כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
-
למישהו יש נסיון בהזמנת חומרה מ-אטיב ? www.ativ.co.il תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן אהלן חברים מה שלומכם ? התגעגעתם ? אולי שכחתם ? טוב בכל מקרה אני לא שכחתי אתכם, אז אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה ופוריה שנת הצלחה ושלום וגמר חתימה טובה. למי שרוצה לדעת אני עושה טירונות 02 במתכונת חירום (מלחמה) בגלל המצב וההתראות ואני אצא בעוד שבוע וחצי לאבט"ש 8 ימים ברובע היהודי בי-ם בינתיים לכולכם חג שמח ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשימה זאת איזה רכב (עריכה - :auto: ) הייתם בוחרים ומאילו נימוקים מודה מאד לעוזרים וחב להם את חיי
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להזמין מחשב ורציתי להזמין אותו מalienware מישהו יכול לאומר לי עם שווה הוא משהו כזה?? למי שמעוניין על החברה: www.alienware.com
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד חיפוש באינטרנט אני פשוט לא מצליח למצוא תמונה טובה ויותר חשוב גדולה של האוטו האהוב עלי.. כמו שהבנתם זה אלפא רומאו... אז בבקשה אם למישהו יש תמונה כזאת ...או שתיהיו ממש נחמדים ותחפשו לי ותישימו בפורום אני יהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם.. רק בקשה קטנה.. שהתמונה תיהיה גדולה..לפחות 1280 * 1024 תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני קונה שעון חדש ומה שאני עושה זה דרך קומבינה עם היבואן בוחר שעון (דגם) וקונה דרכו. מה שאני עושה זה להתסכל באתר http://www.casio.co.il/default.html ולבחור. יש המלצות לשעון? שיהיה דיגיטלי, אלגנט(?) בן 15 (כיתה י') מי שמעניין אותו tnx עריכה - די אני חייב את המותק הזה (http://www.shoplite.com/wqv3-1.htm) רק חבל שבחו"ל הוא עולה יותר מ300 דולר :-X
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
<צונזר, פרסומת עולה כסף> לצורך פרסום פנה אלי בפרטי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? זה לא ספאם, זה מעניין אותי.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקיי, חבר'ה, מכיוון שהביקוש שלכם (חברי הפורום והקהילה) לעוד תמונות ומידע גובר, החלטתי לפרסם מס' תמונות נוספות שהביאו לזכייה שלי בתחרות. ;D אז תהנו: אוקיי , וזה הסיפור בקצרה: המצלמה אכן תת-מימית חד פעמית (50 ש"ח), שווה את ההשקעה לא? ;D לגבי ה"אישור" להכנס עם כל האלמנטים לבריכה: אני גר בקיבוץ, יידעתי את המצילה (שגם אחראית על הבריכה), והיא אישרה. קצר ולעניין. הכנסנו (אני ועוד חבר שעזר וצילם) את הכל לבריכה, למרות שהיו כמה חלקים שגילו התנגדות גבוהה לטבוע (כמו המסך שליפפתי אותו עם איזולירבנד לשולחן, והמארז, ששמנו עליו אבן לא קטנה כדי שלא יצוף...). כשהכל היה מוכן, דפקנו כמה תמונות, הטובות נבחרו - ושלחתי. אגב, החלקים (שלא היו ברי-שימוש), נודבו מאחראי המח…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הולך השקלול של הציונים באוניברסיטה.... לדוגמה מה זה אומר 5 יחידות , כמה בונסים יש, איזה מקצעות מקבלים בונוסים.. האם מספיק מקצוע הרחבה אחד של 5 נקודות, ואיך זה משפיע אם יש שניים ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה כי אני יכול לסדר שישלחו לחברים שלי בארה"ב והם ישלחו לי את החלקים בדואר אז תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי היה אפשר לומר בסדר איך לכם?
-
- 44 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
לדוגמא: במקרה בדקתי מה המחיר ליבוא אישי באתר של המכס לZ-560 של לוג'יטק,והמחיר יוצא יותר זול ב900 ש"ח מאשר בחנות... גם רמקולים של Klipsch ועוד דברים נחמדים נוספים במחירים הגיוניים הרבה מאשר המחירים של היבואניים הרשמיים. בקרוב כנראה יעלה גם אגף מפורט יותר לחומרת מחשב. מדהים מה אפשר לגלות באתרים ממשלתיים... זאת הכתובת דרך אגב.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
סתם רציתי להראות לכם עד כמה הבית ספר שלי אכזרי, ואני רק בכיתה ט !! (אם המנהלים חושבים שהת'רד טיפשי, תמחקו, לא משנה לי...) הנה מערכת השעות שלי ראשון משעת 0 עד שעה שמינית (9 שעות!!) שני 7 שעות שלישי 6 שעות רביעי 7 שעות חמישי משעת 0 עד שעה שמינית (9!!) שישי 6 שעות :-[ :AR15: :asthanos: :hanged: :boid: (בבקשה אל תמחקו ת'סמיילים, הם מבטאים את מה שאני מרגיש!) כל אחד מוזמן לרשום ת'מערכת שעות שלו ולראות אם יש לו גיהינום "יותר חם" משלי.....
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה לעזזזל קורה פה!?!? זה הלילה האחרון שיש בו חופש (כן בטח.......) ואתם ישנים?!?!?! צאו לבלות, להנות!!, פשוט בושה!! 5 אנשים מחוברים!! תיבשו לכם!!! :dazzler1: :dazzler1: :ylsuper:
-
-
-
הנה 10 עובדות על החיים שלנו, מי שמכיר מכיר ומי שלא שייהנה.......(לא היה לא כוח לתרגם אנשים) 1. During an hours swimming at a municipal pool you will ingest 1/12 litre of urine. 2. In an average day your hands will have come into indirect contact with 15 penises (touching door handles etc.) 3. An average persons yearly fast food intake will contain 12 pubic hairs. 4. In a year you will have swallowed 14 insects - while you slept! 5. Annually you will shake hands with 11 women who have recently >>masturbated and failed to wash their hands. 6. Annually you will shake hands with 6 men who have recently masturbated >>and failed to wash their hands. 7. In a lif…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-