עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זוכרים את הסינר שהוא לבש? עם דובי צהוב, בבימבה אדומה כזו. איפה אפשר להשיג, אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. אפשר לקבל ביקורת על המכשיר מאחד שיש לו אותו וגם מה זה איי מוד מה השימושים שלו איך אני משלם עליו על הזמן שאני נימצא באינטרנט או פעם בחודש למשל אם אני נרשם לynet בבקשה אפשר הסבר כללי על המכשיר ועל הסלקום איי מוד הזה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. ספציפית גם לגבי מכוניות וואן, וג'יפים. מהם נחשבים?

4. http://forum.galeyisrael.com/forum/viewtopic.php?p=8660%238660 איפה בוקי שלי, איפה?! :'(

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  5. אני מחפש מישהו שנוסע לארצות הברית ומוכן לעזור לקנות משם כרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by J0n1,

היה אמור לצאת פרק 13 אני חושב יצא?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. שלום לכולכם יש לי בעיה מאוד מוזרה... הטלפון של HOT עושה רעשים מתי שבא לו שאני מדבר עם מישהו פתאום יש הפרעות חזקות כאלה..... ולפעמים עובד בלי רעשים כאילו כלום... אתם חושבים שזה יכול לנבוע מהקו? או מהאזור? כי עשו לי בדיקות למודם והוא יצא תקין....

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. שלוםםם אני זקוק לעזרה בזיהוי של שיר. אני שומע את השיר הזה המון ברדיו ואני צריך לדעת את שמו (אתם לא צריכים לדעת את הסיבה ^^ ) זה כזה שיר מועדונים כזה, לבן אדם ששר את זה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יש קול כמו של וין דיזל, הוא צועק כמעט כל השיר, ואני לא בטוח יש כזה קול של אשה והיא אומרת משהו בקול חלש. בבקשה אנשים אני חייב לזהות את השיר הזה!! אני מת עליו! תודה רבה לעוזרים!

9. Started by DeaglinG,

אהלן, אני בטוח שכולכם, כמוני, חלמתם באיזשהו שלב בחייכם על הבית שתקנו כשתזכו בלוטו, ועל המכוניות, וכו וכו וכו... עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה אתר/פורום/קהילה, שאפשר לראות שם את המוצרים הכי יוקרתיים, משוכללים, חדשים וחדישים. אבל אני לא מדבר רק על פורשה או טלוויזיה 103 אינץ', אלא על הכל, מקרר, מדיח, מקלחת, דלת, ספות, שולחנות, צבעים לקירות, ארונות, וכל מה שרק אפשר לחשוב עליו. (דברים שאנשים עשירים קונים) מישהו מכיר אתר כזה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by kawaii,

הגיע הזמן להחליף טלויזיה בסלון, וההורים רוצים 32". אבל, הם רוצים רגילה, ולא דק, בטענה שדקה איכותית תעלה יותר מהמקבילה לה ברגילה(CRT). אני אומר LCD גם בגלל מסך רחב, וגם מהעובדה שהרזולוציה גבוהה יחסית. עכשיו, יש למישהו מושג כמה עולה טלוויזית LCD שהיא גם איכותית וגם זולה יחסית?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  11. יש לי דגם מפלסטלינה של משהו שהכנתי. אני רוצה להעביר אותו למחשב כדי לעבוד עליו עם תוכנה כמו 3DSMAX או אחרת. יש דרך בארץ לסרוק משהוא תלת מימדי? וובכלל, יש סורקים כאלה שאפשר לקנות בחנויות בעולם? (אני יודע שיש אבל לא לשימוש ביתי).

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by smalery,

היי כולם, נכון שהיה פעם (או עדיין) אתר ישראלי או לא, שהיה מהווה מעיין כתובת במקומות בחו"ל כדאי שאם נרצה לקנות מוצרים באינטרנט בחו"ל אז ניתן את הכתובת שהאתר נתן ואז האתר ידאג לשלוח לנו את זה. אוקיי, אז אני צריך את הכתובת למקרה שזה עדין קיים. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. Started by shuy,

שנותן קישור ישיר לקובץ...יש כזה דבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  15. Started by Alex89,

איפו אני יכול לראות soundtrck של ghost ship?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by D-M-X,

נראה לי זה שיר שגם "הצל" שר בו זה בערך משנה שעברה ויש שם גם קצת מזרחית ומשהו עם רכבת הרים אני זוכר מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4305092&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol:

18. שלום. יש לי אתר, ואני מעוניין לאכסן אותו בשרת בתשלום. חשבתי להזמין שרת מ SPD ב 50 שקלים. האם הם טובים? מחר אני עושה את הקניה. האם מומלץ לקנות ספק איכסון + דומיין ב DRP? המחיר שם זול. ולגבי הדומיין, מאיפה זול והכי כדי להזמין? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 16:38:48 חברה, זה מאוד חשוב אני צריך תשובה היום

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by hagay21,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=99163&sid=10

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by sagi_10,

תראו את שאר הסירטונים שלו , יש לו קול...מיוחד , לדעתכם זה ערוך בצורה כל שהיא ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. איף רושמים בצרפתית את הספרים הבאים: צופן דה וינצ'י מלאכים ושדים נקודת ההונאה אגב,כל הספרים הם של דן בראון (DAN BROWN)

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  22. מישהו יודע איפה מראים את המשחקים של ליגת העל.?

23. Started by Interl-Conore,

מצאתי משהו

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

??? מתי פסח נו באמת תענו לי בבקשה :'(

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים