כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
מחפש מקום טוב, בעל מגוון רחב של מוצרים וסוגים של כל מיני אביזרים ושטויות לרכב כגון: מדבקות, כיסויים, טסות וכו עדיף מאוד מאוד שהמקום הזה יהיה באזור המרכז אחרת זה לא יעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם למישהוא יש מידע מפורט רצוי בעברית על מרכיבי חומרה (שמות ותפקידים) בתודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, השנה אני אעשה פרוייקט גמר, שהיקפו יהיה מאוד נרחב (בהרבה יותר ממה שעשיתי בעבר על פורשה שזה היה בכיתה י"ב). מה אני צריך? - איש קשר בארגון כלשהו (עדיפות לאופנועים/מכוניות) שייסייע לי בפרוייקט לכל אורך השנה (עד מרץ 2010). תפקידו של האיש קשר: להפנות אותי לכל מיני מנהלי מחלקות (מנהלי לוגיסטיקה, שיווק, פירסום וכו'...). או לחילופין, בהנחה והוא מכיר את החברה כמו את כף יידו, שהוא ייעבוד איתי על הפרוייקט לכל אורך הדרך. במקביל הוא ייעבוד עם מנחה (מרצה) או שניים כדי לתאם כל מיני פעולות. מטרת הפרוייקט: להביא את כל היידע שלמדתי במשך כל השנים לאותו פרוייקט. זה כרוך בלשבת פעם/פעמיים בשבועיים, האיש קשר נותן את הנתונים, אני מעבד, מחשב ומסיק מסקנות מזה (גם המנחה ייעבוד איתי על …
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלוםם אני גר בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי הרבה ידע ואני מחפש מחשב בין 2000 ל 3000 דולר שזה המון כסף וזה יהיה ממש מחשב רציני הבעיה היא שאני לא מוצע חנויות מחשבים טובות פה יש את הרשתות הגדולת אבל הם שם לא מבינים כלום ואין להם את כול הדברים המיוחדים שאני מחפש האם משהוא מכיר בניו יורק איזה חנות רצינית למחשבים או אם לו לפחות על איזה אתר שאני יכול להזמין משם את הכול... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
תשיגו לי את השם בבקשה ויש עוד שיר נוסף איתו שאני מחפש שמופיע פה http://www.planetnana.co.il/jagoda/ ושיר אחרון חביב אתם מכירים את השיר הזה מומבסה אה מומבסה משהו כזה זה היה גם בפרסומת אני חושב .. של מי השיר תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/tv-tuners.html
-
אני רוצה לפתוח כרטיס אשראי MY,אוקי אז ככה כמה עמלה לוקחים? צריך חשבון בנק נכון? וזה כול מה שעולה לי בראש בנתיים.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כבר יותר משבוע , שכל יום אני רואה ארבע חמש הודעות ב bulk mail שלי ב yahoo כולם עם וירוסים , w.beagle 32 כנראה שמישהו ששולח אלי דוא"ל נדבר והוא מנסה להדביק אותי מישהו יודע מתי זה הולל להגמר
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
-
יש פה מישו שמעודכן אולי במחירי החלקי חומרה ברוסיה ויודע אם הם זולים מאשר פה בארץ? ואם ההפרש משמעותי מספיק בשביל שיהיה כדי לקנות שם? אני רוצה להוסיף זיכרון 512 400MHZ(יש לי עכשיו 512 של טווינמוס) וכרטיס מסך ברמה של 6600 בערך(אני כרגע על 6100 מובנה) ניסיתי לחפש לבד אבל לא מצאתי שום אתר באנגלית תודה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudio_G3_U2/F003-U2.MP3 אני צריך לדעת מי הזמרת ששרה תשיר הזה בבקשה אם אתם יודעים?...
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שימו פה שמות של שירים של שנות ה70-80-90 חזקים ככה.. אל תהססו אני אוהב הרבה סגנונות.. חוץ ממוזיקה מטאלית מפחידה כמו iron maiden
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היום ראיתי עריכה של המטריקס 2+3 בשם DEZIONIZED פשוט לקחו 2 סרטים משעממים העיפו תחלקים של הדרמה ויצרו סרט פעולה מאוד נחמד אז קודם כל מה אתם חושבים על העריכות האלה? וחוץ מיזה יש לכם המלצות לסרטים אחרים כאלה? רק תישמרו על חוקי הפורום בבקשה אז בלי לינקים להורדות ודברים בסיגנון בבקשה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעיה של הפלא' שלי אבל תראו מה קורה.. נרשמתי ל-zedge שזה אתר שמספק מקום אחסון בwap העלתי משחק ואני רוצה להוריד אותו, אז הלכתי בפלא שלי ל-עבור לכתובת ושאני בא לרשום כתובת אני לא יכול בכלל לרשום באנגלית, רק עברית, סימנים ומספרים, למישהו יש מושג מה עשיתי לא נכון או איך אני נכנס לwap דרך הפלא שלי? תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כל אחד יכל האתר מדריך איך לבנות אתר על הפלטפורמה של BABYIOS http://a.ios.st/
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ומוכן לסרוק ולהעלות? תודה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי בחנויות לוח אם שנשרף לי ואני חייב להשיג אחד חדש או משומש כדי לא לאבד הרבה מידע. הבעיה היא שהמעטים שיש להם רוצים עליו 600 שח ויותר, אני שילמתי בזמנו על חדש 270... אם למישהו פה יש במקרה לוח אם(לא משנה של איזה חברה) שמתאים למפרט הבא ויכול למכור לי אותו במחיר סביר, אני אודה לו מאוד. כל שאר המאפיינים לא ממש משנים לי. CHIPSET - INTEL 865PE CPU - SOCKET 775 תודה מראש דורון
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום. מישהו יכול לקשר אותי לאיזה אכסון אתרים טוב ובחינם בסגנון של off.co.il רק בלי הקטע שצריך לבקש הזמנה ממשהו שכבר רשום. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום! יש את הפרסומת של השחקן ההוא לא זוכר את שמו (הכדורגלן מ"החברה הטובים") שהולך בעיר ערבית עם חולצה של "קרבי זה הכי אחי" ונפגש עם חבר שלו (שכנראה ערבי) והם מתחבקים ובלה בלה.. אז יש ברקע שיר, איך קוראים לו?! :s05:
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מבין שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים ומתחילה שנה חדשה אני יכול לקנות את המחשב רק בעוד שבוע - שבוע וחצי האם כדאי לי לחכות עוד קצת מעבר לשבוע וחצי (זאת אומרת משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי-אולי בגלל שיהיו ירידת מחירים או שסתם אני חושב ולא שווה לחכות את הזמן כי הירידה לא תיהיה משמעותית או שלא תיהיה בכלל) או שזה לא משנה ואקנה בעוד שבוע וחצי. תודה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום כולם, זכיתי לפני יומיים ב 8800 GTS מאיביי עכשיו יש לי שתי אופציות לבחור מהן במשלוח -Air Parcel Post שיעלה לי בסביבות ה 30 דולר מקסימום אבל טופס הביטוח הוא מאוד גדול ויכול לעורר חשד אצלנו במכס (לטענת המוכר) -Express Mail שיעלה כבר בסביבות ה 50 דולר אבל בלי הטופס הנ"ל השאלה שלי קודם כל, אם המוצר שלי משומש, עדיין תקף עליו מכס בארץ ?? ויש פה מישהו שכבר הזמין מאיביי איזה חלק ויודע מה הפרוצדורה הכי מומלצת ? תודה ! אגב, הדחיפות היא שכבר יומיים אני דוחה את המוכר ואני רוצה לשלם לו כבר.. :
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני הולך למדור מיכון... אין לי שמץ של מושג מזה, אני רק יודע שזה בלשכת הגיוס בגבעתיים. מישהו שמע על הדבר הזה???
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-