עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רגע לפני השקת "Lunar Lake" בקומפיוטקס טיוואן, המעבד החדש ביותר של אינטל בתחום ה-AI PC, אינטל חושפת פרטים ראשונים אודות המעבד. זהו לא סתם עוד שדרוג, אלא מוצר חדש לחלוטין שנבנה מחדש מהיסוד עם מגוון רחב של טכנולוגיות חדשות ומשופרות. אינטל מציינת כי כל רכיב בארכיטקטורה החדשה ב-"Lunar Lake" עבר רענון משמעותי.לכתבה

• 0 תגובות
    • 264 צפיות
  2. Started by oba3k,

בעיקרון כל דבר אלקטרוני וזול יכול לעניין אותי. מישהו מכיר/שמע על מקום זול וטוב שם?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות שם archos av420. תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. גוגל לא מסתפקת במכוניות ואנשים שיסתובבו ויתעדו את העולם עבור שירות ה-Street View שלה, והחליטה לשלוח למשימה גם כלבים לכתבה

5. מישהו יודע על לינק איפה יש את המשחק ישראל לטביה היום (שבת)??\ באיזה אתר? כי אני עובד היום בערב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by אישי555,

מה היתרון של גלגלים דקים על עבים? ושל גלגלים גדולים על קטנים? אחותי קנתה עגלת ילדים עם 4 גלגלים: 2 מאחור ו-2 מקדימה אבל צמודים ולא בצדדים. ידוע לכם אם זה נחשב טוב או רע?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by methodman,

אני מתכנן לקנות מהם פלאפון ביום ראשון למישהו יש ניסיון איתם ? http://www.tikcom.co.il/

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. אחרי שאני לוחץ UPLOAD ובוחר את הסרטון שאני רוצה לעלות בBROWSE , קובץ MPEG2 ברזולוצית 1280X720 כפי שמומלץ ע"י יוטיוב זה מתחיל לעלות את הקובץ ששקול 272MB בכמה שניות זה מסיים ועושה LOADING , אמרתי נתן לו להטען בלילה , לא עזר. אני לא יכול לעלות בכלל אותו סיפור עם כל סרטון אחר למישהו יש מושג מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

אני צריך אתר טוב (מומלץ שיהיה חינמי) שיש בו סמיילים וסרטוני פלאש. או אתר של סמיילים בלבד או סירטוני פלאש בלבד, כעיקרון אני רוצה שתציעו גם זה וגם זה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by Vampire_Master,

כמו בכל שנה, במהלך השבועות האחרונים הוצפנו בשטף של תחזיות אודות הצפוי לתעשיית ה-IT בשנה הבאה. במהלך תקופה זו הקשבנו בסבלנות לאנליסטים, ספקים, יועצים ובלוגרים - שמענו את התחזיות שלהם, קיבלנו את חלקן ודחינו אחרות. מסתבר שבשנה שעברה עשינו עבודה טובה למדי בהפרדת הבר מן התבן, למרות שבדיעבד, אולי לא היינו נועזים מספיק. השנה אם כן, נשתדל אפילו יותר - להלן התחזיות שלנו לשנת 2008. ארכה נוספת ל-XP מיקרוסופט תאריך עד לסוף 2008 את התקופה במסגרתה ניתן לרכוש חלונות XP, זאת במקום תאריך היעד הנוכחי, ה-30 ליוני. כזכור, בספטמבר 2007 דחתה החברה את תאריך היעד המקורי מסוף ינואר לסוף יוני לאחר בקשות ותלונות מצד משתמשים ארגוניים. ועוד לא הזכרנו בכלל את החברות הרבות שהחליטו במהלך השנה לדחות את ה…

11. כוכבת הקולנוע סקרלט ג'והנסון עוררה סערה בתעשיית הבידור לאחר שפרסמה האשמות חמורות כנגד חברת הבינה המלאכותית OpenAIלכתבה

12. Started by composite,

שלום. לפי מה שקראתי והבנתי, הדרך הכי טוב לתקן דיסקים שרוטים היא באמצעות מריחת Brasso. http://en.wikipedia.org/wiki/Brasso רציתי לדעת - איפה משיגים את זה בארץ? אם זה זמין בכלל, כמובן...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by INFERNO,

שאני אוכל להעלות תמונות וכמובן שתיהיה אינטגרציה עם DreamWeaver ו Front Page .. כל אתר שמציע יותר מ50 מגה יתקבל בברכה . תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. מצאתי את זה אבל הוא לא משהו http://tinychat.com/

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. מצטער על הפרסום, אבל בגרות עוד שעתיים ופתאום קלטתי שהשיר חסר לי...תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. אני אישית רק פעם אחת נכנסתי וזה נראה לי עוד היה בלי שידעתי איזה פורום זה... מה איתכם?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. היי מחר יוצא לי להיות בסנטר ורציתי לדעת אם יש שם חנויות מחשבים ו/או אלקטרוניקה שאולי במקרה יש להם מסכי LCD בתצוגה הייתי מסתובב ובודק לבד אבל לא נעים לי לטרטר את חברים שלי להסתובב יותר מדי שם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by arik100,

שתתחבר לשקע נורה רגיל. אני שוקל לקנות LED . בנוסף אני שוקל לקנות אור "חם" שדומה לנורות ליבון בעיקרון השימושים זה מחשב וקריאה. גודל החדר הוא 3 על 4 מ' אשמח להמלצות לקנייה בEBAY. תודה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  19. שלום, בחיפושים שלי באתרי עבודה יש מודעות עם משרות בתחומים שלא מוכרים לי אבל יש דרישות שאני מרגיש מתאים. בעיה שאין מספיק פרטים על משרה בתיאור שלפעמים יש רק כותרת. מישהו מכיר אתר שיכול להרחיב על משרות קיימות בארץ? משיהו מכיר פורום לדיונים בנושאים עבודות בארץ? פורום איפה אנשים של חברות שונות מדברים על עבודה שלהם, חברה העוסקת, תנאים וכו'? יצא לי לגלוש מזמן באחד פורום כזה אבל לא שמרתי במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://tinypic.com/player.php?v=2eycn0o&s=7 קרדית ל: DSM

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by alex.turovsky,

לזכר אלו ששרדו, אלו ששורדים ואלו שלא הצליחו לשרוד

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.