עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

אני וחברים שלי עשינו סירטון בFLASH, מה שחסר לנו זה פסי קול לדוגמה של: רעמים וברקים, ציפורים ,נחירות..... אתם מכירים אתר/תוכנה...מקום שאפשר למצוא פסי קול כאלה?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  2. כשהסתובבתי לי בתפוז, נתקלתי בצירוף המילים המשעשע משו הזה... "השוואת מחירים - בלת'ם" אז מי רוצה עוד מטבח/שמירה במחיר משתלם?!... עכשיו מבצע חסר תקדים לצעירי המחלקה שלכם, שני מטבחים במחיר אחד! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  3. Started by Dani_il,

היי לכולם! אני רוצה לקנות שלט עם מסך לנגן mp3 Iriver H340. עשיתי הזמנה מאתר מיסטיקאוודיו,החנות נימצאת באר"הב. אכשיו לפי משהבנתי הם עושים משלוחים ארצה,אבל יש כמה דרכים לעשות משלוח,תעזרו לי לבחור את הדרך הכי טובה ובטוחה. אנגלית אני לא מבין,ככה שלא ממש הבנתי איך זה הולך שם. תודה לכל העונים...

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  4. Started by t_elad,

יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : yes משדרים גם ב- 16X9 (אני יודע שיש סרטים מסויימים שרשום שכן) או שזה פשוט מכווץ הכל (ואם יש דרך אז איך) ? תודה מראש לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  5. Started by MATTAN,

אני מבקש המלצה על ספר של רשתות ואינטרנט טוב שמסביר הכול על הנושאים הללו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  6. עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.

7. Started by ex_,

Walking on water is easier than you think! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  8. Started by shai11,

טוב אני מחפש טראנס יפה ששמעתי אצל דוד בתל אביב הוא בצבא עכשיו ואני בצפון אז עדיף כבר למצוא אותו הרימיקס מתחיל ככה can you feel the bit can you feel the bit אני לא מוצא אותו

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  9. שלום לכולם וערב טוב... מחר אני עובד בראשל"צ, ואני רוצה לתכנן את המסלול עבודה שלי בשביל לסיים מהר.. בשביל זה אני צריך מפה באינטרנט (אני אדפיס אותה) שמראה את מספרי הרחובות (דוגמא: דוד רמז 10, דוד רמז 15). הדילוגים במספרים לא משנים, העיקר שיהיו מספרים. אם מישהו יכול למצוא לי או מכיר מפה כזו, אשמח אם תתנו לי פה קישור.. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  10. שלום החלטנו במשפחה לקנות טלוויזיה חדש. אנחנו לא מתמצאים בכל העניינים כמו HD, LCD, פלזמה, חברות, דגמים, מחירים.... מבקש לקבל הפניה לפורום בו אוכל לקבל המלצות ומידע [כמו שהתיעצתי בפורום הזה לפני רכישת מחשב, כך אני רוצה להתיעץ בפורום מסוים לפני רכישת טלוויזיה]. תודה =]

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  11. חיפשתי בגוגל בכמה צורות, Weathr, temperature, celsius ועוד, וכתשובה הוא מחזיר לי אתרים מסורבלים ולא קלים לעבודה. (כמו האתר שלCNN) מישהו מכיר אתר שמציג את הטמפרטורות ברחבי העולם בצורה שקלה לשימוש? שיהיה קל לחפש טמפ' של מקום מסויים מבלי להסתבך יותר מידי עם האתר? וכמובן שיהיה גם יחידות של celsius. תודה

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  12. Started by navk2,

http://www.bigpc.co.il איך הוא מבחינת אחריות ? טוב ?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  13. Started by yanushka,

http://web.hades.uz/dk/crap/BOBO.wmv

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  14. Started by kikkler,

היה פה לפני כמה זמן לינק להקלטה של בחור שהתקשר לתוכנית הכרויות ברדיו, וכל שאלה שהקריין שאל אותו הוא כזה "למה אתה מתכוון..." - יש למישהו לינק?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by ^Z^,

לא ידעתי איפה לשים את זה, נקווה שזה המקום הנכון. מישהו יודע אם יש לHWZONE פיד RSS ואם כן, מה הקישור שלו?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  16. Started by TOMMYB1,

חברה אני בשלבי כתיבה של הספר פרוייקט כדי לקבל טכנאי אלקטרוניקה. עכשיו אני בטוח שיש כאן חלק שעשו פרוייקטים של טכנאי והנדסאים. זה לא שאני רוצה להעתיק את הספר.. גם אי אפשר יש לי כבר פרוייקט מוכן! אם מישהו יכול לעלות את הפרוייקט שלו כדי שאני אראה אותו כדוגמא? (עדיף לעלות ללא הדפי נתונים זה יחסוך הרבה מקום) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  17. Started by simbbam,

היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי אז אני פשוט אשים אותה בכללי יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  18. מישהו מכיר? זה דיי דחוף לקרוב משפחה שלי.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום ולילה טוב לכולם אני צריך עזרה בקשר לחיבור של הכבל שלו למחשב... אני מתקין את התוכנה והכל... מחבר את הכבל לפלאפון והתוכנה לא מזהה את הפלאפון. אני לא רואה שום מקום שכתוב בו להתחבר לפלאפון או משהו כזה... מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור לי בזה? תודה...

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  20. Started by payback,

קובי אוז - דמעות וים http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=9026 http://mooma.keshet-tv.com/Discs.asp?ArtistId=3454&AlbumId=39977

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  21. האם ניתן לשמור תמונה המופיעה במסמך וורד כקובץ תמונה? אם כן - איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  22. היי אבא שלי קנה בשביל הLCD החדשה שלנו מחשב קצת יותר חזק בשביל מדיה סנטר,שאנחנו נוכל לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה במקום על המחשב ושיהיה עם הסאונד של הרמקולים והכל המפרט הוא כזה: AMD ATHELON 5200+ לוח אם: asus m3n78-EM am2+ הכרטיס מסך נשאר אותו אחד 8500GT,אבל יש מצב שאני אנדב את ה88GT שלי לטובת גראפיקה מעולה.זה כדאי? זכרונות DD2 1066 MHZ של 2 ג'יגה של OCZ וכמובן מערכת ההפעלה היא ווינדוז וויסטא הום פרימיום אם אני אכניס שם את ה88GT שלי,על איזה גראפיקה נוכל להריץ משחקים?והאם נוכל להגיע לרזולויה המקסימאלית של FHD שהיא 1900X1200? תודה

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  23. שלום לכולם, קבלתי לפני מספר ימים דוח + גרירה סה"כ 500 שקל אמרו לי שהגרירה של עיריית תל אביב מחיזרה את הכסף לתושבי הצפון שברחו לאזור המרכז בגלל המצב. שאלה עם זה נכון ואיפה זה רשום כי באתר של עירית תל אביב אני לא מוצא כלום.... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  24. Started by artv8,

היי יש לי שומר מסך של שעון תלת מימדי. יום אחד הוא פשוט נעלם לי ואני מקבל איזושהיא הערה אני לא יודע לאיזה פורום הבעייה שיייכת ונראה לי שבכללי זה בטוח יכול להיכנס. אני מצרף את התמונה של ההודעה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  25. אז ככה...אני לא אפרט את שם החנות... הסיפור... קניתי מארז למחשב מדגם FUSION...במחיר של כ1000 שקל... המוצר הגיע פגום...המארז עצמו לא הספק... החנות אמרה לי שעל המארז אין אחריות...ורק על הספק יש לשנה (נראה לי)... אני החזרתי להם את המוצר לאחר כחודשיים מיום הקנייה...כי זה בעיה בשבילי להגיע לשם...במיוחד שאני חייל... אז הוא אמר שהוא ינסה לממש את האחריות דרך היבואן.... לאחר כשבוע הוא אמר לי שהיבואן לא הסכים להחליף את המוצר.... אתמול לקחתי את המוצר מהחנות..(כחודש לאחר ששמתי אותו בתיקון)... השאלה האם זה חוקי..?... בתקנון של החנות אין שום הזכרה למוצר פגום... ולדעתי פרק זמן של חודשיים זה פרק זמן סביר בהחלט....להחזיר מוצר פגום... יש לציין ששלחתי להם מיילים רבים והם טוענים שלא קיבלו אות…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.