עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by buyom,

פצצה של החיים ולתמונה שמתעדכנת

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר אתה כותב אותם, אז בבקשה LINK ME!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. Started by ^HocK^,

הנה הכתבה... עוד פאק של חומרה או משהו מתוכנן מראש של מיקרוסופט להשתלט על העולם...??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by imac,

שלי HWZ (בלי התחנפות )

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]

6. למה אם מחשב קרוב לטלויזיה זה יפריע לתדר או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by NuXeR,

את התארד הקודם נעלו בגלל שאנשים פה התחילו להתעסק בשטויות...אז בבקשה...הפעם בלי. עניין החרקים היה רציני ? כי אני גר במקום עם הרבה כאלו...זה חור נידח שנקרא "מושב".... אבל אם אני מדליק נגיד לפעמים קצת ממש איזה 5-10 דקות...זה לא רציני...נכון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. איזה חרא של מחשבים יש פה! (שעתיים להיות איתם) חבל שהביוס נעול..... טוב מצפה לי יום ארוך עד 3 וחצי בייי

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

גם אתם שמעתם את זה, מי שגר בנתניה? אני גר ליד בן-אבי, יש מישהו שגם שמע את ה"בום"??? זה העיר אותי עריכה- ידעתי שזה לא סתם האתר של צה"ל את החדשה על המכונית.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by waizman,

ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by MishaK,

אנשים לקחו את זה קשה... אגב, אם תעשו עכשיו בגוגל חיפוש על go to hell לא תראו את מיקרוסופט בדף הראשון.... :-\ נ.ב. אתמול היה לגוגל יום הולדת 4 !!!!!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. Started by MishaK,

http://www.freefunpages.com/1/behappy.swf

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע אם יש אפשרות לברר זמני טיסות נכנסות של שדה התעופה בן-גוריון ? אם יש אתר או מקור מידע אחר ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by Ewingum,

צורת יחיד/מקור זה זכר גוף שלישי יחיד? (נובע מזה תשובה ל->) צורת היחיד של כתבת (קמץ, פתח, שווא שווא) זה כתב או כתבת?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. http://www.bsh.co.il/Forums/

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by YNT,

שלום, אני צריך להדפיס על 2 חולצות, ראיתי שבאופיס דיפו מוכרים חבילה של 10 דפים במחירים הנעים בין 50-100 שקלים, משהו שאני לא רוצה להשקיע מישהו יודע איפה אני אוכל לקנות נניח 3 דפים בודדים באיזור המרכז ? אולי מישהו קנה חבילה ומוכן למכור לי ? תודה, יאיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

תודה. יאיר

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by marking,

לא ראיתי סופרנוס כבר 4 חודשים... בגלל שאיבדתי את השעות, ימים שמשדרים את הסדרה... מתי מתחילה העונה החדשה? וטקס פרסי האמי יהיה בערוץ 3? (שעה 3 כן?) חוץ מסופרנוס ואנדרומדה אין מה לראות בTV...

• 53 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. השלישי היה נחמד אבל קצת heavy במיוחד עם המחשב שלי אז עברתי ל2.80 אבל אין לי שום סקין ובאתר של וינאמפ מצאתי רק סקינים ל3 יש למישהו הצעות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מישהו מכיר אתרים בחול שאפשר שהם ישלחו דברים לארץ כאילו יבוא אישי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NuXeR,

תודה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yoss,

"מצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS3 לראשונה בישראל מצלמה דיגיטלית זהירה בגודלה המפיקה סרטים דיגיטליים באיכות מדהימה..." אם תפילו אותה היא תיזהר לא להישבר! איך לא חשבו על זה קודם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=605125

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

הנה כמה שלטים נחמדים לכבוד סופ"ש

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by com,

מזל טוב לאסף שלנו, הרי הוא Ghost Dogg. יום הולדת שמח!!! כהרגל, שמנמנים...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים