עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!

2. Started by EagleX2,

שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by Iron Man,

לינק

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

אני צריך להוריד משהו דחוף מהאתר של CyberLink אבל הוא לא פועל. מישהו יודע אם הכתובת השתנתה או מה קרה?

5. Started by BoRIS,

לא ממש מצאתי פורום מתאים לכתוב בו את זה, אז אני כותב פה... אנשים עם כרטיסי טלויזיה, אתם יכולים בבקשה להקליט בשבילי את הפרסומת של "זוגלובק - טרי פעמיים"? אני צריך את זה למחשב... (אם יש באפשרותכם להקליט רק את האודיו של זה אז זה אפילו עוד יותר טוב) טודא מראש!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by dino,

מישהו מכיר את החנות מחשבים MB בנהרייה? ובכלל מישהו מכיר כאן חנויות מחשבים טובות בנהרייה? (שמביאות מותגים טובים, ויש להם מחירים טובים)

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by xzibit,

יש לי מסך ישן אבל ממש ישן אין לי כסף לקנות חדש, יש איזו חנות שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. אני רוצה שאני יהיה תמיד מחובר לאינטרנט והמצלמה שיש לי תמיד תשדר לאתר שלי, מישהו מכיר איזה פקודה או אתר שמסבירים איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by Dj_Infernal,

אני מחפש להקה שמנגנת מלודיות קלאסיות מהירות...זה יכול להיות רוק קלאסי או מוזיקה קלאסית או מלודיות פסיכודליות. אם אתה מכירים להקה או שיר ספציפי מסוים אז בבקשה אני חייב את עזרתכם. הדגש הוא על מלודיות פסנתר או אורגן מהירות...לא כך מהירות אבל יחסית מהירות . תודה מראש !!!

10. Started by Cereal Killer,

שיהיה חינמי ונטול ווארז כמובן

11. Started by ???,

מישהו מכיר חנויות מחשבים טובות בניו יורק ? תנו כתובת מדוייקת אם אתם יודעים

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

לא ידעתי לאן בדיוק זה שייך, אני צריך כתוביות בעברית לSTAR WARS EPISODE 1 אימת הפנטום. אם תוכלו, נא לתת אתרים עם כתוביות. תודה!

13. Started by Elven Archer,

שלום רב! אני מחפש את השיר מהקטע של המועדון בהתחלה של "שם קוד: דג-חרב" אולי מישהו יודע את שמו?

14. Started by ^HocK^,

מישהו יודע היכן באזור חיפה או עפולה ניתן לקנות מן מדבקות שקופות שניתן להדפיס עליהן??? אני רוצה להדפיס כמה תמונות עליהן ולהדביק על המארז... אם מישהו מכיר שיגיד היכן ניתן לקנות וכמה זה עולה (אם הם יודעים). תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by maphisto,

טוב אז מה שרציתי לספר לכם (או יותר נכון לחלוק איתכם ) זה למה מפריע לנו עניין הכותרת או עיניין הסדר באתר . קודם למה ? כי זה בשבילכם - המשתמשים . דבר שני שתבינו שיותר חשוב לנו שתהיה לנו קהילה מנומסת שמכבדת את עצמה מאשר קהילה שיודעת הכל על נושא המיחשוב (אני לא יכול להדגיש את הקטע הזה יותר !) ,בגלל שבמקום כזה יותר נעים לבקר והרבה יותר קל לתרום ולעזור . אז ככה נחלק את הדיון לכמה רמות : 1, כותרת - אני רואה את הפורום כמו הבית שלי (או המשרד שלי) ולכן כשנכנס מישהו ורוצה ממני \מישהו אחר עזרה , סתם לחלוק משהו אני רוצה שהוא יהיה מנומס וחברותי ויותר חשוב !!! מחונך ! לא בגלל שאני רוצה כבוד או מעמד אלא בגלל שלכם (המשתמשים הותיקים והצעירים ) מגיע כבוד ונימוס. כשאני רואה כותר…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by fire15,

איזה חנויות טובות ל-OC ול-MODDING יש באירופה בעיקר ב-צרפת?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by yot,

של מי המחשב בגלרייה שקוראים לו Cupra? ???

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. לפי התרשמותי הרבה מהפורום נוכחתי לראות שיש כאן הרבה אנשים חכמים בניגוד לאנשים בבית ספר שלי שלא ממש אוהבים ללמוד (לא שאני אוהב ללמוד פשוט אין לי ממש בררה ... ) אז רציתי לשאול אם מישהו מודע לאיזה שהוא אתר שניתן לקבל מימנו את החומר לספרות או במידה ואין אז מקור מומלץ אחר ,היות ואני לא סומך על מה שיש לי במחברת ??? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by ^HocK^,

אולי יש פה חלק שמכירים את זה..אבל זה אחד מהשירי חג המולד המפגרים של האמריקאים... רק בגירסה קצת אחרת קבלו אותה....

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by pdalex,

PCTIP לידיעתכם פורום הכי טוב ואתם סתם עלובים ולא נותנים יחס הינה עוד הפצצה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthano…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. אין מה לעשות בשעות כאלה... משהו מכיר? בתודה מראש! <imac>

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by Funkyzord,

ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.