עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור :-\). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by I.Robot,

מישהו יודע איפה תהיה מסיבה טובה באזור הקריות לגילאי 14-16 בערך היום?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. לחבר שלי יש שם כסף מאתרי PTC והוא לא יודע מה לעשות עם זה.. עצות? חוץ מהמובן מאליו כמובן "תן לי"

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by skywalker13,

שלום. מישהו יכול לקשר אותי לאיזה אכסון אתרים טוב ובחינם בסגנון של off.co.il רק בלי הקטע שצריך לבקש הזמנה ממשהו שכבר רשום. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by bigwave,

אהלן, תמליצו לי בבקשה על חנות מחשבים זולה טובה ועם שירות טוב באיזור חדרה גם נתניה זה טוב אם יש לכם

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  6. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם אני מחפש חנות אשר מבצעת טריידים על לוחות אם וכו'.. אם למישהו יש מושג איפה קיימת חנות כזאת (אם בכלל) אז אני אשמח לדעת ואפילו אם יש כאן מישהו שמעוניין בעצמו .... תודה רבה מראש.. חג שמח

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  7. Started by Libby,

עכשיו לא רק לכם, לשכנים, לכל האחים והאחיות בני השש, עכשיו גם פלאפונים לכלבים....לבעלים שדואגים יותר מידי........ אם אתם נמצאים בעבודה ולפתע חשים געגועים עזים לכלב האהוב שלכם, תוכלו להתקשר לטלפון האישי שלו, לקרוא בשמו או סתם להשמיע לו קולות. בעלים של חברת טכנולוגיה אמריקנית המציא טלפון סלולרי לכלבים, ובמכשיר הקטן שמוצמד לקולר של הכלב, מותקן שבב מיוחד שיזהה עד חמישה מספרי טלפון, לפי בחירתו של בעל הכלב. בכל פעם שהבעלים יצלצל למכשיר מאחד מחמשת המספרים האלה, יפעיל השבב רמקול והכלב יוכל לשמוע את בעליו. אם הכלב יחליט לענות וינבח בחזרה, יוכל המטלפן לשמוע אותו. המכשיר יימכר ברחבי ארה"ב החל מהסתיו הקרוב ויעלה כ-200 דולר. הוא ישמש גם כמערכת איתור לווייני: אם הכלב ילך לאיבוד,…

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  8. חחחחחחחחחחחח יצא לי הודעה 200 יחד עם היום הולדת שלי !!!

9. עזרו לי למצור קוד אוניברסלי בישבילו.... :s05:

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by UltraWaveMUSA,

לא משנהה חחחח כבר חזרתי מהבגרות [הלך אש :-) ]

11. Started by The UnKnown,

Its more kind of a dance\club... it goes like that : "Ladys ladys night... i can see the love in your burning eyes ..." very good one.. I MUST FIND IT ! Thnx a lot !

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  12. כל תשובה תתקבל בברכה אם אפשר - אתרים טובים שמכילים מידע על נושא זה. תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

שיש את הפרומו של ארץ נהדרת... "I DONT KNOW BUT I...." זה המילים שאני יודע מישהו יודע את הם של השיר?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  14. אם מישהו במקרה יודע עיבוד תמונה - איך מדרגים טשטוש בתמונה? יש לי מבחן ב4:30, אני יודע את רוב החומר ;D רק זה חסר לי ואני לא מוצא מידע תודה מראש

15. Started by eranRohatyn,

איך המכונה הזאת? http://www.braun.com/arabia/en/cruzer/cruzer.html

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by YagodinAlex,

מישהו יודע איזה נעלים אלה? איך קוראים להם? ומישהו יכול להביא לי את התמונה המלאה של הנעליים מכל הזוויות. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  17. Started by Qur,

טוב שלום לכולם אני גם חדש בפורום וגם חדש בנושא חומרה בואו נגיד שאני לא יודע כלום על חומרה ממש כלום! אני רק מבין בתוכנה ולא בחומרה.. ואני רוצה גם להבין בחומרה אז למישהו יש הצעות איך ללמוד? כאילו מדריכים או כל מיני? ממש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by shimon956,

אז ככה זה של הצפרדע הכחולה הזו שעושה בימ בים בים בההההההההה יש את זה בפלאפונים ועשיו יצא לזה טראק יפה של הסרט השוטר מברלי הילס עכשיו רציתי לדעת אם תוכלי לעזור בלאתר את שם שיר תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by GRiM,

http://www.glbsale.com/eng/CCPSI.html מה אתם אומרים על זה? לדעתכם זה אמין? בדקתי WhoIS והדומיין הזה נרשם לפני חודש ויום בדיוק.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  20. כל אחד יכל האתר מדריך איך לבנות אתר על הפלטפורמה של BABYIOS http://a.ios.st/

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by ZorD,

שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  22. Started by satlan1,

יש מצב מישהו יודע מתי הסרט המסור יוצא בארץ בקולנוע? saw זה השם שלו באנגלית... כי מזמן ראיתי שבאפריל זה אמור לצאת, אחרי זה ראיתי זה נדחה ל9 ביוני ועכשיו אני רואה שזה עדיין לא יצא. למישהו יש מושג מה נסגר איתם ומתי זה אמור להגיע?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  23. לדעתם, ומתוך ניסיון... אז מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. Started by M-a-T-a-N,

שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש

• 2 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.