כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
רשום שם שעבור דמי הצטרפות של 99 ש"ח בשננה אני מקבל מחירים של 50, 200 וכו' עבור DVD, טלוויזיות וכדומה. השאלה עם זה מחיר סופי או הצעה, כי הצעה זה ברור שלא שווה. מישהוא ניסה את זה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מניח שאנשים יודעים על קיומם של דמואים ומהם - תוכניות שמחשבות ומציגות מוזיקה גראפיקה כבדה בזמן אמת, ונכתבות ע"י קבוצות של תוכניתנים, גראפיקאים ומוזיקאים, שאח"כ מתחרים עם הדמואים במסיבות מיוחדות וכיו"צ.. בכל אופן לפני הרבה שנים, כשעוד הייתי יותר בקטע של זה, אני זוכר שהתקיימה מסיבה שכזאת פה בישראל. הזוכה היה דמו מרהיב בשם אופוריה, ופתאום התעורר בי החשק לראות אותו שוב. אני יודע שזה די long shot, אבל מישהו שמע עליו ויודע איפה אפשר להשיג אותו ?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, מחפש רדיו דיסק פשוט וזול (עד 400 ש"ח נניח) עם כניסת AUX יש דגמים מומלצים? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db222318=222319&orderby=price תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת הענק חוגגת רבעון מוצלח ברובו עם השקת גרסאות מעודכנות ל-Surface Book 2 ול-Surface Laptop לכתבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
יש פה מישו שמעודכן אולי במחירי החלקי חומרה ברוסיה ויודע אם הם זולים מאשר פה בארץ? ואם ההפרש משמעותי מספיק בשביל שיהיה כדי לקנות שם? אני רוצה להוסיף זיכרון 512 400MHZ(יש לי עכשיו 512 של טווינמוס) וכרטיס מסך ברמה של 6600 בערך(אני כרגע על 6100 מובנה) ניסיתי לחפש לבד אבל לא מצאתי שום אתר באנגלית תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 258 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש שרת איחסון לאתר תדמיתי. אני צריך שהוא: 1. יהיה מהארץ 2. יתמוך בASP ומסד נתונים של מייקרוסופט (DB) 3. העלאת FTP נפח של כמה מאות מגה - ג'יגה. אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתה פעם בערוץ 22 תוכנית בשם איצ'ה עם ספי ריבלין מישהו יכול לשלוח לי הורדה או צפייה ישירה של הפרקים??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 350 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חשבון בנק פעיל. האם חובה גם כרטיס אשראי כדי לפתוח חשבון ואך ורק -לקבל- כסף?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
OpenAI משיקה את GPT-4o - מודל בינה מלאכותית שמתחרה ישירות ב-Assistant וב-Siriלכתבה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את כל הקטעי דיבור(בסאונד) של קונטר סטרייק????
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
נותרו לי 170 אירו מטיול באירופה, ואני רוצה להמיר אותם בחזרה לשקלים. לפי האל גוגל, זה אמור לצאת בערך 824 ש"ח. בדקתי בדואר ובבנק הפועלים, בדואר אומנם לא לוקחים עמלות, אבל השער קנייה שלהם(נראה לי) די נמוך ואני אקבל בסביבות ה800 ש"ח חזרה. אז... מישהו יודע איפה כדאי להמיר חזרה לשקלים? אם זה מקום פיזי ספציפי("הchange מול דיזינגוף סנטר, ליד השווארמה") אז באזור המרכז/השרון זה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה הרת גורל אני משתגע מחיפושים אחרי המנגינה הזאת - מי שמוצא לי אותה באמת שהוא מלך העולם כולו תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה אשמח לקבל חוות דעת שונות שלכם לגבי חיבור לvpn מסויים אני מתגורר בחול ורוצה להפעיל את החשבון של הyes go
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קבלו תומך טכני של מיקרוסופט שלא יודע מה זה HDMI וכבל אופטי ומסתבך - http://web.mac.com/coderedfilm/Site_2/Tech_call.html (לינק להקלטה של השיחה) ציטוטים- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20898 וחובבי מיקרוסופט על תהרגו אותי זה הופץ על ידי בעלים של 360
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1000$ הדגם הכי יקר. מישהו בא לו לעשות סאם סריוס דאמג'? ;D
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי אתר, וחשבון באדסנס. האם אני יכול להחליף את המודעה שלי, במודעה של חשבון של חבר כדי שהוא יקבל תכסף לחשבון שלו, או שגוגל אוסרים את זה \ זה בלתי אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 202 צפיות
- 1 follower
-
-
בנושאי מחשבים וכל מה שקשור לחידושים וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב כף יד, בעיקר לעבודה משרדית, כלומר עבודה על תוכנות אופיס. מה שכן רציתי לדעת מזה בדיוק מחשב כף יד. נשמע טיפשי אבל אני באמת רוצה לדעת מה בדיוק הולך שם.. מערכת הפעלה רגילה של וינדוס? מי מתקין ואיך? מה קורה אם יש בעיות? יכול להכנס וירוס? מה עם פירמוטים? יש בכלל פירמוטים לדבר כזה? איזה תוכנות רצות על מחשב כף יד? GPS וכדומה? וורד? אקסל? יש אימייל? אנטרנט? כל הדברים הנלווים שקשורים למזה מחשב כף יד , אני רוצה לדעת הכל מהכל. אני אשמח יש יש קישורים למאמרים על מחשבי כף יד כדי לקבל אנדיקציה מה כדאי לי לקנות מכל השוק הענק תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-