כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש מכשירים (3 מכשירים + אחד לרכב) , יש למישהו המלצה למכשירים? אני מחפש המלצה מניסיון אישי שלכם ,העדיפות היא למכשיר צדפה (פומית כזאת שנסגרת על המקשים) או סליידר. סוגיית העלות של המכשירים פחות רלוונטית כרגע (אבל לא מתכוון לרכוש N95 או אייפון) , רצוי שלמכשיר תהיה מצלמה איכותית , רצוי שיתמוך בMP3. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצאתי מהצבא לפני כ8 חודשים על בסיס רפואי. אני בן 19, התחלתי ללמוד אבטחת מידע וסייבר רק בגלל שיהיה לי משהו ביד וכי דוד שלי עוסק בתחום אחר של מחשבים בהיי טק. ההורים שלי יותר רצו שאני אלמד משהו שקשור למחשבים, אז התחלתי ללמוד אבטחת מידע וסייבר, התקבלתי למבוא, הקורס הוא כשנה והתחיל ב12 לנובמבר. עבר כבר חודש ואני עדיין בפיגור בחומר כי אני לא בטוח שאני רוצה לעסוק בזה כמקצוע. למען האמת, התחום הזה גם לא ממש משהו שאני אוהב או בכלל מתעניין בו יותר מדי, במיוחד החומר שנלמד. בקיצור, אני לא יודע ממש מה לעשות, אם להמשיך או לא, ההורים ממש יתבאסו אם לא אמשיך אבל אני מרים ידיים ישר אם לומר את האמת. אני לא סתם מרים ידיים, בגלל שאני לא אוהב משהו שאני עושה.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי עכשיו דיוידי של טושיבה SD-210E אחלה דיוידי אבל לא קורא MP3 ו-JPEG ושמעתי שיש היום מכשירים שקוראים אפילו DIVX\XVID אז אני רוצה לקנות משהו חדש... חוץ מזה השלט מת עף מקומה 18 חחחח הכל תודות לאחותי הקטנה יאללה מבאס שאני משאיר את הדלת בחדר פתוחה טוב קיצר שלט חדש יאללה לי 150ש"ח וחשבתי לעצמי למה לי לבזבז כסף על הדיוידי הזה אולי נימכור בלי שלט במחיר טוב וניקנה אחד חדש
-
החלטתי שהגיע הזמן שיהיה לי שעון טיפה יותר מכובד מהקאסיו הנאמן. וכשהייתי באיזו חנות, צד את עיני Seiko SNAB35. תמונה: http://e-watch.tw.rakuten-static.com/SNAB35J1-2.jpg אז השאלה היא האם מישהו מכיר עוד שעונים בטווח מחיר של עד 1600 ש"ח, ויכול להמליץ. ומעבר לזה, האם הסייקו הספציפי הזה יהיה קניה טובה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מדינות באירופה רוצות למשוך אליהן עובדים מיומנים והן מציעות הטבות למי שמעוניינים לגור בהן ולעבוד מרחוק. מי מציעה את השהייה הארוכה ביותר, איפה תקבלו פטור מתשלום מסים ואיפה ניתן לקבל אזרחות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 218 צפיות
-
-
טוב, כבר די הרבה זמן שכשאני כותב תגובות ולוחץ אנטר בפורום - יוצא לי מרווח שורה כפולה בהצגה למרות שכשאני כותב הכל רגיל. מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-inurl:(htm|html|php) intitle:"index of"+"last modified" +"parent directory" +description +size +(wma|mp3) "metallica" את שורת קוד זה אתה פשוט מעתיק לשורת חיפוש הקוד עובד והוא מוצא המון שירים. כמו כן למי שלא הבין המילה "METALLICA" הוא מילה שאתה משנה אותה בהתאם ללהקה שאתה רוצה! *נילקח מאתר METACAFE
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Bah! ועכשיו אני גם מבין למה כרטיס הרשת וכל לוח האם נשרפו כליל..
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים(תקופת זמן די ארוכה למען האמת) יש לי סימנים שחורים מתחת לעיניים. אני ישן לרוב, לפחות בחודשיים האחרונים, 8-12 שעות כל "לילה"(לפעמים הולך לישון ב02 ומתעורר ב13, לפעמים הולך לישון- ומתעורר- גם בשעות מאוחרות יותר). לפי מיטב ידיעתי ה'שחור' נגרם מחוסר שינה, שזה ככל הנראה לא המצב שלי. בדיקות דם שעשיתי לפני כחודשיים היו תקינות מבחינת מינרלים וברזל. מה יכול לגרום לכך? האם זה בגלל השעות ה'יוצאות דופן' שאני הולך לישון ומתעורר בהן, או שזה יכול להיות משהו אחר? למישהו היה כזה דבר ונפטר ממנו? תודה,
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שתמיד תהליך של שחזור מידע בחברות שחזור המידע הוא תהליך יקר, עכשיו מה שמוזר לי ואני אשמח אם מישהו מהתחום יכול לעזור להבין את זה או לתקן, יש שני מצבים: 1. פגם לוגי - הבנתי שלחברות יש מכשיר שיכול לקרוא הרד דיסקים תוך כדי עקיפת הבקר, כך גם דיסקים שלא מזוהים בחלונות ניתן לגשת למידע שלהם. 2. פגם פיזי - זה דורש החלפת רכיבים או העברה של הפלטות לדיסק אחר, וזה באמת תהליך יקר שדורש ציוד מקצועי, חלפים וחדר נקי. אני מבין למה הפגם הפיזי דורש תהליך יקר, אבל בפגמים לוגיים האם אין אפשרות לרכוש את המכשירים האלה? מישהו יודע במה מדובר? מה העלות של כזה דבר? אודה לכל פרט, אני מנסה להבין את העסק הזה אחת ולתמיד.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בשחזור ססמא לאתר odnoklassniki.ru בכל פעם שאני ממלא את האימייל ואת ה CAPTCHA, האתר כותב לי שהאפשרות לא זמינה ואני צריך לנסות מאוחר יותר. ניסיתי למחוק קוקיס, ואף ממחשב אחר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי באתר מסויים סיסמא שאני לא זוכר הסיסמא נמצאת במחשב כאילו הוא זוכר אותה אני מתחיל לרשום תשם משתמש, בוחר אותו וזה כבר עושה לי תסיסמא אוטומתית אני צריך דרך לראות אותה! מישהו יודע איך?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי מישהו יודע למה האופציה של שחזור סיסמה לא עובדת? (אני לא מקבל מייל)
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
נרשמתי לאיזה אתר ושכחתי את הסיסמה אני זוכר את השם משתמש אבל שכחתי תסיסמה ואין אפשרות באתר לשחזר אותה עכשיו נכנסתי איתה כמה פעמים לאתר אז אין איזו אפשרות להוציא אותה מהווינדוס? או אפשרות אחרת לשחזר אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בוקר טובב חברים שכחתי את הסיסמא שלי לדיאבלו 3 וניסיתי לשחזר אותה דרך האתר של באטל נט וללא הצלחה , כנראה התבלבלתי עם הפרטים שרשמתי כי כל פעם שרשמתי את השם שלי ואת השם משפחה המערכת כתבה לי שהפרטים שגויים , עכשיו לאחר מספר ניסיונות זה כותב שאני צריך ליצור קשר עם התמיכה הטכנית- כמובן בישראל אין , מפנה אותי למספרי טלפון באירופה - רוסיה גרמניה וכ'ו . חיפשתי מייל לפנייה אך לצערי גם אותו אני לא מוצא, מישהו נתקל במקרה כזה ?, יודע מה המייל ? תודה ויום טוב לכולם
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חזרנו מהחופשה. הוצאתי את הSD מהמצלמה והכנסתי למחשב הנייד ואבוי! מערכת הקבצים שלו מתה לי בפרצוף המחשב\מצלמה לא מזהים אותו יותר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לטפל בזה. אחת היייתה מהירה מאד אבל קרסה אחרי 10 קבצים ו זו שיש לי עכשיו עוד לא קרסה אבל מאד מאד איטית. האם יש לכם המלצה לתוכנה שהצילה לכם את הקבצים מנסיון? אין לי בעיה להוציא גם 500$ אם אין ברירה התמונות הללו יקרות לי.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
דפקו לי את הפלא שזה אומר שהלכו כל התמונות שהיו... יש דרך לשחזר את התמונות איכשהו? הכנסתי את הכרטיס זיכרון אל המחשב וצפיתי בתמונות. המחשב לא אמור לשמור תצוגות מקדימות של כל תמונה ותמונה או משהו בסגנון? ובקיצור, יש מצב לשחזר משהו או לא?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אנשים עצתכם בבקשה יש לי נוקיה 6230, ונמחק לי ממנו קובץ (תמונה) חשוב להחריד (להחריד !) בזדון - קרה היום בבוקר. הקובץ היה מאוחסן בכ.הזכרון של הפלאפון (בגודל 128 MB) - תמונה שצולמה ונמחקה אחרי פחות מ- 30 שניות, אם זה משנה. אני לא בטוח בקשר ליצרן הכרטיס, מכיוון שאני מפחד לפתוח את הפלאפון עכשיו (כי הבטריה תתנתק והכרטיס הוא כרטיס פלאש נדמה לי, וכל הנתונים יאבדו, לא ?) יש למישהו מושג אם אפשרי בכלל לשחזר ? אני מוכן לשלם על זה אם יש צורך. אשמח לכל עזרה שהיא תודה, אריק.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחופה , בטעות מחקתי כמה תמונות מה N95 8GB ואני חייב לשחזר אותן..אין לי זכרון חיצוני רק פנימי.. חייב כל עזרה שהיא..
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אין טעם יותר מידי להרחיב במילים, חוץ מכך שהם פשוט חיות אדם ! *אזהרה - המראות בסרטון קשים, לא לבעלי לב חלש.* לסרטון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוחה הרבה זמן כבר 5 פעמים בשבוע ...הדבר היחיד שאני מתקשה זה להתמודד עם הנשימה כאשר אני מרים את הראש בשחייה זה כל 2.5 חתירות ו והרמת הראש לכיוון בו היד דוחפת את המים . דבר זה מאפשר להרים קצת את הגוף ובעזרת הסיבוב של הראש לנשוום.. הבעיה שזה מסב לי המון כאבים בגלל הלחץ על צוואר. השאלה שלי : 1) האם אני צריך ממש להטות את הגוף (יותר מחתירה בלי הרמת ראש) ? 2) הגוף צריך להיות ממש שטוח הוא שיש זווית מסוימת (הכוונה שהראש בגובה והטוסיק ממש מקבלים לקו המים) ? 3) מה עושים עם כאב צוואר כזה ...איך מרגיעים אותו ?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שחמט הוא משחק מורכב מאוד, שדורש חשיבה אנליטית גבוהה, תכנון אסטרטגי מעמיק והרבה חוסר חיים. שמתי לב לכך שמדי פעם מתפרסמים בעיתון כתבות על כשרונות צעירים שמצליחים בשחמט, בערך בני 14-16 וכולם כבר בגיל הזה לומדים תואר במתמטיקה/פיזיקה/הנדסה. מה יש בשחמט שהופך את מי שמצטיין בו לגאון במתמטיקה?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי תוכנה (טובה) לשחק שחמט נגד יריבים באינטרנט .. ? או איזה אתר (גם טוב חח) ?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! בלי פירוט מיותר ובירבורים הנה שאלותיי: 1. מה עדיף - מסלול אע"מ (שחקים) או קורס ממ"ס (גאמא)? מהבחינות הנ"ל: - הגדלת ראש - שירות משמעותי, תורם, מעניין - אתגר - $$$ - כלים/ידע/כישורים לאחרי הצבא (אשמח גם להשוואה עם שאר המסלולים בגאמא שכן אני מועמד גם לאחד מהם... אבל אני לא יודע איזה) 2. נאמר לי שהמועמדות לשחקים מקפיאה את מועמדותי לגאמא - נכון או לא? יש דרך לסיים את המיונים לגאמא בכל אופן כדי לאפשר לי בחירה טובה יותר ביניהם? 3. איך היציאות מקורס הקד"צ לאע"מ? איך התשלום באותו זמן? תודה מראש, ולהת'. TheOG *** גם הודעות פרטיות יתקבלו בברכה...
-
- 17 תגובות
- 15.4k צפיות
-