עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלב עם השוטר שיש לו שוט..צריך לדלג לקצה השני ואין לי מושג איך..(בדקתי במקשים אבל לא ממש עוזר..) מישהו מכיר יודע...(תמונה שתדעו+- על מה אני מדבר..).. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. http://www.chicagobusiness.com/cgi-bin/news.pl?id=19053 צעד מוזר? כמו כן גוגל פתחה חנות אינטרנט לסרטי וידאו, תוכלו לקנות משחקים של ה NBA, תוכניות טלוויזיה ומה לא. http://video.google.com/

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. שלום לכולם אני טס לארה"ב בין התאריכים: 20 לאפריל עד ה5 למאי לא היה לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש (גם בגוגל לא היה לי מושג מה לרשום) אני מחפש הופעות חיות(לדוגמה של ג'ו קוקר ועוד אמנים נוסטלגים אחרים) בניו יורק ובלאס וגאס בתאריכים האלה למישהו יש מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא מידע? או יכול לתת לי מידע (במידה והוא יודע ;] )?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  4. Started by עוד אחד,

טוב, כבר די הרבה זמן שכשאני כותב תגובות ולוחץ אנטר בפורום - יוצא לי מרווח שורה כפולה בהצגה למרות שכשאני כותב הכל רגיל. מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר ?

5. Started by המפציץ A החמקן,

קטע ענק שווה צפייה, http://youtube.com/watch?v=8NdSL2NUoWk

6. כל אתר שאני מנסה להירשם אליו לא משנה אם זה נעשה דרך CCBIL או opoch (במקרה האחרון זה opoch) אני לא מצליח להירשם. ניסיתי עם כמה כרטיסי ויזה, דרך כמה מחשבים ובכולם קיבלתי שגיאה שגם המוקד של האתרים לא מוכן לענות לי איך להתמודד איתה. כל הכרטיסי ויזה עובדים בכל מצב אחר אם זה הזמנות מחמו"ל או תשלום פרונטלי בארץ. עריכה: זה המספר שלהם, איך אני מחייג אותו בסקייפ? זה עובד בחינם לחו"ל? +1-954-300-3792

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by bm1125,

נתקלתי באתר הזה: www.mp3va.com נראה לכם אמין? 15 סנט לשיר? לא נראה קצת זול ? באמאזון וBUY.com מוכרים ב90 סנט מינימום. עשיתי גם חיפוש בגוגל, לפי מה שראיתי לא הייתה תשובה חד משמעית. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by N N C,

בעיקר מדבר על פלסטיקות למינהם ולא חלקים פנימיים כמו כרטיסים/מעבדים/לוחות אם. אני מעוניין לעשות איזה פרוייקט מודינג על הנייד שלי, אבל קודם כל צריך להשיג חלקים חלופיים שבהם נתעלל כדי לשמור את החלקים המקוריים עבור האחריות.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. שלום , בשבוע וחצי האחרון מתקשר אליי מספר חסוי וברגע ש אני עונה לשיחה יש כמו מן שקט כזה כאילו שלחצו השתק והשיחה אחרי שניה מתנתקת. ההטרדות האלה מגיעות ל 5 פעמיים ביום והחלטתי שאני מתכוון לשים לזה סוף ואני חושב לפנות למשטרה . האם מישהו מכיר דרך כלשהיא לאתר את מספר הפלאפון שמחייג אליי? ( חברת הסלולר אמרה לי שזה בלתי אפשרי מצידה) תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

http://www.questfortherest.com/

12. Started by ModChiP,

בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

13. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם אז שוב... הסרטון מבוסס על הפרסומת של מנטוס... בבקשה אני מחפש את הסרטון הזה בנרות מישהו יוכל לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by shimonshapira,

אחרי בירורים איך אני אמור לשחרר ממכס חבילה שיש בו לייזר, הצלחתי להוציא אישור ממשרד הכלכלה, ואמרו לי להעביר את זה באזור אישי ברשות המיסים במכס. חבילה אחת הצלחתי לשחרר וחבילה שניה לא הצלחתי לשחרר. אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איפה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by bar72,

שלום, מקווה שזה הפורום הנכון... אני מחפש חנות שתרכיב לי מחשב משחקים סביר ב- 3000+ ש"ח (4850 ככרטיס מסך, 8400 כמעבד, וכו'). יש המלצה לחנות באזור ת"א? תודה :-)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. שלום רב אני בשלבי הקמת סטארטאפ - פרוייקט בין מספר שלבים לחיזוי קוד תוכנה . האם אני יכול לבקש ממשתמשים כאן להשתתף בפרוייקט ולהריץ אפליקציה במחשבם ? או כל מחשב בבעלותם ? אם כן , אודה על כניסה לאתר www.codepredict.com גישה לפורום הינה אוטומטית , מידע נוסף מופיע באתר , עדכון אחרון לגירסא אחרונה וכן PDF כאן : http://www.codepredict.com/forum/index.php?topic=6.0 בתודה מראש קובי .

17. Started by zurkin1232,

סרטון ממש מצחיק על משחקים ל-Wii שמשום מה לא התקבלו והנה עוד אחד דומה (אבל פחות מצחיק) ואחרון חביב - סרטון שצוחק על Wii Fit (יותר נכון מחווה דעה כנה) תהנו!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. התחרות רובוטיקה התחילה היום! אני בקבוצה #1943 יש עוד מישהו שמשתתף בתחרות?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by Culandur,

האם מישהו מכיר מעבדות לתיקון מסכים באזור חיפה-עפולה-נצרת?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.