כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עכשיו ראיתי את הפירסומת החדשה של פאלפון עם נינט (זה שישפריצו עלה מים והיא הפילה את התפוחים ) אז שמה היה שיר רקה כזה ואייי זה היה שיר מה זה מוכר אבל שככתי את השם שלו אולי מישהוא זוכר תודה ;D עריכה : עכשיו ניזכרתי מאיפו השיר הזא אני זוכר שהיה לי איזה מישחק לסוני אחד פעם (מרוצ מכוניות )
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש רדיו דיסק לחברה שלי לאוטו במחיר המדהים של 300 - 600 ש"ח (בערך) רציתי לדעת אם יש כמה מכם שממליצים על משהו שהם מכירים / יש להם תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם החנות בכפר סבא הנקראת COM4U? אני מעוניין להזמין כמה חלקים משם ורציתי לדעת איך השירות במקרה וצריך לממש אחריות. אני רוצה להזמין דרך האתר, ושמתי לב שכאשר לוחצים על כפתור ההזמנה, אני מקושר לאתר אחר ששם צריך להזין את הנתונים באתר שנקרא e-shop.co.il, פשוט רציתי לדעת אם אין בעיה להזמין דרך האתר.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רק בישראל יש את הקיצור בשליש לאסירים על התנהגות טובה או בכל מדינה דמוקרטית?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא ענו לי בפורום השני ששאלתי אז באתי לשאול פה ואני מכווה שתוכלו לעזור לי אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מאתר מסויים נתב אל חוטי, ובמשלוח רשום שליחה דרך דואר רשום ללא אחריות. זה אומר שאם משהו קרה למוצר בדרך אלי אז נדפקתי? או שאני מתקשר לחברה ושולחים חדש ואני מחזיר את הישן או מה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
היום בבוקר (לפני שעתיים) פתחתי את התיבת מייל שלי, שרגילה לקבל כל יום ספאמים, וקיבלתי הודעה שבידרה ועצבנה אותי בו זמנית. הכותרת של ההודעה הייתה: Iba, have mailbox overload by spam and viruses ? xrimmqqb lxm pf והספאם היה לתוכנה שאמורה להפסיק את הספאם. אז שאלתי את עצמי, למה תוכנה שאמורה למנוע את הספאם, עושה כזה בעצמה? מה"רשימת תפוצה" אין אפשרות לצאת, את התוכנה לא הורדתי כמובן, גם באתר התוכנה אין שום אפשרות לצאת מהרשימת תפוצה המפוקפקת הזאת וגם התוכנה עצמה (לפי תמונות שמפורסמות באתר הבית) מפוקפקת ביותר ואני לא אתפלא אם היא אוספת מידע ושולחת אותו הלאה. שם התוכנה הוא: Spam Remedy באותו עניין: אם מישהו נתקל באתר כוורת, אני מקוה שהוא לא נרשם לשם, לפני שהאתר ירד אספו את הכ…
-
http://askaninja.com הוא כזה אידיוט שזה מצחיק חחחחחחחחח תראו את הקטעים שיש שם
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תגידו אני לא מבין חסר כל כך הרבה פרטים שהיו בפרק הקודם מישו הבין מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני מודע לכך שאסור ואני מדגיש שאסור לפרסם כאן חנויות בארץ שאלת היא כך אני נוסע לארה"ב למשך חודש פלוס מינוס רציתי לשאול האם משהוא מכיר אתרים באינטרנט של חנויות זולות שם אני יודע שרובם עושות משלוחים רק בתוך ארה"ב ולכן ארצה לבדוק זאת לפני הטיסה בתודה מראש לאחראי הפורום בדקתי בכללי הפורום זה ואין זכר על יזכור חנויות בחו"ל והדגש בחו"ל אם אני עובר על כללי הפורום זה רק בתמים ואבקש שתנעל או תמחוק את הבקשה וסליחה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לפני כשנה רכשתי מחשב נייד HP מסדרת PAVILION דגם 4523, עלי להחליט האם לשלם 1,000 ש"ח תמורת אחריות לשנתיים נוספות. דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
משחקי אונליין זתומרת סתם המשחקים המעפנים שיש באנטרנט כמו בMINICLIP וכדומה.. אז. נכון יש תמשחקים האלה שמשחקים בהם עם החצים במקלדת? אז משום מה כשאני משחק איתם זה גם מגיב לי במשחק וגם מגיב לי על הדפדפן (תומרת זה גם מזיז את החלון, בגלגלת הזאת..) לאדע מה לעשות.. וגם אני לוחץ על השטח של המשחק זה לא עוזר.. בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר/שרת שאפשר לעלות בו קטע וידאו של 35-50 מגה. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
לדוגמה: מפעל עלית בשנת 1930 (לקוח מוויקיפדיה) אני מחפש תמונות שצולמו בין השנים 1920 ועד משהו כמו 1990 תודה! אני די נואש...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק את הסוף... למה הוא הורג את עצמו? ומה הקטע של המדרגות בסוף?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
כי לא מצאתי בארץ.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הייתי רוצה שיתנו פה בבקשה קישורים כמו של הדיון שיש פה על המחשב וסביבת עבודה, מישהו נתן פה אחד של חו"ל אם אפשר גם כאלה ואולי גם מהארץ (אבל לא יודע עם מותר לפרסם פורומים אחרים פה בעיברית), אני אוהב לראות דברים כאלה אצל אחרים...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-