כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
תגידו איך\מה זה משטרה צבאית.... הבנתי שמשהו יכול לסדר לי שם להיות משהו (הכל מעורפל) אבל אין לי אפילו חצי מושג אם זה שווה משהו או בכלל מה זה..
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי קבצים שהעלתי לשרת ואני לא רוצה שיעתיקו אותם, הבנתי שיש כמה אתרים שנותנים שירותים שונים... תוכלו להציע לי כמה טובים? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שנה טובה לכולכם חברי HWZONE, ולכל בית ישראל, ולכל היהודים באשר הם. :smilyDJ: יקפיץ אותכם במסיבה :dance: :coolman: , ואל תנהגו אחרי זה ;D וב12 תהנו! (עריכה רציתי גם לאחל לכולם שנה הרבה יותר טובה מהשנה העוברת, ומי יתן והמלחמה שלנו תיגמר, ולאט לאט המדינה תחזור להיות מדינה שכיף לחיות בה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? עדיין לא הבנתי בידיוק את הפרוש של "פוליטיקלי קורקט" פעם מישהו ניסה להסביר לי אבל לא ממש הבנתי אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זאת אומרת ? ומתי משתמשים בזה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 30k צפיות
-
-
אני נוסע למסיבה בקיבוץ צרעה. נקווה שיהיה טוב. :smoke:
-
- 50 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
מצאתי את זה באתר של רשת , מי שפיספס ... Click Here
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מבחן בעוד יומיים ואני צריך קצת עזרה. זה התרגיל: משוואה טריגונומטרית: Sin^2 X + Cos X = 1 התשובות בספר הן: 360 מעלות K 90+180K אני יודע איך לפתור תרגילים כאלה אבל רק אם יש רק קוסינוס או רק סינוס . איזה זהות יש שמעבירה בין קוסינוס לסינוס ולהפך? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר כל דיוני הצחוק על ערוץ הקניות צריך גם פריט חובה של זה במחשב - סרטון של 3 דקות (ב3 מגה! כמה טוב שיש DIVX) המפרט את ההרמוניה והמהירות שהמחשב הנ"ל פועל וכמובן במחיר הכי טוב הסרטון הוא קובץ AVI מקודד בDIVX (להוריד בwww.divx.com) אשר נתפס בעזרת אפשרות הVIVO של הכרטיס מסך שלי. האיכות לא משהו כי קיבצתי את זה חזק על מנת שיהיה אפשר להוריד מהר http://members.lycos.co.uk/darom/arutz.avi או מכאן (לא תצליחו להסתכל ישר מהאינטרנט, תורידו את זה) (יכול להיות שבשלב מסויים תגמר ההגבלת ההורדה מהשרת אז אם זה לא פועל תנסו מחר) מומלץ !
-
- 52 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שמתם לב שבפורום הזה יש חוסר מוחלט של בנות (או שמא?)? 100% (או לפחות 99%) מהמשתמשים הם דווקא בנים. מסתבר שכשאמרו שבנות לא מתעניינות במחשבים - צדקו!
-
-
יש לי מכשיר חדש שלהם, דגם לסלקום שנקרא 6360. הטלפון עצמו משוכלל ומעולה מבחינת תכונות, אבל איזה מטומטם זה שתכנן את מערכת ההפעלה שלו. יש בו כמה דברים שמראים שלחברה הזאת אין מושג בהנדסת אנוש ומימשק משתמש. דוגמאות: * בתפריט הראשי רואים רק את הפונקציה העכשווית, למרות שהמסך מאפשר לדפדף בין 7 שורות של טקסט. נוקיה חושבים שלשים אייקונים גדולים יותר חשוב : * אין מספר תא לכל מספר טלפון. יש לי חבר שכדי למצוא אותו בזכרון אני צריך ללחוץ איזה 15 פעם על מקשים שונים, במקום פשוט לחייג חיוג מהיר. עם האריקסון הישן שלי זה היה שלוש לחיצות 24->send, אבל כאן כבר יותר פשוט לזכור את המספר שלו. * כמו בהרבה טלפונים היום, גם בנוקיה הזה יש אפשרות להקליט שיחה. אבל במקום שההקלטה תתחיל אחרי לחיצה …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למי שמבין באמת ויודע... כמה אמור לעלות השכרת נמחשב נייד למשך שבוע? מה המחירים כיום? וממי אפשר להשיג את זה? אם מישהו מכיר מישהו או חברה שמשכירה מחשביים ניידים במחיר טוב ומשתלם זה נורא דחוףףף לי בבקשה בלי הוספת תגובה שטותית אלה להיות רציניים... תשאירו הודעות
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
המחשב קצת דורש תיקון אך... חייבים לראות... http://www.uq.edu.au/education/extra/all.html גיא.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה תבדקו את זה בבקשה אך רק מבחינות שגיאות כתיב ו גראמר תודה מראש. In this case, if I was the messenger I would take the money back to the rich man. I think that if I had given him the money it would have hurt my respect and the respect at my sender. I believe that as the rich man would hear about this story he would be satisfied with my decision.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב להגיד שזה הצחיק אותי... הם קובעים עובדה שזה המסך הכי יפה בישראל. ממש מצחיק. מהאתר P1000
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם צפיות ירידות מחירים עד השבוע הראשון של ינואר...? בגלל שנה חדשה/דולר או לא יודע מה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמסונג לפי וואלה! תחל בינואר תהליך של מיתוג זיכרונות המחשב שלה כמוצר צרכני ותייצב אותו מול קינגסטון (מובילת השוק?!). תהליך המיתוג הינו נסיון, פעם ראשונה בעולם, ולפי הצלחותו יבחן ההמשך בשאר העולם. הכתבה במלואה מופיע בוואלה!
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן שם שקשור לסצנת הטראנס או סתם שם ממש יפה שקשור בעקיפין או שמסמל משהו. עדיף יתחיל באות A או S . למשל יש את Astrix , Astral , Sesto Sento .... בבקשה תיזרקו שמות . תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה כדאי לבקש ממנו שיביא לי ? מז זול שם במיוחד מאשר פה ? חשבתי על האפשרות של קונסולה, מה אתם אומרים ? תציעו הצעות...אבל בזריזות
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-