עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tom123,

חח מה אתם אומרים על המנוע חיפוש החדש..? אני דווקא די התלהבתי..

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by artyom,

יש בגרות חוזרת/קיץ או מה שזה לא יהיה? כי מרוב טיפשוטי שכחתי ממנה... היא הייתה ביום שישי ב23 וחשבתי שזה ב30.... FUCK FUCK FUCK FUCK עזרה דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  3. אז... חיברתי את ה-LINE OUT במחשב ל-LINE IN והקלטתי את זה, והעלתי את זה: http://d.turboupload.com/d/1762127/Virtual_Voice.mp3.html מי שלא שמע חובה עם אוזניות!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by 00000,

במחיר סביר ומטה, לא צריך שום אופציה נוספת חוץ מחיבור המקלדת למחשב. מישהו יודע איפה וכמה, או איזה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by liav12,

שמעתי ברדיו לפני כמה דק' איזה שיר ממש יפה והוא דאנס ממש קליל כזה בלי הרבה באסים..הפזמון שלו הולך ככה every time that you stay... loving me.. i know you will be there for me.. ...i always stay with you זה לא עופר ניסים..זה מישהו יותר נכון מישהי ששרה ולא ממש מוכרת..אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור זה דחוף! תודה לכולם!!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. איך התוצאות האלו ב PCMark05 בשביל המחשב הנייד? System Configuration General Information Operating System Microsoft Windows XP 32-bit DirectX Version 9.0c Mobo Manufacturer IBM Mobo Model 18349LG AGP Rates (Current/Available) 1x / 1x, 2x, 4x CPU Intel Pentium M 1497 MHz Physical / Logical CPUs 1 / 1 MultiCore 1 Processor Core HyperThreading Not Available FSB 400 MHz Memory 1008 MB Display Information Graphics Chipset Generic VGA Driver Name Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller Driver Version 6.14.10.4308 Video Memory 59 MB Core Clock N/A Memory Clock N/A Hard Disk Information Model HTE726060M9AT00 Connection IDE Capacity 57.23 GB Bus Type …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום, אני צריך כמה תוכנות אבטחה חינמיות בשביל להגן על המחשב מפני ווירוסים, תולעים וכו'. אשמח להצעות והמלצות! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by MadCat125,

שלום!! יש לי תופעה מאוד מוזרה. לא עשיתי כלום ופתאום הגוגל (בעיברית)מראה לי רק באנגלית. לא בשום שפה אחרת.הוא מסרב לקבל עיברית. אמרתי,טוב אפשר לחיות עם אנגלית. אבל הבעיה היא שכל חיפוש אני עושה הוא מראה לי את אותו המשפט: The summary for this English page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set ניסיתי עם דפדפן שונה וגם זה לא עזר. http://img112.imageshack.us/img112/9790/prob6gw.jpg http://img112.imageshack.us/img112/2128/prob29wd.jpg תסתכלו בכתובות המצורפות עשיתי חיפוש למילה: "מחשבים"......ותראו מה הוא מציג לי: ובכל מקום המשפט: The summary for this English page contains characters that cannot be correctly displayed in this languag…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. תודה...

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by tdknight,

מה קורה עם התיאוריה, יש שביתה כלשהי? אמרו לי שאני צריך לעבור עכשיו את המבחן דרך חברת טלדור כלשהי באיזה ערים בדרום היא עובדת ואיפה, באיזה שעות היא עובדת, ובאיזה ימים? (יותר ממוקד, האם היא עובדת בימי שישי?) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אתר לחברה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by gaf,

שלום לכולם , ראיתי את הסרט לפני כמה שנים טובות, זהו סרט מתח אנסה לספר מה שאני זוכר.. נראה לי זה סרט צרפתי, אבל אני לא בטוח. על משפחה שבה האם חושדת שאב המשפחה משתגע (יש להם 2 ילדים) לאט לאט, כל הסרט היא נתקלת בתופעות מוזרות שכביכול האב גורם להם, ובבית שהם גרים בו הייתה בעבר שריפה שכל הדיירים נהרגו בו. עכשיו יהיה ספויילר.. בסוף מתגלה שהאם היא המשוגעת ופשוט רואה את הכל הפוך, פורצת מריבה, שריפה וכו.. תודה מראש!!.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. אממ אני מחפש בעיקר חניות כמו frozencpu הם שולחים לארץ ? מה עם גב טק ? נעלמו מן העולם ? יש לכם חניות אמינות ששולחות ישירות לארץ ולא עושת בעיות עם המכ''ס וככה ? תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by Avi313,

לא יותר עדיף לקנות חלקי מחשב נגיד בארה"ב, שפי 2 יותר זול שם, ולשלוח אותם לארץ ולהרכיב אותם פה? הרכבתי כאן מחשב בסך 4600 ש"ח, והרכבתי מחשב באתר NewEgg שכאן יעלה 6000 ש"ח ושם הוא עולה 4000 ש"ח. לא עדיף לקנות כבר שם?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by dsane,

אני זקוק לתוכנה המסוגלת לצרוב עיברית בפלאפון (רניתי את ה 3315 בתאילנד) יש לי את המכשיר שצורב אבל איני יודע כיצב לצרוב את התוכנה בעברית

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. זה כבר ממש מוגזם... בהתחלה קלי קלרקסון,אחר כך ההומו ההוא שאף אחד לא קנה כרטיסים שלו אז הוא ביטל,ועכשיו דפש מוד [טיפש מוד]. זה מתחיל להיות כבר אבסורדי-חברות בארץ מארגנות הופעת ענק,מוכרות כרטיסים ומשקיעות כמויות בלתי נדלות של כסף ומשאבי אנוש על מנות להרים הופעת ענק בארץ....ולבסוף האומן\ים מבטל\ים את ההופעה מסיבה כזו או אחרת [שאינה מוצדקת דיה]....מעבר לנזק הכלכלי העצום שבדבר,זו פגיעה קשה במוניטין של החברה וכאב ראש אחד ענקי. מתי יתחילו להבין בארץ שאם חותמים על הופעה,האומן מחוייב להגיע להופעה?זה ממש לא תלוי בו בנוגע ל"האם הוא רוצה לבוא או לא",אז לא פעולה של צופים פה,זו הופעה עם אלפי ועשרות אלפי אנשים שקנו כרטיסים במיטב כספם,ומעבר לכל זה-זה הסכם שנשבר כי לאומן התחשק להבריז. רק …

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by fuck off,

זו בירה ממש מגניבה ששתינו בפולין עם חברים. ככה זה ניראה. זו בירה בטעם תפוחים, מישהו ראה כזה בארץ? יודעים איפה לקנות? משהו?

17. Started by e.s,

למישהו יש מושג מתי בלינק182 מוציאים אלבום חדש?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. יש לי קיט של חלון אני רק צריך שמישהו יעזור לי לקדוח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. אם מישהו שמע \ יודע, אשמח לתגובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by minnymoony,

שלום, אני מעוניין להירשם לכתב עת בנושא מחשבים(באנגלית) ורציתי לדעת איזה הכי טוב/מומלץ. מומלץ מבחינה שיש לו כתבות עניניות על חומרה, תוכנה בעיקר ובכללי איזה נחשב הכי טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by 00000,

פשיטה על חוות השרתים של TPB, http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=247259&blogcode=4117770 לפי מה שראיתי באתר, הם ממשיכים לפעול.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by avivlevy,

זה חמוד וזה יותר

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODEmdXJsX3BhZ2U9Ng== אני אהבתי את זה תראו ב-CON חחחחחחח Pros Sweet, gorgeous silence Good looks Easy to fit Supports every CPU you'd want to fit it to Awesome tubing Did I mention it was quiet? Cons Not cheap Your parents might think it's the latest in bong design

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. מישהוא מכיר?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים