עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישעמו חבר הביא שם של חדר וסרבר אבל אני לא יודע בדיוק מה השם אני יודע שהשם של הסרבר זה EFNET אבל אני לא מוצא בשום מקום. [אה והשם של החדר זה Xtreme-Share].

2. פרטים כמו: כמה זמן מלווה כמה אני יכול להסיע וכו'...?

3. Started by joni,

לפני כמה ימים היה לי מבחן בפיסיקה והייתה לי את השאלה הזאת : ( הניסוח לא משהו כי אני לא זוכר וגם בגלל שאני בט'' אז החומר שאנחנו לומדים לא משהו ) אם יש מטוטלת והיא זזה ואז היא נעצרת זה בגלל ... ואז יש כמה אפשרויות ואני שימנת שזה בגלל כח המשיכה בהתבסס על חוקי ניטון אולם המורה שלי אמרה לי שאני טועה וזה בגלל החיכוך .. למרות שאני מבין שזה גם נכון אני חושב שזה מזער לעוןמת כח המשיכה עכשיו מה שאני צריך זה שתגדו לי אם אני צודק או שטעיתי ?

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  4. משהו מכיר אתר שבסגנון של פלאמניה?? (הכי חשוב שיהיה חינמים) איך אני שם אייקון שקוף כדי להעלים את שם החברה?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  5. שלום לכולם, קבלתי לפני מספר ימים דוח + גרירה סה"כ 500 שקל אמרו לי שהגרירה של עיריית תל אביב מחיזרה את הכסף לתושבי הצפון שברחו לאזור המרכז בגלל המצב. שאלה עם זה נכון ואיפה זה רשום כי באתר של עירית תל אביב אני לא מוצא כלום.... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  6. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by moshe55501,

ואם תוכלו לתת אתר בנושא אני ישמח

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  8. עבדו על זה הרבה: אינטל מכריזה על דור Lunar Lake של מעבדים למחשבים ניידים ופלטפורמות דלות הספק חשמלי על מנת להעניק חיי סוללה ארוכים משמעותית לצד שלל שיפורי ביצועים בתחום החישוב, הגרפיקה וה-AIלכתבה

9. Started by MOFRA,

פרק ראשון פרק שני כבר בצילומים http://callcentermovie.com/movie/movie2.html

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by guman,

לילה טוב יש לי רדיו MP3 מאלי אקספרס שמציג שמות שירים מכרטיס זכרון באנגלית אבל לא בעברית. מישהו מכיר דרך לסדר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  11. בתור פרוייקט באינטרנט הנושא שלי הוא 60 שנה לשפה העברית. המידע שאני בעצם צריך זה שינויים שחלו בשפה העברית במשך ה60 שנה האחרונות (סלנג, ניבים, מילים חדשות וכו'). יעזור לי אם תוכלו להביא לי חומר בנושא הנ"ל כי לא הצלחתי למצוא עם גוגל תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי עכשיו דיוידי של טושיבה SD-210E אחלה דיוידי אבל לא קורא MP3 ו-JPEG ושמעתי שיש היום מכשירים שקוראים אפילו DIVX\XVID אז אני רוצה לקנות משהו חדש... חוץ מזה השלט מת עף מקומה 18 חחחח הכל תודות לאחותי הקטנה יאללה מבאס שאני משאיר את הדלת בחדר פתוחה טוב קיצר שלט חדש יאללה לי 150ש"ח וחשבתי לעצמי למה לי לבזבז כסף על הדיוידי הזה אולי נימכור בלי שלט במחיר טוב וניקנה אחד חדש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  13. חברת בירד באדי, המוכרת ממצלמות האכלת הציפורים החכמות שלה, חושפת ב-CES 2025 את Petal - מצלמה חכמה המשלבת בינה מלאכותית לניטור ותיעוד החיים בגינהלכתבה

14. אז ככה, קודם כל תודה למי שעזר פעם שעברה! הפרויקט הזה הוא לדעתי יותר מסובך מהקודם. הפעם צריך לבנות חפץ כלשהו, שיקח כדור במרחק 1.5 מטר ממנו, וימשוך אותו קצת אחורה. הרעיון הוא ששני מכשירים כאלה (שונים כמובן, אחד של כל קבוצה) יעמדו אחד מול השני במרחק של 3 מטרים, ובניהם יהיה כדור. המטרה של כל קבוצה היא להגיע אל הכדור ראשונה, ולגרום לו לעבור אל ה"טריטוריה" שלה. כללים: 1) אסור להשתמש במרכיבים אלקטרוניים וכו'. 2) מקור הכוח יהיה שתי גומיות (משרדיות, לא משנה איזה) בלבד! 3) הגודל המקסימלי הוא 30X30X30 ס"מ. במקרה של שימוש בזרוע כל שהיא, היא צריכה להיות מקופלת או טלסקופית למשל, כך שלפני ההפעלה המכשיר לא יחרוג מהמידות. *הכדור הוא כדור מטקות רגיל, כמו פעם שעברה. לדעתי יש שתי ש…

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by bykeking,

[move]חג שמח חברים![/move]

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by someone,

מישהו ראה במקרה? (או שמע בכלל...?) נראת ממש סדרה טובה!

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  17. ענקית המשחקים אקטיויז'ן מכרה מיקרו-רכישה שנוצרה על ידי בינה מלאכותית במשחק Call of Duty: Modern Warfare 3, מה שמעלה שאלות על השימוש בטכנולוגיה זו בתעשיית המשחקים ועל עתיד העובדים בתחוםלכתבה

18. Started by יניב51,

אם למישהו יש פרוייקט והוא מוכן לשלוח לי אותו, אני אשמח. שלא תחשבו שאני רוצה להעתיק הכל, התחלתי עם הבניה, ואני דיי תקוע בשלב של הטפסים והשאילתות ( יש לי 12שאילתות, ואני רוצה רעיונות לראש ולא בא לי \: ), בטפסים הבנתי את הבסיס, אבל לא ממש הבנתי פעולות מתקדמות... אז אם למישהו יש את הפרוייקט שהוא עשה, אני אשמח לקבל אותו...

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  19. רכס ההימלאיה המפורסם ופסגותיו המרהיבות נהפכו לזירת מאבק מפחידה ועקובה מדם במלחמת העולם השנייה, ועד היום מציבים אתגרים קטלניים גם למטוסים המתקדמים ביותר. "הקברניט" מציג: גבורה ומוות על גג העולםלכתבה

20. Started by bykeking,

תגידו, מה לעזאזל יוצא להם מזה? אני מניח שהם משלמים תמלוגים על השירים הדבר היחיד שאני חושב עליו זה שהם מקבלים כסף מאייטונס ומנאפסטר על זה שהם מפרסמים אותם...

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  21. Started by Oranili,

מה לוקח יותר משאבים ומעמיס יותר ICQ 2002 או MIRANDA 2.0 LITE

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  22. Started by 114508534,

אני צריך הפנייה לאיזשהי קהילה שמתעסקת בפורומים שבנויים על PHP , רצויי בעיברית . תודה

23. Started by yanipc,

אהלן חברה...אולי מישו יכול לעזור לי ותת לי איזה לינק שבו אני יכול לראות את המשחק של פנא'-אולימפיאקוס באינטרנט?? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  24. מצאתי לא מזמן את המגהדרייב בארון שלי, ואני חייב את המשחק. אם מישהו מוכן לתת/למכור או מכיר חנות שמוכרת(קשה לי להאמין שיש) בבקשה ליצור קשר.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים