כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודעכיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע את כל הסדרות של מורטל קומבאט? וגם כל הסרטים? תתנו גם שמות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שנוסע בקו 454 של סופרבוס? אני צריך לדעת אם הוא עוצר או עובר קרוב לדרך הטייסים או ללא גארדיה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אז ככה..נגיד שמישהו טס לחו'ל והוא לא כל כך חזק באנגלית נגיד לא יודע כלום ..אז נותנים לו מין מחברת שכתוב בה כמה מילים שימושיות עם תרגום וזה..האם אפשר שמישהו יתן לי לינק לדף שכזה ? אם לא הסברת את עצמי נכון..אני אנסח את זה מחדש..ההה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי למצוא Hub של USB עם שנאי(חיבור לחשמל) במחיר הנמוך ביותר... כרגע ראיתי את הכי זול ב-74 שח
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
האם יש איזשהו מנגנון שבעזרתו ניתן לשים ב-"איגנור"?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היה אתר שהכיל כל מיני משחקים נוסטלגים כאלה.. בקיצור יש לי חבר שרוצה את הגירסא של סטריט פייטר שעובד משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם יש פה אפשרות בפורומים להירשם לנושא ככה שהוא ישלח הודעה למייל כאשר מישהו הגיב לנושא מסוים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מאתר מסויים נתב אל חוטי, ובמשלוח רשום שליחה דרך דואר רשום ללא אחריות. זה אומר שאם משהו קרה למוצר בדרך אלי אז נדפקתי? או שאני מתקשר לחברה ושולחים חדש ואני מחזיר את הישן או מה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
ממש אהבתי את האלבום. תודה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לצוות האתר: משהו חמוד שאתם יכולים להוסיף זה את מספר הצופים הנוכחיים באותו תת פורום. לדומה: תוכנות (54 צופים) תמיכה טכנית (63 צופים) וכן הלאה.. זה יתן לגולשי האתר מדד של כמה זמן יראו את הודעתם ואת רמת הפעילות הנוכחית בפורום שבו הם גולשים כרגע.. (מקווה שאני רושם במקום הנכון היות ולא מצאתי מקום רלוונטי אחר..)
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
חבר שלי מבודד עם קורונה בבית לעוד כמה ימים. בת הזוג שלו התחילה והוא נדבק ממנה . הוא לקח חופש מהעבודה כשהיא חלתה (סתם בגלל שבא לו והוא יכול) כדי לשמור על שני הילדים הקטנים שלהם כביכול. בינתיים הוא סיפר לי שניצל את ההזדמנות ושידרג את מכונת הקפה שלו ורכש לעצמו מקינטה. חשבתי על זה רבות אני חובב קפה מאוד , במיוחד קפה משובח, והאמת חשבתי על זה עוד לפני שהחבר סיפר שהוא קנה, ורציתי לקנות לעצמי , אבל חושש יש פה למישהו ניסיון האם זה משרג מאוד את חווית הקפה? כמה התעסקות זה - כי פה למשל : http://www.karmel.co.il/עסקים/לשתות-ולהרגיש-את-הקפה-שאנחנו-מכינים-במו-ידינו-יתרונות-המקינטה כתוב שזה למי שאוהב להיות מעורב בהכנת הקפה. האם זה באמת מעצים את החוויה כפי שאומרים ?שמעתי שכן …
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
- 2 followers
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
תישמעו המסך של הנוקיה שלי שבור,אבל שולחים תמיד הודעות,יש מצב אני מצליח ליראות את זה מאיזה מקום אחר? זה מאוד חשוב לי,תודה!
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
אני וחבר שלי החלטנו לעבוד על האוטו שלא קצת. אנחנו מחפשים חנות בסגנון אוטו דיפו,רק לא כל כך יקרה. יש הצעות?
-
-
חברה אני צריך עזרה מאוהבי הרוק פה. אני מחפש שמות של שירים ששמים במועדונים (במוסד למשל..) פשוט יש שם אחלה שירים אבל אני לא יודע את השמות שלהם. אז מי שיודע שיכתוב כאן את השמות. למשל Rage Aganst The Machine - Killing In The Name Of Puya - Fundamental תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני מחפש שירים דומים במילים לשיר שהזכרתי בכותרת. אם מישהו מכיר אז אשמח לקבל שמות . תודה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני מחפש הוראות הפעלה לכל סוגי מוצרי החשמל מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה זאביק.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מחפש את התווים לגיטרה של השיר "מסמר קטן" של נעמי שמר. חיפשתי בגוגל, לא מצאתי. תודה לעוזרים עריכה: אקורדים זה מה שקורה כשסקסופוניסט מדבר עם גיטריסטים...
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-