עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by askme,

והביזיון בממשלה !

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by mbaran,

איך משנים פה את השם תצוגה? עדכון: הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by Str4ng3r,

שלום, יש לי צלחת לווין בבית וגם HOT בבית. יש 2 ממירים של הוט בבית, אני רוצה להתחיל להשתמש בצלחת לווין יש לי נקודת לווין בחדר מצורפת תמונה. ההורים שלי אומרים שאם אני משתמש בלווין אז הHOT בבית מושבת והם לא יוכלו לראות. שאלתי אותם אז אם אני אשים YES זה יהיה גם ככה אמרו לי שכן. זה נשמע לי קצת מוזר אין דרך לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  4. + ספר אם צריך שהחומר יהיה כמו שמלמדים במכללות לדוגמה: https://www.johnbryce.co.il/training-courses/ניהול-רשתות-תקשורת-ותשתיות-ענן-–-mcsa איזה קורסים אני צריך לקחת? https://www.cbtnuggets.com/search האם ניתן לגשת למבחן עצמאית וכמה זה עולה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. סליחה, אם אני לא בפורום הנכון. לא מצאתי פורום ספציפית לזה. המחשב בן 3 שנים. להלן המפרט :

6. Started by Lia Shaked,

לא מצליחה לפתוח ולהפעילמאת הטאבלט.צריכה דחוף רום.אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by גרשון הדר,

מה שהולך למניעה וטיפול במחלות זה רואו פ]וד או תזונת 80 10 10 או תזונה מקרוביוטית בעיקר

8. Started by מאי מאי,

9. Started by Art Supplies,

מישוה יכול האיר את עיניי לגבי מה שיש ליוסי אבו להגיד בנושא האסדה? כי יש מהו היגיון במה שהוא אומר ומסביר אבל נראה כי המחאה נגד זה ממש מגובשת וחזקה. הייתי רוצה לדעת מה יש למתנגדים להגיד על ההסברים שמספקת חברת דלק קידוחים והמדינה? יכול להיות שהפופוליזם השתלט על המחאה ואנחנו לא יודעים על מה ולמה?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  10. זכרונות LPDDR4X בתהליך ייצור מעודכן וגם זכרונות LPDDR5 חסכוניים יותר מאי פעם נמצאים בתוכניות חברת הענק לטווח הקרוב לכתבה

11. שלוחצים על סמל של סוללה במחשב הנייד יש כמה אפשרויות: best performance better performance .. .. battery saver תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  12. היי ! אז רפרפתי קצת ומצאתי כמה אשכולות גדולים על כסאות, אבל כל הלינקים והחנויות משם כבר פשטו רגל או החליפו ליינים וכו' כשמדובר על אוקטובר 2018, מה קיים היום בשוק, חנויות מומלצות, ודגמים מומלצים לאדם כבד יחסית, גבוה, שאוהב גם להשען אחורה לפעמים. כסא עם "הרגשה" גדולה, שעוטף, לא האלה שיש בIT של חברות האדום הרזה עם הגלגלים שתמיד יש לחבר אחד במצב יותר טוב חחחח הסתכלתי על כסאות באיבורי וKSP, יש SHARKOON, CORSAIR, COUGAR. האם אלו כסאות נוחים בלי קשר לגיימינג ? כי אני רואה שמקבלים הרבה ב1200 שקלים, מה שאין בכסאות המשרדיים שעולים אותו דבר. אילו מהכסאות הנ"ל הכי מתאימים למישהו גדול ורחב ? הSHARKOON נראה הכי מסיבי, האם הוא באמת נח ולא "חובק מדי" …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Avraham Fanta,

אני מאבטח מתקנים פורפיל 64 יש לי בעיות שמיעה ואסור לי לעשות מטווחים ועדה רפואית יכולה לפסול לי את התפקיד ?

14. שלום לכולם ! לפני נסיעה לחו"ל בחנתי את כרטיס הויזה שלי וגיליתי שהצ'יפ (הדרוש בכל אירופה לביצוע רכישה, בניגוד לארץ) קצת קיבל דהיה על פס אחד ואיבד מה"זהב" שלו הכרטיס בן פחות מחצי שנה.... למישהו יש גם כרטיס עם צ'יפ ש"איבד קצת מהזהב" ועדיין עבד באירופה ? לדעתכם זה עדיין תקין טכנולוגית, תאורטית? אין אפשרות לבדוק את זה בארץ כי אין אף עסק עם קורא צ'יפים.... רק SWIPERS כמו בשנות ה50.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  15. זה רעידת אדמה ! עשרות אלפי שרתים "מורעלים" ! אני מניח שלא מעט אנשי IT בכירים בארה"ב סובלים עכשיו.... https://www.bloomberg.com/news/features/2018-10-04/the-big-hack-how-china-used-a-tiny-chip-to-infiltrate-america-s-top-companies כמה תמונות ...

16. Started by B Y,

הדרכון הישראלי שלי נרטב בדף התמונה עדיין רואים תמונה ויש לי גם דרכון זר יהיה לי בעיה להכנס עם הדרכון הישראלי לישראל כי לגבי מדינת יעד אין לי בעיה היות ויש לי דרכון נוסף

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by amitaiasaf,

שלום שוב למי שזוכר אותי ולמי שלא אני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון ואני משתתף במחקר בפסיכולוגיה חברתית כחלק מהתואר שלי. אני אשמח אם תענו על השאלון השני במחקר, גם מי שענה כבר על הראשון. המחקר הוא מחקר בשיתוף אוניברסיטת בן גוריון ואוניברסיטת מיינץ בגרמניה בסוף השאלון גם יש הסבר על מה המחקר. תודה לכל מי שעונה זה ממש יעזור לי בלימודים https://www.soscisurvey.de/Experiment1israel/

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by ModChiP,

בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

19. Started by GIlan,

אהלן חברים במה יש יותר קרינה? אייפון 7 , X או GALAXY S9? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by solikt,

איך אני מחשב מאיזה ספרה ויש שמה שתי שעונים וגם איך מחשבים וגם למשל לדעת כמה המזגן שלי עולה לשעה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by xXNivXx,

אני רוצה לבנות מקלדת בעצמי כמובן שחוץ מהסוויצים והלוח המתוכנת של המקלדת (את זה אני קונה) אני רוצה להכין הכל בעמי הפד ליד המעטפת והkeycaps אני מחפש חומר שיתקשה שיוצקים אותו לתבנית ושהיה חזק כמו פלסטיק ולא כבד מידי כמו בכל המקלדות אם למישהו יש כזה אני אשמח שתשלחו

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by בלונדיהו,

היי, אני צופה בערוצי עידן + באמצעות ממיר קונקה שעובד נהדר, לפני מס׳ ימים הוא הפסיק להקליט בתזמון מראש, ובהקלטת תכנית בחי הוא אמנם מקליט אך לא ניתן לצפות התכנית שהוקלטה ומופיעה שגיאה. אשמח לעזרתכם תודה מראש

23. Started by George Yaseli,

מלאנוקס עלתה עם אתגר גיוס על מנת לאתר עובדים מוכשרים שיצטרפו לארגון. https://pure-talent-challenge.mellanox.com שלושת הזוכים הראשונים יזכו באוזניות Audio Technica ATH-MSR7NC . פרטים נוספים ניתן למצוא פה בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. סמארטפון ה-SuperVOOC השני בשוק מצליח להביא סוללת 3,700mAh לקיבולת מלאה בתוך 36 דקות בלבד לכתבה

25. למה להסתפק במאווררים בעלי הארה בצבע אחד ויחיד כאשר הדגמים המציעים קשת של צבעים שניתנת לסנכרון ותיכנות הופכים לנגישים ונפוצים יותר מאי פעם בעבר? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.