עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Djx,

תראו איך מייקרוסופט וורד (בתמונה) לא יודעת את שם האוייב מספר 1 שלה (אבסורד) וגם פרסומת לטמפקס ( ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  2. נתונה השאלה שבתמונה המצ"ב. עכשיו.. בשביל לפתור חשבתי להגדיר פנוק' הומומורפיזית, וכן להשתמש בהצבה. עכשיו אני אגדיר נניח: f(L) = L' אבל יש לי בעיה להגדיר את הפונק' עצמה בגלל ההכפלות ב"מיו"-ים (ה-מיו-ים אגב הן אותיות...). מישהו יכול לעזור לי להמשיך משם ? רק בבקשה לא הוכחה באינדוקציה כי אין צורך וזה מאריך בכמה דפים את הפתרון, וזה לא אנושי תודה רבה מראש לעוזרים !! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. Started by jeyjey,

אני בדילמה של החיים שלי אם ללכת או לא... מצד אחד יש עליו ביקורות מעולות, מצד שני אני לא אוהב סרטי הרפתקאות מה אתם אומרים? כדאי ללכת? סרט יפה?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. שלום לכולם, תהיתי אם תוכלו לייעץ/ להמליץ על קורס שמכשיר בתחום אבטחת המידע. הרמה הטכנית שלי היא לא גבוהה, טכנאי PC וכרגע לומד MCITP ובהמשך CCNA.. אודה על כל תגובה חבר'ה, ואם אפשר אז המלצות לקורסים ומסלולים באזור המרכז..

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. אני מבקר כאן לרוב לקרוא בפורום כללי, אבל לא תמיד יש דברים מעניינים לקרוא. אז חשבתי לקבץ לעצמי רשימה של פורמים מרחבי העולם, שיש בהם חלק כללי כמו כאן, שאנשים מדברים על מה שבא להם. אם מישהו מכיר פורמים כאלה, אבל עם כמות גדולה מאוד של משתמשים, בבקשה תתנו לינק. מתחיל להימאס מהאינטרנט כי לא מוצא מה לקרוא :-X.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by extasa,

שאלה|תגידו יש כאן כמה פרויקט נטע? עם כן איזה שנה ומאיפה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

לאחרונה שמתי לב לתופעה חדשה ומאוד מקוממת, אם חשבתי פעם שלהקפיץ לך פרסומת על כל המסך כשאתה לא יכול למצוא את האיקס שלה זה המקסימום חוצפה שאליה יגיעו חברות מסחריות, הוכחתי כטועה. בדיוידים האחרונים שהשכרתי מספריית הוידאו, חשוב לומר שהיו בתרגום לעברית - כלומר - הפקה ישראלית, היו פרסומות לפני תחילת הסרט, קריטי לציין שהן מסחריות לחלוטין ( לטלויזיות של טושיבה וכ"ו). (הפרסומות מופיעות גם בדיוידי שאתה קונה לא רק משכיר...) לא די בזה שהם הכניסו לשם פרסומות, אלא שגם אי אפשר להקפיץ אותן! , כלומר לדלג, יש חסימה והנגן לא מסכים, כלומר, כדי להגיע לתפריט הראשי את מחוייב לצפות בפרסומות!. אני מאוד התעצבנתי מזה, מבחינתי, אני יכול להוריד את הסרטים האלו מהאינטרנט באותה איכות אבל אני מעדיף לעשות …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. למי שיכול לזהות ולתת את השם של השיר תודה על סידור הלינק אבל מצאתי יותר טוב בלי כל הריענונים האילו http://www.seret.co.il/movies/index.asp?catCase=18&MID=2553&ARCHIVE=0 בדקה ו 35 שניות השיר מתחיל

9. Started by casio222,

יש לי משתמש בטורנט ליץ' וראיתי שמדברים פה על האתר הרבה ומבקשים הזמנות, אז החלטתי לשאול פה כמה שאלות... 1) מתי אני יכול לחלק הזמנות לאנשים אחרים וכמה?? (לפי מה שהבנתי, שבועיים באתר, ratio מעל 1 ו UP מעל איזה 15GB.... זה נכון??) 2) מה זה הסלוטס האלה שמופיעים באתר שנכנסים.... תודה על העזרה! ;D

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  10. חברה אתם יודעים אולי באיזה עיר באזור דרום אפשר לעשות תיאוריה ? תודה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by Internal,

מסיבה פצצתית בחוף ניצנים עם כל האומנים הגדולים מהעולם dino psaras-u.k max etnica-italey cedric talamsca-france tsuyoshi suzuki-japan x-dream-germany(live set) banzi-gms-spain מי ישראל skazi duvdev-infected mushroom astrix miko&melcia zoo-b&maili psytekk&mid ו dj set freestyle http://www.drugless25.com/section-viewarticle-1.html

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by dorviper,

יש איזה תמונה מצחיקה שמתארת את המסלול של גבר בהשוואה למסלול של אישה כשהם צריכים ללכת לחנות בקניון... למישו יש מושג על מה אני מדבר ואיפה אני יכול למצוא את זה?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by Interl-Conore,

מחפש את ה שיר Tesla - Cumin' Atcha לא מוצר בשום מקום=YOUTUBE,MEDIA PLAYER... :-X

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by Green,

היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  15. Started by אביהרץ,

מה דעתכם עליה? http://www.medportal.co.il/PageDisplay.asp?Artnum=529 בחיים לא שמעתי על זה.. הבנתי שגילוי סרטן הוא נושא סבוך בטירוף

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by leran,

יש לי מאחורי המארז מדבקה שאומרת "נזק למחשב לאחר הסרת המדבקה עלול לגרום להסרת האחריות" זה אומר שהלכה לי האחריות אם אני אפתח? :s05:

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. Started by Gohan,

אני צריך שהוא יהיה גם פלאפון ועדיף שמערכת ההפעלה תהיה של microsoft ולא palmos שהמחיר יהיה עד400$ (אפשר גם מחול - עדיף שתתנו אתר אמין שגם שולך לארץ אם אתם ממליצים מחול) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום, שמעתי את זה בערוץ 24, שיר שך עידן רייכל בסגנון אתיופי (לא שמתי לב לשם השיר) מישהו יודע מה השם של השיר?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  19. Started by zam,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להעלות תמונה להודעה? אני צריך את זה כמה שיותר מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  20. אני מחפש בלוג TV בצרפתית או אנשים מצרפת חיפשתי בגוגל הרבה ולא מצאתי תודה..

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. שלום התחלתי לראות לפני כמה שבועות את הסופרנוס ובהוט הVOD יש רק 5 עונות ואין אתהעונה השישית מישהו יודע אם ישימו גם את העונה השישית ? או אם יש איזה דרך לראות את העונה השישית דרך האינטרנט ?[ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by King Kong,

אני חייב תמונה של AMD על שולחן העבודה חיפשתי בגוגל ואין כלום ... למישהו יש תמונות של AMD ? רזולוציה 600*800

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by pyro_man,

איזה אנשים קרועים יש בעולם חחח אני ראיתי נהנתי http://www.ebaumsworld.com/videos/laserfart.html

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by ppe,

ממליץ לראות את הסרט זמנים קשים סרט תותח מעולה חג שמח

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.