עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pdalex,

בואו כל אחד ירשום את המפרט שלו ונראה של מי הכי טוב אז אני יתחיל AMD athlon XP 2000+ Gigabyte 7vrxp rev2 Mushkin256DDR PC2700 Leadtek Gforce4 TI4200

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lev-UFO-Child,

http://www.findmidis.com/listen.go/1404 http://www.findmidis.com/listen.go/1524 ויש עוד רבים ויפים והקטע היפה שזה חינם

3. Started by Lev-UFO-Child,

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  4. פתחתי את הת'רד במטרה להביע את אכזבתי מכך שאמאזון (amazon.com) ,שהייתי לקוח די פעיל שלהם ( ולפי ידיעות אחרונות עוד הרבה הרבה ישראלים אחרים), מפסיקים למכור לישראלים... חבל חבל חבל

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ;D כנסו , זה 3 מגה אז חכו קצת ... כמובן רק מגיל 18

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by The Grey Matter,

הטריילר לשליחות קטלנית החדש... נראה שאנחנו הולכים לקבל סרט שווצנגר קלאסי (לפני שהוא התחיל עם כל השטויות של קומדיות וכל שאר החארטות)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DJO,

כולנו יודעים שוואלה/המכרז של המדינה/ערוץ הקניות זה לא המקום לקנות מחשבים. אבל הפעם נתקלתי בשיא חדש. טוענים שהזבל הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=775282 המחיר מחירון שלו זה 6500 שקל, שימו לב שמסך אפילו אין שם. אני יכול להביא P4 2.4 עם 256DDR ועם R9700 ב 6500 שקל. הארדיסק 5400RPM, RAM SDRAM, VIDEO CARD ON BOAD - אפילו לא איזה GF2MX, אבל לפחות יש מארז מהודר.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  8. יש לי כרגע מחשב שולחני מיושן, ואני מעוניין לשדרג מספר חלקים עיקריים בסכום של כ 5000 ש"ח. מצד שני, המחשב הנייד מאד קוסם לי, ולמרות שהוא מציג נתונים פושרים מאד ביחס למה שניתן לקבל ממחשב שולחני בעבור סכום דומה, אני עדיין מתפתה לנסות את האופציה הזו... מה דעתכם? איזה מחשב נייד אתם הייתם קונים בעבור 5000 ש"ח, והאם זה משנה איזו חברה עומדת מאחורי המחשב הנייד פרט לשירות ואחריות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sos,

היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני אני רוצה לדעת על כל האוברקלוק ושאר הירקות ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי תודה!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by marking,

אין מילים... (תקראו מה כתוב בדף...ויש לי XPpro)

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  11. היי למי שאין רישיון ויוציא מהר!!! רציתי לדעת איך מגדירים מלווה הכוונה גיל חובה למלווה כמה זמן רישיון יש לו בשביל שהוא יכול להתחיל ללוות נהגים חדשים תודה!!!

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by maverick,

בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ^HocK^,

אולי יש פה חלק שמכירים את זה..אבל זה אחד מהשירי חג המולד המפגרים של האמריקאים... רק בגירסה קצת אחרת קבלו אותה....

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום מידע

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  15. מצע מפלגת עלה ירוק - סירטון תדמית לא, זה לא שייך לאקטואליה ותרבות.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  16. שלום, אמא שלי מתכננת להפיק ספר מחזור לאיזשהו בית-ספר, והם רוצים גם דיסק. הבעיה היא שאף פעם לא ראינו דיסק כזה, ואין לנו מושג מה יש בו. אני אודה מאוד לכל מי שישלח לי ב-ICQ חלק מהקבצים שיש לו בדיסק, או לפחות יספר מה יש בו. תודה.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by yuval_cohen,

מישהו מכיר אתר לצלמים מתחילים שאפשר ללמוד שם צילום?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם יש איזה חנויות ברשת שמוכרות שקי איגרוף ושאני יוכל להשוות ולראות מחירים. אם מישהו יודע\מכיר משהו על הנושא. בבקשה שיגיד. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Funkyzord,

http://www.visiontek.com/intro.html חבל שלשאר החברות אין חוש הומור כמו זה

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  20. אז ככה יש לי 300 שקל ואני רוצה לעסות שדרוג קל למחשב שלי (יש לי תוחנית לעוד שנה לשדרוג הגדול) להתחשב במפרט שלי(תסתקלו במפרט מחשב) איזה חלק הכי כדי לי לשדרג? חשבתי לקנות לוח ומעבד (להוסיף עוד 150) ל לוח שתומך בבאס 133 ול t-bird1200 משומש אני רק רוצה שהמשחקים בנתיים עד לשדרוג הבא יעבדו לי בצורה סבירה כמו doom3 תודה רבא, עמית

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by DiSc@MaN,

קבלו סרטון פלאש מגניב שחבר שלי עשה לצפיה בסרטון

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by aRnonymous,

טוב http://www.time.com/time/personoftheyear/ לפי הסקר הזה עראפאת מוביל ברוב גדול כאיש השנה של הטיימש ושרון במקום השני. בתור ישראלי אני מציע שכולנו גם שונאי שרון וגם אוהביו נצביע בעד שרון בכדי למנוע מעראפאת נצחון, בעוד מערך תקשורתי. אז תצביעו ותפרסמו את זה!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 021 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) - וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, :smoke: נהרס לי הס…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ino,

תנו לי דעה בבקשה, יש לי מספיק כסף ושניהם עולים בערך אותו הסכום, מה עדיף לקנות? ???

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by LOL,

טוב אני לא נוהב לפתוח דיונים אבל חשבתי על זה ופה אני מניח יענו לי הכי טוב\מהר אנטי חייב לדעת מתי אני משתמש בכלל לופיטל הבנתי שזה כאשר אני חוקר פונקציה לוגריטמית ומנסה למצוא גבול לאסימפטוטה ויוצא לי אינסוף חלקי אין סוף או משהו אבל מה עושים אז??? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים