כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
:AR15: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: איזה בלגן אשקרה שכונה הלך פה ! ליפני שעה בערך אני יושב לי להנאתי ורואה טלוויזיה תוך כדי שאני מעביר ערוצים (כשמעבירים ערוצים בטלוויזיה שלי יש מין דילאי כזה של הסאונד ולא שומעים כלום אז היה שקט כזה) אני שומע קול ממגה-פון-"תעצור בצד" טוב אני ממשיך להעביר ערוצים ואז אני שומע "הוא בורח תעצור אותו תעצור אותו" ואז הסקרנות כבר גרמה לי לקום אני רץ לחלון בחדר שלי ואני קולט רכב G.M.C ספארי ממש מתחת לחלון שלי (אני גר בבניין קומה שלישית) ו 4 גי'פים חוסמים לו את הצורה וליפני שהספקתי להגיד HWzone הגיעו עוד 3 ניידות :smoke:אני ואח שלי הסתכלנו מהחלון חשבנו איזה מחבל או מינימום איז…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שלא ינעלו את התרד, אבל בכל זאת הנה חידה ששאני חייב לשתף אותכם בה. החידה: איך אילם מבקש מעיוור סיגריה ? אבל ללא אמצעי עזר (אביזרים וכודמה) אלה בדרך פשוטה לגמריי . קשה אה..... את הפיתרון אני יתן אחריי שאני יראה היתייאשות מצדכם במקרה שאף אחד לא פותר. לא לנעול..
-
- 15 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
הת'ראד שלי נעלם הוא נקרא "מכושפות" מי שזוכר שהגיב בו שיחפש את ההודעות בהודעות שלו... הם לא שם... אני לא מוצא את הת'ראד הזה... ואני גם לא מוצא את ההודעות שלי שכתבתי בת'ראד... (דרך חיפוש הודעות...) אדיטור? מי מחק? זה לא פעם ראשונה שת'ראד שלי או של אחר פשוט נעלם... אולי חשבתם שזה נושא לא מענין?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מדבר על השביתה של המורים שהפריעה לשנה להתחיל כרגיל... אמרו שיקצצו שעות כדי שיוכלו להוסיף למשכורות של המורים, אבל במקום זה רק מוסיפים לנו שעות... אז השאלה "אז למה הייתה שביתה בכלל" ???
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך קוראים לשיר החדש של החבר של בריטני שבו הוא שר כאילו שהיא בוגדת בו
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתילשאול איך אני מעלה תמונה בפרופיל שלי
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אני חייב לבדוק שם משהו... והוא עולה איטי רצח... זה רק אצלי?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
הדבר הזה ממש יכול לעזור לי. נמאס לי כבר לחשב על הדף. אולי אתם יכולים להגיד לי איפה יש את התוכנה הזאת? עוד דבר מוזר במחשבון הסטנדרטי - Casio FX-82TL יש סימנים לאותיות של בסיס 16. אני חפשתי בספר הוראות, אבל החיפוש לא עלה בשום דבר שימושי מדיי. אתם יכולים להגיד לי באיזה מחשבון אני כן יכול למצוא את זה (לא להגזים, אני לא רוצה מחשבונים גרפיים ושאר הדברים היקרים הללו).
-
- 12 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מעניין התוכנה שמקשרת את ה IP שלי לכתובת קבועה. פעם היה לי את Dns2go עכשיו השרות בתשלום :'(
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
-
שימו לב לתאריך שרשום באתר: "יום שני, 01 ביולי 2002" התאריך הזה מופיע בעוד כמה אתרים. מוזר...
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
יש לי קבצים שהעלתי לשרת ואני לא רוצה שיעתיקו אותם, הבנתי שיש כמה אתרים שנותנים שירותים שונים... תוכלו להציע לי כמה טובים? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני ממש מאוד מאוד מעוניין להתקבל לממר"ם. אנא יעצו לי איזה קורסים או ניסיון עליי לקבל על מנת להתקבל ליחידות המחשוב של צה"ל (עם אפשר להאקינג יותר טוב ). אני עדיין בן 14 (כיתה ט'), אז יש לי עוד בערך 4 שנים. צריך לדעת c/++ Y טוב? אולי לינוקס? מה...
-
- 94 תגובות
- 32.9k צפיות
-
-
-
תגידו איך\מה זה משטרה צבאית.... הבנתי שמשהו יכול לסדר לי שם להיות משהו (הכל מעורפל) אבל אין לי אפילו חצי מושג אם זה שווה משהו או בכלל מה זה..
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
Fat joe - Whats luv
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-