עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milford Cubicle,

היי מישהו יודע על שירותי "144" לטלפונים סלולריים של שלושת המפעילים (פלאפון, סלקום, אורנג'), עדיף אינטרנטיים ?

2. יש לי עבודה להיסטוריה להגיש ביום שישי בעוד יומיים אז הזמן עוד קריטי. העבודה היא על: הטלפון. אז מה שאני עושה זה אני מביא פנל של הפלאפון שלי, שם בתצוגה את התמונה של אלכסנדר גרהם. אוקיי הכול טוב, אבל חשבתי להוסיף נורה או משהו שיאיר את המקשים כזה.. יש לכם רעיונות למה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אנחנו עושים מן דבר כזה שאני צריך לחקור מה אנשים עושים בזמנם החופשי אז בבקשה תגידו לי מה אתם עושים הזמנכם החופשי...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Tomerico,

אני זוכר שיש משתמש שיש לו בתמונה בצד של תינוק מאד מוזר... וכולם פעם שהוא היה כותב הודעה לא הייתי מסתכל בהודעה אלא רק מסתכל בתמונה ומתפקע מצחוק (;D) אז אם למישהו יש את התמונה, המשתמש עדיין קיים ושינה את שמו או את התמונה שיזדהה... אני רוצה שזה יהיה הרקע שלי... ועם יש לו את הגרסה המוגדלת זה יהיה עוד יותר טוב! !!plz give me my funny pic back מנהלים בבקשה לא לנעול... אני רוצה את התמונה הזאת, ואם תנעלו את הת'ראד זה יראה שהמצב באמת הידרדר... כי הרי לא עברתי על שום חוק של הפורום... אולי זה יעליב אותכם שאני אומר שהמצב לא טוב אבל זה נכון וכדי להשתפר צריך להבדיל בן ספאם טהור להודעה שלא קשורה לחומרה ומחשבים... אני מתאר לעצמי שהייתם נועלים את הת'ראד הזה אם לא הייתי כותב את השורות האלו…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by scorpion,

איזה קטעים איתנו, המאמן שלי הביא מצלמה דיגיטלית לאימון שלנו ואמר לי לצלם קרב של החבר הכי טוב שלי ועוד מישהו. קיצר התחלחתי לצלם, החבר שלי תוקף פתאום- בום! חוטף אגרוף בראש. והכל מתועד בסרטון הבא. אגב, הוא פתח תפרים בשפה שהיו לו מגיל 7 או משהו כזה. להורדת הסרטון

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by WarMachine,

הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.

• 27 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. שלום לכל משתמשי הפורם (יש פה עקיצה קלה בטעות (כאילו כל המשתמשים תמיד נמצאים בכללי...) סורי יצא לי..) אני רוצה לפתוח פה ת'ראד גדול מאד עם כמה שאלות בנושא lotr (לא ספר מסויים..) אז לפניי שאני מתחיל אני צריך שני בקשות: 1) לקבל אישור לסרוק עמוד או שניים מהספר ולהעלות אותם לאתר (זה פוגע בזכויות יוצרים?) 2) אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני עושה SS לסרט שאני רואה ב wmp בלי להוריד תוכנות נוספות... אני זוכר שצריך להוריד שמירה על זכויות פה... שם... לא זוכר איפה בדיוק.. מקווה שיענו לי במהרה על שניי הבקשות (מקווה שבחיוב...) תומר אורן.

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by ^HocK^,

אני מחפש אתר שיש בו את החומר הלימודי של ספרות.... כמו שירת ימי הביניים, שירי רחל וכו'... אם מישהו מכיר אתר כזה בעברית שבבקשה יתן לי את הכתובת... (ולא עבודות...) תודה מראש, יאן.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  9. Started by x-dude,

http://www.ezbuyus.co.il/index.asp דברים שנגיד אמאזון לא ישלחו לישראל,החברה הזו תשלח לכם,האם מישהו פעם השתמש בזה? זה בטוח? משלוח יקר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by imac,

יש לי שאלה לכמה ממכם! מה הפירוש של הניקים הבאים? e-pit@m - מה הפירוש? mafisto & maphisto - מה הקטע? :s05:

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by imac,

עכשיו הבנתם למה קונים מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. Started by MishaK,

Some pepole are really fucking stupid

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

הנה סיפור אמיתי שקרה בארה"ב: עורך דין נכנס לחנות סיגריות וקונה חבילת סיגריות טבק, איכותיות ויקרות. לאחר מכן הוא מודיע לחברת הביטוח שלו-אני מבטח את הסיגרים נגד אש חברת הביטוח, בטמטומה הרב, הסכימה. לאחר כמה ימים הוא מעשן את הסיגרים והולך לחברת הביטוח- נשרפו לי הסיגרים, אני רוצה את הכסף(15 אלף דולר!) :lol: חברת הביטוח לא משלמת לו והם הולכים לבית-משפט. חברת הביטוח מראה את הסיגריות כראייה שהוא עישן אותן, השופט אומר שהוא עישן אותן וגם הוא לא מכחיש שהוא עישן אותן אבל- יש ביטוח ;D ;D השופט פוסק לטובתו והוא מקבל צ'ק על סך 15 אלף דולר! ;D ;D ;D ;D נשמע טוב? חכו! :lol: ברגע שהוא פודה את הצ'ק, מכניס 15 אלף דולר לבנק, חברת הביטוח מגישה נגדו תלונה במשטרה על הסעיף: הצתות בז…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by Ewingum,

כנסו לפה. משהו חביב ביותר. למאותגרי דרך הישר, IF YOU KNOW WHAT I MEAN, לחצו פה מעיינוש, נו באמת... Explicit (gay) sexual content is prohibited :|

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by Tomerico,

יש לי מסמך Acrobat גדול ואני רוצה להמיר אותו לקובץ של Word... some1?

16. שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. פתחתי את הת'רד במטרה להביע את אכזבתי מכך שאמאזון (amazon.com) ,שהייתי לקוח די פעיל שלהם ( ולפי ידיעות אחרונות עוד הרבה הרבה ישראלים אחרים), מפסיקים למכור לישראלים... חבל חבל חבל

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אין מה לעשות בשעות כאלה... משהו מכיר? בתודה מראש! <imac>

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by omri_ro,

אני יושב לאכול ארוחת ערב, פותח עיתון(מוסף השבת של מעריב) ומתחיל לדפדף מגיע למדור הסאטירה: "התופעה מתפשטת: בעל תבע לדין את אישתו על זיוף קולות!" מזל שבדיוק סיימתי ת'ביס.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

הטריילר לשליחות קטלנית החדש... נראה שאנחנו הולכים לקבל סרט שווצנגר קלאסי (לפני שהוא התחיל עם כל השטויות של קומדיות וכל שאר החארטות)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. All copyrights reserved to SWEDEN

• 52 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by udicol,

הלכתי על זה בגדול ! חסכתי והחלטתי לרכוש מחשב ! הינה לכם: אם אפשר לשים לב, קיבלתי את המחירון בחוץ לארץ , כאן אני חייב לשלם הכל כולל הכל. מהירות 4Mhz זיכרון -64Kbyte דיסקט גמיש Floppy disk - 320k אני שוקל אם לקנות מערכת הפעלה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן אני ושני חברים שלי רוצים לקנות טיסן (משהו בסגנון בננה אם מישהו מכיר) למתחילים יש חנות אחת בחיפה אבל חשבתי לחפש במקומות אחרים. אשמח מאד אם תתנו לי לינקים/כתובות/טלפונים של חנויות בארץ ובחו"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  24. קצת רקע.. אני אחד מהאנשים שאומרים עליהם "יש לך פוטנציאל, תממש אותו". בתחילת השנה באתי באמת ברצון של לשפר את הציונים שלי ולעלות ל"מסלול בגרות מורחב/מוגבר", רק מה? המורים לא ממש עזרו בזה... זה ממש בית בושת מה שהולך שם, בקושי מלמדים, חשבתי אולי אני אוכל ללמוד בבית, אך טעיתי.. בלתי אפשרי, אני לא מהאנשים שמסוגלים לשבת בבית וללמוד בלי להתעסק במשהו אחר. היום הבנתי שהסיכוי שאני אצא מהבית ספר שאני כיום בו עם תעודת בגרות נורמאלית הוא די אפסי, לכן אני ממש רוצה לעבור. הבעיה היא שאני לא ממש מרגיש בנוח עם פנימיה.. האנשים שמכירים אותי טוב יודעים עד כמה אני לא מסוגל בלי מחשב וללמוד כל כך הרבה.. זה קשה לי מידי, אבל אין לי ממש ברירה אם אני רוצה ללמוד מקצועות טובים באוניברסיטה או בכלל להגיע…

• 95 תגובות
    • 10.1k צפיות
  25. Started by pdalex,

PCTIP לידיעתכם פורום הכי טוב ואתם סתם עלובים ולא נותנים יחס הינה עוד הפצצה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthano…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.