עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Djx,

היה לי משעמם אז בניתי דף פשוט וצנוע של מנועי חדשות. המנועים הם באדיבות פראש. מי שיכול או רוצה שישלח לי סקריפט ואני יוסיף. המטרה של הדף הזה הוא במקרה של פיגוע למשל יהיה אפשר להיכנס לדף אחד וליראות חדשות מכל מני אתרים. בקיצור כנסו ותראו בנתיים אין דומיין וזה עומד על שרתי נענע עם אני יראה שזה טוב אני כבר יעביר לשרתי האתר שלי http://planet.nana.co.il/grodt/ עם זה נוגד את חוקי הפורום סליחה

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  2. אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו<? רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  3. Started by chenrp,

http://forums.anandtech.com/join.aspx יש למישהו רעיון? אני מקבל ERROR 586 או משהו כזה. מיליתי הכל.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by omrij,

אתר רומני נחמד, אפשר לשמוע בסטרימינג את כל האלבומים מתוך YNET תהנו http://www.radio3net.ro/search.php?str=R&cx=best500albums

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  5. Started by עמיר שחר,

יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  6. Started by J0n1,

יישש כמה זמן חיכיתי לסדרה הזאת סופסוף סדרה שחזרה מפגרהה מישהו יכול להזכיר לי מה קרה בפרק האחרון? ואם כבר מדברים, אז מתי הפמיליה חוזרת?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  8. למישהו יש את התמונה הזאת של במקום אינטל אינסייד יש איבל אינסייד? אם כן הוא יכול להעלות אותה איכשהו?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  9. היי רציתי לשאול איזה חנות יש שמתמקדת במוצרים של LG באיזור ר"ג פשוט אני רוצה לקנות תכף מסך שלהם ואני רוצה לראות אותו לפני אז סביר להניח שיהיה בתצוגה אם זה עוזר עברתי בקו 66 ולא ראיתי את השם של החנות זה היה באזור של המיני קניון הזה (לא איילון יש עוד אחד נידח יחסית בר"ג או משו באיזור) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  10. שלום , התחלתי קצת לאחרונה להתאמן בחדר כושר , אני רץ 4 קילומטר ל40 דקות , אני עושה 2 מכשירים של חתירה על 20 קילו כל אחד ( בשביל ההתחלה) , 2 סוגי מטח הכוונה כאילו לעלות עם הגוף והשני זה להוריד את הגוף עד הסוף ולעלות טיפה , 2 מכשירים של הרגליים 20 קילו שניהם , אחד זה שאמור להרים רגליים כשאתה יושב ואחד כשאתה שוכב , ו 120 כפיפות בטן , כל מכשיר 3 סטים , זה רק להתחלה , מתאמן משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים... רציתי לדעת , מה אתם ממליצים כדי לשרוף שומן בגוף ( שמנתי טיפה לאחרונה 5 קילו מעל המשקל הממוצע שלי , צריך להוריד לא כזה נורא אבל אני מעדיף להוריד) ולחזק את השרירים בגוף , אני מעדיף גם לשרוף קלוריות וגם לעבוד על פיתוח שרירים בגוף , לא משהו רציני אבל שתהיה גופה יפה. רציתי לשאול …

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3053603,00.html

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by tvholic,

שלום כולם, כפי שכתבתי בפורום אחר השבוע, המחשב שלי התחיל לעשות יותר מדי בעיות וקצת קשה לטפל בו כל הזמן (הוא כבר עשה את שלו- בן 8) בכל מקרה, אני ואחי שני סטודנטים וצריכים מחשבים. אנחנו מחפשים שני דסקטופים (מערכת מלאה: מחשב, מסך, מקלדת עכבר...) ושני לפטופים (כנראה בסגנון ה wind). חוץ מזה צריך לעשות בבית רשת קווית 1GB עם (בערך) 6 נקודות ושתהיה גם יכולת אלחוטית. אתם מכירים ספק מחשבים טוב ואמין שיכול לעשות את העבודה ולתת מחיר טוב על המחשבים? אם יש בפורום מישהו שמתעסק אפשר לפנות אליי בפרטי לירן

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכולם . יש איזה משהו שמסתובב ברדיו , עד היום לא יצא לי לתפוס את השם של השיר , אבל כמה מילים ממנו נדבקו לי לראש : אני איתך כאן רק בנתיים , להחזיק ת'ראש מעל המים ... אין אנשים עם כנפיים שזה נראה לי מתוך הפזמון , יש שם עוד כמה שורות , כמה אהבה את מביאה , כמה תעבה את מביאה . איך קוראים לדבר הזה ?!?!?! תודה מראש . לורד יאבל השלישי .

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  14. Started by Proww,

חג שמח לכל גולשי פורום HWzone! תאכלו הרבה מאכלי גבינה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  15. מישהו יודע את המספר של התוכנית של האסף הראל לאנשים שרוצים להיות בקהל

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by Gilo2005,

מה דעתכם על תחרות מודינג של HW? או שיש משהו בזמן הקרוב יש הרבה פרויקטים חדשים! תגובות? למה אף אחד לא מגיב?

17. יש למשהוא מושג מתי יגיעו הפלאפונים החדשים ? או הגיעו ואיפה קונים?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. לא משנה מצאתי, איזה גועל נפש ראיתי מלא מכוניות שנסעו שהייה צפירה(זונות בלאט).

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  19. את הסאונד הראש של ה-Volume Control... אני משתמש באוזניות בלי איזה גורם באמצע... פשוט חיברתי את האוזניות ליציאה של הסאונד בכרטיס קול ועכשיו כל פעם שאני מעוניין להנמיך או להגביר את הסאונד אני נאלץ להיכנס ל-Volume Control ומשם להנמיך... אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בעזרת קיצורים במקלדת... יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  20. Started by aldema,

חבר משפחה שלי מחפש עבודה כמתורגמן או בעבודות תרגום .. מישהו אולי יכול לעזור מקורות חיפוש או מקומות עבודה... הוא דובר: -אנגלית : שפת אם -ספרדית:שפת אם -עברית:שולט בשפה מעולה הוא נולד בארגנטינה ועבר לארץ ואז לארה"ב ובחזרה לארץ... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

אני עובד כרגע בסינמה סיטי. בגלל שאני עוזר מדריך בקבוצת הכנה לצה"ל ארבע פעמים בשבוע, ועוד יום אחד מתאמן בשביל הכושר שלי, אני לא יכול לעשות מספיק משמרות בשבוע שם. השעות פשוט חופפות או שלא משאירות לי מרווח ביטחון במקרה של תחבורה ציבורית שמאחרת וכו'. אני מחפש עבודה שאפשר לעבוד בה בשעות הבוקר עד הצהריים, או לחלופין לתת 3-4 שעות בלילה. אם למישהו יש רעיונות לתחומים, או אפילו מקומות ספציפיים שאתם מכירים ועובדים כך, אני אשמח לשמוע.

22. לא אני לא מדבר על הנעימה המוכרת של הסרט , אלה על שאר הנעימות שמתנגנות בסרט . (או שאולי מדובר באותה אחת?) שמעתי את זה אתמול באיזה פאב ונדלקתי . מה גם שראיתי את הסרט מעל 15 פעם. גם אם מישהו יודע את השם של המנגינה זה יהיה מספיק ..

23. שלום אני זוכר לפני כמה ימים פרסמו פה משחק פלאש על אימון ירי במשחקי רשת שהיה יותר מיועד ל CS מישהו יכול להביא לי קישור אל זה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  24. Started by yuraxp,

אהלן חברה. אני עומד בפני רכישת סלולרי חדש וחשבתי על ה מוטורולה E398 מה דעתכם עליו? הרמקולים הסטראופונים עובדים טוב או סתם גימיק? תודה מראש י.פ

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  25. אני מחפש מוסך טוב ומומלץ , שעושה את העבודה שלו כמו שצריך , עם שירות אמין . חיפה קריות ובסביבה . תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.