עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אני מוצא רק מאמרים ארוכים (ומעצבנים) אבל לא מוצא שום שיכום קצר (חיפשתי בגוגל) תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~ מצאתי... תודה בכל מיקרה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by dj_horse,

שלום! יש שיר שהתוכן שלו הולך כך: dj he takes me to the party...... משהו כזה,וזה מן סוג של טראנס כזה. למישהו יש מושג על מה מדובר?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . לפני כמה זמן פתחתי את התארד הזה . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372710.10 עכשיו אני רוצה לעדכן אתכם איך נסגר הסיפור. אתמול בא אלי טכנאי של הוט בשביל להתקין לאמא שלי ממיר בחדר וגם להפעיל את הממיר שמחובר למחשב . כשהטכנאי של הוט הגיע הוא ישר שאל אותי מי התקין לי את הממיר שמחובר ללמחשב . והוא גם אמר שהממיר לא מחובר טוב וגם הטכנאי הקודם התבלבל בין היציאות לשקע של הוט ובגלל זה הוא לא עבד . אחרי שהטכנאי סידר לי הכול שאלתי אותו אם הייתי צריך לנתק את ההארקה בבית בשביל שהפסים יעלמו . הטכנאי כמובן היה בשוק מהשאלה שלי וישר התקשר להוט בשביל לברר את השם של הטכנאי שאמר לי את זה . אחרי שהוא השיג את הפרטים של הטכנאי הוא התקשר למישהו וסיפר לו שטכנאי אמר לי לנת…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

יש לכם שירים [חדשים בלבד] להמליץ לי על השמעה באוטו? יש סאב וופר ענק בבגז' אז ראפ יתקבלו בברכה דברים שיתקבלו ביותר ברכות ממוזיקה שחורה זה שירים עם רגטון [דדי יאנקי וכדומה] ושירים בסגנון קלאב. אשמח אם תתפנו לדקה או שתים בשביל להמליץ לי על מספר שירים יפים. תודה מראש :-*

5. Started by Holography,

יש למשהו שמץ של מושג איך קוראים לשיר הרקע בסרטון הבא?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. אז ככה, עוד בערך חצי שנה יש לי 16, ואני צריך כלי תחבורה. התכנון המקורי היה על מיול או משהו כזה, אבל בגלל שהוציאו את זה מהחוק, זאת קצת בעיה. כעיקרון ההתלבטות עכשיו היא בין אופנוע לבין טרקטורון. בכלל חוקי לסוע עם טרקטורון על כביש? זה גם מגיל 16? יש הגבלות סמ"ק ו/או כ"ס? תודה רבה! עריכה: טוב, אז מצאתי את זה: http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/1?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_21&actionType=browse#7_0_CS ואת זה: http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/2?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_29&actionType=browse#7_0_CS אבל אני עדיין ל…

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Tomerico,

טוב שמעו אני צריך שם של דגם... דרשיות עיקריות: זיכרון Flash גדול (מאוד) שיהיה קטן יחסית... אם למישהו יש עצותת אנא.. אבא שלי נושא למזרח הרחוק (הונג קונג) אז אני רוצה להביא דגם מסוים שיקנה לי...

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  8. אם יש למישהו מודם כבלים מוטורולה 4200 תעשו טובה צרו איתי קשר באיי סי קיו אני צריך לשאול אותכם כמה שאלות ICQ 31799559

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  9. ברצוני לציין שניסיתי את תוכנת הWINDOWS MOVIE MAKER והיא קוטעת הכל לקליפים קצרים אני צריך הקלטה רציפה של סדר גודל של קבצים של שעה (0.5 ג'יגה בייט ברזולוציה המצולמת) אני מעדיף אם יש תוכנות חינמיות.. תודה, עמוס

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. ?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  11. מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת? תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by udi,

שלום אני מודע לכך שאסור ואני מדגיש שאסור לפרסם כאן חנויות בארץ שאלת היא כך אני נוסע לארה"ב למשך חודש פלוס מינוס רציתי לשאול האם משהוא מכיר אתרים באינטרנט של חנויות זולות שם אני יודע שרובם עושות משלוחים רק בתוך ארה"ב ולכן ארצה לבדוק זאת לפני הטיסה בתודה מראש לאחראי הפורום בדקתי בכללי הפורום זה ואין זכר על יזכור חנויות בחו"ל והדגש בחו"ל אם אני עובר על כללי הפורום זה רק בתמים ואבקש שתנעל או תמחוק את הבקשה וסליחה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by genia,

למישהו יש המלצה מנסיון לחנות כלשהיא?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by siin,

מישהו יודע מה קרה לאתר של חנות המחשבים למיר? http://www.lamir.co.il/home.htm#

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by harry,

שלום ראיתי של PS2 יש כניסות USB, השאלה שלי אם אפשר להכניס שם disk on key ולהשתמש בזה במקום הכרטיסי זיכרון היקרים?? (אולי פריצה משהוא?) תודה !

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. אולי זה לא המקום, ואני מצטער אם זה המצב אבל לדעתי הפורום באתר בשם: אודיו וקולנוע ביתי פשוט לא קולנוע ביתי ולא נעליים (מצטער על הביטוי) הוא פשוט אודיו. מירב ההודעות שם הן פשוט על אודיו וגם התשובות הן רק על אודיו שאלות בקשר לנושאים הקשורים ל HTPC או טלוויזיה נענות בספק, (לאו דווקא השאלה ששאלתי) , אלא כאשר חיטטתי בארכיון פשוט התבררה לי התמונה המלאה אני בסה"כ אדם פשוט ך ההצעה שלי אולי פשוט להפריד בין הפורומים או ל"השיג" אנשים יותר מבינים בכל הקטע של הHTPC, כרטיסי טלוויזיה וכה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי קבל USB שמתחבר לנייד MOTOROLA C330 עכשיו אני צריך להוריד תוכנה למחשב כדי לנהל את המכשיר מהמחשב, מישהו יודע איך נקראת התוכנה ואיפה אפשר להוריד אותה? (אם זה חוקי).. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by vinipyx,

מישה אמור לינסוע דרך גלילות לכיוון דרום בשעה הקרובה אז שידעו יש שם משטרה שאורת רכבים על ימין ושמאל אך אני יודע-ראיתי דרך המצלמה של מעצ

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. או אולי רק מדעי המחשב ? תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by INFERNO,

שאני אוכל להעלות תמונות וכמובן שתיהיה אינטגרציה עם DreamWeaver ו Front Page .. כל אתר שמציע יותר מ50 מגה יתקבל בברכה . תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by pringles,

אז ככה לפני כמה זמן מצאתי פלאפון סמסונג 410 החדש הזה קיצר לאחר זמן מה שהישתמשתי בו רציתי להחליף את הסים עם חבר ופתאום כשסמנו את שלו אז נהיה שירות חלקי כל הזמן וגם שהחזרנו את שלי כתוב שרות חלקי אני לא יודע מה לעשות זה כלכך מעצבן מה זה יכול להיות מה אפשר לעשות חוץ מללכת לחברה סלקום תודה חבר'ה על זמנכם

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by *NightMare,

המחשב שלי עושה המון רעש בגלל מאווררים.. לפני שנה בערך אמרתי לתכני שלי לשים לי עוד מאוורר... עכשיו אני רוצה להוריד אותו (את האקסטרה) ואני לא יודע איזה היו במקורי... עכשיו יש לי אחד מקדימה למטה אחד מאחורה למעלה ואחד באמצע על הלוח... איזה היו כאשר קניתי את המחשב? אם זה עוזר אז יש לי מחשב +AMD Athlon 2600

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים