כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
http://www.pchardware.co.il/builder/ פשש... איזה השקעה! וזה ממש יפה!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מוריד הרבה סרטים מהקזה,שאני מוריד סרט ברזולוציה של 352\640 אז האיכות ממש טובה אבל שהורדתי ברזולוציה של 400\700 בערך אז האיכות לא משהו. מה האיכות הכי טובה כפי שהיא מופיעה בפרטים של הסרט כשאני מוריד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב השעה כבר 4+ לפנות בוקר ואני עדיין לא קרוב להירדם והתסריט יחזור שוב שאני בסוף יילך בכוח למיטה ירדם אחרי איזה שעה וחצי ב7 וחצי אמא שלי תעיר אותי אני יקום ב 8 ורבע ישים נעלים יקח את התיק כמו שהו ויגרור את עצמי לב"ס (פעם כימעט נידרסתי בגלל זה)יאחר כמובן וימשיך לישון שם המורה תגיד לי לקום ואז אני יגיד לה שכואב לי הראש וימשיך לישון,החראות בכיתה יתחילו לעשות על האוזן שלי ניסוים (אתה מוכן להשתתף בניסוי אתה מוכן להשתתף בניסוי .... :veryangry: לא אני לא מוכן !!! damn) עד שאני יטעצבן עליהם ויחטיף למישהו בריפלקס (אני הכי שונא שמפריעים לי לישון)(תארו איך זה להתעורר כשהמורה מעירה אותך וכולם מסתכלים עליך או שפשוט כולם כבר הלכו ונשארתה לבד)אני יבריז בצהריים וילך הביתה יתעסק כצת עם…
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אוקי, אז ככה seti@home זהו פרויקט Distributed Computing אשר מטרתו לחפש אינטיליגנציה בחלל מימדע שנאסף מרדיוטלסקופים הרעיון לקמת הקבוצה עלה כשגלשתי באתר AnandTech וגיליתי שיש להם קבוצה כזאת אז החלטתי להקים גם אחת לHWzon הנה הכתובת כדי להרשם: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_160103.html את התוכנה עצמה אפשר להוריד מפה מה דעתכם? עריכה: הוקמה גם קבוצת של UD הכתובת היא http://www.grid.org/services/teams/team.htm?id=4E7C6020-659F-4EC7-9125-421C148DD11C
-
- 58 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב יש לי מבחן של 3 שעות בנושא המדינה החשמונאית, שליש מן החומר של הבחינה בכיתה י'. בבחינה יהיו גם מושגים מן החומר כגון פרושים, הלניזם וכל ה&^%^#$ האלה. האם מישהו מכיר אתר שמרוכז בו מידע בקשר לחומר הזה ? וגם בקשר למאה 19 ושאר החומר לבגרות
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא תרשים של סלוט PCI ? הכוונה באילו רגליים הוא מוציא מתחים ואילו רגליים משמשות כאדמה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הזמנתי DVD מבית ProSound, דגם 909, עם המאפיינים הבאים: מכשיר DVD אולטרה מודרני דק במיוחד (פחות מ- 5 ס"מ) עם מנגנון מיוחד לבלימת ויברציות המקנה למכשיר יציבות ועמידות וכמו כן גורם להורדת רמת העיוותים. ה- DVD קרוא דיסקים מסוג: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV, DVCD, SVCD, VCD, DVD איכות תמונה וקול מדהימים ברזולוציה האופקית העולה על 500 קווים. אות המוצא מסוג YUV מעניקה תמונה ברורה יותר יפה יותר ומלאת חיות. ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי. כל האיכויות הללו מאפשרות הנאה מלאה ומעמידות את המכשיר בשורה הראשונה. המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים קריאת פורמטים: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV DVCD, SVCD, VCD, DVD…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו איך הבחורות מרוצות ממנו !!! http://pages.cthome.net/tolling/fxoops.jpg http://pages.cthome.net/tolling/oops2.jpg
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכל מי שעדיין לא ראה... הנה הטריילר הרשמי של שני סרטי המטריקס החדשים.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרגע חבר שלי שלח לי לינק בICQ לאתר של CNN ששם יש את הידיעה הזאת ! לידיעה מהאתר של CNN http://66.111.43.11/reports/2002/WORLD/0142/3555340.html *אני לא יודע אם זה באמת נכון
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אפשר יהיה לקנות אותה בארץ??? ביקורת אצל טום
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
חברה שלום. מישהוא יודע אולי על תוכנה (רצוי בעברית) להנהלת חשבונות: " מי חייב למי " - ניהול מלאי וכו' תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-list2/area162.html מה זה המחירים האלה??? MX440 ב- 1500 ??? שמשהו יסביר לי?? על מי הם מנסים לעבוד!!??
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הקלטתי כמה קטעים מהשידורים ממעבורת החלל קולומביה ערכתי ושמתי מוסיקה מתאימה . אתם מוזמנים לצפות: חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5 חלק 6 חלק 7 חלק 8 חלק 9 חלק 10 מצטער על אי הנוחות של ההורדה פשוט האתר לא נתן לי לעלות קבצים גדולים יותר סה"כ הסרט בסביבות 4.5 מגה. תהנו.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס של הרקולס game theater xp מישהו יודע לאיזה חנות יש את הכרטיס במלאי ? אני יודע שאסור לפרסם שמות של חנויות,אז אם אתם יכולים לצרף לינק או לשלוח לי בפרטי תודה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן בפיזיקה ואני לא מבין דברים מסוימים כמו:חוק הוק(עם אפשר גם משמעות פיזיקלית)מה זה יחס הישר עם איזה מכשיר מודדים כוח ומה עיקרון הפעולה שלו. תודה לכל העונים מור רוזס ;D
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי באן באיזה חדר ב DC++. עכשיו אני לא מצליח להיכנס לחדר כבר יומיים וזה ממש עולה על העצבים. אפילו שהסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש תוך כדי שינוי USER NAME, עדיין אני לא מצליח להיכנס לחדר ואני מקבל את ההודעה הבאה : *** Connecting to 200.149.5.4... *** Connected <Hub-Security> Your ASS is banned! *** Disconnected איך ה BANN הזה בדיוק עובד? אין איזה שיטה לעקוף את זה?!....אני חייב להיכנס לחדר הזה. ד"א העיפו אותי ללא סיבה.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו אפגניסטני עולה מאפגניסטן לישראל איש ישראלי שואל אותו מאיפה עלית הוא עונה לו: החעלכח האיש הישראלי אומר לו סליחה אני לא מכיר כזאת ארץ החעלכח האפגניסטני הפעם אומר ביאלי כ- החעלכח האיש הישראלי אומר לו באמת מאיפה באת האיש הערבי עונה לו יאללה אתה לא מבין אכלתי פלאפל!!! באתי מאפגניסטן האיש הישראלי אומר מאפקקילן? הערבי: יוו יא עב"ם מהשמיים מה יש לך הישראלי: בעיה באוזן ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים נחמדים ;D אני וחבר שלי מחפשים שנינו מקום שאפשר לקנות בו כבל דטא לפלאפונים Samsung 811 וNokia5110, למכשיר הראשון מצאתי רק במחירים מופקעים (מעל 200 שקל) ולשני, לא מצאתי בכלל. בכל מקרה, אין פורום אחר, ואני כבר נואשתי מחיפושים. אם אתם יש לכם מידע כלשהו אני מבקש ממכם לכתוב לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קיבלתי ביום חמישי מכתב ובו 2 דברים. 1. פרוספקט של מסלול עובד חקר מודיעין, זה נראה מעניין, אני אשמח אם מישהו יודע עוד על זה שירחיב. 2. זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל מודיעין ביום חמישי השבוע, מודיעין היא האפשרות השנייה שלי, אני מעדיף ממר"ם, אם אני אלך למבחנים האלה (ואצליח 0_ם) האם זה יפחית מהסיכויים שלי לקבל זימונים לממרם? תודה =]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-