כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
כל אתר שאני מנסה להירשם אליו לא משנה אם זה נעשה דרך CCBIL או opoch (במקרה האחרון זה opoch) אני לא מצליח להירשם. ניסיתי עם כמה כרטיסי ויזה, דרך כמה מחשבים ובכולם קיבלתי שגיאה שגם המוקד של האתרים לא מוכן לענות לי איך להתמודד איתה. כל הכרטיסי ויזה עובדים בכל מצב אחר אם זה הזמנות מחמו"ל או תשלום פרונטלי בארץ. עריכה: זה המספר שלהם, איך אני מחייג אותו בסקייפ? זה עובד בחינם לחו"ל? +1-954-300-3792
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
נתקלתי באתר הזה: www.mp3va.com נראה לכם אמין? 15 סנט לשיר? לא נראה קצת זול ? באמאזון וBUY.com מוכרים ב90 סנט מינימום. עשיתי גם חיפוש בגוגל, לפי מה שראיתי לא הייתה תשובה חד משמעית. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בעיקר מדבר על פלסטיקות למינהם ולא חלקים פנימיים כמו כרטיסים/מעבדים/לוחות אם. אני מעוניין לעשות איזה פרוייקט מודינג על הנייד שלי, אבל קודם כל צריך להשיג חלקים חלופיים שבהם נתעלל כדי לשמור את החלקים המקוריים עבור האחריות.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום , בשבוע וחצי האחרון מתקשר אליי מספר חסוי וברגע ש אני עונה לשיחה יש כמו מן שקט כזה כאילו שלחצו השתק והשיחה אחרי שניה מתנתקת. ההטרדות האלה מגיעות ל 5 פעמיים ביום והחלטתי שאני מתכוון לשים לזה סוף ואני חושב לפנות למשטרה . האם מישהו מכיר דרך כלשהיא לאתר את מספר הפלאפון שמחייג אליי? ( חברת הסלולר אמרה לי שזה בלתי אפשרי מצידה) תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב לכולם אז שוב... הסרטון מבוסס על הפרסומת של מנטוס... בבקשה אני מחפש את הסרטון הזה בנרות מישהו יוכל לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אחרי בירורים איך אני אמור לשחרר ממכס חבילה שיש בו לייזר, הצלחתי להוציא אישור ממשרד הכלכלה, ואמרו לי להעביר את זה באזור אישי ברשות המיסים במכס. חבילה אחת הצלחתי לשחרר וחבילה שניה לא הצלחתי לשחרר. אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איפה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון... אני מחפש חנות שתרכיב לי מחשב משחקים סביר ב- 3000+ ש"ח (4850 ככרטיס מסך, 8400 כמעבד, וכו'). יש המלצה לחנות באזור ת"א? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב אני בשלבי הקמת סטארטאפ - פרוייקט בין מספר שלבים לחיזוי קוד תוכנה . האם אני יכול לבקש ממשתמשים כאן להשתתף בפרוייקט ולהריץ אפליקציה במחשבם ? או כל מחשב בבעלותם ? אם כן , אודה על כניסה לאתר www.codepredict.com גישה לפורום הינה אוטומטית , מידע נוסף מופיע באתר , עדכון אחרון לגירסא אחרונה וכן PDF כאן : http://www.codepredict.com/forum/index.php?topic=6.0 בתודה מראש קובי .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סרטון ממש מצחיק על משחקים ל-Wii שמשום מה לא התקבלו והנה עוד אחד דומה (אבל פחות מצחיק) ואחרון חביב - סרטון שצוחק על Wii Fit (יותר נכון מחווה דעה כנה) תהנו!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
-
התחרות רובוטיקה התחילה היום! אני בקבוצה #1943 יש עוד מישהו שמשתתף בתחרות?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
תגידו יש איזה אתר/תוכנה שמנקה את כתובות דואר מרשימות זבל? :-\
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו יודע אם מותר לבטל עסקה עד 14 יום גם אם התחייבתי בפון ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום... שמתי לב שהמגזר המזרחי משתמש הרבה במילים "בויה" "סלמטק" ומילים בסגנון... "אבאל'ה" וכל מיני כאלה... רציתי לדעת מה מקור המילים ומה משמעותן, והאם קיימות עוד מילים כאלו. במיוחד לגבי 2 המילים הראשונות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 11k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתראה קצרה מאוד הודיעו לי שאני צריך לעשות אש לילה לכיתה של אחותי הקטנה ....חשבתי להביא להם צ'יזבטים , ואז מסתבר שאיבדתי את פנקס המדריכים שלי ... עכשיו , מכיוון שאין לי צ'יזבטים לספר לילדים , אני צריך שאתם , כן כן אתם , תביאו לי רעיונות. אם יש לכם משהו טוב , אל תכתבו מגילה, אפשר ממש לתמצת את זה ואני כבר ארחיב ... תודה חברי המפחידים
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה קורה יש לי שאלה, האם אפשר לדעת מה השרת של דומיין מסוים? דרך אגב זה על 2 אתרים ששניהם של אבא שלי. תודה מראש !! נ.ב אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
:cwm35: :blah: :bigglasses: :kitty: :anim-jjd:
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי. מחפש גן ציבורי עם מתקן מתח ומקבילים נורמלי, פשוט (כזה), באזור רמת-גן, גבעתיים. יש את גן רפפורט. הוא די קרוב לי אבל המיקום שלו לא הכי מוצלח כי הוא נמצא בכביש ראשי איפה שעוברות מלא מכוניות, בסדר, לא כזה נורא, מה שכן נורא זה המתקן מתח המפגר שיש שם ויש בעוד כמה גנים (בסגנון של אלה שיש בחדרי כושר, כזה). איפשר לעשות עליו פריצת כוח, איפשר לשנות את התפיסה לצרה או לזאת שמתאימה לי והגומי שמלוטף על הברזל די קורע את הכף יד אם אוחזים חזק. יש רעיונות חברים? לא מתכוון ללכת לחדר כושר, אימון בחוץ די מתאים לי מבחינת חופש הזמן והמטרה. רק אם היו בונים מתקנים נורמליים. עדכון 1עליתי על קובץ "מתקני ספורט בישראל" הנה הלינק. גנים עם מתקני כושר בת"א לינק
-
- 0 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
מתחיל מ-5GB, ונותן עוד 500MB למזמין ולמוזמן (עד תקרה של כ-20GB נוספים). דורש התקנת קליינט על המחשב, וישנם קליינטים לאנדואיד ול-IOS. למי שמעוניין לנסות, אשמח אם תרשמו דרך הקישור: https://register.tresorit.com/download?mode=1&ref=xqszc7
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-