עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

יש לכם מושג מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד שם? תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  2. נלקח מהעיתון המקומי: :lol:

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ^HocK^,

הנה 4 לינקים לתמונת של המחשב שלי לפני השיפוץ הגדול שיחל בחופש חנוכה...(כרגע אין לי זמן..) wish me luck הטרנטה כפי שהיא ניראת מקדימה.... המחשב מבפנים...תראו איזה נקי אה ) מסך MAG DJ530 אחרי שיפוץ אינטנסיבי ושריפת הגלגלת ) בגלל זה היא אדומה... לתוספת המחשב הנייד שלי/של אחי... שווה שיפוץ אה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...) לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון) התעצבנתי!!! ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל... חחחחחחחחח התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממה…

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by Ewingum,

http://www.eqi-clan.de/lego/lego-dope.html

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by asili,

עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. (כמובן שמערכת באוטו) אני סתם מתעניין....(לי יש עוד זמן סעמק! :'(עוד מעט15)

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by MooMoo,

חבריה! קניה ראשונה ואחרונה שלי באקסלנט! אני הזמנתי לפני שבועיים 256 MB RDRAM ועוד מאוורר.. אמרו לי תוך שבוע שבוע וחצי זה אצלי.. אבל לא!! עוד לא הגיע! בסדר יש עיכוב של חצי שבוע נוותר אבל מה!!! אני לא יודע אפילו אם שלחו לי את זה! . אני כבר 3 ימים מתקשר ומשאיר הודעות והיום צעקתי! אבל רק חגית יכולה לענות על שאלה פשוטה "מה אם ההזמנה שלי?"! חגית ה**** הזאת שלא עונה לטלפונים לא מחזירה תשובות! חרא של שירות!!! פעם אחת היא הייתה במחסן ושמעתי את הקול שלה! אבל היא לא יכלה לדבר... אני משתגע פה לא יודע מה עם ההזמנה ואף אחד לא שם עלי שם קצוץ! ממש לא מומלץ לקנות באקסלנט! מבחינה שירות הם מסריחים וגם המחירים שלהם לא הכי נוחים! מי שעדיין חושב על אקסלנט שיחשוב פעמיים.!!!!!! …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בגלל שיש הרבה שירים שאני שומע חלקים מהם והם גורמים לי לתהות על הרבה דברים, אני פותח ת'רד, שבו כל אחד יכתוב כמה שורות ש"עשו לו את זה" (בלי ספאם בבקשה!) . חובה לכתוב את שם השיר ואת האמן. אני אתן דוגמא כשאחזור בערב

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by se7en,

להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Ewingum,

נכון יש את כל השיבושי אותיות האלה? תרשמו פה את כל אלה שאתם מכירים, לדוג': leet-1334 או t=4 וכו'

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  12. הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ewingum,

תורידו את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/Ewingum/Virtual LSD.exe תפעילו אותו ותפעילו לפי ההגדרות ברירת מחדל. הביטו על מרכז המערבולת (הנקודה הלבנה) במשך כחצי דקה (או יותר, ככל המרה הרי זה משובח ;D) אבל תתמקדו אך ורק על הנקודה הלבדה (מותר למצמץ, אבל אם תמצמצו הרבה תוסיפו עוד כמה שניות) ואז תסתכלו על היד שלכם. אפקט מגניב ביותר!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Rob Halford,

http://www.madblast.com/oska/humor_pong.swf

15. Started by tazok,

בבקשה תיכנסו!!!!

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by imac,

Personal Computer לא ומה זה PPC?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Rob Halford,

http://www.rathergood.com/vikings/ http://www.rathergood.com/punk_kittens/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. השאלה שלי היא כזאת: מה השורש של השם שלמה וכיצד אפשר להסביר את שמו (באופן אירוני או באופן אחר) עם הביטוי "ולא היה לבבו שלם עם ה' אלוהיו.." תודה ענקית מראש

19. Started by ONKYO,

אני רוצה כבר הרבה זמן לפתוח לי תחנת רדיו אינטרנטית, אבל שליחה של 16-15 בכבלים 1.5 לא תספיק לי, אז ראיתי שבמקומות אחרים שמשדרים דרך שרתים, מישהו מכיר שרתים כאלו שנותנים שירות בחינם???

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  20. אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!

21. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני צריך מקום לאחסן כמה תמונות כדי לשתף איתכם ... מה יעשה את העבודה ?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by imac,

הוא קנה GigaByte Gforce1 32 MB ב 700 ש"ח אמרתי לו שעבדו עליו והוא לא הקשיב לי (נכון שזה היה לפני כמה חודשים אבל ב800 ש"ח הוא יכל כבר לקנות GFORCE 3)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר אתה כותב אותם, אז בבקשה LINK ME!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]

25. Started by buyom,

פצצה של החיים ולתמונה שמתעדכנת

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים