עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by חן מ,

שבת שלום השאלות שלי הן: 1.בזמן הצבא אני בכלל לא מחר**.האם זו בעייה רפואית או פסיכולוגית?כדאי לגשת לרופא על זה? 2.לא הבנתי משהו:היה לנו יום אגדים וכו',שמו אותי בגדוד 282.זה נמצא ברמת הגולן.כשאני אגיע לשם יגידו לי איזה תפקיד יהיה לי?כאילו מה ההבדל בין גדוד לבין פלוגה?והאם תומך לחימה זה כמו גו'בניק? 3.מה עושים אם חלק מהציוד ב' אבד לי?אני עולה מת"ש?

• 57 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. שלום עוד כ-10 ימים אני הולך לצו הראשון... קראתי כבר הרבה חומר על התחום שאני רוצה להיות בו [מחשבים] אבל אני רוצה לשמוע דעות וסיפורים אישיים שלכם הדבר שאני חושב עליו עכשיו בעיקרון הוא ללכת לעתודה וללמוד מחשבים, [מדעי המחשב או תכנות], מה דעתכם על זה? מישהו פה עתודאי או מכיר עתודאים ויש לו מה לשתף? בנוסף שמעתי גם על גאמא שהבנתי שהיא יחידת מחשבים מובחרת במודיעין, אבל אני עדיין לא יודע עליה הרבה... שוב, אשמח לשמוע דעות והמלצות גם ממר"ם זה משהו שאני חושב עליו... בקיצור אני רוצה לדעת יתרונות וחסרונות, ולאן לדעתכם כדאי לשאוף מבין השלושה? או אולי בכלל למשהו אחר לגמרי? אני לומד בבצפר 10 יחידות מחשבים ו-5 פיזיקה, ומאוד נהנה מהמחשבים ומקווה להמשיך עם זה בחיים בקשר לפרופיל, מה שיכול לה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Burned,

היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי? 2. מתי אני אמור לקבל את המנילה? תודה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by DXM,

ברצוני לעשות רישיון לאופנוע עד 125 (זה מה אני יכול לפי הגיל...), עכשיו רציתי לברר: 1. כמה זה עולה בערך (כולל תאוריה וטסט) 2.כמה זה מינימום שיעורים. 3.האם למעט נפח מנוע ישנה איזה שהיא הגבלה נוספת, כגון כוח סוס וכו'. 4. לכמה זמן תקפה התאוריה מהרגע שעשיתי אותה? (אני רוצה שהיא תחשב לי גם למכונית שאני אעשה בעוד שנתיים כנראה) תודה!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by Fighter,

הם עולים הרבה? כל הג'אקוים מדברים או רק חלק? ואם אני יביא אחד הוא ינשך אותי ויתקוף אותי כמו הסנגל המטורף שהיה לי שכמעט הוצאתי לו את הראש מעצבים וטוב שאבא שלי מכר אותו

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי ביום שיש מבחן בקורס רשתות תקשורת 1, ורציתי לדעת אם יש לכם שאלות שמתאימות לשכבות השלישית עד החמישית. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. השאלה הראשונה:מה יותר קשה:לעבור מלהיות אזרח ללהיות חייל,או לאחר 3 שנים לחזור מלהיות חייל ללהיות אזרח? השאלה השנייה:אני לא קרבי,פרופיל 64,מה שאומר גו'בניק וכרגע כלל צהלי.מה הסיכוי שישימו אותי בבסיס פתוח,ומה הסיכוי שישימו אתי בבסיס סגור?האם לצבא יש נטייה לשים את הקרביים בבסיסים סגורים כי בכל מקרה הם לא יוצאים הבייתה כל יום,ולעמות זאת את הגו'בניקים בבסיס פתוח,כי לרוב הם יוצאים כל יום? השאלה השלישית:נגיד שיצא שאני בבסיס סגור.הגיע סוף שבוע ובאותו סוף שבוע אני צריך לסגור שבת בבסיס ולא משוחרר הבייתה.האם אני יכול לצאת לעיר הקרובה ולבלות כמו שהייתי עושה בתור אזרח(למשל שותה בפאב או הולך סתם להסתובב בעיר וכו')?ואם לא:מה עושים בבסיס אחרי שנגמר היום "עבודה"?סתם יושבים ומשתעממים ומדברי…

• 74 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by Chymes,

המענק נכנס והגיע הזמן להתחיל ללמוד נהיגה. יש לי מספר שאלות: א. כמה שיעורים לפחות אני חייב לקחת על פי חוק? ב. כמה עולה בממוצע שיעור? ג. יש חוקים חדשים בנוגע לנהגים חדשים שאמורים להיכנס בחודשים בקרובים?

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by No buddy,

יש לי כמה שאלות כלליות בנושא הפורום... 1. איך אני מוסיף\מקבל עוד כוכבים מתחת לפרופיל שלי ? 2. איך אני מצטט מישהו? ...ואיך אני מצטט רק חלק מהדברים של שמישהו הזה? ... תודה מראש !! ;D :asthanos: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. יש לי כמה שאלות אמריקיות מתוך קובץ שאלות שאני צריך לדעת ואין לי מושג מה התשובות. אשמח לקצת עזרה בנושא. 1. TCP, UDP א. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, על פי הצורך ב. יישום יכול להשתמש רק בשיטה אחת, כמו שמבצע FTP ג. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, אחת לבקרה ואחת להעברה ד. יישום לא יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד ה. אף תשובה איננה נכונה 2. Convergence Time הינו א. פרק הזמן עד שכל הרשתות מעודכנות בנתב ב. פרק הזמן שבן כל נתב קיבל את כל טבלאות הניתוב מכל הנתבים ברשת ג. פרק הזמן עד לסיום התכנסות הנתב ד. פרק הזמן בו הרשת עמוסה 3. המרות A2D ו-D2A (analogue to digital, digital to analogue) א. מבוצעות בכרטיס התקשורת ב. מבוצעות בזיכרון ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by roeesnir,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. חשבתי לקנות ב-eBay קיט להרכבה עצמית, ויש לי כמה שאלות (של מתחילים): מה זה אומר אם המנוע 24V 36V או 48V? הכוונה - איפה זה בא לידי ביטוי? במהירות? ובהמשך לשאלה הקודמת, מה ההבדל בין מנועים 250W 500W 700W או 1000W? איפה זה בא לידי ביטוי? ואם כבר - זה יעבור במכס? כשחשבתי על זה שוב ושוטטתי קצת בeBay ראיתי גם קיטים של מנועי בנזין. מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר חזק? האם יש בעיה חוקית עם זה, שתמנע ממני ליבא? בארץ המחירים מטורפים, והרבה הרבה יותר זול בeBay.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by YTZ,

אהלן, אחרי כמה קניות מאיביי החלטתי שגם אני רוצה למכור חלק מהדברים שלי שאין לי להם שימוש. כמה יעלה לי לשלוח לחו"ל חבילה עד נניח 300 גרם? לפי מה שרשום באתר של דואר ישראל זה עולה סיביבות 20 ש"ח, אך כשהלכתי לדואר כדי לשלוח מכתב פשוט במעטפה לגרמניה דרשו ממני 18 ש"ח! האם 20 ש"ח זה כל הסכום? דבר שני, מה הם הדברים הבסיסיים עליי לדעת לפני שאני מתחיל במכירות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני התחלתי קורס פסיכומטרי בלחמן לפני כמה שבועות כדי לגשת למועד אפריל 11 קצת לפני תחילת הקורס הגשתי בקשה להקלות וקיבלתי שאלון מוגדל,5 דקות הפסקה בין פרק לפרק (פשוט הפסקה אסור לי להמשיך לפטור את הבחינה), ובחינה עם מספר תלמידים מצומצם.. כבר נירשמתי למועד אפריל 11 אבל אז נאמר לי שהבחינה של המותאמים היא במאי... מישהו מכיר את גם כן נבחן כמותאם אם אותם הקלות ? ומישהו יודע אם המועד משתנה אוטומטית למאי 11 כלומר כאשר המרכז הארצי רואה שהוא אישר לי הקלות מסוימיות הוא מעביר אותי למועד מאי אוטומטית או שאני זה שצריך לבקש להרשם למאי 11?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by artyom,

אני רוצה להזמין כמה מוצרים שעולים יותר מ50$ ולא בא לי לשלם למכס, אז אם אני יעשה שתי הזמנות בו זמנית (שאני יקבל אותן אחת אחרי השניה) ששניהן פחות מ50$ אז האם אני אצטרך לשלם למכס אם אני יקבל אותן בו זמנית? יש לי אפשרות להזמין לשתי כתובות שונות, האם זה יכול לעזור? (ההזמנה מתבצעת מאותו כרטיס שהוא ויזה נטען מהדואר) אם מישהו יודע כמה אחוז PAYPAL לוקחים על ההעברה משקלים לדולרים יהיה נחמד. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי,אני לא מבין בתחום הזה של העברה דיגיטלית אבל אני מעוניין לבצע אותה בשביל קלטות וידאו ישנות... השאלה היא איך עושים את זה, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות את זה ולשמור על האיכות המקסימלית של הוידאו, ובנוסף אם אפשר לסמוך על המעבדות שעושות את זה ואם הן זולות... אם מישהו מבין גם בהעברת קסטות של טייפים אני גם אשמח לשמוע הצעות על שמירה מקסימלית של האיכות אם זה עוזר, יש לחבר שלי כרטיס טלוויזיה במחשב והוא אמר שיכול להעביר למחשב בחיבור לוידאו.. תודה רבה לכולם ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Lior4543,

היי, אני לפני גיוס ועומדת לפני האפשרות לדחות צבא, וללכת ללמוד שנה וחצי הנדסאי תוכנה. רציתי לשאול אם זה באמת נחשב לתואר? האם המסלול הזה כדאי? (לאנשים שעשו אותו)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הקדמה קצרה: אני משרת בצבא בתור תוכניתן, רוצה להתחיל ללמוד..מתלבט בין מדעי המחשב לבין מדיע המחשב וניהול. 1. מישהו ידוע איך 'מסתכלים' על התואר במדעי המחשב וניהול לעומת התואר במדעי המחשב? 2. מה כל אחד מהם אומר מבחינת תואר שני? 3. מה ההבדל בין לימודים בשלוחה רגילה של האוניברסיטה הפתוחה לבין לימודים בשלוחה שלה במכללת רמת גן שעולים יותר? 4. מישהו שמע על התוכנית המייוחדת של המכללה למנהל בראשון לתוכניתנים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by wooper,

הי אני מחפש עבודה כרגע שונה מעבודתי הנוכחית באבטחה שדי נמאס לי ממנה ומהשכר בה שנע בין 5300-5700 שח חשבתי על חנות אבל ברוב החנויות אין מודעות שצריך עובדים, או שהם אומרים שהעבודה לא אקטואלית גם אני מניח שאם עובדים בחנות צריך לעמוד שעות על הרגליים, ואין לי סיבולת גבוהה לעמוד שעות מה שמשאיר לי את האופציה לעבוד במכירה/ שרות לקוחות האם באמת בחנויות זה עבודה כל הזמן על הרגליים ? איזה עבודה מכניסה יש שלא דורשת מקצוע ? אני מעדיף עבודה בשכר גלובלי ולא שעתי אני שוקל לעשות תואר כללי עוד שנה למרות שתואר כזה לא נותן הרבה לדעתי

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by fungiman,

אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלות על כלי נגינה, אבל אני מעדיף להתחיל מפורום שאני מכיר ומוכר בו. הילד התחיל לנגן על פסנתר, בנתיים הוא מנגן בבית על אורגנית יד שניה (ימאהה PSR-520), אבל המורה כבר מתחילה להציק שהוא חייב פסנתר "אמיתי" בבית ומרגישים שהוא מתאמן עם קלידים קלים מדי. החלטנו, אני ואשתי, שאם הילד מפגין יכולות התמדה אנחנו נקנה לו פסנתר בעוד חודשיים-שלושה בתקציב של 2000-4000 ש"ח. מפאת התקציב, המקום בבית והזיופים, ההחלטה היא ללכת על פסנתר חשמלי. בגלל שאני גם שוקל יד שניה, אני מתחיל את המחקר והחיפוש כבר עכשיו. למרבה הצער אני לא מבין כל-כך בנגינה וכך גם אשתי ומעגל החברים הקרוב שלנו, כך שאני לא ממש יודע באיזה כיוון כדאי להתחיל לחפש. תכונות שאני מחשיב כקריטיות הן -…

• 10 תגובות
    • 7.9k צפיות
  21. Started by MasterDK,

שלום לכולם. קיבלתי פרופיל 97 (את האמת יש לי בעית ראיה.. זה לא אמור להוריד פרופיל?) מה אני יכול לעשות עם פרופיל כזה בצבא?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  22. אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..

• 25 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

שלום ידידים!,הרבה אנשים מצוננים עכשיו לצערי הרב והנה זה הגיע גם אלי,הצינון שלי מלווה בגרון חולה ובנזלת טורדנית,רציתי לדעת כמה זמן עד שצינון סטנדרטי חולף? תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. שלום לכם! מראש אני אומר שזהו POST דיי גדול ככה שאני מאוד יעריך את מי שיקרא את כל זה ויגיב בהתאם אוקיי אז הסיפור הולך ככה .. יום אחד נסענו לחנות חיות אני , אמא , אבא , ושתי אחיותיי הקטנות ( אני בן 17 , אחות - 11 , אחות - 9 ) ראינו גור סמויאד נקבה מהממת פשוט כלבה שאי אפשר לעמוד בפיתוי וחייבים לקחת אותה הביתה! ( למי שלא יודע מה זה סמויאד - http://www.polarmist.com/stump_pups.jpg ) אוקיי אז לעיניינינו עשינו את השיקולים שלנו וקנינו אותה , סמויאד גזעית כשרה למהדרין היה נחמד בהתחלה , אבל עכשיו זה דיי סיפור ( היא בת 5 חודשים , ואצלנו 4 חודשים ) להלן הבעיות לפניכים : 1. עדיין עושה צרכים בבית , כלומר בכל זאת עושה בחוץ אבל עדיין עושה הרבה בבית , ויש לה גם הרגל מגונה לעשות…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by manco,

איך זה הולך שם? קונים באתר ואז באים לקחת? או שבאים לשם, בוחרים וקונים? (כמובן שזה עדיף ) ובמקרה כזה - הבנאדם מסביר ומייעץ מה לקנות? ואיך השירות? ודרך אגב...יש חנות שקוראים לה "אייבורי מחשבים"...מישהו קנה שם פעם ויכול להמליץ/להזהיר (;D) ? תודה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.