עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SciFi7,

סירטון של אתר בשם JibJab מסכם את שנת 2006 בסרטון שאורכו 2 דקות שמביא את כל הדברים שהיו בשנת 2006 תהנו http://www.jibjab.com/nuckin_futs קישור ל-Ynet עם הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342966,00.html ואז יופי של סיכום... ישראל נגד החיזבאללה ואיראן באמצע...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by topgun,

אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by tom123,

חח מה אתם אומרים על המנוע חיפוש החדש..? אני דווקא די התלהבתי..

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by Green,

איך אני מצתער שלא הלכתי בסוף נשמע ממש טוב ומרגש עכשיו ב88FM

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  5. כיצד אתם הופכים את חווית האינטרנט שלכם לבטוחה יותר ? אילו תוכנות / חומרה אתם משתמשים כדי להגן על המחשבים שלכם ? כיצד אתם מתגוננים מכל מני תוכנות / אתרים זדוניים ? אילו נהלים אתם מיישמים כדי להימנע מהאיומים השונים שקיימים ? מה אתם עושים כאשר יש עוד משתמשים על אותו מחשב ? אתם מרגישים בטוחים יחסית מפני התקפות מהאינטרנט ?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by INON,

אתמול הזמנתי מחשב מהעיר שלי, וכשהראתי לבעל החנות את המפרט הוא לא האמין לי למחירי הזכרונות, (את רוב המפרט לקחתי מK.S.P) ואת הזכרונות מIQPC, השאלה שלי היא אם באמת המחירים שלהם אמיתיים, האם מישהו מחברי הפורום הזמין זכרונות מהם? אם הם נותנים אחריות, אם הם אמינית, ואיך זה שהזכרונות שלהם מתומכרים בשליש מחיר מKSP?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. אפיה אני יכול למצוא את הסרט של אל גור על התחממות כדור הארץ?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by MacGyver,

אני מחש את התמונה הזאת בגודל של רקע(וכמובן בלי הדסקטופ של המאק..... בבקשה אפילו רעיון איך לחפש דבר כזה בגוגל... איתן

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by iem,

מישהו יודע אם אדריאן שילטהאוז (הזקן ה ת ו ת ח) שנוהג ללמד באונ' השונות מע' ספרתיות מלמד גם בפתוחה ? ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by nahoom,

מה תפקיד שלפוחית השתן אתל יונקים?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. היי חברה, מצטער לא מצאתי פורום מתאים יותר לפרסום ההודעה. יש לי SAM 900 ו BT שמתחבר למחשב. אני מניח שצריכה להיות תוכנה שמחברת בין הטלפון למחשב בעזרת בלוטוז אך לא קיבלתי שום תוכנה עם המכשיר. אולי מישהו שמכיר או עם ניסיון בדברים האילה יכול להדריך אותי איך לעשות זאת? תודה.

13. Started by רונן י.,

שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by urielka,

פעם ראיתי כזה אתר שאתה כותב את הקוד של קניה בebay ואז הוא מחשב לך עלויות כולל מכס מס וכו ונותן לך את זה עד הבית ןעוד שאלה מאוד חשובה איזה פלאפון זול יחסית חוץ מהn-gage ככה בסביבות 1000-1200 יש לו mmc/sd mp3 סרטים לאפלא אין mmc/sd וזה חבל

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. תענו תהנו למופע קוראים 20:00 מופע התחברות - שלמה ארצי ושלום חנוך

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by J0HNiE,

שלום, long time no see אז ככה אני מחפש את השיר המפורסם שליווה את אמריקן פאי בכל הסרטים שלו (אם אני לא טועה).. אם אני לא טועה השיר הופיע בקטע שפינ'ץ (Finch) היה בג'קוזי עם אמא של סטיפלר (זה היה בסוף) אבל אני לא זוכר באיזה סרט בדיוק.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. תודה מראש . אני מגיע מכיוון הקריות.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. 1. למישהו יש מושג מה אמורה להביעה השאלה "מלידה" ? 2. זה בסדר שאני מוחק דברים בטיפקס/מקשקש עם עט על משהו שכתבתי בטעות?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  19. אני זוכר שפעם היה אתר שהכיל כל מיני משחקים נוסטלגים כאלה.. בקיצור יש לי חבר שרוצה את הגירסא של סטריט פייטר שעובד משהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by pain_killer12,

שלום לכולכם, במסגרת עבודה בהיסטוריה אני צריך למצוא חומר על הודו וחבל קוצ'ין שבה במהלך מלחמת העולם השניה. לא הצלחתי למצוא בחיפושיי באינטרנט, אודה לכם אם תוכלו לתת קישור או שניים או לשתף מהידע שלכם. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. Started by אביהרץ,

מה דעתכם עליה? http://www.medportal.co.il/PageDisplay.asp?Artnum=529 בחיים לא שמעתי על זה.. הבנתי שגילוי סרטן הוא נושא סבוך בטירוף

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by 114508534,

אמממ אני צריך עותק של זה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by MisterVB,

יש להיט חדש שמשמיעים כל הזמן עכשיו ברדיו והוא באיטלקית או שאולי זה ספרדית.. בהתחלה שרה בת אחרי זה בן מישהו יודע על מה אני מדבר?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. Started by artyom,

יש בגרות חוזרת/קיץ או מה שזה לא יהיה? כי מרוב טיפשוטי שכחתי ממנה... היא הייתה ביום שישי ב23 וחשבתי שזה ב30.... FUCK FUCK FUCK FUCK עזרה דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by amitaihasnes7,

שלום. איך אני עושה שיראו את המפרט שלי כמו רוב האנשים פה בפורום?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים