עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו מכיר חנות טובה עם אתר אינטרנט כמובן ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. יש לי צורב DVD ויש לי איזה שלושה סרטים עם תירגום הבעיה שהתחלתי לצרוב אותם במהירות 2x הכנסתי ל- DVD שבסלון שקורא את כל סוגי הדיסקים וקורא צרובים, וראיתי את הסרט עם הפסקות באמצע כזה תקוע אבל שומעים בסדר ורואים גם די טוב אבל למה זה תוקע אותו לפעמים ועושה מין ירוק כזה על המסך כיאלו הפירמיים תקועים. (מקווה שככה רושמים את זה ) . האם יש שיטה צריבה יותר מדיוקת וחזקה שתסדר לי את זה שאני כן יוכל לראות שלושה סרטים על DVD?. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by LIOR42,

אני מחפש מדריכים או סתם מסמכים שמסבירים כל מיני נושאים במחשבים בעברית ???

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. Started by avivlevy,

זה חמוד וזה יותר

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. כי זה נותן לי רק סוגי קבצים של תמונות.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש שירים משנות ה 60 משהו כזה.. בשביל אבא שלי.. תודה רבה לכולם..

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. Started by H A Q,

איך אני יכול להזמיו מוצרי מודינג מ Jab-Tech.com ? נכנסתי שמה כדי להירשם ולא מצאתי Israel ???

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by X1000P,

איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by bykeking,

שאלה בכותרת... ^^^ תודה!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by eytan243,

שלום ! אני מחפש את היבואין של חברת corsair תודה!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. הבאתי מחו"ל צלחת לווין וממיר. אני רוצה לסדר את זה בבית אבל ממש אין לי מושג איך. יש מישהו שיש לו ניסיון בזה או או כל דרך שהיא לדע על זה טיפה יותר?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. יש למשהוא מושג מתי יגיעו הפלאפונים החדשים ? או הגיעו ואיפה קונים?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. מחפש מדריך איך לרשום בדיוק קו"ח

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו<? רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. שלום, מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה כיצד יש לכתוב מכתב רשמי ומכתב לחבר? מה צריך להיות הניסוח המדיוק? ומה ההבדל בינהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. Started by jeyjey,

אני בדילמה של החיים שלי אם ללכת או לא... מצד אחד יש עליו ביקורות מעולות, מצד שני אני לא אוהב סרטי הרפתקאות מה אתם אומרים? כדאי ללכת? סרט יפה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:

18. Started by yoni321,

טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. אני רוצה לקנות קינג קליפורניה או כרכן תירס בתור נחש ראשון, וכבר הבנתי את כל מה שצריך בשביל טיפול מתאים. הבעיה היא, שאני לא מוצא חנות שמוכרת טרריום נורמלי, או אחת שמבצעת מידות בהזמנה. מישהו מגדל בבית נחש או זוחל אחר, ויכול להמליץ על כל חנות שעושה טרריום בהזמנות אישיות או אחת עם מבחר גדול? חיפוש בגוגל העלה רק שתי חנויות עם מבחר של שני מוצרים או בנייה לבד של טרריום (שכבר יש לי מושג איך עושים, אבל ממש אין כוח).

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. לא יודע למה רק האתר הזה לא עובד לי כל השאר עובד רגיל

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. Started by ward,

למישהו יש לינק או סתם מאמר בושא "בעד או נגד ספרות מדע בדיונית"..לפי הדגם של אריסטו או כל דגם אחר.. אני מודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. זה כבר ממש מוגזם... בהתחלה קלי קלרקסון,אחר כך ההומו ההוא שאף אחד לא קנה כרטיסים שלו אז הוא ביטל,ועכשיו דפש מוד [טיפש מוד]. זה מתחיל להיות כבר אבסורדי-חברות בארץ מארגנות הופעת ענק,מוכרות כרטיסים ומשקיעות כמויות בלתי נדלות של כסף ומשאבי אנוש על מנות להרים הופעת ענק בארץ....ולבסוף האומן\ים מבטל\ים את ההופעה מסיבה כזו או אחרת [שאינה מוצדקת דיה]....מעבר לנזק הכלכלי העצום שבדבר,זו פגיעה קשה במוניטין של החברה וכאב ראש אחד ענקי. מתי יתחילו להבין בארץ שאם חותמים על הופעה,האומן מחוייב להגיע להופעה?זה ממש לא תלוי בו בנוגע ל"האם הוא רוצה לבוא או לא",אז לא פעולה של צופים פה,זו הופעה עם אלפי ועשרות אלפי אנשים שקנו כרטיסים במיטב כספם,ומעבר לכל זה-זה הסכם שנשבר כי לאומן התחשק להבריז. רק …

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by fuck off,

זו בירה ממש מגניבה ששתינו בפולין עם חברים. ככה זה ניראה. זו בירה בטעם תפוחים, מישהו ראה כזה בארץ? יודעים איפה לקנות? משהו?

24. Started by payback,

The Verve - Urban Hymns האלבום האחרון משנת 97', הכולל בתוכו את הרצועה המוכרת, Bitter Sweet Symphony, ומלבדו שירים (כ-13 שירים באלבום) מפצוצים אחד - אחד. ה-BritPop הכי משובח שיצא לי לשמוע לאחרונה ובין האלבומים הכי טובים ששמעתי. לפרטים נוספים: http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=2664

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by Internal,

מסיבה פצצתית בחוף ניצנים עם כל האומנים הגדולים מהעולם dino psaras-u.k max etnica-italey cedric talamsca-france tsuyoshi suzuki-japan x-dream-germany(live set) banzi-gms-spain מי ישראל skazi duvdev-infected mushroom astrix miko&melcia zoo-b&maili psytekk&mid ו dj set freestyle http://www.drugless25.com/section-viewarticle-1.html

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים