כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower
-
-
היי מפתחים אחרים, כרגע אני עובד על הטמעת מבנה נתונים של רשימה מקושרת בתוכנית C++ שלי, אבל נתקלתי בכמה מחסומים שמעכבים את ההתקדמות שלי. ככל שאני מעמיק במורכבות של רשימות מקושרות, אני נתקל באתגרים הקשורים ליישום ולשימוש בהן שגורמים לי לבלבול מסוים. אני באמת יכול להשתמש במומחיות שלך להתגבר על מכשולי הרשימה המקושרת האלה. החידה: תן לי לצייר לך את התמונה. אני בונה תוכנית C++ הדורשת אחסון מניפולציה יעילה של נתונים דינמיים, ובחרתי להשתמש ברשימה מקושרת כדי למלא את הדרישה הזו. עם זאת, בזמן שאני כותב ובודק את יישום הרשימה המקושרת שלי, אני נתקל בכמה התנהגויות וקשיים בלתי צפויים בניהול יעיל של הצמתים והמצביעים של הרשימה. פאזל הקוד: הרשו לי לשתף ק…
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
-
אני צריך את השלט הנגיש הבעיה שזה עולה 5000 שקל אתם מכירים מישהו שיכול לתרום לי? זה הפרטים של השלט הנגיש https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid01FSf4XJEc7zozS6jHPL2feKC4o8pRw5Wn647amQVzhKBeibZdjK87z5t9bGsX97cl&id=100000381096494
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
-
ענקית המשחקים אקטיויז'ן מכרה מיקרו-רכישה שנוצרה על ידי בינה מלאכותית במשחק Call of Duty: Modern Warfare 3, מה שמעלה שאלות על השימוש בטכנולוגיה זו בתעשיית המשחקים ועל עתיד העובדים בתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד יום, עוד שוד קריפטו: מטבעות בשווי 5 עד 8 מיליון דולר נגנבו מארנקים שתומכים בסולאנה, אחת מרשתות הבלוקצ'יין הפופולריות בעולם. מוקדם יותר השבוע נגנבו 200 מיליון דולר מ-Nomad, גשר קריפטו שמשמש להמרת מטבעותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
בשקט בשקט וללא הודעות רשמיות יוצא לאוויר העולם ה-Ryzen 5 7400F, מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים שרוצה להיות החבר הטוב ביותר של מערכות המחשב הזולותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
חוקרי האוניברסיטה גילו תופעה מגנטית פורצת דרך שעתידה לשפר את הייצור הטכנולוגי. החוקרים: "הגילוי יכול לשנות את הדור הבא של מכשירים ננו-אלקטרוניים עם צריכת חשמל מופחתת ויכולות מהירות יותר"לכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
- 1 follower
-
-
השיא של 2021 בדרך להישבר: יותר מ-12 אלף רובוטים בשווי של 585 מיליון דולר נמכרו בצפון אמריקה ברבעון השני של 2022. רוב היחידות נרכשו עבור תעשיית הרכב, אך המכירות לתעשיות המזון ומוצרי הצריכה מטפסות בקצב גבוה יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים לאחור…
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
מפתחי משחקים באירוע Gamescom 2024 מרמזים על השקה קרובה של קונסולת ה-PS5 Pro המשודרגת של סונילכתבה
-
- 1 תגובה
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אפל מפתחת פטנט חדש שמטרתו להפחית את תחושת הבחילה בנסיעות על ידי שימוש באנימציות מסך ייחודיות המתאימות לתנועות הרכבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
- 1 follower
-
-
AMD מכריזה רשמית על סדרת Radeon RX 9000 בהובלת ה-Radeon RX 9070 XT - אולי ההתמקדות בשוק הביניים הגבוה תשתלם להלכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
- 1 follower
-
-
פרויקט פרת השמים נועד למצוא דרך להפיק חלבון חלב מחיידקים שניזונים מפחמן דו-חמצני וממימןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-