עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guy King,

שלב א' בקבלה לעתודה הוא ציון הפסיכומטרי בלבד, ומי שעובר את הרף מתקבל. בשלב השני מחשבים את הציון הזה ביחד עם ציון הבגרות והמבחן הפסיכולוגי, משקללים ואז מנפים עוד כמה וכל השאר מתחילים ללמוד. רציתי לדעת - כמה בערך מנופים בשלב השני מאלו שעברו את השלב הראשון? כי את השלב הראשון די בטוח שעברתי, אבל אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור גם את השני.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by adamginz,

* שנה טובה * תצליחו * ובעיקר תהיו בריאים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים ושמנמנים : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by TimoTy,

אני מחפש להשכיר את העונה ה-4 של BUFFY ואני לא מוצא איפה אני אוכל להשכיר אותה??

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. איזה הודעה מאחת החנויות בה זכה בפרס?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. הוא נגן בגטרה במדבר איזה שיר יפה,מישהו יודע איך קוראים לו?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by MS-D,

זוכרים את התקלה שאיפשרה לקנות מחשב במחיר מצחיק (100 דולר אני חושב) - אם אני לא טועה כל העניין התרחש באתר של "אפל". אני זקוק לכתבה הזאת, אני אשמח אם מישהו יקשר אותי לכתבה בעיברית או באנגלית, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, בחודש מרץ אני צריך להתחיל עבודה בתעשייה וניהול וחשבתי לעצמי שהכי טוב שאני אעשה את העבודה על אינטל, אז חבר'ה זה מה שאני צריך: 1.הטלפון של אינטל בפארק אזורים פתח תקוה 2.אם יש איש קשר שאתם מכירים שעובד שם או יכול לתת לי אישור כניסה לשם אז יותר טוב...(הוא צריך לדבר עם המורה שלי לתיאום...) אני כרגע בכיתה י"א אני צריך לסיים את העבודה בערך באמצע י"ב תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. יש למישהוא דרך להשיג את טופס מספר 7 של התוכנית הצבירה במתמטיקה (מועד א' כמובן) כי אני פשוט ממש חייב אותו וראיתי רק פטרונות שלו ובשום מקום כולל המאגר של משרד החינוך אין אותו... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by kikkler,

זה היה אחלה אתר / פורום

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

לאחרונה שמתי לב לתופעה חדשה ומאוד מקוממת, אם חשבתי פעם שלהקפיץ לך פרסומת על כל המסך כשאתה לא יכול למצוא את האיקס שלה זה המקסימום חוצפה שאליה יגיעו חברות מסחריות, הוכחתי כטועה. בדיוידים האחרונים שהשכרתי מספריית הוידאו, חשוב לומר שהיו בתרגום לעברית - כלומר - הפקה ישראלית, היו פרסומות לפני תחילת הסרט, קריטי לציין שהן מסחריות לחלוטין ( לטלויזיות של טושיבה וכ"ו). (הפרסומות מופיעות גם בדיוידי שאתה קונה לא רק משכיר...) לא די בזה שהם הכניסו לשם פרסומות, אלא שגם אי אפשר להקפיץ אותן! , כלומר לדלג, יש חסימה והנגן לא מסכים, כלומר, כדי להגיע לתפריט הראשי את מחוייב לצפות בפרסומות!. אני מאוד התעצבנתי מזה, מבחינתי, אני יכול להוריד את הסרטים האלו מהאינטרנט באותה איכות אבל אני מעדיף לעשות …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. המעריצים מצפים לטריילר שני היום, 27 בדצמבר - תאריך משמעותי בתולדות רוקסטאר. בינתיים כבר חלפה יותר משנה מאז הטריילר הראשון של המשחק המצופה ביותר בתעשייהלכתבה

12. Started by 00000,

ולטראנסים האיכותיים שלו: http://www.mytempdir.com/2038143 עריכה: לא שלי

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by Interl-Conore,

מחפש את ה שיר Tesla - Cumin' Atcha לא מוצר בשום מקום=YOUTUBE,MEDIA PLAYER... :-X

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by kikkler,

אני מניח שאנשים יודעים על קיומם של דמואים ומהם - תוכניות שמחשבות ומציגות מוזיקה גראפיקה כבדה בזמן אמת, ונכתבות ע"י קבוצות של תוכניתנים, גראפיקאים ומוזיקאים, שאח"כ מתחרים עם הדמואים במסיבות מיוחדות וכיו"צ.. בכל אופן לפני הרבה שנים, כשעוד הייתי יותר בקטע של זה, אני זוכר שהתקיימה מסיבה שכזאת פה בישראל. הזוכה היה דמו מרהיב בשם אופוריה, ופתאום התעורר בי החשק לראות אותו שוב. אני יודע שזה די long shot, אבל מישהו שמע עליו ויודע איפה אפשר להשיג אותו ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by musari,

יש תוספת שמראה לך מי קורא לך תאוואי למי שיכול לתת קישור או תשם של הפלאג.... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי היום מתכונת במשפטים ואיבדתי את ההרצאה על דיני המעצרים. מה אני עושה עכשיו? גם צוואות וירושות איבדתי אבל אני יכול להסתדר עם זה.. בכל אופן, גם זה יתקבל בברכה. למישהו פה יש הרצאה, סיכום או כל דבר אחר מועיל ? אני בלחץ תודה מראש!!!! :-* עריכה : בדיני מעצרים אני יותר צריך את ההיבט של המשפט העברי. שוב תודה .

17. Started by deso,

זה יצא בראשון לפברואר, ומאז לא שמעתי על זה כלום נוו איך המקלדת הזו? שווה? וגם העכבר שהם עשו בצורת האייקון לחצן חח איך הוא?

18. אני מעוניין להתנדב למחקרים \ניסיונות\תירגולים וכו' שקשורים להיפנוזה ,דימיון מודרך וכו' כ-"שפן ניסיונות" במידה ויש כאן מישהו מהתחום או מישהו שרוצה להתנסות בתחום - אני נמצא במסנג'ר : amitfi@walla.co.il אני אשמח לדבר שם... תודה עמית.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by R9547655G,

Is It Possible? Sorry If It Were Token Before But i Donno how to search properly and i didnt Found Anythng. So 1 DVD TO 6CD. Possible? And If my System is Caipble to do it?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by leran,

יש לי מאחורי המארז מדבקה שאומרת "נזק למחשב לאחר הסרת המדבקה עלול לגרום להסרת האחריות" זה אומר שהלכה לי האחריות אם אני אפתח? :s05:

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. כותרת .... תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by iem,

תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by סמיילי,

מכירים משהו? תודה

24. לא אני לא מדבר על הנעימה המוכרת של הסרט , אלה על שאר הנעימות שמתנגנות בסרט . (או שאולי מדובר באותה אחת?) שמעתי את זה אתמול באיזה פאב ונדלקתי . מה גם שראיתי את הסרט מעל 15 פעם. גם אם מישהו יודע את השם של המנגינה זה יהיה מספיק ..

25. Started by zam,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להעלות תמונה להודעה? אני צריך את זה כמה שיותר מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים