עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם אז כמו שכתוב אני מחפש חנות שמתעסקת במודינג וקירור שקט הממוקמת באירופה (כדי שהמשלוח יהיה זול) הסיבה שאני מחפש בחו"ל היא כי נואשתי ברכישת מוצרי מודינג בארץ,כי בארץ שלנו יש רק חנות אחת שהיא מספיק מקצועית אבל יש להם ש"ל פשוט זוועה,אז אני לא רוצה להתעסק איתם. בקיצור...אני אשמח ללינקים. תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  2. Started by Guy King,

שלב א' בקבלה לעתודה הוא ציון הפסיכומטרי בלבד, ומי שעובר את הרף מתקבל. בשלב השני מחשבים את הציון הזה ביחד עם ציון הבגרות והמבחן הפסיכולוגי, משקללים ואז מנפים עוד כמה וכל השאר מתחילים ללמוד. רציתי לדעת - כמה בערך מנופים בשלב השני מאלו שעברו את השלב הראשון? כי את השלב הראשון די בטוח שעברתי, אבל אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור גם את השני.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  3. Started by maxim22,

ניסיתי לבדוק באיזה אתר יש את הדיסק אבל לא מצאתי. צריך אתר שעושה משלוחים לארץ תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by d.j boom,

מה קורה? ;D עכשיו אני יהיה פה הרבה(: לצערי יש לי הרבה בעיות במחשב, אז שמעתי שפה אני יוכל לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by musari,

אני מחפש לא מזמן העלו פה תראד בכללי שיש שם קישור לאתר עם משחק שאתה יושב עם בחורה וצריך לגרום לה ליזרום איתך

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  6. Started by The Dom,

הממ שיר של רובי וויליאמס. הוא מתחיל בצ'לו(או אין לי מושג מה) לכמה שניות הראשונות ואז הוא עובר לכינורות לשיר בומבסטי כזה- זה היה להיט שלו. המממ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  7. סתם אבל תעשו את האתר שלכם יותר ידידותי למסירי פרסומות ותחלקו את זה לשניי תמונות. תודה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  8. Started by eytan243,

שלום ! אני מחפש את היבואין של חברת corsair תודה!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Started by YAK33,

מישהו יודע מה הקטע שהאתר של gigabyte תמיד בקושי זז ממש מפליא על חברה כזאת (לעומת אתרים כמו ASUS וכו') :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  10. Started by ronenvvv,

שלום , אני חדש פה ואני רוצה להביא עם חבר שלי מארה"ב(חוזר עוד שבועיים) מסך חדש. רציתי לדעת האם יש הבדלים במסכים, חיבורים שונים? האם הוא מתאים למערכות בארץ(חשמל). חוץ מזה אם הוא פשוט לוקח את זה ביד הוא צריך לשלם מכס וכאלו(מעמ אולי)? תודה רבה , רונן

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by snaidis,

אני צריך המלצות לטראקים טובים ולאלבומים טובים של טראקים וטראנסים ואתם יודעים משהו קצבי וטוב אשמח לשמוע כל הצעה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by toska,

מהיכן ניתן ללמוד טכנאות מחשבים, פרט לספרים? ישנם ספרים אונליין?אתרים? ת'נקיו.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  13. Started by Lol10k,

שלום. אני מחפש סמל מסויים,של עיגול,וממנו יוצאים 3 קווים מעוגלים,בערך ככה ~. ובקצה כל קו יש ראש כזה של נחש... אני מחפש סמל מעוגל לרסס על משטח כלשהוא,זה יכול להיות גם קטן מאוד. אם מישהו יודע על מה אני מדבר או יש לו סמלים יפים אחרים הוא מוזמן להגיב תודה רבה! עריכה: מצאתי חח זה הסמל הזה http://metku.net/reviews/tarantula/index.jpg כ"כ לא כמו שתיארתי אותו. אז אם למישהו יש סמל מעוגל יפה... סליחה על השיגוע,אם למישהו יש להבות שמתפשטות לצדדים כמו זה: אני אשמח

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  14. לפני איזה חודשים לקחתי שיעור אחד בגיטרה. היה לי ממש קשה אז הלכתי על זה באיזי, עכשיו ממש לא קשה לי [ללחוץ] למדתי לבד לקראו אקורדים וטאבים רציתי לחזור ללמוד אבל הבעיה ששיעור עולה 110 שקל ותאמת זה ממש מלא לי. :-X ניסתי לחפש באינטרנט איזה מדריכים אבל לא מצאתי משהו ממש מפורט, אז החלטתי לקנות ספר אבל אין לי מושג מה לקחת איפה לקנות...? אז חשבתי שכאן בטח יעזרו לי [אם לא הבנתם אני צריך המלצה לספרים ללימוד גיטרה]

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. יש איזה אתר או מקום שאני יוכל לרכוש קצת ידע בכלכלה.. קצת מידע על דברים שצריכים כשמקימים חברה איך כל העניין עובד.. ודברים כאלה..

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  16. NIKE SHOX TURBO IV [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  17. לא אני לא מדבר על הנעימה המוכרת של הסרט , אלה על שאר הנעימות שמתנגנות בסרט . (או שאולי מדובר באותה אחת?) שמעתי את זה אתמול באיזה פאב ונדלקתי . מה גם שראיתי את הסרט מעל 15 פעם. גם אם מישהו יודע את השם של המנגינה זה יהיה מספיק ..

18. הבעיה: איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי. תודה.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  19. Started by omrij,

אתר רומני נחמד, אפשר לשמוע בסטרימינג את כל האלבומים מתוך YNET תהנו http://www.radio3net.ro/search.php?str=R&cx=best500albums

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  20. Started by LightBlue51,

שלום. רציתי לדעת כמה מקבל הטכנאי עבוד הכנת מחשב חדש עם כל הציוד ההיקפי והתקנת ווינדוז ושאר התוכניות השימושיות כמו אופיס ? וכמה מקבל עבור התקנת ווינדוז חדש רק ? תודה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by בלה,

מחפש קורס ללימוד ספרדית.. מישהו מכיר וממליץ על מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מי המבצע של הקטע הזה? אני יודע שזה ביצוע יחסית חדש לסטאנדארט ותיק בשם autumn leaves, ושזה מבוצע ע"י זמרת באנגלית. אחרי הקטע שכתבתי פה זה ממשיך למנגינה המוכרת. http://img1.tapuz.co.il/forums/29626297.mid

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  23. תודה...

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  24. Started by ccc,

SENDO M55 האורנג' הנפתח הזה... או מוטורולה V150 כמו מילניום רק צבעוני ... שניהם עולים אותו דבר. המוטו טיפה יותר זול...

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  25. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047392,00.html מישהו צריך לימצוא לה מפרט

• 1 תגובה
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים