עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב אז לפי הכותרת אפשר להבין שאני רוצה לקנות מארז בארה"ב,וזאת פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל,כאילו הזמנתי אבל מקרובי משפחה,אבל עכשיו אני רוצה להזמין מחנות טובה,אז תנו לי בבקשה לינקים לחניות טובות,וגם אני רוצה לדעת על מישלוח וכל זה,מחירים,בקיצור כל מה שצריך לדעת.תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  2. עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by MiniDisc,

היי קוראים לי נוה ואני מקוה שאני אוכל לעזור כמה שאוכל ושאנשים יעזרו לי כמה שיוכלו אני מקווה שאתקלם כמה מהר שאפשר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by DuDeAss,

אני חושב שאסור לרשום פה אבל מכיוון שזה פורום ot אני ארשום סך הכל תנעלו אני חדש פה ואני מעוניין ללמוד כמה שיותר יש לי ידע בסיסי ביותר וכמובן אני מוכן לעזור לכל מי שיצטרך כל עוד אני מבין בזה אני שמח לבוא לפה כי היה לי רע בפורומים אחרים של תוכנה כי האנשים לא בדיוק מתייחסים לחדשים.. בכל זאת שלום ומקווה להתקבל פה! :

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by CrazyMan,

בואו נגיד שהייתי גולש כאן וקורא רק את המאמרים ואת הביקורות שכאן..אז אני נחשב חדש רק בפורום. באתי עמוס בשאלות בכל הנושאים אז אני מקווה שיענו לי לכל דברי. שלא תבינו שאין לי מושג במחשבים.. אבל הרמה שיש בפורום הזה היא גבוהה מאוד ובכך אין לי מושג מה זה מה. בקיצור אני מקווה להשתלב פה רק שאלה בקשר לחוקים: "3. הקפצת ת'רדים:" - ת'רדים? מזה לעזאזל?!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  6. מי שראה עכשיו את הקטע של שלום אסייג בתוכנית של יאיר לפיד,פשוט קרע אותי :lol: כמה דברים שהוא אמר הייתה ידיעה בעיתון על איזו אחת כוכבת פורנו מקרואטיה שתשתתף באירווזייון אז הוא אמר לאן נגיע שנה הבאה ישלחו קוקסינל אחר כך אמרו שהיא שומרת על מיתרי הקול שלה ובולעת 2 ביצים כל יום הוא דיבר על ל"ג בעומר ועל הילדים בהרצליה פיתוח הוא אמר שהם מזמינים קרשים מאיקאה קיצר הבן אדם ענק מי שראה את ההופעה שלו על הערסים גם אחד הדברים הכי חזקים שיש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רק למי שמבין בבקשה האם מורידים פרופיל על זה שיש יש לי מידה 1 וחצי במשקפיים או שזה רק סעיף?ואם זה סעיף אז מאיזה מספר מורידים פרופיל תודה רבה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Sym,

שלום חברים אני עושה עבודת גמר במנהל עסקים על חברת גוגל ורני זקוק למספרר של המשרדים שלהם אני עושה עבודה על השפעת התרבות הארגונית על הצלחת הארגון ובחרתי בגוגל ואני דיי זקוק למישהו אנושי אשר יוכל לדבר איתי אשמח למספר טלפון מאוייש אשר אני יוכל לדבר עם מישהו אשמח אפילו לשיטה איך להשיג את המספר

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אהלן חבר'ה, אני עומד בפני רכישת מסך מחשב מסוג T220P . המחיר הזול ביותר בו מצאתי את המסך הוא 1160 ש"ח. מצד שני, עניין המכרזים מאוד מאוד קורץ לי. אם אצליח לבצע רכישה בסכום של 800 - 900 ש"ח אני מאוד אשמח... ראיתי כמה מכרזים כמו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QST220 או http://www.getit.co.il/Prod/48482/ שניהם ב "מחיר פתיחה" של פחות מ 500 ש"ח! איך אני יכול לזכות במכרז כזה? אפשר אולי טיפים/ המלצות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  11. אהלן, עזבו אותי אני טיפש. איך מחשבים מע"מ? השאלה בכותרת הייתה רצינית? איזה חישוב אני עושה כדי להוסיף לכל מחיר 15.5% מע"מ? תודה! עריכה: מ צאתי מחשבון מע"מ...חיחיחיחי... סתם לידע כללי , איך מחשבים?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לא יוצא לי להשתתף בפורום עקב הנסיבות, כרגע לא יכול גם לפרט. שמעתי שהקונרו הגיע לארץ, וגם AMD קנתה את ATI, בקיצור יש אקשן בעולם המחשבים לא פחות מפה. אז ביי בנתיים חברים, שומר מהצפון. urib

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש כמה שאלות ואני צריך תשובות רציניות תודה הנח שאתה עובד בארגון בינוני המתמחה בייצור סחורות בנפח גבוה ובמחיר נצוך ללקוחות קצה בעלי מחזור מסחרי שנתי של 20 מיליון דולר הארגון החליט לישם מערכת ICT במטרה לנהל את יחסיה עם הספקים עם הלקוחות ובתוך הארגון עצמו לארגון יש כרגע מערכת PC בסיסית ובה קיימת מערכת של הזמנות ממוחשבות ותוכנת הנהלת חשבונות א.הסבר את ההיתרונות העסקיים שיתרחשו בארגון קבלת החלטות טקטיות ואסטרטגיות ברמות השונות בארגון ב.הסבר את תפקידיהם של החומרה, התוכנה , הציוד ההקיפי ורשתות התקשורת בהקמת מערכת המידע וזהה את הרכיבים האופיניים שישלימו האחד את השני. ג.מהם ההתחשבויות המרכזיות שעל הארגון לקחת בחשבון כאשר הוא מחליט על פלטפורמת התוכנה המתאימה ביותר(שרת מחשבי מיני וכ…

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  14. חברה ב- 31.8.07 אמור להסתיים לי המלווה עכשיו שמעתי משהו כזה שאני חייב לנהוג בלי מלווה רק יום אחרי מה שכתוב לי על הטופס שזה 1.9 אז תגידו לי אם זה נכון או שאני יכול לנהוג כבר ב- 31.8 בלי מלווה ושאלה נוספת איך ומתי מקבלים את הרישיון ככרטיס מגנטי? תודה~

15. שמעתי שבקרוב צריך לרדת המחירים של כול החלקים בצוורה משמעותית בגלל היציאה של המעבדים וכרטיסי מסך החדשים האם תוכלו להגיד לי מתי זה יקרה הירידת מחרים הזאת???

16. Started by DAVIDD,

מחר בשעה 5 אני ממריא למוסקווה ועוזב את הארץ לכמה שנים :'( :'( :'( :'( :'( אז אני לוקח הפסקה קטנה מהפורום כיוון שלא יהיה לי אינטנרט ישר בבית אלא אחרי תקופה

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אממ אני פותח אתר של סאות פארק ואני צריך אנשים שיעזרו לי לכתוב כתבות... =] מי שיכול לעזור לי בבקשה... ניתן לתפוס אותי ב: Msn: Dj_Samsong@Walla.Co.il icq: 188834 e-mail: Samsong@Sp-israel.com אם לא מותר לשאול דברים כאלה אז מראש סליחה..

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. מזל טוב לי...... אנא משתמש חדש... איסמי ליאור

• 36 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Started by אופירה,

הלכתי לאיבוד...... מה הדרך היעילה והפשוטה ביותר לשלוח תמונות במילי? בסביבות 50 תמונות למייל אחד. התמונות כבדות כי אין לי תוכנה שמכווצת אותן תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by amiros20,

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה אשמח לקבל חוות דעת שונות שלכם לגבי חיבור לvpn מסויים אני מתגורר בחול ורוצה להפעיל את החשבון של הyes go

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by dark13666,

היי אני חדש ורציתי לומר שלום לכולם!!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  22. שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by ronin,

בשעה טובה אני מעוניין להחליף את המחשב נמאס לי מהשידרוגים היכן כדאי לי לרכוש (אם אפשר ברשת) ממקום אמין וזול שנמצאים בעניינים תנו לי כתובות של אתרים כאלו בבקשה בתודה מראש נ.ב אני מכיר את אקסלנט , רכשתי מהם בעבר איך הם?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by FireAngel15,

מקווה להשתלב בפורומים המעולים שיש כאן. אם מישהו מכיר אותי אני מפורום רוטר בכינוי FireAngel. אני אתרום לכם מהידע שלי, וכאשר אצטרך עזרה אעזר בכם !

• 11 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים