עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by cellular777,

פרסום עולה כסף.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by Or ei,

לאחרונה התחלתי לעשות מודינג למארז ובניהם בניית FANBUS כשאני מראה לאנשים (שאני צריך עזרה בבנייה\השגת חומרים וכו') הם נותנים לי כזה מבט של WTF? אומרים לי אתה לא צריך 7 מאוררים 1 יספיק, עזוב שטויות וכו' בעעע איזה עיצבון ! :AR15: יש עוד אנשים שנתקלו באנשים כאלה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה? ישבתי חצי שעה עכשיו על גוגל, וואלה ותפוז ולא מצאתי שום דבר חוץ מחצי עמוד. תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by imac,

כל המושגים האלה שאתם אומרים LOL משהו יכול להסביר לי פעם אחת וזהו מה כל פירוש של מושגים? (תודה)

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. (כמובן שמערכת באוטו) אני סתם מתעניין....(לי יש עוד זמן סעמק! :'(עוד מעט15)

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. בכל גודל אך אם יהיה בגודל 1024*768 יתרון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by marking,

בגלל שרובכם בגיל הבוגרות (13-18) אז עשיתי סקר על הפצעי הבוגרות... פצעים, כמו שאתם יודעים, מעצבנים, באים משום מקום, הורסים את חיי האהבה שלכם (אם יש לכם... ) וגורמים לכם להישאר בבית מאשר להינות בקניונים ולצאת לבלות עם החבר'ה... אני לפני חודשיים נמאס מהסרט, הלכתי לרופא, נתן לי כדורים, ואחרי שבועיים כל מה שהיה עבר... סוף סוף התחלתי ללכת לים.. בלאגנים... שתפו אותי בסיפורים שלכם! נ.ב אם תרצו שאני אסיף/אשנה משהו בסקר, תגידו!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by amiram,

http://www.whitehouse.gov http://www.whitehouse.org

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Funkyzord,

אני חייב לדעת בשביל חיי האהבה שלי

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by giliboy,

הכי פשוט הכי יפה.... ראשונה שלי..

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by imac,

נפל השרת או משהו כזה? (Techno)

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  12. נלקח מהעיתון המקומי: :lol:

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

יש לכם מושג מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד שם? תודה.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  14. אני לא בא לרדת פה על אף אחד בעיקר למשתמשים הוותיקים יותר, שליוו את האתר מהקמתו - מישהו יכול להעלות על דעתו את הת'ראדים הכי מוטמטים מצחיקים (וכו') שהיו פה, כמו למשל הת'ראד על המחשב הערבי?

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by liorcomp,

מי היבואן של Altec Lansing בישראל? תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. זה משגע אותי!!!!!! למה אי אפשר להעלות לפה תמונות? >

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by idanpc,

מתי מחליפים את השעון היום או מחר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ewingum,

http://www.eqi-clan.de/lego/lego-dope.html

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...) לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון) התעצבנתי!!! ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל... חחחחחחחחח התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממה…

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by EagleX2,

שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. תחרות מלכות יופי אני הולך לייעוץ פסיכולוגי/פסיכיאטרי!!!!!

22. Started by asili,

עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בגלל שיש הרבה שירים שאני שומע חלקים מהם והם גורמים לי לתהות על הרבה דברים, אני פותח ת'רד, שבו כל אחד יכתוב כמה שורות ש"עשו לו את זה" (בלי ספאם בבקשה!) . חובה לכתוב את שם השיר ואת האמן. אני אתן דוגמא כשאחזור בערב

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by se7en,

להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.