עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

הי מעניין אותי מאילו בתי ספר אתם אולי אחד מכם בבית ספר שלי אני בגבעת גונן

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אמיתי או בולשיטי?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

שימו לב לתאריך שרשום באתר: "יום שני, 01 ביולי 2002" התאריך הזה מופיע בעוד כמה אתרים. מוזר...

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

אני מעניין התוכנה שמקשרת את ה IP שלי לכתובת קבועה. פעם היה לי את Dns2go עכשיו השרות בתשלום :'(

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by ofir123,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2347674,00.html

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by MishaK,

w00t! קרדיט ל-tb0001 על שמצא את הדבר השולט הזה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Kriz,

תגידו איך\מה זה משטרה צבאית.... הבנתי שמשהו יכול לסדר לי שם להיות משהו (הכל מעורפל) אבל אין לי אפילו חצי מושג אם זה שווה משהו או בכלל מה זה..

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  8. יש לי קבצים שהעלתי לשרת ואני לא רוצה שיעתיקו אותם, הבנתי שיש כמה אתרים שנותנים שירותים שונים... תוכלו להציע לי כמה טובים? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  9. שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by ONKYO,

שנה טובה לכולכם חברי HWZONE, ולכל בית ישראל, ולכל היהודים באשר הם. :smilyDJ: יקפיץ אותכם במסיבה :dance: :coolman: , ואל תנהגו אחרי זה ;D וב12 תהנו! (עריכה רציתי גם לאחל לכולם שנה הרבה יותר טובה מהשנה העוברת, ומי יתן והמלחמה שלנו תיגמר, ולאט לאט המדינה תחזור להיות מדינה שכיף לחיות בה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by marking,

תנו משהו, משעמם להקשיב לענתיקה...

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by Funkyzord,

ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. ??? ??? ??? ??? עדיין לא הבנתי בידיוק את הפרוש של "פוליטיקלי קורקט" פעם מישהו ניסה להסביר לי אבל לא ממש הבנתי אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זאת אומרת ? ומתי משתמשים בזה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 30k צפיות
  14. Started by waizman,

אני נוסע למסיבה בקיבוץ צרעה. נקווה שיהיה טוב. :smoke:

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by The_Byter,

try this

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  16. מצאתי את זה באתר של רשת , מי שפיספס ... Click Here

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Mr.wiz,

כמה פעמים ביום אתם הולכים לשרותים?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by COca,

שלום. יש לי מבחן בעוד יומיים ואני צריך קצת עזרה. זה התרגיל: משוואה טריגונומטרית: Sin^2 X + Cos X = 1 התשובות בספר הן: 360 מעלות K 90+180K אני יודע איך לפתור תרגילים כאלה אבל רק אם יש רק קוסינוס או רק סינוס . איזה זהות יש שמעבירה בין קוסינוס לסינוס ולהפך? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ^DaRk-MiNd^,

לאחר כל דיוני הצחוק על ערוץ הקניות צריך גם פריט חובה של זה במחשב - סרטון של 3 דקות (ב3 מגה! כמה טוב שיש DIVX) המפרט את ההרמוניה והמהירות שהמחשב הנ"ל פועל וכמובן במחיר הכי טוב הסרטון הוא קובץ AVI מקודד בDIVX (להוריד בwww.divx.com) אשר נתפס בעזרת אפשרות הVIVO של הכרטיס מסך שלי. האיכות לא משהו כי קיבצתי את זה חזק על מנת שיהיה אפשר להוריד מהר http://members.lycos.co.uk/darom/arutz.avi או מכאן (לא תצליחו להסתכל ישר מהאינטרנט, תורידו את זה) (יכול להיות שבשלב מסויים תגמר ההגבלת ההורדה מהשרת אז אם זה לא פועל תנסו מחר) מומלץ !

• 52 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by FatherBoard,

שמתם לב שבפורום הזה יש חוסר מוחלט של בנות (או שמא?)? 100% (או לפחות 99%) מהמשתמשים הם דווקא בנים. מסתבר שכשאמרו שבנות לא מתעניינות במחשבים - צדקו!

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by Arnold,

:jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. יש לי מכשיר חדש שלהם, דגם לסלקום שנקרא 6360. הטלפון עצמו משוכלל ומעולה מבחינת תכונות, אבל איזה מטומטם זה שתכנן את מערכת ההפעלה שלו. יש בו כמה דברים שמראים שלחברה הזאת אין מושג בהנדסת אנוש ומימשק משתמש. דוגמאות: * בתפריט הראשי רואים רק את הפונקציה העכשווית, למרות שהמסך מאפשר לדפדף בין 7 שורות של טקסט. נוקיה חושבים שלשים אייקונים גדולים יותר חשוב : * אין מספר תא לכל מספר טלפון. יש לי חבר שכדי למצוא אותו בזכרון אני צריך ללחוץ איזה 15 פעם על מקשים שונים, במקום פשוט לחייג חיוג מהיר. עם האריקסון הישן שלי זה היה שלוש לחיצות 24->send, אבל כאן כבר יותר פשוט לזכור את המספר שלו. * כמו בהרבה טלפונים היום, גם בנוקיה הזה יש אפשרות להקליט שיחה. אבל במקום שההקלטה תתחיל אחרי לחיצה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by the_saint,

הייתה היום בערב (יותר נכון אתמול) כתבה גדולה במוסף הערב של גלובוס- עמודים 10, 11 מישהו עם גישה לעיתון וסורק יוכל לעלות אותה לאתר? נראה לי שהיא מאוד תעניין הרבה אנשים כאן

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by adam-pc,

למי שמבין באמת ויודע... כמה אמור לעלות השכרת נמחשב נייד למשך שבוע? מה המחירים כיום? וממי אפשר להשיג את זה? אם מישהו מכיר מישהו או חברה שמשכירה מחשביים ניידים במחיר טוב ומשתלם זה נורא דחוףףף לי בבקשה בלי הוספת תגובה שטותית אלה להיות רציניים... תשאירו הודעות

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.