כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לשאול אם יש כאם מישהו שמכיר את המסלול של לימודי מדעי המחשב בבינתחומי ויכול לומר על זה כמה מילים, או שחושב ללמוד שם שנה הבאה. חשוב לי לדעת אם זה מסלול מעמיק (אני מניחה שכן, הבינתחומי הם מהמכללות היותר רציניות שיש היום), אם זה באותה רמה כמו האונ'. אם יש התמחויות מסויימות שכדאי לחשוב עליהן. אני אשמח לדעת את זה לפני היום הפתוח כדי שלא יבלבלו אותי שם תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
-
נושא שלא ממש קשור לכלום... אולי מישהו יודע מאיפה הרובוט הקטן הזה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מתכוון שיש לו מוניטין וכל זה אני רוצה לקנות מאורר משם ואני רוצה לדעת איך החנות הזאת... יש לה "אמא ואבא"?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שאלה: אני צריך להוציא אישור עבודה כדי לעבוד באיזה פורימון. איך אני עושה את זה? האתר של המדינה כל כך מסורבל וכבד (כך גם המדינה עצמה), ולא מצאתי כלום. עוד משהו: אני חייב ללכת למשרד שלהם? או שאני יכול גם טלפונית/אינטרנטית (צריך להמציא מילה כזאת )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מתמיין לעתודה בכימיה לא למדתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון והאפשרויות שלי הם ככה: לעשות קורס הכנה בקיץ ברמה של 4 יחידות או קורס הכנה בקיץ ברמה של 5 יחידות הבנתי שבאוניברסיטה עצמה עוברים על החומר במרוכז במשך שבועיים וסוגרים פינות...אז האוניברסיטה ממליצה לקחת את הקורס של "רמות" בקיץ.. מה דעתכם? מה כדאי לקחת? 4 או 5? אני פונה לכל מי שבעתודה או באוניברסיטה במקצועות מדעיים כמו כימיה ביולוגיה ורפואה, שם צריך את זה כבסיס ו\או לא למד פיזיקה בתיכון... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
hello, haven't got hebrew yet... i am looking for a classical theme. it is usually played in the weekend news when they flash images from around the world (SEDER OLAMI i believe) . it has also been played in the new movie with Hillary Duff :"raise your voice" in the scene that the teachers of the summer program played for them (and the "cool" teacher did a nice solo on the contrabass in the end) anyone know how it is called? or who composed it? it is driving me up the walls. thank you very much
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
שלום , אני רוצה לפתוח איזה אתר קטן ופשוט (כרגע) . אני רוצה לקבל המלצה להוסטינג ולקניית הדומיין עצמו (.com). האופציה הכי בסיסית שראיתי והכי זולה עד עכשיו היא ב godaddy שזה ה Economy Hosting . וזה עולה לי 3.99$ לחודש והדומיין עצמו יעלה לי 1.99$ לשנה הראשונה. סה"כ בתור התחלה להוסטינג של חודשיים + דומיין לשנה עולה לי 9.37$. מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי בעוד קצת כסף אני יכול לקבל משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתרים אם תמונות בגודל קטן על מנת להעבירם לפלאפון אם אפשר גם קבצי מוזיקה שאפשר להעביר לפלאפון
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
פתחתי את הפוסט הזה שכל מי שיש לו צילצול מגניב לפלאפון מוזמן לשתף אותו פה. הנה זה שלי (פורמט MP3).
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
i m in new york pleause some body teel me where i can buy good quality computer parts in manhattan please include adress :s05:l
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע את כל הסדרות של מורטל קומבאט? וגם כל הסרטים? תתנו גם שמות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי בחדר דגל נחמד, שאח שלי הביא מברזיל מבד כזה והכל, תראו את התמונה למטה ותבינו אני מחפש דגלים נוספים, מבד, בערך באותו גודל (זה איזה 2 מטר על מטר קצת פחות אולי) סטייל קובה גמייקה וכל השיט הזה =] http://www.tomz.us/room1.jpg באיכות קצת מעפנה אבל עדיין בשביל להבין תכוונה, והדגל נראה מוזר בתמונה אבל חיפף
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ככה שמעתי, האם זה נכון (מה שאומר שהם ישרתו מגיל 18 עד גיל 30)?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
משתמשי וואטסאפ רבים בישראל מתמודדים בימים אלה עם גל חסימות מטריד - לכאורה בגלל משלוח הודעות ספאם, אך נראה שמדובר בתוצאה של פריצות מאגרי מידע רחבות היקף שהתרחשו לאחרונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מחפש לפחות 2 אתרים שונים כדי להשוות בין הביקורות. אני מחפש ביקורות מקצועיות לא תגובות של מעריצים כמו ב AMAZON!!! אני בעיקר שומע היפ הופ (ואני שומע הרבה!) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה החלתתי לבנות חדר האמבטיה אבל יש לי 2 בעיות אני לא יודע איך לבנות רצפה ותקרה שיעמדו בלחות אז אם יש למשהוא מדיך או שהוא מכיר אתר שיכול לעזור לי שיכתוב אותו פה נו תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, האתר שאני בונה כבר מוכן, נבנה עם פרונטפייג' עכשיו אני מתקשה עם Geocities. הקבצים כבר הועלו לשרת, התמונות, הדפים וכו'. השאלה איך אני הופך אותם לאתר אינטרנט?. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעם אם אפשר לשים לינק ב AVATAR שלי? אני רוצה ליצור תמונה שיש בה לינק(אומנם לא לינק לחיץ אבל לינק לאתר מסויים). האם מותר לשים אותה ב AVATAR שלי? אני רוצה לוודא על מנת שלא אעבור על חוקי הפורום (ד.א. הלינק הוא לא לאתר שאני מוכר או משהו כזה. הלינק הוא אתר שדרכו אפשר לקבל כסף מצפיה בפרסומות ל30 שניות. אני רוצה שירשמו דרך הלינק שלי....) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
המבצע הוא G65. האם מישהו יכול לספק לי מידע על המבצע הזה? לפי מירב הבנתי, בחודש הראשון רואים את כל הערוצים ואחר כך בוחרים חבילות שרוצים ב50%, נכון? אני שואל בשביל לדעת לפני שאני חותם ואני בטוח שהחברה לא מנדבת את כל המידע, אז נשאל אתכם :-) תודה