כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי אתר, ואני מעוניין לאכסן אותו בשרת בתשלום. חשבתי להזמין שרת מ SPD ב 50 שקלים. האם הם טובים? מחר אני עושה את הקניה. האם מומלץ לקנות ספק איכסון + דומיין ב DRP? המחיר שם זול. ולגבי הדומיין, מאיפה זול והכי כדי להזמין? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 16:38:48 חברה, זה מאוד חשוב אני צריך תשובה היום
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
http://www.microsoft.com/israel/safeinternet/game/index.html איזה משחק שולתתתת OMG!!! כתבה על הנושא http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1078335
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הקליפוש הגיעו הם פה לידי בחדר הבעיה היחידה היא שהם מארצות הברית ויש להם את החיבור הזה של ה110W אני לא יודע אם צריך שנאי מ110W ל220W או שפשוט לחבר את המתאם של השקע בלי שנאי.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כבר נתקלתי מספר פעמים במחירים שגויים באתרים. עד עכשיו לא הכותבים תמכו בזכות של החנות לא למכור מוצר במחיר הפסד גם אם המוצר הוזמן ויש בידי הלקוח הזמנה תקפה מכיוון שהלקוח אמור לדעת שהמחיר לא סביר. ובכן, מהפך!!!, ע"פ הכתבה המצורפת נפסק שאתרים לא יוכלו לחזור בהם ממחיר שצויין בהזמנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html[br]פורסם בתאריך: 22.11.2007 בשעה 13:04:06 טעות במשפט הראשון - התכוונתי לכתוב שרוב המגיבים בפורומים תמכו בעבר בחנויות. המילה לא לפני המילה כותבים היא טעות, מצטער!!!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
הספרים שלו עוסקים במלחמת העולם השניה והוא נחשב לאחד הסופרים הגדולים בנוגע למלחמה ועל ספרו "אחים לנשק" מבוססת הסדרה המדהימה הזאת. הספר הנ"ל שאני מעונין בו עוסק ביום הפלישה לנורמנדי ומקיף יום זה מכל זוית אפשרית, רק חבל שלא מצאתי שום מידע עליו פה בארץ. בכל מקרה לא מצאתי שום מידע על הספר בארץ ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם הספר עבר תרגום לעברית ואם יש להשיג אותו כאן בארץ ואם כן אז איפה ובכלל אם מישהו יודע אם ניתן להשיג את ספריו של אמברוז בארץ. השם של הספר למי שלא הבין הוא : D Day: June 6, 1944: The Climactic Battle of World War II והנה לינק מאמזון: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/068480137X/qid=1074544387/sr=2-1/ref=sr_2_1/102-3838586-3006503
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם אני סם צלחת ע ם שניצלל חם על העגן כמה זמן ייקח עד שהזרע שלי ייפגע כטוצא ה מהחום?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מגיע לי.. אני רוצה המון ברכות, שמנמנים ובונבונים. יאלללה........אני בן 16. :DJsmile: :cwm39:
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1X Elite group + O.B CPU AMD duron 1300+ o.b Sound card video card and lan card CPU COOLER. 1X Aopen socket 7 agp 2x. 1X AMD SOCKET 7 K6 CPU. 1X Pc partner SOCKET 370 P3 M.B o.b sound agp 4x. 1X P3 SOCKET 370 733mhz. 1X AC nv silencer 5 rev 2. 2X pci modems. 1x 128mb sdram . 1x 64mb sdram. 3X P1 100~ MHZ . 1x PII Celeron 333~MHZ. 13X 120MM SUNON SERVER FANS. 10X 80MM FANS. 1X MAG 15" CRT. 2X ATX STANDART CASE 4 CDROM BAYS. 1X 400W Power supply. 1X IBM 20GB 5400RPM ואלו שקצת יותר חדישים. P4 1.7GHZ CELERON D 2.33GHZ CPU COOLER FOR P4 ASUS P4P800SE NIMIKI 30GB 7200RPM LG 52X GF 2 MX 200 64MB AGP 4X אשמח לפירוט עבור כל חלק מחברי הפורום כאן,תודה מראש על זמנכם.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
גם אודה אם תשלחו לי בפרטי שמות עסקים מורשים שעושים התקנות
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
או אם אפשר לקנות מראש כמות של עיתונים נגיד של שלוש חודשים קדימה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בשקט בשקט וללא הודעות רשמיות יוצא לאוויר העולם ה-Ryzen 5 7400F, מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים שרוצה להיות החבר הטוב ביותר של מערכות המחשב הזולותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
שאני אוכל להעלות תמונות וכמובן שתיהיה אינטגרציה עם DreamWeaver ו Front Page .. כל אתר שמציע יותר מ50 מגה יתקבל בברכה . תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן מצאתי פלאפון סמסונג 410 החדש הזה קיצר לאחר זמן מה שהישתמשתי בו רציתי להחליף את הסים עם חבר ופתאום כשסמנו את שלו אז נהיה שירות חלקי כל הזמן וגם שהחזרנו את שלי כתוב שרות חלקי אני לא יודע מה לעשות זה כלכך מעצבן מה זה יכול להיות מה אפשר לעשות חוץ מללכת לחברה סלקום תודה חבר'ה על זמנכם
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לשם (לחנות) ולקנות את מה שאני רוצה שם במקום, בלי להזמין לפני זה דרך האינטרנט או משהו. כי לפי מה שרשום שם באתר צריכים להזמין קודם ורק אז ללכת לחנות ולאסוף את המוצר או לבצע הזמנה בתוספת דמי מישלוח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
למה יש אנשים שהזמינו משם דברים יום למחרת הוא יומיים כבר הם קיבלו אותם? ואני הזמנתי משם ביום חמישי והמוכרת התקשרה ואמרה שזה יהיה רק ביום רביעי הזה ואז היא תתקשר
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
איזה מגזין גרמני מצא את הכינוי "Deepz0ne" בתוך קבצי אודיו של הסייר של הWMP המפורסם שבא עם חלונות. האדם בעל הכינוי הזה הוא מי שפרץ לראשונה את הFranhoufer MP3 Codec בשנת 98 והוא גם כנראה עשה קראק לSound Forge. אז מסתבר שמישהו ממיקרוסופט שיצר את קבצי האודיו האלו השתמש בגרסה פרוצה של הSound Forge : פאדיחות למיקרוסופט :lol: (מקור: Neowin)
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
http://www.stackopolis.com/play/ אני בשלב 13 עכשיו.. לכל מי שרוצה את הססמאות שהגעתי עד עכשיו יש כמובן אפשרות שם להתחרות על זמן ולהיכנס לספר השיאים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הבנתי שלא כדאי לקנות גם גירסה יפנית של המכשיר
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי בעיה מאוד מוזרה... הטלפון של HOT עושה רעשים מתי שבא לו שאני מדבר עם מישהו פתאום יש הפרעות חזקות כאלה..... ולפעמים עובד בלי רעשים כאילו כלום... אתם חושבים שזה יכול לנבוע מהקו? או מהאזור? כי עשו לי בדיקות למודם והוא יצא תקין....
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת אוזניות BT באיזור חיפה,נתניה,חדרה,רעננה,הרצליה והרצילה פיתוח (אפשר גם בת"א) אבל חנות אמיתית (לא באינטרנט) שאני יוכל למדוד אוזניות ולראות אותם על אמת חשוב שיהיה מבחר כמה שיותר גדול תודה...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום בקישור הזה יש משחק מטוסים און ליין, ורציתי לדעת מה שם המנגינה שמתנגנת ברקע. היא מנגינה מאוד מוכרת, אני אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הציונים שלי לא גבוהים מספיק כדי להתקבל לבצפר שאני רוצה, וכבר אין מה לעשות לגבי התעודה הזו, אבל עדיין לא הדפיסו את התעודות ולמורה שלי יש את הציונים של כל התלמידים על דיסקט, עכשיו אם הייתי יודע מה בדיוק הציונים של כל תלמיד ואיך בדיוק הציונים כתובים הייתי יכול לעשות את זה בעצמי, לתת לעצמי ציונים גבוהים יותר ולהחליף את הדיסקטים, אבל אין לי מושג איך הדיסקט נראה, וגם אני לא יכול לגנוב את הדיסקט לשנות את הציונים ואז לחזיר כי המורה שלי תשים לב שהדיסקט נעלם, עוד מעט ידפיסו את התעודות ואז כבר לא יהיה לי מה לעשות בעניין בבקשה תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-