כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן =] יש לי ניסיון במחשבים כבר כמה שנים טובות אני בן 19 ושלושה חודשים. אני נציג חברת TMS למי שמכיר . . ידע ענקי במירק [ MIRC ] אני במירק מגיל 12 וחצי בערך . . אז מה נותר לי להגיד ? בהצלחה אנסה לעזור ולתמוך מתי שאוכל D: אגב, מנהלים ראשיים \ בעלים צרו איתי קשר בפרטי יש לי הצעה לפרוייקט חדש שיצליח לפי דעתי
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ערב טוב הייתכן שיש כאן מישהו שיש לו שאטל , ויש לו פאנל של כונן 1.44 פנוי למסירה , או אפילו מכירה ? אני לא מוצא בשום מקום בעולם חנות או כל דבר אחר שמוכרים את הדברים האלה , ואני דיי נואש כבר . אם יש משהו למישהו , לינק , מקום שמוכר , כל דבר שיכול לעזור , אשמח לקצת עזרה . השאטל הוא שאטל סטנדרטי , פרונט כסוף .
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כמו שכשתבתי בכותרת, מחפש המלצות לטראנס פסיכודאלי עם סימפולים קלטיים (מהמוזיקה אירית\סקוטית וכו'..הרבה חלילים וחמת חלילים) משהו בסגנון של : Shiva Shidapu - Power of Celtic Hallucinogen - Jiggle Of The Sphinx
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ מסוים שנמצא על שרתי RS, ויש לי חשבון פרימיום. אני רוצה להעלות את הקובץ דרך המשתמש שלי אבל בלי להוריד אותו אלי למחשב ולהעלות בצורה רגילה. יש אפשרות "לפקסס" את הקובץ מחשבון אחד לשני? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=12193&blogcode=260380 הזוי...
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
העתקתי והעברתי מספרי אנשי קשר מהפלפון ויצא ככה שרוב האנשי קשר מופיעים לי בסימני שאלה איך אני יכול לשנות את זה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם הסדר הבא של מותגי ארמאני הוא באמת הסדר העולה מבחינת יוקרה ואם לא אז מהו הסדר הנכון? 1. ארמאני אקצ'יינג 2. אמפוריו ארמאני 3. ג'ורג'יו ארמאני תודה!
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם, במסגרת עבודה בהיסטוריה אני צריך למצוא חומר על הודו וחבל קוצ'ין שבה במהלך מלחמת העולם השניה. לא הצלחתי למצוא בחיפושיי באינטרנט, אודה לכם אם תוכלו לתת קישור או שניים או לשתף מהידע שלכם. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מטבעות מכל העולם.. במיוחד אנגליה וישראל..
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה הפורום המתאים לכך? ???
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
למישהו הביאו שאלה עכשיו הוא נתן לי לא הצלחתי לפתור/למצוא מידע זאת השאלה: מה קטר הדיזל עם סידור הגלגלים הכי גדול? חיפשתי בויקיפדיה לא מצאתי =\
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
http://www.stackopolis.com/play/ אני בשלב 13 עכשיו.. לכל מי שרוצה את הססמאות שהגעתי עד עכשיו יש כמובן אפשרות שם להתחרות על זמן ולהיכנס לספר השיאים.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אשמח אם תרשמו לי כאן רעיונות או זכרונות שלכם של משחקי הפעלה של ימי הולדת שה D.J. אמור לעשות/להכין לילדים ביסודי.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שחזור מערכת משחזר קבצים כמו:doc,bmp...? יש דרך אחרת לשחזר קובץ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
שיר שרץ הרבה ב MTV בקליפ של השיר יש בחורה שחורה כזאת לבושה שמלה שחורה ויש פסנטר גם שיר רגוע כזה היא שרה כזה I WONA BE A METERIDE או משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אולי אתם מכירים מקום בו אפשר לעבוד? אני בגיל 17 אני צריך עבודה בפתח תקווה.... אם אתם מכירים אז תגידו לי....
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הורדתי משחק עכשיו הוא בא ב4 חלקים פתחתי אותו והוא נפתח לחלק אחד מקובץ שאי אפשר להיכנס אליו רק דרך הדיימון טולס אפשר ....בנוסף ל4 חלקים הגיע עוד קובץ קטןן SFV איך אני צריך לצרוב את זה.... ובאיזה תוכנה משתמשים כדי לצרוב.... תודה רבה לעוזרים... עוד שאלה קטנה הקובץ הוא בגודל של 470 מגהביט העם אני יכול לצרוב את זה בדיסק רגיל וזה יעבוד בפלייסטיישן2?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
מה העונה שיש עכשיו ב- axn וכמה עונות יש עד עכשיו סה"כ?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בזיהוי שיר שרץ ברקע הווידאו שצירפתי (כנסו ללינק ותורידו). יש למישהו מושג מה שם הלהקה/שיר? http://rapidshare.de/files/12232324/csi.ny.212.hdtv-lol.mpg.html
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-