כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
במסגרת שיעור במבוא למערכות הפעלה, סיפר לנו המרצה בעיניין איתחול של מערכת הפעלה, ויתרונות ביצוע פעולה זו תכופות יותר. ובכן, גילו סטטיסטית כי טילי הפטריות שהיו מוצבים בערב הסעודית היו מדוייקים יותר וניטרלו טילי סקאד בכמות (מספרית) גדולה יותר מישראל. היצרן של הטילים ייעד את הסוללה לניידות מוחלטת, ז"א כל 6-10 שעות על הסוללה לנוע למקום אחר. כמובן שבערב הסעודית ביצעו את הוראת היצרן (הרי הם לא עושים שום דבר ללא ספרים, גם לאכול נקניק הם מבצעים את הפעולה לפי ספר הוראות). בישראל משום מה אין לאן לקחת את סוללת הפטריות ולכן הסוללה נשארה זמן רב במקום אחד, עם מערכת הפעלה פועלת ימים רבים. ובכן זו הסיבה! ביצוע Reset למערכת "ניקה" את הזיכרון של המחשב וגרם למחשב לעבוד בצורה תקינה יותר. עכשי…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים שונים בנושאי מחשבים? (חומרה וכו'...) אנגלית,עברית
-
נמעס לי ממנו, שהוא קנה גיפורס 2 הוא מתקשר אליי שהוא מקבל במבחן 100 הוא מתקשר אליי, שיוצא לו חרה צהוב הוא מתקשר אליי, נמעס ממנו ניסיתי לא לדבר איתו אבל הוא נדחף לכל מקום משהו יודע איך נפטרים בלי להעליב?
-
- 89 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים! מה קורה.. א-י-ך ה-ו-ל-ך.. הקיצר עשיתי משחק טנקים בוויזואל בייסיק שש, המשחק הוא משחק לשני שחקנים בלבד כאשר לכל שחקן יש טנק אמיתי ולוח בקרה ומערכת הגנה.. כדי לראות תמונות מהמשחק תיכנסו לאתר: http://www.geocities.com/elirana231 ותילחצו על TANKS STRIKE , חשוב לציין: התמונות זה לא הכל, יש הפקטים במשחק וצלילים ומנגינות לא מהעולם! אני חושב לפרסם אותו.. תגידו לי בבקשה מה נראה לכם.. ועצות להוספה דברים.. תודה רבה, ביי!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אני אישית חולה על המכוניות המשופרות..כל אוטו כמעט שאני רואה ברחוב אני חושב מה לעשות כדי לשפר לו ת'מראה...יש לי תיכנונים מוכנים לאוטו של אמא שלי... :anim-jjd: מישהו שלח לי באיציק ת'קישור הבא: (שימו לב במיוחד לניסן הכסופה הראשונה) כנסו תהנו, ותיזהרו שלא תיהרס המקלדת מהריר...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקנתי אנטי וירוס (COPORATE EDITION) והוא גילה שיש לי: לא פחות ולא יותר מ76 ווירוסים :o :o :o איך אתם מסבירים את זה? שכחתי לציין שלא הרגשתי שום שינוי!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ak47.ru/mindreader.htm ההוראות באנגלית: Plan any two-digit number (for example 54) Deduct from it the components of its number (for example 54 - 5 - 4 = 45) Find this number in the table and symbol, to which it corresponds. Imagine mentally to itself this mark and click on the square..In it this mark will appear למישהו יש מושג איך זה עובד?! עריכה: כן, אני יודע שהסקריפט לפעמים טועה, אבל לרוב הוא צודק, נא לא לכתוב פה הודעות חסרות משמעות של "טעה אצלי" וכו'.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה הוארו עיני לכמות גדולה של אתרי מכרזים ברשת שמציעים מגוון רחב של מוצרים. לכאורה, הדבר נראה משתלם ביותר, אתה קובע את המחיר שאתה מוכן לשלם תמורת המוצר שאתה מעוניין בו. האמת שבסופו של דבר הדבר אינו כך במציאות. בדר"כ המוצר שנמכר במרכז באותם מכירות הוא ביחידה בודדת ולכן יש רבים אשר מציעים הצעות על אותו המוצר ובכך מעלים את המחיר במהירות. נודע לי גם כן, כי יש חברות אשר מפקידות את העובדים שלהם להשתתף במכרזים ולהעלות את המחירים כמו כל גולש מן השורה ובך לרמות את המכרז ולגרום למחיר לעלות בצורה משמעותית. בסוף כל הסיפור הזה, השאלה הנשאלת, היא האם זה באמת שווה ומשתלם ? האם המחיר באמת אטרקטיבי לעומת מחיר השוק? אשמח לשמוע את דתעכם בנושא, מבלי להזכיר שמות של אתרים וחברות כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם? זה כושר טוב? מרזה? מפתח משהו? כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שלא יודע מה זה, זה הדבר הזה שמכניסים לבית מנורה ויש שקע. אני יודע שעושים את זה ע"י שבירת מנורה, הוצאת חוט הלהט, והכנסה לתוך "נקבה" רגילה של חוט מאריך. אז אתם בטח חושבים עכשיו "למה הוא שואל הוא הרי יודע איך בונים" אז יש לי בעייה בתהליך, אני שובר מנורה, מכניס את החוטים, אבל מה, החוטים לא מספיק ארוכים, וגם אם הם היו, המנורה לא נכנסת לתוך הנקבה. ראיתי אחד בנוי ואין שם בליטה כזו ארוכה.. למישהו יש מושג מה אני עושה עכשיו? יש עוד משהו לשבור שפיספסתי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה אז החלטתי לעשות אותו כשרת קבצים מסוג FTP.. הקבצים הנשמרים עליו הם חוקיים והפאב עצמו חוקי. אז אני מבקש בבקשה בלי נסיונות פריצה והעלת קבצים לא חוקיים ;D ;D ;D דרך אגב יש שמה סרטון קורע של שני מפגרים הולכים פוגו!! ממש מצחיק (FOGO.WMV) חוץ מזה יש כבר על הפאב מלא תוכנות כולל תוכנות O\C ודרייברים. IP: xxx.xxx.xxx.xx USER: anonymous PASS: theking אם יתכנו עידכונים בIP הIP החדש יפורסם בתרד הזה. ביי הורדה\העלה נעימה. עריכה: מומלץ להשתמש בתוכנת FTP כגון FLASH FXP.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני כבר יומיים בלי טלויזיה ואינטרנט מהיר וזה אמור להמשיך עד יום ראשון. מה לעשות זה משגע אותי?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך להוריד משהו דחוף מהאתר של CyberLink אבל הוא לא פועל. מישהו יודע אם הכתובת השתנתה או מה קרה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
"לחבר שלי יש בעיה...", "אבא שלי רוצה לקנות....", "אמא שלי היא מעצבת גרפית ורוצה לדעת..." אני לא מבין למה אנשים ששואלים את השאלות האלה חושבים שאכפת למישהו מה בדיוק הסיבה שהם שואלים את השאלה. לא יותר פשוט לשאול "האם מחשב G3 יותר טוב מP3 לתוכנות גרפיות" או משהו בסגנון. לא צריך להתבייש שאתם שואלים שאלות על הרכיבים הישנים שלכם. זה נשמע בערך כמו טורי ייעוץ לבריאות - "לחבר שלי יש בעיות זקפה והוא מתבייש להתייעץ עם רופא"
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מה שמצאתי היה לאיזה 4 שירים וזהו..... למישהו יש איזה אתר עם ליריקס של סאב והצל? (off: היום הם הופיעו בביצפר שלי! היה תותח! קיבלתי חתימות ;D )
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו היה בה? יום ראשון הבאה יש לנו טיול ליומיים לשם ואני רוצה לדעת איך האכסניייה.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כל מי שגר בירושלים שיסתכל לכיוון 20 מעלות צפונה מהמערב יש שם איזה משהו צבעוני מנצנץ מישהו יודע על איזה ניסוי של נאס"א?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בינתיים זמן פנוי אז החלטתי ללמוד לתכנת. תביאו לי בקשה לינקים לאתרים שמלמדים לתכנת ממש מההתחלה לכאלה שאין להם ידע בנושא? שפה לא ממש חשוב לי אבל עיברית קצת יותר עדיף ובקשה בשפה פשוטה וקלה להבנה תודה לכול העונים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיהו מכיר אתה כזה אולי? לא מחירון של חברה פרטית אלא מחירון כללי... (אם קיים כזה.) תודה. יאן.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זאת אומרת בשבילי, ספק אם שמתם לב, אבל שבועיים ומשהו לא הופעתי כלל וכלל. מדוע? נסעתי עם חברה שלי לניו יורק, טיול טרום צבא כזה. היה מדהים. לא משנה. חזרתי, ואחד הדברים הראשונים שעשיתי בכדי להתעדכן היו חדשות, שלא היה חסר! יקח לי הרבה שעות לקרוא את המענינים, מה שאין לי עקב תאריך גיוס מאוד שממשמש ובא, שבוע מהיום, יום ראשון ה 20 לאוקטובר. בפורום על האתר, ראיתי ת'רד עם באן למישה, ושהוא חבר צוות לשעבר? חיפוש "מישה" העלה לי מפה עד מחר, ואני לא כל כך יודע מה לחפש. יש מצב לעדכון? הוא חבר צוות לשעבר בגלל הבאן, או שזה עוד לפני? לעדכן אתכם? זה דווקא מאוד מאוד מוזר! בארץ כל פיסת חומרה חשובה, יקרה, ועולה כסף. שם לעומת זאת, בעוד אני חוזר מאיזה סרט או סתם הולך ברחוב בלילה (8-12)... אנ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים אני די חדש בקטע של מירק- והייתי שמח אם מישהו היה מביא לי אתר טוב בעברית (אני מדגיש אתך העברית!) שמפורטים בו הסברים על מירק (פקודות, טיפים וכיוצא בזה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-