עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by elad-k1,

שלום יש אתר שאני יכול ליפתוח בוא את הפלאפון הכוונה אם זה אורנג לשים כרטיס של סלקום וזה יעבוד עכשיו אני לא זוכר מה השם של האתר אם מישהו מכיר אני יודה לו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  2. Started by idofr,

אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  3. יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  4. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  5. או המלצה לביטוח חובה +ג' לסטודנט.

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  6. אז ככה, קודם כל תודה למי שעזר פעם שעברה! הפרויקט הזה הוא לדעתי יותר מסובך מהקודם. הפעם צריך לבנות חפץ כלשהו, שיקח כדור במרחק 1.5 מטר ממנו, וימשוך אותו קצת אחורה. הרעיון הוא ששני מכשירים כאלה (שונים כמובן, אחד של כל קבוצה) יעמדו אחד מול השני במרחק של 3 מטרים, ובניהם יהיה כדור. המטרה של כל קבוצה היא להגיע אל הכדור ראשונה, ולגרום לו לעבור אל ה"טריטוריה" שלה. כללים: 1) אסור להשתמש במרכיבים אלקטרוניים וכו'. 2) מקור הכוח יהיה שתי גומיות (משרדיות, לא משנה איזה) בלבד! 3) הגודל המקסימלי הוא 30X30X30 ס"מ. במקרה של שימוש בזרוע כל שהיא, היא צריכה להיות מקופלת או טלסקופית למשל, כך שלפני ההפעלה המכשיר לא יחרוג מהמידות. *הכדור הוא כדור מטקות רגיל, כמו פעם שעברה. לדעתי יש שתי ש…

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  7. אם אני מבטל אותו קורה משהו <?

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  8. Started by talevi,

האם קניה של מפרט בNEWEGG זה בטוח ואיך הולך התשלום והמשלוח כמה זמן לוקח לו להגיע? וכמה אני צריך לשלם על כל מוצר נגיד אני רוצה להזמין 6 מוצרים ב5000 שקל כמה מכס?

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  9. :'( חיפשתי לא מצאתי :s05:

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  10. Started by 114508534,

יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  11. Started by masterblaster,

הולך להיות קטלניי ביותר http://www.esc.co.il/esc/campaign.aspx?icamp=530

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  12. Started by wow,

http://fishki.net/comment.php?id=6190

13. Started by fog,

אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי מהמפרטים ורציתי לדעת אם יש מקום שבו אפשר לבוא לשלם ולקחת (אני לא רוצה לקנות באינטרנט מעדיף לקנות ישר בחנות אחת הכל) את הדברים הנ"ל במחירים (לכל היותר) הנקובים במפרטים הנקובים (ראיתי ב-zap.co.il מחירים נמוכים יותר) איפה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  14. עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  15. Started by Black_eagle,

שלום , אני מחפש שיר, הסגנון לדעתי זה דאנס ויש בפזמון את המילים its two in the morning..... מנוגן ברדיו K CITY. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  16. Started by TOMMYB1,

חברה אני בשלבי כתיבה של הספר פרוייקט כדי לקבל טכנאי אלקטרוניקה. עכשיו אני בטוח שיש כאן חלק שעשו פרוייקטים של טכנאי והנדסאים. זה לא שאני רוצה להעתיק את הספר.. גם אי אפשר יש לי כבר פרוייקט מוכן! אם מישהו יכול לעלות את הפרוייקט שלו כדי שאני אראה אותו כדוגמא? (עדיף לעלות ללא הדפי נתונים זה יחסוך הרבה מקום) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  17. פעם היה לחבר שלי נוקיה 6100 והיה לי בו משחק שנורא אהבתי לשחק בו בשיעורים שהיה משעמם וקראו למשחק בעברית קראו לו "קפיצה" באנגלית "bounce" (אם אני לא טועה)!! משהו יודע במקרה איפה מורידים את המחשק הזה או איפה אפשר להשיג אותו זה יעזור לי מאוד!! יהיה עדיף שתשיגו לי את הקבצים של המשחק ככה אני יוכל להעביר אותו לפלאפון שלי דרך הכבל בחינם!! תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  18. Started by Access Denied,

משהו יכול לעזור לי למצוא באינטרנט (ואל תגידו לי, יש גוגל כי חיפשתי...) חיבור USB מיוחד.. או מתאם שיש לו mini-USB נקבה (שקע) ל-USB נקבה.. או קבל מאריך ל-mini-USB (זכר ונקבה) דיי דחוף.. תודה

19. Started by Rrafi,

בת דודה שלי בבצועה משו לפנים..!!! http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1061221

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  20. תגידו כמה גירסאות יש למסור 3? אני ראיתי כבר שתי גירסאות מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  21. Started by wow,

רואים מישהו מדבר וברקע רכב קטן סוחב בקושי בעליה קראוון ואח"כ רואים את הרכב מיתדרדר אחורה עם הקראוןן. מישהט מכיר ?

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  22. Started by VL,

מקפיצים כאלה שכיף לשמוע... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 440 צפיות

דיונים חדשים בפורומים