כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להרשם לאיזה אתר.. ויש שם אפשרות של תשלום בפייפל.. ובהרשמה כתוב לי שאני צריך לכתוב את ה PAYMENT ACCOUNT שלי.. כול מה שאני כותב כותב לי שזה INVALID.. מה אני אמור לכתוב שם?.. כתבתי את המשתמש שלי של PAYPAL..
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא לא בדיוק מתאים לגאג'דטים אבל זה הנושא הכי קרוב שיכולתי לחשוב שיש בפורומים אז ככה: אני בן 15 ואין לי חשבון בנק, אבל יש לי כרטיס אשראי נטען של VISA ואני מעוניין למכור ולקנות דברים מאיביי, השאלה אם אני אוכל להירשם לפייפל עם הכרטיס האשראי הנטען של VISA והאם אפשר להכניס אליו כסף (כי זה די ברור מאליו שיהיה אפשר להוציא ממנו כסף) אם לא, אני אשמח לשמוע על אופציות לקנות ולמכור משם מוצרים ללא חשבון בנק או כרטיס אשראי של ההורים תודה מראש, דור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נרשמתי אתמול והתבקשתי לאמת את הכרטיס בעזרת זה שהם גובים ממני 8 שקל ואני מכניס את 4 ספרות של הגביה הזאת ומכניס אותם בחשבון שלי. האם לפני שאימתתי את הכרטיס אני יכול כבר לשלם באיביי איתו?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הנפקתי כרטיס ויזה נטען (לא ה-$, החד"פ) וצירפתי אותו לחשבון ה- PP שלי.. זה מה שרשום: זה כרטיס ויזה נטען ואני לא מקבל כל חודש דף עם חיובים .. איך אני מאמת את הכרטיס ?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי של VISA עם 16 ספרות, וראיתי באתר של פייפאל שאכן VISA נתמכים. מצד שני, כתוב על הכרטיס אשראי שהוא valid only in israel. אז השאלה שלי האם אפשר להטעין חשבון פייפאל דרך כרטיס אשראי שכזה? עלתה לי תהיה שכזו משום שאני זוכר שקראתי פעם היכנשהו שפייפאל תתחיל לתמוך בישראל ויתאפשרו כל מיני דברים שבעבר לא היה אפשרי. *כל זה רק בשביל לרכוש פריטים דרך eBay* תודה. עריכה: ואם לא כרטיס אשראי שהוא valid in israel only, האם אפשר לטעון משתמש בפייפאל בעזרת העברה בנקאית מבנק ישראלי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. בזמן האחרון אני שוקל לפתוח פאייפל כי לא בכל מקום אפשר לשלם ישירות עם כרטיס האשראי. אבל כמו כל בן אדם (?) אני קצת חושש. אם אני מבין נכון אני נותן לפאייפל את כרטיס האשראי שלי ואז אני יכול לשלם עם חשבון הפייפל שלי בלי שמס' הכרטיס או הפרטים שלי יחשפו לבעל העסק (האדם שלו אני משלם) נכון? כלומר פאייפל עושים את כל תהליך התשלום נכון? איזה עוד דברים כדי לדעת בנוסף? ובכללי לא מידע שיוכל להרגיע אותי (או לא). תודה רבה ולילה טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא בטוח כמה זמן זה כבר קיים אבל היום קראתי באחד האתרים, שפאיפאל סוף סוף הגיע לשיתוף פעולה עם הבנקים בישראל. כבר לא צריך חשבון בנק אמריקאי או כל מני שטויות אחרות בשביל להוריד כסף מהחשבון. על כל משיכה עד 1000 שקל תיגבה עמלה של 8 ש"ח. על כמה משיכה מעל 1000 ששקל לא תיגבה עמלה כלל.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת קצת על PayPal, איך זה עובד, עם איזה כ"א, יש לי כ"א Direct, שזה כ"א רק לארץ, רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בו בPP?, חלופות אחרות שיכולות להכניס לPP כסף.. כדי שאוכל לקנות דברים מעבר לים... תודה Aviko
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי חשבון בנק פעיל. האם חובה גם כרטיס אשראי כדי לפתוח חשבון ואך ורק -לקבל- כסף?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי אין לי כרטיס אשראי בין לאומי וההורים שלי מעדיפים שלא לשים את פרטי האשראי שלהם באינטרנט. האם קיימת דרך אחרת להעביר דולרים לחשבון PayPal? אולי באמצעות העברה בנקאית מהבנק בארץ? כל דרך שלא מצריכה כרטיס אשראי בין לאומי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
רציתי לברר למי יש בפורום PAYPAL והוא מוכן לעזור לי עם כמה דברים
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אתר מחשבים חדש נפתח בנושאי חומרה, תוכנה ומשחקים. באתר מתעדכנות ידיעות על בסיס יומיומי, כתבות, סקרים, גלריות, מערכת פורומים ועוד. * האתר אינו בא להתחרות ב-HWzone אלא להוסיף על התוכן שכבר יש, ואנו מקווים לשיתוף פעולה בין האתרים. נ.ב לפני פרסום ההודעה הזו, שאלתי את מנהלי האתר והם הסכימו לפרסום הזה, תודה רבה כתובת האתר: http://www.PCArena.org
-
- 51 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בואו לראות איך זה נראה דומינו כאשר בקטע של מחשבים: http://www.metacafe.co.il/watch/546234/domino_pc/ תינוק כבר יודע יותר טוב: http://www.metacafe.co.il/watch/563397/watch_out_bill_gates/ :lol: :lol:
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
בעודי מסתכל בגיליון יחסית ישן של PC-MAGAZINE (דסמבר 2002, גיליון 114 עמ' 52) אני מתפקע מצחוק! משום מה הם החליטו שMadOnione זה משחק..... ושאנחנו המטורפים אוהבים את האוכל (מעבד), אך לומר WELL-DONE... אתם תבינו בתמונה קיצר :lol:
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מצטער שאני שואל פה לא מצאתי בגוגל.. רציתי לדעת כמה עולה מנוי למגזין המחשבים Pc Plus (אם עדיין מוציאים אותו). וגם מחיר של גיליון בודד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה עם התכונה PC SUITE החדשה וניהול ספר הטלפונים. אני עדכנתי את הספר טלפונים דרך המחשב. אבל כש אני עושה לעדכן את הטלפון הוא פשוט לא מבצע כלום. אני בודק בטלפון ואין שינוי. האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות במקרה כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
לפי גיימר הולכים ליבא את המגזין האמריקני המצויין PcGamer, האם אתם שמעתם על זה משהו במקום אחר? או האם אפשר להחשיב את גיימר כמקור אמין למידע? מישהו בכלל ראה פעם את המגזין הזה (לי יש גיליון ישן של 2002 )? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21758
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין את Call of Duty החדש ועוד כמה צעצועים מאתר שנקרא PcGames. רגע לפני שאני שולח את המס' כרטיס אשראי שלי רציתי להתייעץ בנוגע לחנות. ראיתי שאין להם כתובת פיסית, כלומר זה מעין "מחסן". האם האתר הזה בטוח? למישהו היה ניסיון איתם? ממליצים? המחירים שלהם מאוד זולים. כדאי להזמין מהם או להשקיע עוד 50-60 שקל ולקנות מחנות בטוחה יותר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי מת'רדים שונים שעסקו בחניות מומלצות, PCH היתה אמורה להיות חנות מאוד זולה(מה שנכון, נכון) ובעלת רמת שירות טובה, ולכן גם החלטתי להזמין מהם את מחשבי החדש. הזמנתי את המחשב ביום ראשון ה 09.03.03 , למחרת התקשר אלי אחד מאנשי המכירות והודיע לי שאין את המארז שהזמנתי(אחד של SIMBADDA) והציע לי לבחור מארז אחר וכך גם עשיתי. לאחר מכן הוא הבטיח לי שתוך שבוע ההזמנה תהיה מוכנה ואני אוכל לקחת אותה מהסניף ברמת-גן. שבוע עבר(9 ימים ליתר דיוק),הגיע יום שלישי וההזמנה עדיין אינה מוכנה. התקשרתי לחנות כדי לשאול לפשר הדבר, ונאמר לי שיש סיכוי גדול שהזמנה תהיה מוכנה באותו יום ושהם יצרו איתי קשר תוך מס' שעות. חיכיתי לצלצול אבל הוא לא הגיע. למחרת, התקשרתי שוב, איש נחמד ענה לי וביקש ממני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי מהם מחשב לפני 3 חודשים סיכמתי איתם את פרטי התשלום שזה היה 3 תשלומים ללא קרטיד! בדקתי פעמיים עם הנהלת חשבונות שזה לא קרדיט והכל מסודר.. מגיע החשבון כ 36 תשלומים עם קרדיט! דיברתי איתם הם מכחישים הכל ואומרים שזה מה שבחרתי! אחרי שהבהרתי לנציגה של הנהלת חשבונות שאם אני משלם בקרדיט אני לא קונה את המחשב! הם אמרה לי שאין לי מה לדאוג . מציע לכם לשכוח מהחנות הזאת! זאת הפעם האחרונה שאני אי פעם יקנה משם! ודווקא תכננתי לקנות משם מחשב ורמקולים אבל זה הפסד שלהם! רמאים!
-
- 48 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הסיפור שהיה כך היה תקשרתי ל PCH לשאול כמה זמן אחריות יש על ה maxtor 80gb 8buffer ואמרו לי שנה באותו זמן התלבטתי בין maxtor ל WD קראתי כמה תרדים והבנתי שאם יש 3 שנים אחריות אז עדיף קחת את ה WD אז הזמתי את ה WD. שלפני כמה ימים שלכתי אי מייל בקשר לשאלה כמה זמן אחריות יש על ה maxtor ועכשיו הגיע ה email שאומר שיש עליו 3 שנים אחריות גם.... ובטלפון אמרו לי שנה.... איזה סתומה אחת מעצבנת ... שלא נראה לי מבינה הרבה הזה.....ועוד דבר אחד שאני לא מבין למה תמיד שולחים אותי לאתר...כל חנות שיש לה אתר אז שולחים אותך לאתר כדי לעשות הזמנה... אתם חושבים שהם יתנו יעשו לי החלפה?או לבטל את ההזמנה ולעשות חדשה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שעברתי פה על ת'רדים רבים שדנו באיכות השירות בחנות PC HARDWARE , ממש חששתי לרכוש שם את המחשב החדש שלי. למרות הכל לקחתי סיכון בגלל מחיריהם הזולים וקניתי שם. ברצוני לציין כי לאורך כל הדרך מביצוע ההזמנה ועד לקבלת המחשב השרות היה מהיר, אדיב, יעיל ושוב זול! מומלץ!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-