כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אני צריך להוריד משהו דחוף מהאתר של CyberLink אבל הוא לא פועל. מישהו יודע אם הכתובת השתנתה או מה קרה?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי פורום מתאים לכתוב בו את זה, אז אני כותב פה... אנשים עם כרטיסי טלויזיה, אתם יכולים בבקשה להקליט בשבילי את הפרסומת של "זוגלובק - טרי פעמיים"? אני צריך את זה למחשב... (אם יש באפשרותכם להקליט רק את האודיו של זה אז זה אפילו עוד יותר טוב) טודא מראש!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות מחשבים MB בנהרייה? ובכלל מישהו מכיר כאן חנויות מחשבים טובות בנהרייה? (שמביאות מותגים טובים, ויש להם מחירים טובים)
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מסך ישן אבל ממש ישן אין לי כסף לקנות חדש, יש איזו חנות שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה שאני יהיה תמיד מחובר לאינטרנט והמצלמה שיש לי תמיד תשדר לאתר שלי, מישהו מכיר איזה פקודה או אתר שמסבירים איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש להקה שמנגנת מלודיות קלאסיות מהירות...זה יכול להיות רוק קלאסי או מוזיקה קלאסית או מלודיות פסיכודליות. אם אתה מכירים להקה או שיר ספציפי מסוים אז בבקשה אני חייב את עזרתכם. הדגש הוא על מלודיות פסנתר או אורגן מהירות...לא כך מהירות אבל יחסית מהירות . תודה מראש !!!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים טובות בניו יורק ? תנו כתובת מדוייקת אם אתם יודעים
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לא ידעתי לאן בדיוק זה שייך, אני צריך כתוביות בעברית לSTAR WARS EPISODE 1 אימת הפנטום. אם תוכלו, נא לתת אתרים עם כתוביות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש את השיר מהקטע של המועדון בהתחלה של "שם קוד: דג-חרב" אולי מישהו יודע את שמו?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן באזור חיפה או עפולה ניתן לקנות מן מדבקות שקופות שניתן להדפיס עליהן??? אני רוצה להדפיס כמה תמונות עליהן ולהדביק על המארז... אם מישהו מכיר שיגיד היכן ניתן לקנות וכמה זה עולה (אם הם יודעים). תודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב אז מה שרציתי לספר לכם (או יותר נכון לחלוק איתכם ) זה למה מפריע לנו עניין הכותרת או עיניין הסדר באתר . קודם למה ? כי זה בשבילכם - המשתמשים . דבר שני שתבינו שיותר חשוב לנו שתהיה לנו קהילה מנומסת שמכבדת את עצמה מאשר קהילה שיודעת הכל על נושא המיחשוב (אני לא יכול להדגיש את הקטע הזה יותר !) ,בגלל שבמקום כזה יותר נעים לבקר והרבה יותר קל לתרום ולעזור . אז ככה נחלק את הדיון לכמה רמות : 1, כותרת - אני רואה את הפורום כמו הבית שלי (או המשרד שלי) ולכן כשנכנס מישהו ורוצה ממני \מישהו אחר עזרה , סתם לחלוק משהו אני רוצה שהוא יהיה מנומס וחברותי ויותר חשוב !!! מחונך ! לא בגלל שאני רוצה כבוד או מעמד אלא בגלל שלכם (המשתמשים הותיקים והצעירים ) מגיע כבוד ונימוס. כשאני רואה כותר…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה חנויות טובות ל-OC ול-MODDING יש באירופה בעיקר ב-צרפת?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפי התרשמותי הרבה מהפורום נוכחתי לראות שיש כאן הרבה אנשים חכמים בניגוד לאנשים בבית ספר שלי שלא ממש אוהבים ללמוד (לא שאני אוהב ללמוד פשוט אין לי ממש בררה ... ) אז רציתי לשאול אם מישהו מודע לאיזה שהוא אתר שניתן לקבל מימנו את החומר לספרות או במידה ואין אז מקור מומלץ אחר ,היות ואני לא סומך על מה שיש לי במחברת ??? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אולי יש פה חלק שמכירים את זה..אבל זה אחד מהשירי חג המולד המפגרים של האמריקאים... רק בגירסה קצת אחרת קבלו אותה....
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
PCTIP לידיעתכם פורום הכי טוב ואתם סתם עלובים ולא נותנים יחס הינה עוד הפצצה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthano…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אין מה לעשות בשעות כאלה... משהו מכיר? בתודה מראש! <imac>
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-