כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני תלמיד בכיתה י"א 5 יח"ל אנגלית ואני צריך לעשות פרויקט מסויים עד סוף חודש פברואר אז בגלל שאני עצלן נורא ואני מחכה לרגע האחרון אני עכשיו צריך להזיע. זה לא אמור להיות כל כך קשה כי את רוב החומר יש באינטרנט ואין לי בעיה עם אנגלית הבעיה היחידה היא לבנות את העבודה. אני מתקשה מאוד במציאת שאלת חקר מתאימה, הנושא שלה צריך להיות איכשהוא קשור לאנשים, אישיות כלשהיא או משהו דומה העיקר אנשים. אני פשוט לא יודע איזה שאלה להמציא ומה השאלה שאני אמצא עליה את הכי הרבה חומר ברשת. אפשר בבקשה את עזרתכם? אני אהיה אסיר תודה אם תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם יש כאם מישהו שמכיר את המסלול של לימודי מדעי המחשב בבינתחומי ויכול לומר על זה כמה מילים, או שחושב ללמוד שם שנה הבאה. חשוב לי לדעת אם זה מסלול מעמיק (אני מניחה שכן, הבינתחומי הם מהמכללות היותר רציניות שיש היום), אם זה באותה רמה כמו האונ'. אם יש התמחויות מסויימות שכדאי לחשוב עליהן. אני אשמח לדעת את זה לפני היום הפתוח כדי שלא יבלבלו אותי שם תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שוב מתנצל!!! אני חדש פה(מאתמול) ורציתי לדעת איך אני מוסיף תמונה/חתימה או מפרט מחשב... אינני מוצא איפה יש את האפשרות הזאת באתר בתודה מראש ושוב סליחה!
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני צריך כל מיני אתרים של דילים וכל מיני שטויות באיזור הזה ההורים רוצים לנסוע לטבריה או משהו באיזור לחמישי-שישי-שבת יודה לכם מאוד אם תתנו לי לינקים , אתרים , טלפונים ושאר ירקות וטובין מינין תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מתכנת/ת PHP מוכשר/ת ובן אדם טוב דרוש/ה לבניית אתר תוכן עברי דינמי שיעסוק בספרים. הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. ט…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה פה. יש לי כרטיס טלוויזיה [במפרט] ואחרי שעברנו להוט נתקעתי עם העובדה שאין לוח שידורים שמתאים להוט במדיה סנטר... למישהו יש מושג אם הם מתכוונים לעשות לוח שידורים למדיה סנטר? והאם הממיר [החדש חדש של VOD]יש לו חיבור לIR BLASTER כמו לממיר של יס? תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
פתחתי את הפוסט הזה שכל מי שיש לו צילצול מגניב לפלאפון מוזמן לשתף אותו פה. הנה זה שלי (פורמט MP3).
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שמעתי איזה שיר בגלגל'צ הוא לא חדש.. אבל גם לא עתיק זה שיר סגנון אמריקאן פאי כזה.. זה גבר שר.. והפזמון זה משהו כזה.. nothing less again.. im sorry i cant be perfect
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש למשהו מושג מה שם השיר שמככב בסרטון הבא? רב תודות 8)
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
לא יודע אם דיברו על זה פה, אבל כמו שיש את התמונה של הילד ההוא, שהדביקו אותה על כל מני תמונות אחרות, הנה סרט של ילד אחר: http://www.screamingpickle.com/members/StarWarsKid/ הראשון זה הסרט המקורי (הוא לא ידע שהמצלמה מקליטה).... כל השאר זה עבודות שאנשים עשו על זה.... אם תחפשו באינטרנט יש הרבה סרטים שהלבישו על זה.. יותר ממאה נראה לי... הילד הפך למופרסם (אני ממליץ שתראו לפחות את הסרט המקורי
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינקים לשבלונות....כי אני רוצה משהו אחר ממה שיש באתר...אולי של כאוס או משהו תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הבנתי שלא כדאי לקנות גם גירסה יפנית של המכשיר
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום רב, אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך הטלויזיה שלי מחבר למחשב מקלדת USB ועכבר USB מחבר לחשמל שלא יהיה מוגבל בזמן אז בעצם (אם המחשב חזק מספיק) יש לי Playstation, לא? השאלה היחידה שלי היא - איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה - איזה כבל? בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2996412,00.html :lol: התגובות פשוט הורסות.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
היום יום רביעי דודה שלי תלד בשעות אחה"צ בערך. היא תלד בניתוח קיסרי כך שזה בטוח היום. אני מאושר מאוד ואני מתרגש. יכול להיות שכבר היום אני אסע לראות אותה ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות קירור למעבד ואני זוכר שראתי לפני כמה חודשים אתר שמוכרים בו היטפייפס אבל לצערי שכחתי לשמור את כתובתו.... :-\ אודה מאוד למי שיפנה אותי לאתר שבו מוכרים היטפייפס! בתודה מראש, manbot.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
אחד מקטעי הצ'יל הגאוניים והמפורסמים, אני משוכנע שלכל אחד ואחת מכם יצא לשמוע את הדבר הזה לפחות פעם אחת בחיים... כבר עשרות פעמים שמעתי אותו ולא היה לי מושג מה השם, אז הנה הוא לפניכם : St. Germain - Sure Thing באורך של 6:22 דקות. פשוט יצירת מופת! נ.ב, תודה מיוחדת ל Udicol (יודה) על שנתן לי את השם המלא!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי כולם, נכון שהיה פעם (או עדיין) אתר ישראלי או לא, שהיה מהווה מעיין כתובת במקומות בחו"ל כדאי שאם נרצה לקנות מוצרים באינטרנט בחו"ל אז ניתן את הכתובת שהאתר נתן ואז האתר ידאג לשלוח לנו את זה. אוקיי, אז אני צריך את הכתובת למקרה שזה עדין קיים. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
http://cosmos.bcst.yahoo.com/scp/viewer/index.php?client_id=5321&event_id=15891 http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3121970,00.html למרות שעכשיו זה כבר הסוף, יש 24 שעות שידורים LIVE ממעבורת החלל..
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כמו שכשתבתי בכותרת, מחפש המלצות לטראנס פסיכודאלי עם סימפולים קלטיים (מהמוזיקה אירית\סקוטית וכו'..הרבה חלילים וחמת חלילים) משהו בסגנון של : Shiva Shidapu - Power of Celtic Hallucinogen - Jiggle Of The Sphinx
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-