עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by frenzy,

אני היחיד שיש לו בעיות חיבור לרשת בגלל מזג האוויר הסוער? (מאוד) בהתחלה לא יכולתי בכלל להתחבר, אחר כך התחברתי אבל שרת הDNS היה למטה, עכשיו אין route לחו"ל בכלל, מה הולך ? :-\

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by ofir,

מישהו יודע אם קיים קוד בנוקייה 3320 שבעזרתו ניתן להחליף את ה"רשת מקומית" ???

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by OR007,

קודם כל לא אני כתבתי אז לא לבוא אליי בטענות. הסיבה שאני מפרסם את זה היא שאני פשוט מסכים עם כל מילה. אז ככה: יה יה מה קורה גם אני להתלהב רוצה כמו כל זמרי הראפ צעצוע בישראל אני גם את השכל רוצה לזבל אני מחשמל מוקי די תזדיין לי מהעיניים סאבלימינאל והצל המזדיינים תעופו לי מהפנים חבורה של הומואים סתם חובבנים תפנו תשטח למקצוענים השירים שלכם עלובים אתם נשמעים כמו זבובים אתם שולטים ברחובות כמו חבורת זונות אני שר אחר ואני אוכל לא כשר אני מזיין בשבת ואני גם חבר בכת אני פורץ לבתים רוצח חתולים ושותה תדם והם מעשנים סמים וחושבים שהם גברים הכל דיבורים אין להם חיים וונאבים מזדיינים מעתיקנים אני שונא אותכם אתם סתם מתלהבים חבורה של פלצנים בתולים שכל הזמן מדברים על זיונים ראפרים מזוייפים מו…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מממ....אני חושבת שסיכמתי הכל בכותרת...לא? סתם...אני לא ממש טובה בהתמודדות עם פרידות...(too much touchiness 4 me)...אז אני אנסה לקצר... היה נחמד להכיר אותך, אתה באמת אחלה...(קצת מציק, מעצבן ומרביץ...אבל שטויות...עברנו כבר דרך זה... ;D) אני מקווה שיהיה לך טיול מדהים בדרום אמריקה...שתספיק כל מה שתכננת וגם מה שלא...שלא תתפוס חס וחלילה שום מלריה ואל תשכח לשים את הכובע, הצעיף, הסוודר, הגרביים העבות והמעיל...שמעת??? (בקול של סבתא פולניה מעצבנת)... אבל הכי חשוב: Have the time of your life... חוץ מזה אני מבינה שמיותר להזכיר לך לשמור על קשר, לשלוח גלויות ותמונות, להביא מתנות וכל המרבה הרי זה משובח.... (אחרת אפילו אל תחשוב לחזור לארץ....I know where & how 2 find u... :d…

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by KoDkOd,

מזל טוב ליום הולדתך,תמשיך להיות כמו שאתה אוהבים אותך [נשמע כמו ברכה של מתנה] עכשיו ברצינות : ד"א זה הגיל הכי מיוחד כן כן הילד בן 18

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by imac,

מכירים את הדלתות ששוקלות 50 טון אלה של הממ"ד ?? נסגר לי על האצבע!! :'( הלכתי למרפאה עטפו לי את היד הטובה (אני ימיני) ועכשיו אני בקושי כותב במקלדת... [/נחמה]לפחות אני לא הולך לביצפר ;D[נחמה]

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by The Ball,

כמה אתם חושבים שכדאי לי לקנות את הוידאו הבא TOSHIBA V-E15 2 ראשים והוא משומש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ASRaiven,

הפינה "עושים שוק" נחנכה בעיתון החודשי, נראה נחמד מאוד ויעניק פירסום טוב לאתר.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ONKYO,

http://www.pconline.com.cn/pcedu/carton/xp/10212/other/iconstory.swf

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by MiniMizer,

http://www.anycities.com/user/volkomen/iconwars.html ללא ספק אחד מסרטוני הפלאש החביבים ביותר שראיתי

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by the flying sanwich,

חברי הטוב ZOLTRIX! חוגג היום שישה עשר אביבים, ולמרות שבזמן האחרון הוא לא מבקר פה כל כך עדיין הוא מאוד ישמח אם תמסרו לו מזל טוב, ואולי איזה מאוורר או שתיים. אז בבקשה!!! :lsvader:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sting,

מי שמכיר איזה שהם אתרים טובים בכל תחום לא רק מחשבים עדיף אתרים שמתעדכנים באופן קבוע לפחות פעם בשבוע ויכול להמליץ לי ולאחרים עליהם ? בבקשה תודה מראש

13. Some new spins on the age old question: Why did the chicken cross the road? הדגשתי את הטובים ביותר - למי שאין לו כוח לקרוא את הכל. VICE PRESIDENT GORE I fight for the chickens and I am fighting for the chickens right now. I will not give up on the chickens crossing the road! I will fight for the chickens and I will not disappoint them. GOVERNOR GEORGE W. BUSH I don't believe we need to get the chickens across the road. I say give the road to the chickens and let them decide. The government needs to let go of strangling the chickens so they can get across the road. SENATOR LIEBERMAN I believe that every chicken has the right to worship their God in their own way. Cro…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Boomer,

www.zenit.co.il הם אמינים? בכל מקרה, יש משהו מוזר שזכרונות שנקראים Spectek וזכרונות Micron עולים בדיוק אותו דבר (מחירים מאוד זולים)...

15. זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

איך התעודה שלכם?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היה נחמד ונעים אבל נמאס לי,האתר מתחיל להשפיע עלי לרעה ולהגיב בפורומים כבר לא כיף כמו פעם... לכן אני עוזב את האתר ל-9 חודשים או יותר,שבמהלכם אני מתכוון להיכנס לאתר עוד פעם אחת בלבד בשביל להעלות(סוף-סוף) את המארז שלי לגלריה. רק בשביל לתת לכם תחושה של עוד: המארז שוקל כרגע 35ק"ג ללא המערכת בפנים,כולל בתוכו כ-12 מטרים של EL cable כחול,ושלושה חלונות עם חריטות לייזר(ו-13 פאנאפלויים ,80מ"מ). היו שלום אנשים... אל תשכחו אותי ...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

(אני חושב שנושא זה מתאים יותר לכללי מאשר לפורום מוזיקה, אבל אם אני טועה תקנו זאת) השאלה שלי היא בקשר לעולם ה HIP-HOP. אני מכיר המון ראפרים שהם מהWESTSIDE כמו : snoop dogg, Dr. Dre (RuLeZ) , eminem, xzibit, warren g, nate dogg, (the late) 2pac, , TQ, וDMX אם אני לא טועה. אז מי בעצם בEastside ? אני יודע על P DIDDY, B.I.G ובקשר לשאר אני לא בטוח. באסטה ריימס ? ג'ה רול ? Missy Elliott ? מישהו יכול לעשות לי סדר ?

• 80 תגובות
    • 8.3k צפיות
  19. אני ממש מאוד מאוד מעוניין להתקבל לממר"ם. אנא יעצו לי איזה קורסים או ניסיון עליי לקבל על מנת להתקבל ליחידות המחשוב של צה"ל (עם אפשר להאקינג יותר טוב ). אני עדיין בן 14 (כיתה ט'), אז יש לי עוד בערך 4 שנים. צריך לדעת c/++ Y טוב? אולי לינוקס? מה...

• 94 תגובות
    • 33k צפיות
  20. איך סיון? יש עוד הצעות? כרגע הרמה שלי לא רעה אבל אני מחפש קורס מיקצועי

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  21. Started by NetSpider,

רואים שם מה קורה , וכל ההכנות ... Click Here

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by NetSpider,

ניראה סרט מאוד מבטיח ;D Click Here !

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

היום ב 6:34 am הלך ההארדיסק שלי יחד עם פרקים באיכות מעולה של העונה השישית והשביעית של באפי ואנגל עונה שלישית ורביעית יחד עם 2500 תמונות שמאוד חשובות לי וקליפים מהופעות וראיונות עם הקאסט. 500 שירים שמאוד אהבתי ואספתי במשך השנים תוכנות ואפלקאציות שעכשיו אי אפשר למצוא וכל הפיוריטס עם כל רשימת האתרים האהובים עליי פשוט את כל מה שאספתי מאז הפעם הרשונה שגלשתי ברשת 80 GB של אושר פשוט נעלמו והדרך היחידה שאולי אוכל להחזיר בה את מה שנעלם עולה כמה מאות דולרים :'( :'( :'( :( :(

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  24. מכשיר הPS2 שלי נשבר בדיוק כ 3 חודשים אחרי שפגה האחריות, מה לעשות איפה אני יכול לתקן אותו??

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.