כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
-
-
אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...) לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון) התעצבנתי!!! ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל... חחחחחחחחח התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממה…
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תחרות מלכות יופי אני הולך לייעוץ פסיכולוגי/פסיכיאטרי!!!!!
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
נכון יש את כל השיבושי אותיות האלה? תרשמו פה את כל אלה שאתם מכירים, לדוג': leet-1334 או t=4 וכו'
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
חבריה! קניה ראשונה ואחרונה שלי באקסלנט! אני הזמנתי לפני שבועיים 256 MB RDRAM ועוד מאוורר.. אמרו לי תוך שבוע שבוע וחצי זה אצלי.. אבל לא!! עוד לא הגיע! בסדר יש עיכוב של חצי שבוע נוותר אבל מה!!! אני לא יודע אפילו אם שלחו לי את זה! . אני כבר 3 ימים מתקשר ומשאיר הודעות והיום צעקתי! אבל רק חגית יכולה לענות על שאלה פשוטה "מה אם ההזמנה שלי?"! חגית ה**** הזאת שלא עונה לטלפונים לא מחזירה תשובות! חרא של שירות!!! פעם אחת היא הייתה במחסן ושמעתי את הקול שלה! אבל היא לא יכלה לדבר... אני משתגע פה לא יודע מה עם ההזמנה ואף אחד לא שם עלי שם קצוץ! ממש לא מומלץ לקנות באקסלנט! מבחינה שירות הם מסריחים וגם המחירים שלהם לא הכי נוחים! מי שעדיין חושב על אקסלנט שיחשוב פעמיים.!!!!!! …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שרובכם כבר יודעים (או אלה שנכנסו לת'רד שלי על הבעיה) נשרף לי החיבור של המאוררים בלוח האם. את הלוח קניתי מפלונטר והיה לי די ברור שאם אני קונה לוח אם של אסוס אז האחריות היא ל 3 שנים (כפי שידוע שמוצרים מחברות איכותיות כמו אסוס באות עם אחריות ל 3 שנים - ואכן הספק מספק אותם עם אחריות ל 3 שנים.) לכן התקשרתי היום לפלונטר והם אמרו לי שהאחריות היא לשנה בלבד, שאלתי אותם מה אני עושה עם הלוח וניסיתי לקבל איזשהו פידבק לגבי האחריות והתיקון, ולמרות שהאחריות נגמרה לי לפני חודשיים ושבוע, פלונטר לא הסכימו לתקן לי אותו ולאחר שכנועים מצידי הציעו שאני אגיע לפלונטר והם בתשלום ישלחו אותו לספק להחלפה או ינסו לתקן אותו. החוצפה! תבינו דבר אחד - הקנייה שלי מהם הייתה מסיבית והייתי לקוח נאמן (ע…
-
תורידו את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/Ewingum/Virtual LSD.exe תפעילו אותו ותפעילו לפי ההגדרות ברירת מחדל. הביטו על מרכז המערבולת (הנקודה הלבנה) במשך כחצי דקה (או יותר, ככל המרה הרי זה משובח ;D) אבל תתמקדו אך ורק על הנקודה הלבדה (מותר למצמץ, אבל אם תמצמצו הרבה תוסיפו עוד כמה שניות) ואז תסתכלו על היד שלכם. אפקט מגניב ביותר!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
http://www.rathergood.com/vikings/ http://www.rathergood.com/punk_kittens/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה כבר הרבה זמן לפתוח לי תחנת רדיו אינטרנטית, אבל שליחה של 16-15 בכבלים 1.5 לא תספיק לי, אז ראיתי שבמקומות אחרים שמשדרים דרך שרתים, מישהו מכיר שרתים כאלו שנותנים שירות בחינם???
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בין אם שמתם לב או בין אם לא מישה שלנו כבר לא חבר בצוות Hw, אז כולנו צריכים להודות לו על השרות הנהדר שהוא עשה ועל התרומה הרבה במשך עשרה חודשים (+-) ...אך מישה עדיין ישאר פה ויהיה פעיל בפורום, (כולם כפיים) נ.ב אני מבקש בכל לשון של בקשה שהדיון לא יהפוך לספאם רק למי שיש משהו להגיד ולא איזה שטות להגיב . תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: מה השורש של השם שלמה וכיצד אפשר להסביר את שמו (באופן אירוני או באופן אחר) עם הביטוי "ולא היה לבבו שלם עם ה' אלוהיו.." תודה ענקית מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים יקרים אני צריך מקום לאחסן כמה תמונות כדי לשתף איתכם ... מה יעשה את העבודה ?
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הוא קנה GigaByte Gforce1 32 MB ב 700 ש"ח אמרתי לו שעבדו עליו והוא לא הקשיב לי (נכון שזה היה לפני כמה חודשים אבל ב800 ש"ח הוא יכל כבר לקנות GFORCE 3)
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בלי הרבה מילים אני משתף אותך במסיבת רשת הרביעית שלנו. תנו תגובות (שיהיו במקום) אני אנסה להביא פרטים רלוונטיים במשך התמונות. ד"א: המסיבה הבאה ביום שישי, אז בקרוב יהיו תמונות חדשות. * בגלל אנשים שאת שמם ומה שאני חושב שעליה אני לא אזכיר אני לא מפרסם את כל התמונות, אלה רק הדברים הביסיסיים. אני מקווה שלא תשאירו לי טעם מר, כמו בפעם שעברה* פרטים על מחשבים מימין לשמאול: א. 1.4G P4, 256RDRam, Garibaldi, 40 WD 5200, GF2 MX 200, ASUS 50, Acer 20X10X48, Creative Sound Card ב. השרת שלנו להערב: Dual P1 133, 32MB, 2.1GB SCSI, X4 CD-Rom SCSI..... ג. המחשב שלי (frozen_sun). את המידע אפשר לקרוא בפרטים שלי. ד. המחשב של URI, משתמש באתר: p3-450, 384BM memory, Intel Mb, Riva TNT2,60G…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-