עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פשוט חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by deso,

מישהו כאן יודע את כל הסדרות של מורטל קומבאט? וגם כל הסרטים? תתנו גם שמות.. תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  3. Started by shubi_moto,

תודה.

4. Started by niv251,

התלבטתי אם לשים את זה ברשתות ואינטרנט או בכללי-אם זה לא במקום הנכון תעבירו. אז כמו בכותרת באיזה מאיץ הורדות אתם משתמשים? והאם זה באמת מאיץ משהו או סתם מכביד על המחשב?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by malcolmx9,

רוצים ללכת למסעדה, רק לא בטוחים אם הם סגורות או לא בגלל 9 באב... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by PeaS,

קול נשי, גבוה, איטי ושקט... השיר היה גם בפרסומת לסדרה של ההומואים בערוץ יס סטארז לפני כמה חודשים. המלים שהצלחתי לקלוט מהפזמון (אבל לא מצאתי את השיר כשחיפשתי בגוגל לפי הליריקס): i have to tell you everything by saying nothing tell me nothing או משהו כזה.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by JHONLEV,

לפני ככה 5 שנים הייתה סידרה טלוויזיה שבא מרי קייט ואשלי שיחקו לסירוגין (הן היו קטנות מאד שמה), ובקיצור היו מלא אנשים שגרו בבית אחד , והיה להם כלב, ולמרי קייט היו שתי אחיות גדולות , אחת בת 13 והשנייה קצת שמנמונת , בת ככה 16! אני כלכך אהבתי תסידרה אבל אני לא זוכר תשם שלה ! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  8. למה יש אנשים שהזמינו משם דברים יום למחרת הוא יומיים כבר הם קיבלו אותם? ואני הזמנתי משם ביום חמישי והמוכרת התקשרה ואמרה שזה יהיה רק ביום רביעי הזה ואז היא תתקשר

9. Started by noambaum,

http://thepiratebay.org יהי זכרו ברוך ! :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. הבנתי שלא כדאי לקנות גם גירסה יפנית של המכשיר

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by Dman86,

שלום רב, אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך הטלויזיה שלי מחבר למחשב מקלדת USB ועכבר USB מחבר לחשמל שלא יהיה מוגבל בזמן אז בעצם (אם המחשב חזק מספיק) יש לי Playstation, לא? השאלה היחידה שלי היא - איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה - איזה כבל? בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה שבכותרת! ;D

13. Started by com,

למשהו פה יש ת'נגן הזה? למי שיש בבקשה לפנות אלי בהודעה פרטית. גימלים יוגרלו בין הפונים. תודה!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. היי זאת אומרת כמה הודעות צריך להגיב בכדי להתקדם בדרגות בכוכבים האילו שכתוב דרגה תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by Infinite17,

אהלן אני תלמיד בכיתה י"א 5 יח"ל אנגלית ואני צריך לעשות פרויקט מסויים עד סוף חודש פברואר אז בגלל שאני עצלן נורא ואני מחכה לרגע האחרון אני עכשיו צריך להזיע. זה לא אמור להיות כל כך קשה כי את רוב החומר יש באינטרנט ואין לי בעיה עם אנגלית הבעיה היחידה היא לבנות את העבודה. אני מתקשה מאוד במציאת שאלת חקר מתאימה, הנושא שלה צריך להיות איכשהוא קשור לאנשים, אישיות כלשהיא או משהו דומה העיקר אנשים. אני פשוט לא יודע איזה שאלה להמציא ומה השאלה שאני אמצא עליה את הכי הרבה חומר ברשת. אפשר בבקשה את עזרתכם? אני אהיה אסיר תודה אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. Started by moonjib,

הרבה מנהלים בפורום מתייחסים בזלזול רב למשתמשים רבים. דוגמה אחת היא בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204684.0 אני לא יודע למה מנהלים עושים את זה (אולי משחיקה או ממשהו אחר), אבל זה נושא שמעיק על הרבה משתמשים וחלק מהם אף עוזבים את הפורום. רציתי לשמוע את דעתם של המנהלים וגם של החברים על העניין. ולא, אני לא מנסה להכעיס אף אחד או לזלזל באיזה מנהל, אני פותח את הדיון הזה כי אכפת לי.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. מתכנת/ת PHP מוכשר/ת ובן אדם טוב דרוש/ה לבניית אתר תוכן עברי דינמי שיעסוק בספרים. הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. ט…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by New-Old User,

רציתי לשאול אם יש פה מישהו שקצת מבין בנושא של מניות.. זכרתי שדרור אולי יודע קצת לא? יש לי מניות של טבע בערך שנתיים,והרווחתי עליהם 1500 שקל. עכשיו יש לי 4500 שקל אבל אני לא רוצה לשים את כל הכסף על מקום אחד אז חשבתי אולי לקנות מניות חדשות.. יש המלצות למשהו?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. טוב, מכיוון שאף אחד לא הועיל בטובו לפתוח פורום בנושא GADGET וסלולרי (וחבל), אני ישאל פה: יש ברשותי NOKIA 3100 שרכשתי לפני כמה חודשים... הלכתי עכשיו לאתר של EUROCOM וראיתי כי פרסמו FIRMWARE חדש: http://www.euro-com.co.il/service/versions.asp לי מותקן 5.02 ובאתר יש כבר 5.54 .. רשום שאפשר לקבל עדכון אם רוצים, השאלה שלי, איפה אני יכול לראות אילו שינויים העדכון יתנן לי (CHANGELOG) והאם זה שווה את זה ? (אם בכלל... אני מניח כי המידע לרוב לא מפורסם)....

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. אז ככה יש לי כבל נתונים ואני רוצה להעביר לפלאפון צילצולים תמונות ועוד... רציתי לדעת עד כמה דברים איפשר להעביר? ומה בידיוק מעבירים חוץ מצילצולים ותמונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. קבלו מה אני רואה עכשיו....(יכול להיות שזה נכון...אני פשוט לא מאמין!) אני לא שמעתי שיצא דבר כזה לארץ....

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה פה. יש לי כרטיס טלוויזיה [במפרט] ואחרי שעברנו להוט נתקעתי עם העובדה שאין לוח שידורים שמתאים להוט במדיה סנטר... למישהו יש מושג אם הם מתכוונים לעשות לוח שידורים למדיה סנטר? והאם הממיר [החדש חדש של VOD]יש לו חיבור לIR BLASTER כמו לממיר של יס? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. יש לי נוקיה 3100 ואני רוצה להוריד טפטים וכל השטויות האלה לפאלאפון מישהוא מכיר אתרים?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  25. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.