עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

אני מחפש שרת איחסון לאתר תדמיתי. אני צריך שהוא: 1. יהיה מהארץ 2. יתמוך בASP ומסד נתונים של מייקרוסופט (DB) 3. העלאת FTP נפח של כמה מאות מגה - ג'יגה. אשמח להצעות...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by zzz727,

הייתה פעם בערוץ 22 תוכנית בשם איצ'ה עם ספי ריבלין מישהו יכול לשלוח לי הורדה או צפייה ישירה של הפרקים??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

יש לי חשבון בנק פעיל. האם חובה גם כרטיס אשראי כדי לפתוח חשבון ואך ורק -לקבל- כסף?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. OpenAI משיקה את GPT-4o - מודל בינה מלאכותית שמתחרה ישירות ב-Assistant וב-Siriלכתבה

5. מאיפה אני יכול להוריד את כל הקטעי דיבור(בסאונד) של קונטר סטרייק????

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by judas_clown,

למחוק

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

נותרו לי 170 אירו מטיול באירופה, ואני רוצה להמיר אותם בחזרה לשקלים. לפי האל גוגל, זה אמור לצאת בערך 824 ש"ח. בדקתי בדואר ובבנק הפועלים, בדואר אומנם לא לוקחים עמלות, אבל השער קנייה שלהם(נראה לי) די נמוך ואני אקבל בסביבות ה800 ש"ח חזרה. אז... מישהו יודע איפה כדאי להמיר חזרה לשקלים? אם זה מקום פיזי ספציפי("הchange מול דיזינגוף סנטר, ליד השווארמה") אז באזור המרכז/השרון זה טוב תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. שאלה הרת גורל אני משתגע מחיפושים אחרי המנגינה הזאת - מי שמוצא לי אותה באמת שהוא מלך העולם כולו תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by amiros20,

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה אשמח לקבל חוות דעת שונות שלכם לגבי חיבור לvpn מסויים אני מתגורר בחול ורוצה להפעיל את החשבון של הyes go

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  10. קבלו תומך טכני של מיקרוסופט שלא יודע מה זה HDMI וכבל אופטי ומסתבך - http://web.mac.com/coderedfilm/Site_2/Tech_call.html (לינק להקלטה של השיחה) ציטוטים- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20898 וחובבי מיקרוסופט על תהרגו אותי זה הופץ על ידי בעלים של 360

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. 1000$ הדגם הכי יקר. מישהו בא לו לעשות סאם סריוס דאמג'? ;D

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by kesf.co.il,

יש לי אתר, וחשבון באדסנס. האם אני יכול להחליף את המודעה שלי, במודעה של חשבון של חבר כדי שהוא יקבל תכסף לחשבון שלו, או שגוגל אוסרים את זה \ זה בלתי אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. בנושאי מחשבים וכל מה שקשור לחידושים וכאלה...

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by mafisto00,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב כף יד, בעיקר לעבודה משרדית, כלומר עבודה על תוכנות אופיס. מה שכן רציתי לדעת מזה בדיוק מחשב כף יד. נשמע טיפשי אבל אני באמת רוצה לדעת מה בדיוק הולך שם.. מערכת הפעלה רגילה של וינדוס? מי מתקין ואיך? מה קורה אם יש בעיות? יכול להכנס וירוס? מה עם פירמוטים? יש בכלל פירמוטים לדבר כזה? איזה תוכנות רצות על מחשב כף יד? GPS וכדומה? וורד? אקסל? יש אימייל? אנטרנט? כל הדברים הנלווים שקשורים למזה מחשב כף יד , אני רוצה לדעת הכל מהכל. אני אשמח יש יש קישורים למאמרים על מחשבי כף יד כדי לקבל אנדיקציה מה כדאי לי לקנות מכל השוק הענק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by x^fighter^x,

אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  16. מעצבן כל פעם להכנס לאתר.. מישהו מכיר איזה וויג'ט או RSS שמראה כמה נשאר לי להוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by arik100,

אהלן אשמח לעזרה במציאת סרטון שראיתי פעם ביוטיוב ואני לא זוכר איך קוראים לו זה הולך ככה: יש איזה מראיין שבא לחייל רוסי כזה ומתחיל לשאול אותו שאלות ואז החייל הוא משוגע הוא עושה לו " תסתום את הפה שלך" ומתחיל להרביץ לו סרטון קצת דפוק אני יודע אבל ממש מצחיק.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. מקצב שמושמע לא מעט במועדונים והיה הפתיחה של תוכניתו של יורם יצחק וזאנה ברדיו.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by chens,

שלום , יש לי זימון לראיון למסלול אניגמה חיל המודיעין (מחשוב). האם המסלול הזה טוב? ומה בערך יש בראיון? ומה בערך התפקיד? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.