עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Some new spins on the age old question: Why did the chicken cross the road? הדגשתי את הטובים ביותר - למי שאין לו כוח לקרוא את הכל. VICE PRESIDENT GORE I fight for the chickens and I am fighting for the chickens right now. I will not give up on the chickens crossing the road! I will fight for the chickens and I will not disappoint them. GOVERNOR GEORGE W. BUSH I don't believe we need to get the chickens across the road. I say give the road to the chickens and let them decide. The government needs to let go of strangling the chickens so they can get across the road. SENATOR LIEBERMAN I believe that every chicken has the right to worship their God in their own way. Cro…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Boomer,

www.zenit.co.il הם אמינים? בכל מקרה, יש משהו מוזר שזכרונות שנקראים Spectek וזכרונות Micron עולים בדיוק אותו דבר (מחירים מאוד זולים)...

3. זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

איך התעודה שלכם?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היה נחמד ונעים אבל נמאס לי,האתר מתחיל להשפיע עלי לרעה ולהגיב בפורומים כבר לא כיף כמו פעם... לכן אני עוזב את האתר ל-9 חודשים או יותר,שבמהלכם אני מתכוון להיכנס לאתר עוד פעם אחת בלבד בשביל להעלות(סוף-סוף) את המארז שלי לגלריה. רק בשביל לתת לכם תחושה של עוד: המארז שוקל כרגע 35ק"ג ללא המערכת בפנים,כולל בתוכו כ-12 מטרים של EL cable כחול,ושלושה חלונות עם חריטות לייזר(ו-13 פאנאפלויים ,80מ"מ). היו שלום אנשים... אל תשכחו אותי ...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ^DaRk-MiNd^,

(אני חושב שנושא זה מתאים יותר לכללי מאשר לפורום מוזיקה, אבל אם אני טועה תקנו זאת) השאלה שלי היא בקשר לעולם ה HIP-HOP. אני מכיר המון ראפרים שהם מהWESTSIDE כמו : snoop dogg, Dr. Dre (RuLeZ) , eminem, xzibit, warren g, nate dogg, (the late) 2pac, , TQ, וDMX אם אני לא טועה. אז מי בעצם בEastside ? אני יודע על P DIDDY, B.I.G ובקשר לשאר אני לא בטוח. באסטה ריימס ? ג'ה רול ? Missy Elliott ? מישהו יכול לעשות לי סדר ?

• 80 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. אני ממש מאוד מאוד מעוניין להתקבל לממר"ם. אנא יעצו לי איזה קורסים או ניסיון עליי לקבל על מנת להתקבל ליחידות המחשוב של צה"ל (עם אפשר להאקינג יותר טוב ). אני עדיין בן 14 (כיתה ט'), אז יש לי עוד בערך 4 שנים. צריך לדעת c/++ Y טוב? אולי לינוקס? מה...

• 94 תגובות
    • 32.8k צפיות
  8. איך סיון? יש עוד הצעות? כרגע הרמה שלי לא רעה אבל אני מחפש קורס מיקצועי

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  9. Started by NetSpider,

רואים שם מה קורה , וכל ההכנות ... Click Here

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. Started by NetSpider,

ניראה סרט מאוד מבטיח ;D Click Here !

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

היום ב 6:34 am הלך ההארדיסק שלי יחד עם פרקים באיכות מעולה של העונה השישית והשביעית של באפי ואנגל עונה שלישית ורביעית יחד עם 2500 תמונות שמאוד חשובות לי וקליפים מהופעות וראיונות עם הקאסט. 500 שירים שמאוד אהבתי ואספתי במשך השנים תוכנות ואפלקאציות שעכשיו אי אפשר למצוא וכל הפיוריטס עם כל רשימת האתרים האהובים עליי פשוט את כל מה שאספתי מאז הפעם הרשונה שגלשתי ברשת 80 GB של אושר פשוט נעלמו והדרך היחידה שאולי אוכל להחזיר בה את מה שנעלם עולה כמה מאות דולרים :'( :'( :'( :( :(

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  12. מכשיר הPS2 שלי נשבר בדיוק כ 3 חודשים אחרי שפגה האחריות, מה לעשות איפה אני יכול לתקן אותו??

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by MishaK,

השיר גרוע.. אבל הקליפ חמוד.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. מישהו שמע אתמול בערב רדיו1? מי שכן בטח שמע את החדשות של תשע. השדרן היה אורי רוזנברג (jamoos gadol מהפורום). באמצע השידור אורי התחיל להתפקע מצחוק בשידור חי ששומעים אותו אלפי מאזינים (זה היה אמור להיות רציני) הקלטתי את הקטע אבל לא באופן ישיר (אתם תשמעו אותי ואת חברים שלי ברקע זה הוקלט במהלך מסיבת יום הולדת של חבר שלי) הקטע מרדיו 1

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by R0ck,

גם כאן, הומור משובח ביותר

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לנסוע לסינמה סיטי ברמת השרון כדי לראות את שני הצריחים מפני ששמעתי שזה מוקרן על מסך ענק עם אחלה מערכת סאונד. עכשיו רגע לפני שקפצתי עם חברה שמעתי מחבר שלי ששני אנשים שונים שראו את הסרט שם בזמנים שונים (לפני שבוע ולפני שבועיים) אמרו לו שהסאונד באולם בסינמה סיטי גרוע - יש הרבה הפרעות וקפיצות - ממש מעצבן וזה שינה את דעתי. אז לפני שאני יקפוץ מחר לראות את הסרט בקניון הזהב ליד ביתי - תגידו לי אתם מה אתם חושבים על הסאונד בסרט הזה שם ובכלל על ההקרנה של שני הצריחים שם - העיקר מי שצפה בשבוע האחרון.. תודה על העזרה.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. במסגרת איזשהו פרוייקט אני צריך להעביר "קורס טיס" לכ30 ילדים, איך לתפעל מטוס והכל. מידע פרופר יש לי, אם יש אתר עם הפעלות או משהו... אשמח לקבל לינק

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nice-1,

קבענו אתמול עם נציג חברת אייבורי בטלפון שהוא שומר לנו בצד מדפסת HP-3325. בחרנו באייבורי משום שהם מסרו לנו במפורש שיש במלאי את המדפסת הזו (מתוך ה3 שהתעניינו בהן), אחרי שניסו לשכנעא אותנו שלא ישמרו לנו בצד משום ש'יש מלאי גדול'. היום אמא שלי נסעה מאשדוד עד לרמת-גן, בידיעה ברורה שהיא נוסעת לקנות את הדגם הזה במחיר שננקב. כשהיא הגיעה לחנות, נאמר לה שאין יותר את המדפסת במלאי והציעו לה את המדפסת hp-3420 במחיר של 470 ש"ח לאחר הנחה מיוחדת. אמא שלי התקשרה אלי, והעבירה לי את נציג המכירות. בדיוק הגעתי הביתה ופתחתי את המחשב- זמן טוב להכנס לzap.co.il ולהשוות מחירים- מצאתי שאפשר למצוא את המדפסת ב400 שקלים עד כ500 שקלים. אמרתי את זה לנציג מכירות והוא אמר לי, ללא שום בושה על ההטרחה של נסיע…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Dadude,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול את זה אבל אני בבעיה גדולה , יש לי סכם 88 (למי שיודע מזה,בקבלה לטכניון) , הסף למדעי המחשב הוא 87 עד 89 השאלה היא האם אני אתקבל לעתודה של זה. עדיין יש לי סיכוי לשפר פסיכומטרי באפריל ולהבטיח את הקבלה , אבל אני ממש לא רוצה לעשות פסיכומטרי עוד פעם . אני יודע שיש פה אנשים שמבינים בזה (מנושא קודם שפעם שאלתי) אז תעזרו לי בבקשה כי אני חייב להחליט בימים הקרובים.תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by maverick,

http://www.101funjokes.com/odd.html כנראה שלא ממש דואגים לעדכן את ספר החוקים.

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. 8)

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by imac,

שמתם לב שכל הזמן שיוצא טלנובלה חדשה עם שחקנים מפורסמים כולם משתגעים? אני לא מבין את זה!! ילדות קורעות חולצות בשביל פיליפה שדומה לתחת שלי... ועוד יש עוד אחד הבלונדיני ההוא שהוא דומה לכלב של השכנה שלי!! .... מה הקטע הזה???

• 63 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by ^HocK^,

הנה מכתב שנשלח בפורום של תפוז ע"י חייל קרבי..על התחושות שעוברות אצלו בזמן השירות... זה מאוד חזק ומרגש... לקרא ולהפנים... כי קרבי זה הכי אחי! :AR15:

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by Sweet_Tooth,

צריך המלצות למוזיקת רקע טובה ומרגיעה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים