עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למישהו יש מידע על תמיכת שרתים בשמות דומיין בעיברית ? האם זה שווה כלכלית ? 420( שח' לא כולל מע"מ לשנתיים )

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by atias aviv!,

משהוא זוכר אך קוראים למשחק הזה שצריכים לבנות לונה פארק משחק די ישן אבל אהבתי אותו

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by SD Project,

איך אפשר לדעת ?! תודה, ניאו

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

כמובן שאני לא יכול לתת לכם יותר מדי סמכות וההחלטה האולטימטיבית תישאר בידי אבל אני אשקול ביתר מידה את ההצעות.

5. Started by SpiritKnight,

שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic כעורך ראשי. האתר מתעסק בתחום משחקי המחשבים המקצועניים, ז"א בעיקר תחרויות של CS, Quake 4 וכדומה. אנחנו כרגע חושבים על מיתוג מחדש ומחפשים שם שיהיה קאצ'י, קצר(אלא אם אפשר לקצר אותו לראשי תיבות נורמליים, כגון ESPN). התחום שהאתר עוסק בו נקרא ESports( ראשי תיבות ל Electronic Sports, למרות שהביטוי המקוצר כבר הפך לשם בפני עצמו ולא קיצור), אך השם לא חייב להיות קשור למחשבים בכלל ולתחום הזה בפרט בדרך כלשהי. אם למישהו יש רעיון שמתאים לתנאים הנ"ל(או רעיון אחר בכלל- אני מחפש כל דבר כרגע) אני אשמח אם יכתוב. בתודה,

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  6. Started by ot,

כבר זמן רב אני מתלבט בבחירת שם חדש לאתר שלי, "ננעלתי" על השם SPECTRUM אך מתברר שהדומיין תפוס. מה שנשאר לי הוא לבחור שמות דומיין חלופיים, וכאן אני זקוק לעזרתכם. איזה מבין השמות החלופיים שמוצעים כאן נראה מתאים? ואני מתכוון לשם דומיין שיהיה קל לזכור וגם לכתוב אותו.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic שמתעסק במשחקי מחשב מקצועניים(CS, קוויק 4 ווארקראפט 3 וכו'). כחלק משינוי תדמית אנחנו מחפשים שם חדש לאתר. הקריטריונים הם: 1. חייב להיות באנגלית. 2. חייב להכיל את המילים Play, ESports, Digital בשם או מילים נרדפות לאלו. 3. חייב להיות קצר: 6-7 אותיות. 4. מועדף: השם יכול ליצור צורת V( כמו XplayN- XpN) העיקרון עם הV הוא שצורה ויזואלית תעזור למבקרים לזכור את השם של האתר. בנוגע לדומיין מתאים, יש עדיפות ל.com, אך אם למישהו יש רעיונות לשם אני אעריך אם תרשמו בכל מקרה- גם אם הדומיין לא זמין, אולי אוכל להשתמש בזה כבסיס לשם הסופי. תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  8. כשמקבלים מכה בכף רגל יש שניה כזאתי שאתה לא מרגיש ברגל כלום ואז בא לך הכאב ... מישהו יודע אם לזמן הזה יש שם? (בזמן הזה כמה מחשבות רצות "וואי הולך לכאוב לי ממש עוד רגע קט")

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by B@By-KiLLeR,

למישהו יש רעיון לשם למפעל של נרות ריחניים בתוך כד ? ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by coben,

יש שירות שנותן את זה (שעדיין פועל)?

11. Started by gal-tt,

שלום ותודהה למי שיוכל לעזור!!! מייי שהו יכול להשיג לי אולי שם מישתמת וסיסמא לאינטרנט של בזק שרת -014 מוודם-el 150 הלבן הקטן הזה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by AB,

מישהו בבקשה יכול לתת לי את שם המשתמש שלו ואת הסיסמא בפורום רוטר......כי אני חייב לחפש שמה משהו כי אמרו לי שיש אותו שם....ועכשיו זה עולה כסף ובמצב של היום אין לי כל כך דרך לשלם.........אם מישהו יכול לעשות את זה בשבילי תודה תודה!!! אני מבטיח לא לדבר בשמו רק למצוא מה שאני צריך לצאת...! תודה לתומכים..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shanny123,

היי, האם כל אחד יכול לפתוח עסק על איזה שם שהוא רוצה? גם אם השם עסק קיים?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by חן מ,

אני בטוח שכולם פה גם מי שלא חיפאי מכיר את בית ספר ריאלי כל הזמן יש לי וויכוח עם חבר שלי,שוטען שריאלי זה בצפר יותר טוב כי השם שלו מוכר יותר,ואם למשל אני אלך למקום עבודה מסויים למשל בית מלון,והוא יבוא גם כן לעבוד באותו בית מלון,יעדיפו אותו בבית המלון כי יסתכלו על השם של בית הספר ויגידו אה ריאלי השם שלו יותר נחשב ניקח אותו אני כל הזמן מנסה להסביר לו שזה לא משנה איפה למדת,מה שמשנה בתכלס זה הציונים שרשומים לך על הבגרות,ובסופו של דבר למי שיש סכם גבוה יותר הוא יתקבל לאוניברסיטה מסויימת או לא יתקבל הוא גם חושב שיותר מחנכים אותם לערכים,ולציונות...נראה לי שהמחשבה הזו מזמן פינתה את מקומה מהעולם הזה,ואף בצפר היום לא מחנך לערכים אלו,או שמנסה אבל לא מצליח בגלל אטימותם של בני הנוער בקיצ…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? יום שישי הלכתי עם כמה חברים למועדון הVoice בהרצליה, היה שם גרסאת האוס ענקית של השיר שמתנגן פה ברקע : http://4room.surgut.info/pictures/goez/tuma/ אז אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יודעים את שם השיר או על איזה גרסא אני מדבר אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי. אם יש לכם האוסים בסגנון כמו E for electro, No more fucking electro ועוד כאלה אז אני אשמח לשמוע עליהם. אז שיהיה אחלה יום, מתן

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם ישנו זמר ישראלי ששר באנגלית עם קול מאוד מיוחד,שר סטייל רדיוהד רוק מתקדם ולא זוכר איך קוראים לו למישהו יש מושג???

• 7 תגובות
    • 13.8k צפיות
  17. Started by ShrekHunter,

אהלן חברה.. אני מחפש שם של סרט....אני לקחתי לפני כמה שנים בבלוקבסטר סרט "נמר-דרקון" ובפרסומות לפני הסרט ראיתי אותו...משהו שאני זוכר זה שהייתה קבוצת אנשים על אלפים או משהו, ואז שניים מהם היו חייבים לברוח, ואז הם רצו וקפצו מצוק אחד לשני ובעת הקפיצה הם תקעו יתעדים(הגרזנים הקטנים האלו) כדי שיחזיקו אותם. סרט של הוליווד. לפני כ 3 שנים.. בבקשה עזרו לי מצוא אותו :'(

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by עמיר שחר,

האם משהוא זוכר את שם הסרט הפרודיה על TOP GUN? משחק בו אותו שחקן ששיחק באקדח מת מצחיק. בתתודה מראש עמיר

19. Started by MotherShip,

כבר כמה שבועות טובים אני מנסה להזכר בסרט שראיתי לפני כשלושה~ ארבעה שנים, הסרט הוא לא סרט ישן (2000-2006 ) וגם לא דל תקציב, אבל בכל זאת לא הצלחתי למצוא אותו. אחרי שעברתי על רשימה די ארוכה : http://www.best-horror-movies.com/horror-movie-on-dvd.html ועדיין לא מצאתי התייאשתי לגמרי מחיפושים... העלילה פחות או יותר ממה שזכור לי: נחת צעיר חוזר הביתה ומגלה שאחיו ווחברתו נסעו לאנשהו ולא חזרו, ביחד עם החברה שלו וידיד שדלוק על החברה של אחיו הם יוצאים לחפש אותם, אחר כך הם מותקפים על ידי איזשהו נהג זומבי שמת אבל נשאר לשוטט על הכבישים במטרה להעניש את החוטאים, ועל הדרך פוגשים גם את המשפחה שהפכה אותו לכזה שגם הם כבר לא בדיוק חיים. אם מישהו מגלה את שם הסרט - עשיתם לי את היום !

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  20. בזמן האחרון אני דיי מתעסק ורואה המון סרטים (במחשב בעיקר) ועוד לא מצאתי את הסרט שיקרע אותי ממש לאורך כל הסרט.. אני בטוח שאתם ראיתם אחד כזה טוב... תנו לי שם של אחד בקשה..(רק שלא יהיה סוטה..) ראיתי את "לדפוק חתונה" הוא היה די בסדר אבל זה לא היה בדיוק קומדיה בשבילי.. בבקשה להביא את שם הסרט בעיברית ובאנגלית תודה רבה

• 111 תגובות
    • 9.1k צפיות
  21. תעזרו לי למצואא חח חבר שלי אומר שאין דבר כזה..

• 32 תגובות
    • 10.3k צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום מזמן היה לי שיר ואח שלי רוצה אותו ואין לי מושג איך קוראים לו או של איזה להקה ואשמח אם תעזרו לי בתחילת השיר שומעים ילדים ובערך באמצע השיר או שר ליטל סוזי שי ווס אונלי 12 חחחחחח נקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by kinggil,

יש שיר של ביונס שנקרא Pirty boy?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  24. http://www.youtube.com/watch?v=TgMeCNNVOQM תודה לעונים כבר אולי שנתיים אני מחפש את השם..

25. Started by creative,

AA אנשים איך קוראים לשיר בפרסומת של LEE COOPER שהם מתקלחים<??. :s05:

• 4 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.