עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משהו מכיר אתר שבסגנון של פלאמניה?? (הכי חשוב שיהיה חינמים) איך אני שם אייקון שקוף כדי להעלים את שם החברה?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  2. שלום לכולם וערב טוב... מחר אני עובד בראשל"צ, ואני רוצה לתכנן את המסלול עבודה שלי בשביל לסיים מהר.. בשביל זה אני צריך מפה באינטרנט (אני אדפיס אותה) שמראה את מספרי הרחובות (דוגמא: דוד רמז 10, דוד רמז 15). הדילוגים במספרים לא משנים, העיקר שיהיו מספרים. אם מישהו יכול למצוא לי או מכיר מפה כזו, אשמח אם תתנו לי פה קישור.. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by kola,

מתי הדבר יתבצע? מישהו יודע אם יש לזה תדירות מסויימת כי התרחש שינוי מהותי בכל הנושא של המחירים והטכנולוגיה לעומת מה שמוצע שם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by CrossFire,

שלום רב, רציתי לדעת איך אומרים בעברית core 2 duo כי התווכחתי עם חבר שלי איך אומרים, אז איך אומרים קור טו דיו או קור טו דו?

5. אם מישהו יכול להביא לי את המיקוד לטופס 02 במתמטיקה והאם יש אתרים שבהם ניתן ללמוד את החומר דרכו?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. יש לי שאלה בקשר לתרגיל שני ב' סדרה זה יוצר n=26? ושאלה בהסתברות (5) א': 24/5040 או 0.00476 ב': גבוה ג': (4/20)^4 או בערך 0.0256 זה נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  7. האם ניתן לשמור תמונה המופיעה במסמך וורד כקובץ תמונה? אם כן - איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by achiya1,

אהלן כולם.. תגידו יש חנויות או חברות או לא יודע מה שמוכנים לעשות טריידים בכרטיסי מסך זכרונות וכאלה ? כאילו אני מביא כרטיס ישן טיפה ומוסיף כסף ומקבל כרטיס חדש ? אם יש אז איפה..?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

יש משהו לעשות נגד זה???? כי זה ממש מעצבן הסמל של המחשב שלי הוא בכלל סמל של משחק שמותקן לי על המחשב לאיי סי קיו יש סמל של של עוד משחק אחר...... :silly: ועוד הרבה דברים כאלה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  10. זה ביצוע ראשוני, בלי שום פלייבק בלי כלום. שכבה אחת ב TAKE אחד אז קחו את האיכות והשירה שלי בערבון מוגבל מקווה שתאהבו. תעשו טובה תשמעו עד הסוף, הסוף יותר יפה. יש גם קטע שזה נשמע כאילו זה נגמר אבל זה לא, אז קחו את זה בחשבון... http://www.megaupload.com/?d=C6ZMVR3S תודה ששמעתם חג שמח! עריכה: 13 צפיות ואף אחד לא רושם משהו?? תרשמו מא שבא לכם, אין לי בעיה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by bykeking,

תגידו, מה לעזאזל יוצא להם מזה? אני מניח שהם משלמים תמלוגים על השירים הדבר היחיד שאני חושב עליו זה שהם מקבלים כסף מאייטונס ומנאפסטר על זה שהם מפרסמים אותם...

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  12. Started by aldema,

איזה פלאפונים מרשת "פלאפון" תומכים בBLUETOOTH ? ? ? פשוט אני רוצה לקנות דיבורית שהיא BLUETOOTH ואני חייב פלאפון מרשת פלאפון.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by moshe55501,

ואם תוכלו לתת אתר בנושא אני ישמח

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. אני יהיה משהו כמו חודש וחצי - חודשיים בתאילנד ועוד חודש חודשיים בקמבודיה או לאוס. אשמח לטיפים והמלצות מאנשים שהיו שם. כמו כן, המלצה למקומות בהם אפשר לקנות אלקטרוניקה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה ביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס ואני עדיין לא מצליח להיכנס לכל מיני דברים כמו Rakion וXfire ועוד כל מיני דברים שקשורים להתחברות לאינטרנט. עזרה דחוף תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by Plazmata,

הורדתי כמה משחקים ולא שמתי לב שזה לא בשיטת שידור פאל.... מישהו יכול להסביר לי איך להמיר משחק ps2 NTSC ל- PAL????? ???

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by guy776,

שלום הייתי מאוד מאוד רוצה לקבל הזמנה לTORRENT LEECH תודה רבה מאוד למי שמביא ויהיה גבר

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by OoZz,

ראיתי בפורום מדריך לעשות דלת כזאת שקופה במארז... זה המדריך הראשון שיש שלוחים על מדריכים.. עכשיו רציתי לדעת אם נראה לכם שווה לעשות את זה?

19. Started by the kooks,

שלום. רציתי לראות כמה מכם באים למפגש הקרוב, פשוט תצביעו מי שלא בא שלא יצביע סתם שהוא כן בא וההפך...

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  20. Started by DAVIDD,

מישהו יודע מה יהיו בערך הדרישות מינימום?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  21. הגיע לידי מצלמת אינטרקום קטנה ואני צריך לחבר אותה למחשב\טלויזיה ... למצלמה יש חיבור כזה שדומה לחיבור של מאוורר על הלוח אם ( עם 3 פינים) , אז איך אני יכול לחבר אותה שתתפקד בתור מצלמת אבטחה?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  22. Started by lmlm,

בארץ? אני חייב להשיג אותם

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by maccabita78,

מה זה לעזעזל אוברלוק ? מה זה ה-K3 או K10 ומה ההבדלים בינהם?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים