עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wow,

אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. אתם יכולים להמליץ לי על מקום מסויים ומסלול מסויים ? אגב המטרה שלי בסופו של דבר היא להשתלב בחברת הייטק (ובבקשה אל תגידו לי שללא תואר רלוונטי זה לא שווה) תודה !

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by redti,

שיר ששמעתי בפרסומת של שופרסל משהו כזה.. עם כרטיס מבצעים אני זוכר את המשפט הבא nobody knows it but we got a secret smile..

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by minnymoony,

שלום, אני מעוניין להירשם לכתב עת בנושא מחשבים(באנגלית) ורציתי לדעת איזה הכי טוב/מומלץ. מומלץ מבחינה שיש לו כתבות עניניות על חומרה, תוכנה בעיקר ובכללי איזה נחשב הכי טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by G.P.S,

שחזור מערכת משחזר קבצים כמו:doc,bmp...? יש דרך אחרת לשחזר קובץ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. מישהו יודע מאיפה משיגים אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by haim1440,

שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה אתר שבו ניתן לצפות בשידורים ישירים (בעיקר ספורט1).

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  7. Started by waizman,

לנעול אה למחוק - בטעות שלחתי פעמיים

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by hedva,

או שהבעיה אצלי?

9. Started by Holography,

כמו שכשתבתי בכותרת, מחפש המלצות לטראנס פסיכודאלי עם סימפולים קלטיים (מהמוזיקה אירית\סקוטית וכו'..הרבה חלילים וחמת חלילים) משהו בסגנון של : Shiva Shidapu - Power of Celtic Hallucinogen - Jiggle Of The Sphinx

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by Salwaby,

עם שאר ציוני הבגרויות? כי עשיתי מועד ב' למתמטיקה שאלון 005, למרות שקיבלתי 82 במועד א', אולי אפשר עוד לשפר. קיצר מישהו יכול להגיד לי מניסיון אם זה עם שאר ציוני הבגרות שבהם לא עשית מועד ב' או לפני ?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  11. אם מישהו מכיר אתרים שבהם אפשר לאחסן תמונות עם ממשק דמוי אלבום שאפשר לנווט בין התמונות בקלות(או פשוט להעלות כמות תמונות הפעם אחת) אני אשמח , אני זוכר שראיתי כאן משתמשים שעושים את זה בכמה וכמה פעמים. תודה. *אני מכיר את ImageHack האם הם עושים את זה שם?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:

13. Started by Yair Tz,

האם אפשר להעביר כסף מהחשבון AlertPay לחשבון בנק? אני עובד כרגע בתור מתכנת ומקבל את השכר שלי דרך AlertPay, פתחתי חשבון Pro. צריך לאשר אותו או משהו?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by shuy,

שנותן קישור ישיר לקובץ...יש כזה דבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  15. Started by PsyDream,

לא ידעתי איפה לשאול..תגידו מזה אפשרות "המהרת מערכת המחשב" שיש אפשרות להוסיף ב-tms??

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by ben060,

שלום, אני רוצה לשמוע פעימות ספרדיות, שיהיו בלי מילים רק מנגינה. תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  17. 1. למישהו יש מושג מה אמורה להביעה השאלה "מלידה" ? 2. זה בסדר שאני מוחק דברים בטיפקס/מקשקש עם עט על משהו שכתבתי בטעות?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  18. רציתי לעשות OverClocking לכרטיס מסך ונתנו תתוכנה במדריך אבל רשום קובץ לא קיים .. קישור לתוכנה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=39 קישור למדריך עצמו : http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/2/ תתקנו בבקשה .. טנקס

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by Green,

איך אני מצתער שלא הלכתי בסוף נשמע ממש טוב ומרגש עכשיו ב88FM

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by Dante_9,

איזה פונט זה? http://img525.imageshack.us/img525/3826/pinkfloydtshirt1ot.jpg

21. Started by רן.ט,

מישהו מכיר אולי תוכנה של שעון מוערר??

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  22. יש איזשהו אתר שמציע הורדות בטווח של 4MB ועד 200MB אני כבר במשך שנה מנסה להוריד משהו, לדוגמא אפילו את ה4MB שזה סרטון, זה לוקח שעתיים להוריד, ואחריי 10 דקות ההורדה קורסת וזה בכלל לא מצליח. אתם חושבים שזאת בעיה אצלם באתר?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by DAVIDD,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227526,00.html בקרוב אצלינו... אם מישהו כבר פתח דיון על זה סיגרו את הדיון הזה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  24. Started by hidekeld,

שלום לכם. לא מצאתי באתר כיצד לשלוח הודעה בפורום ולפיכך אני כותב כאן את שאלתי, אני מקווה שאני פועל נכונה בשליחת שאלה? כשאני נמצא בדפדפן האינטרנט ולוחץ על הגדלת תמונה בדף האינטרנט (כמו למשל, על תמונה של מצלמה או כל תמונה שניתן לראות בהגדלה), התמונה אומנם גודלת, אבל מייד נעלמת מבלי שאני לחצתי על ה-X כדי לבטלה, האם זה שייך להגדרות מסויימות בדף הדפדפן שהשתנו במחשב שלי? אני נוהג לקנות מוצרים דרך אתרי קניות באינטרנט, וחשוב לי לראות את המוצר בהגדלה כפי שמאפשר האתר, עקב העלמות התמונה המוגדלת במיידי, איני מספיק לראותה. בברכה חידקל דב

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by lion03,

אני וחברים שלי התחלנו לצלם סדרה וזה הפרק הראשון

דיונים חדשים בפורומים