עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MiniMizer,

ניצן, TheWizard שלנו, חולה לינוקס, חוגג היום יומולדת 23 אנו מאחלים לך אושר ועושר והצלחה וכו' וכו' וכו' bla bla bla yada yada yada ניגש ישר לשמנמנים:

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Shortboarder,

פעם היה אתר בשם Haloo או משהו כזה. שהיית מכניס מ"ס טלפון והוא היה נותן לך כתובת( בארץ) יש למישהו מושג איך מגיעים אליו,או אתר דומה לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by HaimTS,

מספר טלפון יכול לעזור תודה, HaimTS

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. שלום לכולם, המורה שלי לפיסיקה {אני שונא שרושמים את זה ככה אני מעדיף פיזיקה, אבל...} מאוד מאוד טיפש, טוב בקיצור, הוא יביא בונוס למי שיגיד לו את המרחק בין הפרוטון לניוטרון, מישהו כאן יודע? בתודה מראש , יאיר

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  5. שלום לכולם! עשיתי התקנה יפה למגבר של אוטו אם פרספקס ותאורה כחולה אבל יש דבר אחד שניתקעתי איתו. שכחתי איזה מהחוטים שהולך לרמקולים הוא פלוס ואיזה מינוס ועכשיו משום מה אני לא בטוח איזה מהם זה פלום ואיזה מנוס. יש שני זוגות לבן, לבן אם פס שחור ואפור, אפור אם פס שחור. (אני מניח שזה שאם הפס השחור זה המינוס אבל אני חייב להיות בטוח 100000%)

• 20 תגובות
    • 8k צפיות
  6. Started by aXe,

אני צריך טרנספומטור מהתקע הזה לשקע ישראלי תקני... אנא עיזרו לי! אם אתם יודעים איפה ניתן להשיג (בדקתי בקניון מלחה {ירושלמי}, אין בליאור, הום סנטר ואופיס דיפו) - פנו אלי באיציק (120246873) או במייל mraxe@walla.co.il בתודה, אקס, יו"ר מועדון הבכיינים...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by game kILLer,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. אני פונה לאלו מכם עם מיומנויות גוגל יוצאות מגדר הרגיל, או סתם לאלו שרוצים לנסות את מזלם ;D אני צריך מידע על מלחין\ה בשם Renee Hansen Jamet, Renee שם פרטי Hansen- Jamet שם משפחה. זה די דחוף לי (אני צריך את זה עד בערך 5 וחצי היום). תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by edoson,

איך נפלו גיבורים... :'( אילן גיבורנו, לנצח ינשא שמך בפינו, לנצח נזכורכך וננצורך בליבנו. ולמשפחת רמון אומר כי באחד מתמירי הארזים נפלה שלהבת היום, אבל אילן זכה לחיי נצח בקרבו של עם ישראל, זכרו לעולם לא ישכח. משה רבנו, הרמב"ם, הרצל, חיים וויצמן, כגדולים רבים מעמנו ינשא שמו בגאון בכל אשר תדרך רגלו של יהודי, ואולי בזאת תמצאו נחמתכם. אנא הצטרפו אלי בהצדעה לאחד מטובי בניה של מדינתנו שנפל היום. אילן רמון, אני מצדיע לך, על כי העזת...וניצחת. יהי זכרו ברוך. "...אל תגידו בגת, אל תבשרו בחוצות אשקלון..."

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by udicol,

אתם זוכרים את התקופה המאוד מיוחדת של משתמשים חכמים (מאוד חכמים) אשר רכשו שמות של דומיינים מוכרים ומאוד נחוצים לחברות ענק בעולם ובארץ? אתם כמובן כבר מנחשים למה אני מתכוון. עוד אני מנווט לי באתרים ישראליים מוזרים אני נתקל באתר : http://www.cellular.co.il/ ובמדור "המיוחד" של הדומיין למכירה - כמה הוא מציע ? שימו לב , עבור דומיין www.cellular.co.il הוא מציע 150,000 ש"ח .

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  11. טוב השעה כבר 4+ לפנות בוקר ואני עדיין לא קרוב להירדם והתסריט יחזור שוב שאני בסוף יילך בכוח למיטה ירדם אחרי איזה שעה וחצי ב7 וחצי אמא שלי תעיר אותי אני יקום ב 8 ורבע ישים נעלים יקח את התיק כמו שהו ויגרור את עצמי לב"ס (פעם כימעט נידרסתי בגלל זה)יאחר כמובן וימשיך לישון שם המורה תגיד לי לקום ואז אני יגיד לה שכואב לי הראש וימשיך לישון,החראות בכיתה יתחילו לעשות על האוזן שלי ניסוים (אתה מוכן להשתתף בניסוי אתה מוכן להשתתף בניסוי .... :veryangry: לא אני לא מוכן !!! damn) עד שאני יטעצבן עליהם ויחטיף למישהו בריפלקס (אני הכי שונא שמפריעים לי לישון)(תארו איך זה להתעורר כשהמורה מעירה אותך וכולם מסתכלים עליך או שפשוט כולם כבר הלכו ונשארתה לבד)אני יבריז בצהריים וילך הביתה יתעסק כצת עם…

• 43 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by ophirv,

תראו איך הבחורות מרוצות ממנו !!! http://pages.cthome.net/tolling/fxoops.jpg http://pages.cthome.net/tolling/oops2.jpg

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. ביום שישי הקרוב יש לי מבחן של 3 שעות בנושא המדינה החשמונאית, שליש מן החומר של הבחינה בכיתה י'. בבחינה יהיו גם מושגים מן החומר כגון פרושים, הלניזם וכל ה&^%^#$ האלה. האם מישהו מכיר אתר שמרוכז בו מידע בקשר לחומר הזה ? וגם בקשר למאה 19 ושאר החומר לבגרות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dino,

הזמנתי DVD מבית ProSound, דגם 909, עם המאפיינים הבאים: מכשיר DVD אולטרה מודרני דק במיוחד (פחות מ- 5 ס"מ) עם מנגנון מיוחד לבלימת ויברציות המקנה למכשיר יציבות ועמידות וכמו כן גורם להורדת רמת העיוותים. ה- DVD קרוא דיסקים מסוג: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV, DVCD, SVCD, VCD, DVD איכות תמונה וקול מדהימים ברזולוציה האופקית העולה על 500 קווים. אות המוצא מסוג YUV מעניקה תמונה ברורה יותר יפה יותר ומלאת חיות. ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי. כל האיכויות הללו מאפשרות הנאה מלאה ומעמידות את המכשיר בשורה הראשונה. המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים קריאת פורמטים: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV DVCD, SVCD, VCD, DVD…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני אוהב לשמוע רוק !! (חדש/נוסטלגי) וגם אלטרנטיבי אבל לא יותר מדיי..... וישראלי גם.. אבל בעיקר רוק לועזי.. עכשיו מה אתם אוהבים .. ? .. ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני רוצה להכין דיסק שיהיה כיף לשמוע באוטו..........אבל רוב הזמן שאני מכין דיסקים אז יש לי מלא שירים שחוזרים על עצמם או שירים שאני ישר מעביר.................אז אולי בעזרתכם יצא דיסק טוב סוף סוף :

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Lev-UFO-Child,

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by s.m.a.s.h,

טוב אני באתי מהאתר המחורבן pc tip זה אתר מאוד מאכזב שלא עונה על שאולויתך מכיוון שאתה חדש או "ניוב"(איך שהם מכנים) אז בתחלתי להתעצבן ולבדוק אתרים אחרים בנושא חומרה והשאר מצאתי את האתר הזה, אתר מאוד טוב עם יורשה לי להגיד אז ישר כתבתי את זה בפורום והם עשו לי באן?? רק בגלל ששאלתי על הפורום הזה אז רציתי לדעת למה הם עשו את זה? ולמה אתם במלחמה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Shmoolik,

some 1 got them ? if yes , plz tell me , Hebrew\Eng is not matter. 10x

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by edoson,

מישהו מכיר אתר טוב שאפשר להוריד ממנו תווים לשירים בעברית ובאנגלית? מישהו מנגן במקרה על מפוחית? אני מנסה להשיג את הדיסק של שלישיית אדלר כבר שנה ללא הצלחה(חברת התקליטים כבר לא מייצרת) , אולי יש למישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. למה אין באתר מערכת בדומה לזו וואלה ביי

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. אורח RnGKay

מישהו יודע איפה יש בארץ בתי קברות או מזבלות למחשבים? אני פשוט חייב למצוא אחת כזאת! אני כל כך מת על מחשבים וחומרה ישנה, זה אוצר! תודה מראש, R.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע מה קרה לו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים