עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ORrrr,

שלום חברה, אני כבר חודשים מבצע שיחות לחברות התקשורת עם הנייד שלי, אשר מקליט את השיחות שאני רוצה. עד לא מזמן לא הייתה לי אף בעיה עם הנושא הזה עד שהתחלתי להתקשר לבזק, על מנת לשדרג את התשתית. עם כל שיחה אחרת שהייתה לי מאז התחלתי להקליט, לא הייתה בעיה, אולם כאשר התקשרתי לבזק, בסוף השיחה שמתי לב שההקלטה מופסקת, וראיתי גם שזה לא שמר שום הקלטה איתם. זה קרה בשלושת הפעמים שהתקשרתי אליהם. האפליקציה פשוט הפסיקה לעבוד והייתי צריך להתחיל מחדש את המכשיר. האם הגיוני, שבזק מודעים לעניין הקלטות ויש להם מערכת שמפסיקה הקלטות של לקוחות מבחוץ?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה שבת שלום לכולם. אבא שלי ביקש ממני לחפש לו אתר שעוסק באיתור ותיקון תקלות בטלוויזיה(סתם תחביב שלו), אז אם מישהו מכיר אתר כזה ויכול לתת לי קישור מתאים אני מאוד מאוד אשמח ד"א : עדיף אתר ישראלי שבנוי בעיברית אבל אם אין אז לא נורא תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן, בזמן האחרון אני חושב בכיוון הלימודים, בן 25 הגיע הזמן, חושב על להתחיל השנה הבאה בע"ה. בכל מקרה לא מזמן ראיתי איזה מודעה בעיתון שמדברת על לימודים עתידיים באינטל הכוללת השמה בחברה לאחר סיום הלימודים. מה שמדובר הוא הנדסאי מכונות, ידוע לי שזה לא הנדסה, אבל ממה שרציתי לדעת האם יש פה מישהו שהתנסה או עבר את זה ויכל להמליץ במקרה? עוד משהו שחשבתי עליו האם יש אפשרות בכלל לצאת ללימודים לאחר לימודי הנדסאי? כלומר להשלים למהנדס? אשמח לתשובות ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

האם מישהו יכול להפנות אותי למקום שבו מסבירים איך להתשמש בעברית לוגית ברשת , כלומר לבנות אתר בעברית שיהיה זמין ל 99 אחוז מהאנשים , תודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  5. אני אמור לעשות שם מילואים ,אז אם יש פה מישהו שמשרת ביחידה אשמח אם ישלח לי הודעה

• 0 תגובות
    • 7.4k צפיות
  6. סמארטפון ה-SuperVOOC השני בשוק מצליח להביא סוללת 3,700mAh לקיבולת מלאה בתוך 36 דקות בלבד לכתבה

7. Started by רון88,

יש תקופות שאני מנסה להתחבר עם ספוטיפיי לטלויזיה עם כרוםכאסט 2 מה שקורה זה שזה בתקופות מסויימות מסרב להתחבר והמסך של ספוטיפיי נתקע ואז נעלם. אני בפרטנר טיוי עם אינטרנט שלהם ונתב שלהם, התקשרתי אליהם וזה לא עזר... הם לא יודעים לעזזור. אולי לבטל את הוייפיי בנתב שלהם ולחבר לנתב משלי ובכך יהיו שני נתבים? תודה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by THE FOX,

מחפש את שמות השירים המתנגנים ברקע שניי הקליפים הבאים: redline http://www.mytempdir.com/1141553 redline 3 http://www.mytempdir.com/1141601

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. לכתבה

10. Started by GALAI30,

המלצות ל טאבלט שמתחבר למחשב

• 0 תגובות
    • 294 צפיות
  11. תושבים בישראל מדווחים על קבלת שיחות טלפון ממספרים חסויים, בהם הדובר מתחזה לנציג רשמי ומבקש את קוד האימות של וואטסאפ - מה שמאפשר לגורמים עבריינים להשתלט על חשבונות וואטסאפלכתבה

12. Started by אנונימית,

שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?

13. Started by chenrp,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני רוצה MANUAL של השעון. באנגלית או בעברית או בכל שפה... רק שיהיה.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html#

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by yossi21,

אני כל שנה לקראת החורף מתלבט אם כדאי להתחסן, אז מה דעתכם, זה מומלץ או מיותר? ואני לא בקבוצת סיכון כלשהי.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  16. אני בעל ידע ונסיון לא רב בתיכנות.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  17. שלום, כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש מכשירים (3 מכשירים + אחד לרכב) , יש למישהו המלצה למכשירים? אני מחפש המלצה מניסיון אישי שלכם ,העדיפות היא למכשיר צדפה (פומית כזאת שנסגרת על המקשים) או סליידר. סוגיית העלות של המכשירים פחות רלוונטית כרגע (אבל לא מתכוון לרכוש N95 או אייפון) , רצוי שלמכשיר תהיה מצלמה איכותית , רצוי שיתמוך בMP3. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש כאן אנשים שניסו בעבר? ממולץ. איזה חנויות ממולצות יש בארץ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by pMor,

מה אתם אומרים כדאי לקנות אודיגי חדש פלטינום במחיר טוב מeBay?? אני לא רוצה להדפק... ובבקשה תענו מהר זה נגמר עוד כמה ימים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.