עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו מכיר חנות למודינג מחו"ל שעושה משלוחים לארץ ואפשר לשלם ב paypal?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  3. Started by Internal,

מסיבה פצצתית בחוף ניצנים עם כל האומנים הגדולים מהעולם dino psaras-u.k max etnica-italey cedric talamsca-france tsuyoshi suzuki-japan x-dream-germany(live set) banzi-gms-spain מי ישראל skazi duvdev-infected mushroom astrix miko&melcia zoo-b&maili psytekk&mid ו dj set freestyle http://www.drugless25.com/section-viewarticle-1.html

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by I.Robot,

מישהו יודע איפה תהיה מסיבה טובה באזור הקריות לגילאי 14-16 בערך היום?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  5. כל מה שמצאתי זה אמני ישראל, ואני לא מזהה את כולם.. מישהו מכיר איזה אתר שכותב את כל מי שמשתתף?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  6. Started by kikkler,

יש למישהו ניסיון עם החנות הזאת?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  7. ראיתי באיזה פרסומת על זה, וגם חבר סיפר לי על הספר.. אבל אני לא זוכר את שם האתר שממנו מזמינים, מישהו יודע במקרה? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by kurush,

אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Your Ideal PC http://www.pcworld.com/howto/article/0,aid,116993,pg,1,00.asp

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

http://www.cnn.com/SPECIALS/2003/iraq/forces/weapons/index.html נראה נחמד.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. מחפש מדריך איך לרשום בדיוק קו"ח

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  12. Started by yambtz,

מישהו אמר לי פעם שיש דבר כזה אבל לא ידע להגיד לי על זה שום דבר חוץ מזה. מישהו פה יודע על זה ויכול לתת לינק? אם כבר אחנו בנושא, אז מה זה כל ההסמכות השונות האלה שיש? מה זה A+ או MCSE או כל הדברים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Lev-UFO-Child,

גג

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. שלום לכולם אני הסתובבתי לאחרונה באינטרנט בחיפוש אחר כמה מוצרים ומצאתי את האתר הזה Gizmo מישהו מכיר אותו או קנה ממנו ויודע אם הם אמינים ונותנים שרות טוב? אשמח לתגובות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by urich,

איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by Humpo,

מישהו יודע אם מוכרים משחקי מחשב בלאן שופ? ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by R0ck,

טוב, אפילו ממש טוב... Spirit Of A Dream דגימונת קטנה מהיכולות של הבחור, פשוט תאווה לאוזניים, אמביינט ברייק מדהים ביופיו.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

בתוכנית של אדיר מילר יש את הערבי ההוא שבסרטים...אז כשהוא נכנס לטרנס יש ברקע שיר טרנס זה שהוא שר על א..א..אחמד טיבי....דוקטור אחמד טיבי... אז רציתי לדעת איזה טרק זה כי זה כבר חודש על קצה הלשון שלי ואני לא מצליח לזהות של מי השיר (שיר=קטע=טרק)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. פורסמה סוף סוף הדרך להתקין לינוקס על הXBOX בלי שום שינוי פיזי ובכך נפרצו כל הגבולות.... הXBOX הוא מחשב לכל דבר!!! הנה ההסבר http://lists.netsys.com/pipermail/full-disclosure/2003-July/010895.html

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. האתר הוא www.axiontech.com . אם מישהו פעם הזמין מחנות זו או שמע עליה או יכול להגיד עליה משהו (מניסיון) אני אשמח מאוד אם הוא יכתוב את זה פה . אני שואל כי אני יכול להיות מאוד שאני מזמין מהאתר מערכת רמקולים ....בתודה .

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. שלום רב לכולכם זה מכבר קניתי מצלמת אינטרנט ורציתי לדעת כיצד ניתן לשדרה בשידור ישיר בנט אם דרך אתרים, אתר משלי או דרך תוכנה מסויימת. אודה באם תשיבו במהרה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. אני רוצה לקנות משהו ספציפי מחנות שמציעה מאד בזול אבל מעולם לא שמעתי עליה. www.terminal.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  24. אורח Si-Nom

חבר שלי סיפר לי שהוא היה בטיולי טרקטרונים בשטח של הנגב ורציתי לדעת אם יש אתר או מידע רחב יותר בנושא זה. בתודה סימון.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. אני צריך שתעזרו לי למצוא חנויות מחשבים, מודינג ואביזרים בבוסטון ובאיזור בוסטון... בבקשה תתנו לינק או שתכתבו כתובת! זה דיי דחוף! בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.