עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מי המבצע של הקטע הזה? אני יודע שזה ביצוע יחסית חדש לסטאנדארט ותיק בשם autumn leaves, ושזה מבוצע ע"י זמרת באנגלית. אחרי הקטע שכתבתי פה זה ממשיך למנגינה המוכרת. http://img1.tapuz.co.il/forums/29626297.mid

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  2. Started by musari,

אתמול במועדון שמעתי איזה האוס שבפיזמון אישה צועקת משו כמו: finaly is fantasy......free free free

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by stone cold,

יש תוכנית שבתרגום חופשי לעברית ניקראת פארק פרה-היסטורי או פריהסטוריק פארק למי שרוצה איך כותבים תשם באנגלית?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by compman112,

האם יהיה השנה אקסייט?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. שלוםםם אני זקוק לעזרה בזיהוי של שיר. אני שומע את השיר הזה המון ברדיו ואני צריך לדעת את שמו (אתם לא צריכים לדעת את הסיבה ^^ ) זה כזה שיר מועדונים כזה, לבן אדם ששר את זה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יש קול כמו של וין דיזל, הוא צועק כמעט כל השיר, ואני לא בטוח יש כזה קול של אשה והיא אומרת משהו בקול חלש. בבקשה אנשים אני חייב לזהות את השיר הזה!! אני מת עליו! תודה רבה לעוזרים!

6. אני צריךךךךךךךךךךךךךךך דחוףףףףףףףף מי שיודע מי הכניס לגרמניה את הגול האחרון והמכריע בבעיטות עונשין מול צרפת במונדיאל 1982 שיגיד לי בבקשההההההההההה אני משתגע ..........שנים אני מחפש ולא מוצא מי זה...........בבקשההההה תעזרו חיייב דחוף תשובה.....מי שיודע מי זה גאוןןןןןןןןןןן :s07:

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  7. שלום, מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה כיצד יש לכתוב מכתב רשמי ומכתב לחבר? מה צריך להיות הניסוח המדיוק? ומה ההבדל בינהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. Started by nahoom,

מה תפקיד שלפוחית השתן אתל יונקים?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. Started by iakovl,

Zombiegrinder 60000 http://www.chilloutzone.de/files/05112003.html המוזיקה עושה את זה, שילוב טוב של מוזיקה למשחק רצח חסר מעצורים התוצאה הטובה ביותר שלי נכון לעכשיו 10:47 אני מת על המוזיקה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  10. אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:

11. Started by yoni321,

טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by J0n1,

שלום. יש לי קובץ מסוים שנמצא על שרתי RS, ויש לי חשבון פרימיום. אני רוצה להעלות את הקובץ דרך המשתמש שלי אבל בלי להוריד אותו אלי למחשב ולהעלות בצורה רגילה. יש אפשרות "לפקסס" את הקובץ מחשבון אחד לשני? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. לא יודע למה רק האתר הזה לא עובד לי כל השאר עובד רגיל

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by someone,

קיבלתי זימון ל3.1.. עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by imp,

מישהו זוכר מה היה מספר הפרק האחרון ששודר לפני ההפסקה הגדולה? אודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אתם יכולים בבקשה לזהות לי מי זאת הבחורה בתמונה הבאה: http://img115.imageshack.us/img115/3173/61925541sj8.jpg תודה

17. מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?

18. Started by m.l,

מישהו יודע אם IQPC עושים הנחה על תשלום במזומן?! פשוט חבר שלי צריך לדעת תשובה ואני אף פעם לא שילמתי מזומן אצלם ככה שאני לא יודע....אם למשל הוא קונה חלקים בסך של 1000 שקל והוא משלם הכול במזומן יעשו לו הנחה על זה?! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  19. Started by Gilo2005,

שיט יש לי מבחן ביום שני וחסר לי הרבה חומר יש פה מישהו שיכול להסביר לי הנדסה אנליטית שכולל מעגל אם שורשים ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  20. השתחררתי מצבא חמתתי אבטלה והלכתי ללמוד בלימודי ערב קורס טכנאי PC , מדובר במכללת היי טק שהיא מכללה פרטית , כלומר לא מוכרת ע"י המדינה כמוסד להשכלה רשמתי בתביעה לדמי אבטלה שסיימתי את הקורס ועכשיו הם מחזירים לי מכתב נא צרף את מערכת השעות שביתה , שביתה אבל ברגע שיש להם הזדמנות לשלול ממישהו כסף הם כמובן יעשו זאת השאלה שלי היא האם העובדה שאני לא בדיוק סטודנט כי הרי מדובר במכללה פרטית , כמו חוג קראטה והאם העובדה שלמדתי בערב , זאת אומרת שזה לא היה מפריע לעבוד , תפריע לי , או יותר נכון להם מה בכלל החוק אומר?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. מטבעות מכל העולם.. במיוחד אנגליה וישראל..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by MOFRA,

זה די ישן אבל אותי זה הצחיק להיזכר

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by idofr,

היייי כולם אני רוצה להביא לארץ (דרך EBAY) משלוח של טלפון סלולרי באזור ה50$ (משו זמני) שלדעתי נוקיה שיווקו פעם בארץ יש איזה הגבלות/מיסים שאני יצטרך לשלם בארץ?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים