כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה, הכל החל בשעה 8 וחצי בחצר הגימנסייה הריאלית בראשון לציון, 489 בוגרים ומשפחותיהם באו לצפות בטקס סיום מחזור נ"ט שקט שעמום השעה 9:10 המנהלת נואמת, כולם מדברים, האוירה כל כך מתוחה ועצבנית משעמום שאפשר לחתוך את האויר הסרוח מזיעה של הורים רוסים שישבו לידי בסיכין .... ואז!!! ההופעה מתחילה, חברה לא ידעתי שלקרן החרשנית היפה מביוטכנולוגית יש קול של מלאך גוף של פנתרה וריקוד מושחת של ... עזבו הייתי המום! 17 חברה על הבמה שרים ורוקדים בכזאת מקצועיות וההפקה הייתה פשוט ענקית תשואות הקהל הדהדו באויר כמו רעם אדיר שנשמע בכל רחבי ראשל"צ בהחלט ניתן לומר שמדובר בבנות האיכותיות ביותר בראשון, יפייפיות נשים צעירות בשמלות ערב נוצצות והאנדרנלין זורם בדם (או שזה היה הקרלסברג לא יודע)…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מולקס עולה 20 ש"ח אז לא עדיף כבר לקנות מאוורר חדש באותו מחיר? ואיפה בראשון אני יכול להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות טלוויזיה סוני 29 אינטצ' 100HZ או טושיבה 100HZ מבקש עזרה ממי שמבין בבקשה זה חשוב מאוד צריך תשובה בהקדם תודה מראש למי שיעזור לי לא יודע דגמים רק באופן כללי ום תוסיפו דגמים אני מאוד יודה לכם
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי קנה בחנות שאחד מהתנאים שם הוא שב60 ימים אתה יכול להחליף חלק ולקבל אתד אחר ורק להוסיף בהפירש. זה הגיוני? מה הם עושים עם החלקים הישנים שאנשים החזירו?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
העלתי את התמונות לשרת אחר, אני מקווה שעכשיו זה יעבוד טוב.......... מה שהשעמום בחופש עושה...........
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מי שמעוניין להודיע לי. ללא תשלום.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בערוץ החדשות של Cnn התפרסמה כתבה על הא ודה בהונג קונג , ונראה שם מסיבת רשת חבל"ז. כולם יושבים על כיסאות מיוחדים סטייל פורמולה 1 , מסכים 17 אינץ שטוחים Lcd , ומחשבים מהחדישים ביותר . לפי התמונות שראיתי , אני חושב היו שם 15-25 אנשים . נראה לי שהם עושים כסף מזה . מקום מכובד לחלוטין , ומלא חברה צעירים משחקים . הלוואי עלינו .
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איך אמורים לכתוב את הכתובת באנגלית שעתיים ניסית לכתוב ולא הצלחתי חשבתי לכתו את הפירוש באנגלית אבל אז בארץ הדוורים האנלפבטים לא יבינו ואני צריך את זה דחוף? איך לכתוב??
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אנשים יש פה מישהו שלומד בהנדסאים ?? אני מהנדסאים :AR15:
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חבר'ה תעזרו לי בבקשה למצוא אכסנייה או מלון נוער טוב וזול לחופשת הגיוס שלי אני יוצא עם חברה שלי אך קצת קשה לי למצוא מקום טוב אז ככה המיקום לא חשוב (לא משנה צפון דרום ) אני רוצה מקום יפה ומסודר עדיף עם ארוחה אחת ביום לפחות עדיפות ל2 ארוחות ביום שיהיה כמו שאמרתי מרווח ומסודר מקום על רמה אבל לא יותר מידיי יקר מדובר בשבוע בערך שאני רוצה לנפוש אז רק ללינה כולל ארוחה אחת או שתיים ביום אני מקציב עד 1000 שקל לאדם זה התקציב שלי ורצוי שבמקום יהיו אתרים לטייל בהם וכו' אני לא ממש מבים בזה בעצם כמעט בכלל לא אני בעצמי לא יודע בדיוק מה אני רוצה אז אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי עם זה תודה, אסף :smoke:
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
עכשיו השעה תשע ארבעים ומס' ההודעות הנוכחי להיום הוא: 1143, אני מריח שיא חדש היום (השיא הקודם 1242 הודעות)?! יאללה, יש הימורים?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הדמות שהראו בתחילת הסרט, שהיא לא יכול לשלוט ומשנה צורה... אז היא דודו של פרקר? כי הדוד בן ידע מה קרה לפרקר...
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב לטריילרים מסוג Vob ואני לא מתכוון טריילרים של Thx, dolby digital או dts כי יש לי כבר את כולם אני מתכוון לסרטים אפשר גם אתרי ftp תודה
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סקר קטן שאני עושה. איך הולך אצלכם העניין של כסף, נגיד לבילויים (מועדון, סרט, אוכל מהיר, יציאות וכו`) ולדברים גדולים (תחביבים למי שיש, משחק, הדיסק החדש של.. , מודינג, הופעה של.. וכו`). אתם מקבלים מההורים תקציב שבועי/חודשי, או הכל מחסכונות שצוברים בימי הולדת וכו`, או אולי מבקשים כל פעם מההורים כשצריך, אולי עובדים (ואני לא מדבר רק על החופש)? בקיצור, איך אתם מממנים את חיי הנוער שלכם?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ההוב גובלין לא אמור להופיע לפני הגובלין הירוק ?בסדרה המצויירת ככה זה היה (ומי שראה את הסרט שלא ימסור מידע ספויילרי)
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תפתחו בעוד שבוע את ראש 1, אני מופיע, אני מדגמן לראש 1, ואחת הדוגמניות (מי שאיתי בתמונה-והזאתי בתמונה השניה עם התחתונים) וגם הדוגמן השני חברים טובים שלי במכבי ובשיכבה!!! תזכרו, אני גם יזכיר לכם, שבועה הבא לקנות את ראש 1 של ידיעות אחרונות נ.ב. עוד תמונה לאוסף התמונות לתחרות (אל תתדאגו אני יוסיף HWzone) :smoke: נ.ב.ב. אני מקווה עוד שבועה לקבל הרבה :tomato: וגם קצת :-\ 8)
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיחה שהייתה לי עם מישהו שקיבל ממני באן היום במירק 12:47pm] <SnakeRC> נו פלייז! [12:47pm] <SnakeRC> סליחה [12:47pm] <WarMachine> אתה החוליה הזוחלת [12:47pm] <WarMachine> שלום [12:48pm] <SnakeRC> טוב אני רושם מכתב למנהל הסרבר [12:48pm] <WarMachine> שמה [12:48pm] <SnakeRC> על כל ההתנהגות שלך [12:48pm] <WarMachine> שאתה מקלל [12:48pm] <WarMachine> וחואף באנים בגלל זה [12:48pm] <WarMachine> . [12:48pm] <WarMachine> ? [12:49pm] <SnakeRC> אני לא קיללתי! [12:49pm] <SnakeRC> בטעות העתקתי שורה שאני ואבירם התכתבנו ! [12:49pm] <SnakeRC> שלא הייתי צריך להעתיק! [12:49pm] <WarMachine>…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם את הטבלה של הריבית התשלומים (לכל מס' אפשרי 1-12 או יותר) או איזשהו אתר שיש שם בבקשה תגידו לי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-