by huber,

השתמשתי באתר הנ"ל לבדוק תקצירים של סרטים בעיברית אך ביומים האחרונים הוא נעלם מהרדאר, יש למישהו תחליף?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by moonjib,

שלום לכולם. מאז שסגרו את stage6 עוד לא מצאתי אתר עם אותה איכות וידיאו, אז רציתי לדעת אם מישהו נתקל באחד או באיזה פתרון אחר. אתם יכולים גם להמליץ על עוד אתרי streaming מרחבי הרשת. ולמרות שאני בטוח שכולם מכירים, הנה כמה מהגדולים: YouTube Veoh MetaCafe תוסיפו עוד משלכם.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by NadavAfuta,

היי, נמאס לי מSkype ואני מחפש תוכנת VoIP שמספקת תחליף מספק לרמה שSkype הציעה מבחינת איכות שיחה ואפשרויות. ניסיתי את Google Talk והתוכנה עצמה מאוד חמודה, כך גם איכות השיחה אך היא לא תומכת בשיחות קבוצתיות ולכן פסלתי אותה. מישהו מכיר עוד תוכנות בסגנון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by imac,

אני מנסה להגמל מקולה, ואני מחפש תחליף הולם.. שלא יהיה מנפח כמו קולה, וגם לא ממכר כמו קולה (רציני, אני ממש מנסה להיגמל מזה) וכמובן שיהיה לזה טעם טוב אבל בלי הרבה קלוריות.. דיי חשוב גם שהמחיר יהיה דיי זול (בסביבות המחיר של הקולה) .. תודה מראש

• 121 תגובות
    • 9.8k צפיות
  18. Started by Googleness,

לאחרונה גוגל מזייפים אצלי עם כל מיני יציאות בכל מקרה... * תחליף יו טיוב מוצלח מישהו מכיר? אחרי חיפוש ברשת מצאתי את http://www.dailymotion.com/ שממה שהבנתי הוא בלי הגבלות כלשהן ואפילו מאפשר להעלות יותר סוגי סרטים מאשר יו טיוב. מישהו מכיר? * תיבת מייל > ג'ימייל עם העיצוב מחדש והאונס פרסומות \ צ'אט \ גוגל+ מתחילה להעיק מישהו מכיר שירות מייל מוצלח וחינמי בתור תחליף? * אגב מנועי חיפוש נראה לי שב10 שנים האחרונות אני משתמש קבוע רק בגוגל מישהו משתמש במנועי חיפוש אחרים? תודה

19. Started by liran2003,

שלום, השנה החלטנו לנפוש בארץ, ואילת כבר יצאה מהאף. אשמח לשמוע מכם על עוד מקומות לא משמעמים בארץ, שיש בהם אטרקציות.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by GaLmgnT,

שלום אנשים מחר אני ומשפחתי יורדים לאילת לנופש, ומכיוון שזו הפעם הראשונה שאני נוסע לאילת ברכב הפרטי אשמח לדעת באילו מקומות מומלץ לעצור להתרעננות בדרך. אני נוסע ממרכז הארץ (ראשון לציון) עד לאילת, ואת הדרך עצמה למדתי דרך אתר eMap. אשמח לטיפים לנסיעה הארוכה! תודה!

• 20 תגובות
    • 14.9k צפיות
  21. לינקים לתחנות רדיו ישראליות בווינאמפ??

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by R0ck,

http://www.m1live.com/listen.php אחלה מוזיקה, זורם חלק, טיונים מאמצע שנות ה90 ובכלל מוזיקת צ'יל ודאנס משובחת.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  23. אוקיי, אני לא מבין מה הולך פה, אבל פתאום אני נכנס לאתר של הויזה ואני רואה שחייבו אותי ב"פז" על 200 שקל דלק ובחיים אני לא שם יותר מ50. האם אני יכול להתקשר לויזה ולהגיד להם שזה RIPOFF ושיבטלו את החיוב הזה ? האם לפנות לפז ? מה עושים במצב כזה ?

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  24. האם אי פעם הזדמן לכם לראות מעבדי Xeon וליבת Quadro גראפית נדחסים בתוך מארז שאינו רחוק ממימדיו של מחשב NUC? כדאי שתכירו את ה-Z2 Mini G3 החדש לכתבה

25. Started by fuck off,

יש לי ב20 מיונים לגמא. למישהו יש מושג איך ניקראת תחנת הרכבת בה אני צריך לרדת? כי אני אפעם לא זוכר.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.