כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
-
חברה שרוצה לעשות ארוע וירטואלי בלייב באינטרנט, מישהו יודע איפה אפשר להשכיר כזה סטודיו או במה עם אפשרות לעשות בלייב שיחה וידאו כמו שיש בתמונה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כולנו מצטרפים אל מחאת הרופאים החריפה כנגד צעדי הכפייה! המחאה תתקיים ביום חמישי 31.12.2020 בשעה 19:30, רחבת תיאטרון הבימה, תל אביב. על פי תקנות הסגר - מותר וחוקי להפגין בכל מרחק מהבית. האירוע בתאום עם המשטרה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הי, כנראה שלחצתי על הגדרה מסויימת לא נכונה ופתאום המייל שלי השתבש. כשאני כותבת כתובת מייל בגוף ההודעה הוא מוסיף לפני כתובת המייל hyperlink"mail to" כשאני מנסה לצרף קובץ הוא מצרף שורה שכתוב בה EMBED OUTLOOK .FILEATTACH אשמח לעזרה איך לסדר את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן, איזה מקרר נותן יחס עלות:תועלת הכי גבוה? לא מחפש טכנולוגיה ושטויות - שיקרר כמו שצריך ויהיה נוח, גדול, אמין ושקט. יש דגם מומלץ? תודה רבה! מבחינת מחיר - לא מחפש להתפרע אבל גם לא לחסוך כל שקל. פשוט bang for the buck הכי טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מיועד לנשים בלבד, כל מענה יעזור! למחקר בנושא דימוי גוף ופיברומיאלגיה, הנערך במכללה האקדמית ת"א-יפו בהנחיית פרופ' רונית אביצור-חמיאל, ד"ר שולמית גלר וד"ר סיגל לוי, דרושות מתנדבות מעל גיל 20. השתתפות במחקר דורשת מילוי שאלונים אינטרנטיים בלבד וכ-15 דקות מזמנך. הניסוי מתאים הן לנשים המאובחנות עם פיברומיאלגיה והן לאלה שלא. נשמח ונודה להתנדבותך! שמירה על פרטיותך מובטחת. למילוי השאלון, לחצו על הקישור: https://biusocialsciences.eu.qualtrics.com/.../SV... לפרטים נוספים: גילי רפנברג gilirafe@gmail.com יעל מן yaelman@mta.ac.il שרון סלע sharonsel@mta.ac.il
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
מתי יגיע לארץ הmi11
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רכשתי mp3 שהגיע עם מטען ל-USB (שונא את המשירים האלה שבעייתי להטעין בחשמל). מה האופציות שלי מבחינת הטענה? יש לי פאוור באנק של שיאומי (ה-20000) שיש בו מצב של הטענה של מוצרים רגישים יותר אבל אין לי מושג האם הוא עומד בתנאים שהם רשמו לי:
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מערכת שיכולה לעשות את הדברים הבאים: Requirements: 1. Web platform. 2. Ability to send SMS reminders. 3. Ability to send Email reminders. 4. Ability to send the same reminder to multiple recipients. 5. Ability to schedule multiple occurrences for same reminder with different times / dates (Example: Remind me on Tuesday 10 AND Wed 11)
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כמות גדולה של מטענים לטלפון (כ-20) המחיר כולל המשלוח הינו פחות מ75$ כך שאין מיסים ועמלות. האם זה יכול להחשב כיבוא לצורך מסחר? אם אני מזמין מוצר אחד אני מניח שאני לא צריך להמציא אישורים כדוגמת תו תקן וכד', מה קורה אם זה מזמין כמות יותר גדולה?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הידעת? בשנת 2007 hwzone פרסמו את עצמם בעיתון popular science!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אחרי בירורים איך אני אמור לשחרר ממכס חבילה שיש בו לייזר, הצלחתי להוציא אישור ממשרד הכלכלה, ואמרו לי להעביר את זה באזור אישי ברשות המיסים במכס. חבילה אחת הצלחתי לשחרר וחבילה שניה לא הצלחתי לשחרר. אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איפה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
סדרה שלא תהיה ארוכה מדי עם הרבה עונות, אך מצד שני גם לא קצרה מדי עם כמה פרקים בלבד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בתור התחלה גיטרה קלאסית
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אם יש לי קרן פנסיה מקיפה בחברת ביטוח. נניח מיטב דש, הגעתי לגיל פרישה. כדי למשוך את כספי הקרן עלי לפנות למס הכנסה ולכל המעסיקים שבעבר הפרישו עבור לקרן לצורך שיחרור החלק של המעסיק. זוהי משימה בלתי אפשרת. האפשרות השניה היא לקבל קיצבה חדשית מהקרן. השאלה: נניח שבקרן 2000 ש"ח. הפנסיה החדשית במקרה זה תהיה 10 ש"ח לחודש. האם ניתן לקבל 10 ש"ח לחודש מקרן הפנסיה? אם חברת הביטוח. מסרבת לשלם לי סכום זעום כפנסיה האם ניתן להגדיל את הקרן באמצעות העברה בנקאית כדי להגיע לקצבה חדשית שחב. הביטוח תסכים לשלם? מה גובה קיצבה חדשית שחב. ביטוח מסכימה לשלם? מה סכום הכסף המקסימלי שניתן להעביר באופן עצמאי (ללא התערבות מעסיק) כדי שאפשר יהיה לקבל קיצבה חדשית מקרן הפנסיה המקפת?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הרוב מחפשים ידע ב-Active Directory ואני טכנאי פשוט. מה זה הדבר הזה? אפשר ללמוד את זה בבית? למה אין משרות בלי זה? חייב?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני צריך רדיו נייח למטבח. רדיו עם רמקול/ים טוב/ים וקליטה טובה. גם עם תכונית חיפוש תחנות טובה. מכירים מותג ודגם טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חברת Team Group החליטה לא לחכות לאף אחד והחלה לשווק זכרונות דינאמיים מהדור החדש עוד לפני שיש לוחות אם ומעבדים שיודעים לתמוך בהם - מה שלא מנע מהם להיעלם מהמלאי בתוך זמן קצרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
איך מורידים את האזהרה החיבור שלך אינו פרטי האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם אתם חולמים על שדרוג מערכת מחשב בתקופה הקרובה, כדאי לעשות זאת כבר אתמול כי אם לא, הדבר יעלה לכם הרבה יותר כבר בתקופה הקרובה, בהנחה שבכלל יהיה היצע של חומרה . כי בסין הוחלט לצמצם דרסטית את ייצור הסיליקון שמשמש גם את תעשיית המחשבים. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39188580
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
- 1 follower
-
-
אחריות נגמרה לאחר שנה. חדש נמכר בערך ב-2,600-2,700 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מאז ומתמיד אני זוכר בפורום הזה דגלו לא לעשות דברים לא חוקיים ולא איזה גזל של זכויות יוצרים וכו' כעקרון אני תומך בגישה הזאת , אבל רציתי לשאול איך אתם נוהגים עם ספרי מדע . אם נניח בחיפוש בגוגל פשוט מופיע ספר להורדה או מקוון , אבל בחנויות דורשים עליו מחיר מלא של 100-200 שח . האם תורידו את הספר או שתקנו מחנות ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות dji air 2s ואני מנסה להבין לעומק איפה מותר/אסור להטיס רחפנים. https://www.icd.org.il/noflyzones לפי האתר הזה אסור להטיס רחפן בגובה מעל 50 מטר. אבל באזורים במפה שמסומנים בירוק דורשים גובה מינימום מעל 500 מטר גובה. זה לא סותר אחד את השני? מותר לי עד 50 מטר גובה או מינימום 500 מטר גובה? ומה זה האיסור הזה על הטסת רחפן בפארק לאומי? מדובר במשאב ציבורי. אסור לי לצלם פארק לאומי בנגב ממעוף רחפן?!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-