עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  2. Started by DanGer,

שלום לכולם, אני חדש כאן =] יש לי ניסיון במחשבים כבר כמה שנים טובות אני בן 19 ושלושה חודשים. אני נציג חברת TMS למי שמכיר . . ידע ענקי במירק [ MIRC ] אני במירק מגיל 12 וחצי בערך . . אז מה נותר לי להגיד ? בהצלחה אנסה לעזור ולתמוך מתי שאוכל D: אגב, מנהלים ראשיים \ בעלים צרו איתי קשר בפרטי יש לי הצעה לפרוייקט חדש שיצליח לפי דעתי

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by 1immortal,

ערב טוב הייתכן שיש כאן מישהו שיש לו שאטל , ויש לו פאנל של כונן 1.44 פנוי למסירה , או אפילו מכירה ? אני לא מוצא בשום מקום בעולם חנות או כל דבר אחר שמוכרים את הדברים האלה , ואני דיי נואש כבר . אם יש משהו למישהו , לינק , מקום שמוכר , כל דבר שיכול לעזור , אשמח לקצת עזרה . השאטל הוא שאטל סטנדרטי , פרונט כסוף .

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by Holography,

כמו שכשתבתי בכותרת, מחפש המלצות לטראנס פסיכודאלי עם סימפולים קלטיים (מהמוזיקה אירית\סקוטית וכו'..הרבה חלילים וחמת חלילים) משהו בסגנון של : Shiva Shidapu - Power of Celtic Hallucinogen - Jiggle Of The Sphinx

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by J0n1,

שלום. יש לי קובץ מסוים שנמצא על שרתי RS, ויש לי חשבון פרימיום. אני רוצה להעלות את הקובץ דרך המשתמש שלי אבל בלי להוריד אותו אלי למחשב ולהעלות בצורה רגילה. יש אפשרות "לפקסס" את הקובץ מחשבון אחד לשני? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by gshhar,

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by IG,

מה המחירים של הסוברו אימפרזה, כל הדגמים??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by icebreak,

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=12193&blogcode=260380 הזוי...

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  9. Started by triple_maxim188,

העתקתי והעברתי מספרי אנשי קשר מהפלפון ויצא ככה שרוב האנשי קשר מופיעים לי בסימני שאלה איך אני יכול לשנות את זה

10. Started by אוריפ,

היי! רציתי לשאול האם הסדר הבא של מותגי ארמאני הוא באמת הסדר העולה מבחינת יוקרה ואם לא אז מהו הסדר הנכון? 1. ארמאני אקצ'יינג 2. אמפוריו ארמאני 3. ג'ורג'יו ארמאני תודה!

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by imber,

האם יש דרך לדעת את הפרופיל מבלי להתקשר אליהם?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. Started by pain_killer12,

שלום לכולכם, במסגרת עבודה בהיסטוריה אני צריך למצוא חומר על הודו וחבל קוצ'ין שבה במהלך מלחמת העולם השניה. לא הצלחתי למצוא בחיפושיי באינטרנט, אודה לכם אם תוכלו לתת קישור או שניים או לשתף מהידע שלכם. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  13. מטבעות מכל העולם.. במיוחד אנגליה וישראל..

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. מה הפורום המתאים לכך? ???

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by VL,

למישהו הביאו שאלה עכשיו הוא נתן לי לא הצלחתי לפתור/למצוא מידע זאת השאלה: מה קטר הדיזל עם סידור הגלגלים הכי גדול? חיפשתי בויקיפדיה לא מצאתי =\

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by icebreak,

http://www.stackopolis.com/play/ אני בשלב 13 עכשיו.. לכל מי שרוצה את הססמאות שהגעתי עד עכשיו יש כמובן אפשרות שם להתחרות על זמן ולהיכנס לספר השיאים.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by rani,

אשמח אם תרשמו לי כאן רעיונות או זכרונות שלכם של משחקי הפעלה של ימי הולדת שה D.J. אמור לעשות/להכין לילדים ביסודי.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by G.P.S,

שחזור מערכת משחזר קבצים כמו:doc,bmp...? יש דרך אחרת לשחזר קובץ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by lesForce,

שמבוצע על ידי אישה. תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by GUNZ,

שיר שרץ הרבה ב MTV בקליפ של השיר יש בחורה שחורה כזאת לבושה שמלה שחורה ויש פסנטר גם שיר רגוע כזה היא שרה כזה I WONA BE A METERIDE או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by CrossFire,

שלום, אולי אתם מכירים מקום בו אפשר לעבוד? אני בגיל 17 אני צריך עבודה בפתח תקווה.... אם אתם מכירים אז תגידו לי....

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by dodoboy,

הורדתי משחק עכשיו הוא בא ב4 חלקים פתחתי אותו והוא נפתח לחלק אחד מקובץ שאי אפשר להיכנס אליו רק דרך הדיימון טולס אפשר ....בנוסף ל4 חלקים הגיע עוד קובץ קטןן SFV איך אני צריך לצרוב את זה.... ובאיזה תוכנה משתמשים כדי לצרוב.... תודה רבה לעוזרים... עוד שאלה קטנה הקובץ הוא בגודל של 470 מגהביט העם אני יכול לצרוב את זה בדיסק רגיל וזה יעבוד בפלייסטיישן2?

23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה אייקונים למחשב,לתיקייות וכאלה! תודה!

24. Started by Shoko,

מה העונה שיש עכשיו ב- axn וכמה עונות יש עד עכשיו סה"כ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by malcolmx9,

אני צריך עזרה בזיהוי שיר שרץ ברקע הווידאו שצירפתי (כנסו ללינק ותורידו). יש למישהו מושג מה שם הלהקה/שיר? http://rapidshare.de/files/12232324/csi.ny.212.hdtv-lol.mpg.html

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.