עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי חשבון ראפידשייר והעלאתי מלא דברים והעמוד של הpremium zone כבר נורא גדול וקשה למצוא דברים איך אני מעביר לתיקיות אחרות בלי לשנות את הלינק?

2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/tv-tuners.html

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by baruch28,

חיברתי ספק שנמצא באחריות למחשב של חבר הספק פתאום התחיל להשרף והיה עשן ובלגן............. מה שנשרף זה חוטים שלו. יש למישהו מושג האם יש על זה אחריות?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

לא משנהה חחחח כבר חזרתי מהבגרות [הלך אש :-) ]

5. D500=סמסונג 900, זה אותו פלאפון. אז ככה, אתמול פתאום הפלאפון שלי התחיל משום סיבה נורמאלית להיכבות, אמרתי לעצמי שאולי הוא לא טעון למרות שהטענתי אותו ממש לפני, אז הטענתי אותו שוב-לא עזר אפילו אחרי שהטענתי, הוא לא רק נכבה, הוא גם לפעמים נתקע. אין שום בעיה בפלאפון עד שאני לא מפעיל את המצלמה או את האם פי 3, בתפקוד רגיל אין שום בעיה, מישהו שמע על זה ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

Its more kind of a dance\club... it goes like that : "Ladys ladys night... i can see the love in your burning eyes ..." very good one.. I MUST FIND IT ! Thnx a lot !

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. לסרט קוראים בעברית "הכדור מת מצחוק", הוא מהיוצרים של סאוט'פארק על 2 טמבלים שממציאים משחק מן שילוב של כדורסל וכדור בסיס.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

היי, זה שיר ששמעתי לכמה שניות פעם אחת ברדיו אז אני לא ממש זוכר\יודע הרבה עליו, בכל אופן אני חושב ששמעתי שורה כמו: i won't let you take this war on you או משהוא כזה.... בכל אופן, אם אתם לא מזהים לפי השורה אם אתם יכולים פשוט תירשמו שירים שהמילה WAR מופיע בהם (זה פופ עכשווי). תודה רבה!!!.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

שיש את הפרומו של ארץ נהדרת... "I DONT KNOW BUT I...." זה המילים שאני יודע מישהו יודע את הם של השיר?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  10. אני חייב למצוא מידע על בן גוריון האנגלית סבירה ברמה של חמש יחידות לא משהו מפוצץ על התרומה שלו לקהילה.. what was the persons greatest achivement or contrition to society? זאת בעיקרון השאלה אני חייב עזררהה תודה למי שעוזר אני כבר מיואש ואין לי כח לנסות לתרגם לא שגם בעיברית מצאתי משהו על זה אם איפשר מהר כי זה למחר.. תודה!! אהה ואין הגבלה של מילים אבל עדיף לא יותר מעמוד ושוב תודה למי שעוזר!!!!!!!1

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by Qur,

טוב שלום לכולם אני גם חדש בפורום וגם חדש בנושא חומרה בואו נגיד שאני לא יודע כלום על חומרה ממש כלום! אני רק מבין בתוכנה ולא בחומרה.. ואני רוצה גם להבין בחומרה אז למישהו יש הצעות איך ללמוד? כאילו מדריכים או כל מיני? ממש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by TermiNal,

אני לא מבין מה הבעיה של הפלא' שלי אבל תראו מה קורה.. נרשמתי ל-zedge שזה אתר שמספק מקום אחסון בwap העלתי משחק ואני רוצה להוריד אותו, אז הלכתי בפלא שלי ל-עבור לכתובת ושאני בא לרשום כתובת אני לא יכול בכלל לרשום באנגלית, רק עברית, סימנים ומספרים, למישהו יש מושג מה עשיתי לא נכון או איך אני נכנס לwap דרך הפלא שלי? תודה רבה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור :-\). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. אני מחפש תמונות של דירות מהפרוייקט החדש שבהולילנד בירושלים. חיפשתי הרבה בגוגל וחוץ מתמונה אחת לא מצאתי. יש אתר או משהו שיש בו תמונות מפרוייקטים חדשים ? אני יודע שזאת שאלה ממש טיפשית אבל בכל זאת , זה די חשוב לי ..

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. כל אחד יכל האתר מדריך איך לבנות אתר על הפלטפורמה של BABYIOS http://a.ios.st/

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by Impreza,

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר הזה? הוא בתחנה של ה POP שמה ואיזה זמרת שרה אותו, משהו בסגנון פאנק כזה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by doshblat,

שלום לכולם חיפשתי בחנויות לוח אם שנשרף לי ואני חייב להשיג אחד חדש או משומש כדי לא לאבד הרבה מידע. הבעיה היא שהמעטים שיש להם רוצים עליו 600 שח ויותר, אני שילמתי בזמנו על חדש 270... אם למישהו פה יש במקרה לוח אם(לא משנה של איזה חברה) שמתאים למפרט הבא ויכול למכור לי אותו במחיר סביר, אני אודה לו מאוד. כל שאר המאפיינים לא ממש משנים לי. CHIPSET - INTEL 865PE CPU - SOCKET 775 תודה מראש דורון

18. כבר יותר משבוע שיש לי הודעה פרטית כל פעם שאני נכנס לאתר צצה תיבה שמציעה לי לקרוא את ההודעה בחלון חדש, אני מאשר, ואני רואה רק הודעות חדשות ניסיתי למחוק קוקיז ניסיתי בפיירפוקס, ואני לא יכול לראות את ההודעה החדשה המסתורית. עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  19. שלום רב, מעוניין בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש ובנוסף, מעוניין לפרמט ולשדרג מחשב קיים - P3, 800MHZ - באמצעות OC קל. אני מחפש מישהו מאיזור קרית אונו והסביבה שמעוניין לסייע בתשלום כמובן... (אני גר ליד אוניברסיטת בר-אילן) . תודה מיכאל 050-4411172

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  20. בבית הספר שלי עורכים ערב בנושא גבורת העורף במלחמת לבנון 2. הכיתה שלי אחראית על הערב. אנחנו רוצים לערוך סרטון בנושא. לכן,אנחנו מחפשים באינטרנט כתבות וסרטונים בוידיאו או תמונות בנושא "גבורת העורף במלחמת לבנון 2" אשמח אם תשלחו לי סרטונים או תמונות בנושא (למשל כתבה על חלוקת מצרכים בעת המלחמה,השארות במקלטים וכל דבר שקשור לגבורת העורף) . אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

עוד חודש וחצי ההורים שלי נוסעים לחו"ל>אירופה>ברצלונה+- אני מתכוון עוד חודש לקנות גיטרה חשמלית 'בעזרת השם', עכשיו חשבתי אולי כדאי שההורים יבאו משהו יותר זול מחול. התקציב דיי נמוך לצערי בסביבות 200$ אם יש למישהו המלצות אז אני מאוד אשמח, גם אתרים לכלי נגינה יעזרו. ד"א עם למישהו יש המלצות לאתרים מענינים בברצלונה אז שתפו(בעיקר טבע)

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  22. Started by mt_nro,

שמעתי את השיר הזה לפני פוול זמן וכל מה שאני זוכר זה שבסוף השיר הזמר עושה כזה "קטצ'ינג"... אני יודע שזה תיאור ממש ממש דפוק אבל אם זה מוכר למישהו... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  23. Started by satlan1,

יש מצב מישהו יודע מתי הסרט המסור יוצא בארץ בקולנוע? saw זה השם שלו באנגלית... כי מזמן ראיתי שבאפריל זה אמור לצאת, אחרי זה ראיתי זה נדחה ל9 ביוני ועכשיו אני רואה שזה עדיין לא יצא. למישהו יש מושג מה נסגר איתם ומתי זה אמור להגיע?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  24. Started by Libby,

עכשיו לא רק לכם, לשכנים, לכל האחים והאחיות בני השש, עכשיו גם פלאפונים לכלבים....לבעלים שדואגים יותר מידי........ אם אתם נמצאים בעבודה ולפתע חשים געגועים עזים לכלב האהוב שלכם, תוכלו להתקשר לטלפון האישי שלו, לקרוא בשמו או סתם להשמיע לו קולות. בעלים של חברת טכנולוגיה אמריקנית המציא טלפון סלולרי לכלבים, ובמכשיר הקטן שמוצמד לקולר של הכלב, מותקן שבב מיוחד שיזהה עד חמישה מספרי טלפון, לפי בחירתו של בעל הכלב. בכל פעם שהבעלים יצלצל למכשיר מאחד מחמשת המספרים האלה, יפעיל השבב רמקול והכלב יוכל לשמוע את בעליו. אם הכלב יחליט לענות וינבח בחזרה, יוכל המטלפן לשמוע אותו. המכשיר יימכר ברחבי ארה"ב החל מהסתיו הקרוב ויעלה כ-200 דולר. הוא ישמש גם כמערכת איתור לווייני: אם הכלב ילך לאיבוד,…

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by iem,

מישהו מנבחני המשנה במתכונת הישנה יכול לומר לי אם הוא קיבל הציון??? ואם לא האם ישנה דרך לגלות הציון דרך האינטרנט באופן כלשהו ? תודה !

• 0 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.