כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
היה נחמד ונעים אבל נמאס לי,האתר מתחיל להשפיע עלי לרעה ולהגיב בפורומים כבר לא כיף כמו פעם... לכן אני עוזב את האתר ל-9 חודשים או יותר,שבמהלכם אני מתכוון להיכנס לאתר עוד פעם אחת בלבד בשביל להעלות(סוף-סוף) את המארז שלי לגלריה. רק בשביל לתת לכם תחושה של עוד: המארז שוקל כרגע 35ק"ג ללא המערכת בפנים,כולל בתוכו כ-12 מטרים של EL cable כחול,ושלושה חלונות עם חריטות לייזר(ו-13 פאנאפלויים ,80מ"מ). היו שלום אנשים... אל תשכחו אותי ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
www.zenit.co.il הם אמינים? בכל מקרה, יש משהו מוזר שזכרונות שנקראים Spectek וזכרונות Micron עולים בדיוק אותו דבר (מחירים מאוד זולים)...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רואים שם מה קורה , וכל ההכנות ... Click Here
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
הפינה "עושים שוק" נחנכה בעיתון החודשי, נראה נחמד מאוד ויעניק פירסום טוב לאתר.
-
חברי הטוב ZOLTRIX! חוגג היום שישה עשר אביבים, ולמרות שבזמן האחרון הוא לא מבקר פה כל כך עדיין הוא מאוד ישמח אם תמסרו לו מזל טוב, ואולי איזה מאוורר או שתיים. אז בבקשה!!! :lsvader:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום ב 6:34 am הלך ההארדיסק שלי יחד עם פרקים באיכות מעולה של העונה השישית והשביעית של באפי ואנגל עונה שלישית ורביעית יחד עם 2500 תמונות שמאוד חשובות לי וקליפים מהופעות וראיונות עם הקאסט. 500 שירים שמאוד אהבתי ואספתי במשך השנים תוכנות ואפלקאציות שעכשיו אי אפשר למצוא וכל הפיוריטס עם כל רשימת האתרים האהובים עליי פשוט את כל מה שאספתי מאז הפעם הרשונה שגלשתי ברשת 80 GB של אושר פשוט נעלמו והדרך היחידה שאולי אוכל להחזיר בה את מה שנעלם עולה כמה מאות דולרים :'( :'( :'( :( :(
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
איך סיון? יש עוד הצעות? כרגע הרמה שלי לא רעה אבל אני מחפש קורס מיקצועי
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שתיתי ונדלקתי, בייחוד מ"אגס-תפוחים". נסו גם אתם.
-
- 75 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
מכשיר הPS2 שלי נשבר בדיוק כ 3 חודשים אחרי שפגה האחריות, מה לעשות איפה אני יכול לתקן אותו??
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו שמע אתמול בערב רדיו1? מי שכן בטח שמע את החדשות של תשע. השדרן היה אורי רוזנברג (jamoos gadol מהפורום). באמצע השידור אורי התחיל להתפקע מצחוק בשידור חי ששומעים אותו אלפי מאזינים (זה היה אמור להיות רציני) הקלטתי את הקטע אבל לא באופן ישיר (אתם תשמעו אותי ואת חברים שלי ברקע זה הוקלט במהלך מסיבת יום הולדת של חבר שלי) הקטע מרדיו 1
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.pconline.com.cn/pcedu/carton/xp/10212/other/iconstory.swf
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קבענו אתמול עם נציג חברת אייבורי בטלפון שהוא שומר לנו בצד מדפסת HP-3325. בחרנו באייבורי משום שהם מסרו לנו במפורש שיש במלאי את המדפסת הזו (מתוך ה3 שהתעניינו בהן), אחרי שניסו לשכנעא אותנו שלא ישמרו לנו בצד משום ש'יש מלאי גדול'. היום אמא שלי נסעה מאשדוד עד לרמת-גן, בידיעה ברורה שהיא נוסעת לקנות את הדגם הזה במחיר שננקב. כשהיא הגיעה לחנות, נאמר לה שאין יותר את המדפסת במלאי והציעו לה את המדפסת hp-3420 במחיר של 470 ש"ח לאחר הנחה מיוחדת. אמא שלי התקשרה אלי, והעבירה לי את נציג המכירות. בדיוק הגעתי הביתה ופתחתי את המחשב- זמן טוב להכנס לzap.co.il ולהשוות מחירים- מצאתי שאפשר למצוא את המדפסת ב400 שקלים עד כ500 שקלים. אמרתי את זה לנציג מכירות והוא אמר לי, ללא שום בושה על ההטרחה של נסיע…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במסגרת איזשהו פרוייקט אני צריך להעביר "קורס טיס" לכ30 ילדים, איך לתפעל מטוס והכל. מידע פרופר יש לי, אם יש אתר עם הפעלות או משהו... אשמח לקבל לינק
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Some new spins on the age old question: Why did the chicken cross the road? הדגשתי את הטובים ביותר - למי שאין לו כוח לקרוא את הכל. VICE PRESIDENT GORE I fight for the chickens and I am fighting for the chickens right now. I will not give up on the chickens crossing the road! I will fight for the chickens and I will not disappoint them. GOVERNOR GEORGE W. BUSH I don't believe we need to get the chickens across the road. I say give the road to the chickens and let them decide. The government needs to let go of strangling the chickens so they can get across the road. SENATOR LIEBERMAN I believe that every chicken has the right to worship their God in their own way. Cro…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתה יודע איך קוריאם לשיר הזה..: מצטער מראש על: שגיאות כתיב.. מילים לא חינוכיות...אבל זה השיר...
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הנה מכתב שנשלח בפורום של תפוז ע"י חייל קרבי..על התחושות שעוברות אצלו בזמן השירות... זה מאוד חזק ומרגש... לקרא ולהפנים... כי קרבי זה הכי אחי! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות סדר לכל הדיסקים שלי ורציתי לשאול אם משהו מכיר אתר או אתרים לתמונות של כל מני אטיפות למשל אני רותה לעשות אטיפה לדריור של asus שזה יראה יותר יפה ואם יש כזה אתר אז שיהיה בפנים כל מני תמונות שיהיה אפשר לשים אותם בתור אטיפות
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מעניין כמה יתנו לי בראש...חח ;D :tomato: (זה היה הכי קרוב חח)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-