כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מהו הציון המקסימלי בבחינה? מה הציון המקסימלי לכל פרק? האם הבדלי הרמה בינה לבין פסיכומטרי גבוהים?
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
שלום כולם, אני כבר חופר שבוע באינטרנט, קורא בקומונות של עתודאים, בפרש, באתר של עולים על מדים, ובכלל קראתי כמעט כול דבר אפשרי, עכשיו אני לא סגור על כמה דברים 1) קיבלתי צו ראשון ל18 באפריל שם אני עובר בדיקות, וראיון, ומבחנים שיקבאו תקב''א ותפרופיל שלי, (אני תלמיד י''א), עכשיו רק לאחר הצו ראשון אני יקבל מיונים? משהו שדרכו אני יוכל להגיע לעתודה? או שאני צריך להציק לצה''ל במדור שנוגע בדבר בשביל לקבל זימונים? 2) הבנתי שצריך לעשות פסיכוטכני לפני הגיוס אם רוצים להתקבל לעתודה, אז מתי כדי להתחיל ללמוד? מתי בערך נגשים? האם חובה לעשות את זה לפני הגיוס? מתי כדי לגשת? האם ללמוד בקיץ שבין י''א לי''ב ? ולגשת? או עדיף לחכות לחופש שבין הצבא ליי'ב? 3) יש לי נכשל בלשון (הטופס שעושים בכיתה …
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי צו ראשון בעוד מספר שבועות, וע"מ להיות מוכן נפשית(גם לטוב וגם לרע , אני מעוניין לדעת האם יורד פרופיל על הדברים הבאים, על איזו חילות הם משפיעים, ואם כן יורד, כמה בערך? * משקל\גובה: 95קילו\1.90 מטרים. * רגליים: יש לי(כנראה) פלטפוס(אובחן בגיל חמש). ייתכן גם שרגל אחת שלי ארוכה מהשניה בכמה ס"מ. האם זה תקף\משפיע על מיונים לחי"א? בנוסף, האם ניתן לקבל פטור מחלק אחד בשאלון(החלק של הצורות). אם לא, מה ההקלות המקסימליות שניתן לקבל? בתודה,
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסקים (גם DVD וגם CD ) מהאתר Amazon אבל יש לי קודם כמה שאלות: 1)הבנתי שיש אמזון UK ואמזון COM .איזה עדיף,ומה ההבדל ביניהם? 2)כמה עולה משלוח לארץ (נגיד של דיסק DVD או CD)? 3)האם הקניה שם בטוחה?(גם מבחינת קבלת מוצר תקין וגם האם הם בכלל נחשבים אמינים?) 4)ביצוע תשלום - אילו אפשרויות תשלום יש שם ? (PAYPAL וכו..) תודה רבה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
על פניו סרט של HD ברזולוצית 1920X 1080. ללא הקווים השחורים יהיה 1920X800 יש לי כמה סרטים, בהם שמתי לב שהתוכנה חתכה קצת יותר בסרט אחד זה: 1920X796 (במקרה כזה השוותי לאותו סרט ברזולוצית 1920X800 ולא ראיתי הבדל בחיתוך האנכי של התמונה). במקרה אחר השוותי סרט של 1900X798 (גם במקרה הזה השוותי לסרט של 1920X800) וגם הפעם לא ראיתי תמונה חתוכה באופקי. איך זה אפשרי? החיתוך לא היה אמור לפלוש אל תוך הסרט?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני שוקל לרכוש מחשב מחברת TMS. התרשמתי מהמבחר באתרם ומהמחירים. אני מתגורר באיזור המרכז, ואני מתלבט האם לרכוש מחשב מחנות שנמצאת בצפון. אני מודע לכך שיש להם מעבדה בת"א (איני תל אביבי, אך זה קרוב יחסית). - האם השירות, החלפות רכיבים והתיקונים, במקרה הצורך, יהיו נוחים למרות שהחנות בצפון (המרכז עם כל הרכיבים)? - כמה זמן לוקח להחליף / לתקן רכיבים? - מה בנוגע לאחריות, האם עדיף לרכוש רכיבים מהיבואן המורשה? אודה עבור משובים על החנות ממי שכבר רכש אצלם. אם יש לכם המלצות אחרות - גם אלה יתקבלו בברכה. תודה רבה! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי למצב שאני יום לפני מבחן ו אין לי מושג מכלום. נראה אם תוכלו לעזור לי, תשתדלו שההסברים יהיו ברמה שדבילים כמוני יכולים להבין. האם יכול להיווצר מצב שהמודל אותו בדקנו נמצא מובהק (דרך מבחן F) אך המשתנים נמצאו לא מובהקים (מבחן t)? מה ההסבר לכך וכיצד זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה כדאי לקנות לקראת גיוס חורף בדצמבר בערך? צריך את כל השטויות כמו חולצות טרמיות ואמצעים אחרים למיניהם? או שמספיק לקנות חולצות לבנות\זית ארוכות וגרבי צמר? בגיוס חורף-מקבלים בבקו"ם חולצות ארוכות? תודה
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה רענון בקורס בפיזיקה ויש לי 2 שאלות בפיזיקה בנושא גלים שאני לא זוכר איך פותרים, למדתי את הנושא לפני שש שנים... (השאלות מצורפות לפוסט). אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותן, אפילו חלקית תודה, יותם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי ללמוד לבד מאחר ואני אדפק עם חתיכת כמות רצינית של חומר בפיסיקה אם אני לא.. (כיתה יב') ואחרי שקראתי את החומר, עלו לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהן: 1. בהגדרה של זרם חשמלי נתון שהזרם מוגדר כשינוי במטען לחלק לשינוי בזמן, אך נתקלתי גם בצורת הכתיבה הזו: I=dQ/dT. אני יודע שהאות d אמורה לסמן דיפרנציאל, האם זו הגדרה יותר מדוייקת או אותה ההגדרה כתובה אחרת? 2. בספר של יורם אשל "חשמל ומגנטיות" הוצג הפיתוח הבא לנוסחה של מטען כפונקציה של הזמן בטעינה/פריקת קבל: את כל מה שכתוב לפני "הפיתרון למשוואה הוא", הבנתי. לא הבנתי איך הם הגיעו לנוסחה הסופית מהשלב שלפני האחרון (כנראה מעורב הוצאת ln איכשהו ???) 3. עוד מספרו של יורם אשל, נתנו דוגמא: בדוגמא שנתנו, לא …
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קיבלתי פרופיל 72 כבר ממזמן.... 2 שאלות: *איפה אני יכול לבדוק על מה הורידו לי פרופיל ואיך אני עושה את זה? *האם אני יכול ללכת ליחידת צלפים?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כיצד אני יכול להעביר שירים וכו' בעזרת הUSB? ומה עוד אפשר להעביר בUSB? ועוד משהו, שאני בדור שלישי ורואה תקציר משחק נגיד... זה פועל גרוע כי זה תוך כדי טוען אפשר לעשות שזה יציג רק אחרי שזה יסיים לטעון? ו... אין משחקים בפלאפון הזה? צריך להוריד? (אם כן, כמה זה עולה) ואיך אפשר להוריד רינגטונים בחינם? (אם אסור לדבר על זה פה בפורום תתעלמו) תודה מראש, חיימי שלום נ.ב. אשמח מאוד אם תסבירו לי איך הולך התשלום בשימוש דור שלישי (אני מתכוון לצפייה בדברים באינטרנט וכו') נגיד אני רואה תקציר של משחק , לפי מה זה הולך? לפי כמה שזה שוקל?, אם כן, כמה לכל ק"ב (אם אתה יודעים כמובן) ואיך עובד המחירים של הרינגטונים , טרוטונים משחקים וכו'? מה שיותר חשוב לי זה הקטע של הצפייה בדברים, כמה זה עולה לי.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון מכרתי מספר מוצרים באיבי (לא דברים שדורשים משלוח : מספרי איסיקיו קצרים וכ"ו ) , מכרתי שלושה מוצרים ואף אחד מהקונים לא יצר קשר או שלח תשלום . אני ניסיתי ליצור קשר עם כולם (גם ע"י אימייל וגם ע"י הודעות במערכת EBAY ) , אבל הם פשוט "מתים " איביי כבר לקחה את ה- "fee" שלה על המכירות אבל אני לא קיבלתי כסף - מה שיצא שבעצם הפסדתי 6.34 דולר :-\ יש לציין ששלושת המוצרים נמכרו בסכום של $108.99 ,שזה אחלה רווח בשבילי בערך כמו יום של קריעת תחת במלצרות באירוע של פוצים מעצבנים שלא מפסיקים להציק ! . מה אני יכול לעשות כנגד הקונים האלה ? האם הבעיה הזאת נפוצה ? לפי מה שראיתי באייבי אני אפילו לא יכול לתת עליהם פידבק שלילי - מכיוון שמסיבה לא יודועה מוכר לא יכול לתת …
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מהו המספר המקסימלי של יחידות שאפשר לעשות במחשבים ומהם הנושאים? בקשר לתנ"ך, אני רוצה לעשות את המינימום, על מה הנושאים שם? במידה ואני מקבל ציון נמוך(הכי נמוך בבגרות), אני יכול להחליט שזה לא יחשב בממוצע? עד כמה זה ישפיע על הקבלה לאוניברסיטה(טכניון) במידה וכל שאר הציונים מצויינים. וגם אם אני מקבל במקצוע כלשהו ציון X בבגרות ומגן נמוך ממנו, זה מוריד לי את הציון בבגרות?
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני בן 15 גובה 166 ככה ושוקל 48 בערך.. אני עוד לא ממש מפותח פיזית סתומרת בלי שפם וכו' אבא שלי גובה 174 ואמא 160.. בעקרון בבדיקות אמרו לי שאני יעבור את אבא שלי וזה מה שאני רוצה.. לדעתכם יש סיכוי? בנוסף לכך רציתי לשאול אם יש דברים מסוימים שמאוד פוגעים בגדילה ואם יש דברים שיכולים מאוד לעזור? אני יודע שאף אחד פה לא רופא אבל מישהו יכול להמליץ על דברים שבריא לאכול או ספורט שכדאי? בעקרון אני רץ עם חברים משחק כדורגל משתדל לאכול וכו' אבל אשמח להכוונה בעניין האוכל... בקשר למחשב ישיבה הרבה שעות יכולה לפגוע משמעותית בגדילה? אם כן יש דרך להקטין את הנזק? אני יושב הרבה על המחשב אך לא בטוח שאני יושב בצורה בריאה, המלצות איך לשבת? אבל מנגד עושה גם הרבה ספורט (גלישה כדורגל ריצה לפעמים)…
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי עבודה קטנה לעשות על הספר ובין השאר התבקשתי שם לציין מהו משך היצירה-כלומר מבחינת זמן התקשיתי קצת להעריך בכמה זמן מדובר, וההקדמה שלו בילבלה אותי-בקטע שהוא אומר "וכבר 84 יום לא העלה בחכתו ולו דג אחד" מישהו שקרא/מכיר את הסיפור יכול לעשות הערכה גסה בערך כמה זמן נמשכת שם העלילה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום... כמו בכותרת: מי היבואן של Logitech, של OCZ ושל LG? תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דגלים של ישראל לאוטו באיזור חיפה? למכור שתיה יזרום טוב ? זה חוקי בכלל למכור משו בכמויות ביום עצמאות סתם ככה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום תאריך הגיוס שלי הוא יולי 2008. אני לא עושה מגמת מחשבים בבצפר אבל כן עושה קורס למחשבים. אני מעוניין ביחידות מחשבים/טכנולוגיה וכו'. 1) למי מתאים י"ג או י"ד? 2)אם אני מעוניין בי"ג, עד מתי אני צריך להודיע לצבא שאני מעוניין בכך? 3)במידה ואני נרשם לי"ג, ובמהלך השנה יתקבל ליחידה שמתאימה לי, מה עושים אז? סתם לומדים י"ג?! 4) איפה אני יכול לברר באיזה בתי ספר יש י"ג? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בבקשה לא לצחוק אם אני שואל שאלות מטומטמות.זאת מכירה ראשונה שלי באתר הנ"ל . יש לי מספר אייסיקיו קצר ,ממש יפה xyx ואני רוצה למכור אותו באיביי אך יש לי כמה שאלות: 1.איך אני יודע שמי שאני נותן לו את המספר נותן לי את הכסף? (איך עושים את זה? אני נותן לו תמספר במסנג'ר או משהו והוא נותן לי כסף בפאי פאל? ) 2.הבנתי שכדאי למכור לאנשים עם rate טוב.(זאת אומרת שיש להם אחוז מכירות גבוהה ושהם לא גנבים או משהו בסגנון) 3.יש טיפים למכירות באיביי ? דברים שכדאי להמנע מהם? זיהוי אנשים שלא כדאי למכור להם וכו יתקבלו בברכה! תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רציתי לשאול מספר דברים: 1. האם להזמין מוצר מחו"ל שעולה מתחת ל200 דולר, משמעות צעד זה היא שהוא לא יעבור במכס? 2. בכמה לדעתכם אני אוכל למכור את הרמקולים שלי הדגם הוא Logitech Z-560 4.1, יש לי אותם שנה וחצי בערך, הם במצב טוב..
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים החלפתי פלאפון כי נדפק לי הישן החלפתי לTELIT X170 במסגרת "מבצע" חיילים ESC 2006 עכשיו החבילה היא ככה: 30 שקל לחודש ל3 שנים + 150 דקות ב58.5 שקל (ומעבר ל150 דקות גם 39 אג' לדקה אני חושב - לכל הרשתות) הפלאפון עצמו בסדר אבל ממש לא מצדיק את המחיר בזמנו לא הייתי מודע לזה, היום אני יודע קצת מה הולך יש איזה מבצע של אורנג' שיתנו לי החזר על הפלאפון (אם אני אוכל לעבור אליהם)? וכמה קנס לדעתכם אני אצטרך לשלם על לעזוב את העסקה (אני כמעט בטוח שהתחייבתי ל3 שנים)
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, נגמרה לי היום חבילה, הגיע הזמן לעבור.. כרגע אני בNETVISION, באיזה ספק אתם? האם כדאי לדעתכם לשקול את החבילות החדשות של הUPLOAD או שהם עדיין במחירים אסטרונומיים? אה וגם הבזק נגמר לי עוד שבוע, שווה לעבור לכבלים או שזה סתם יהיה כאב ראש? (יש לי כרטיס רשת פנימי על הלוח)
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי כמה שאלות בקשר לפייסבוק 1- ראיתי בכמה אתרים שיש כפתור כזה Be Come a fan כשלוחצים עליו ישר מוסיפיף אל הלוחץ לחשבון בפיס בוק איך אני עושה זאת באתר שלי ?? 2- יש גם אתרים ששמים עקוב אחרינו בפיס בוק וכלוחצים ישר נכנסים לחשבון הפייסבוק איך עושים את זה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מחר יש לי מיונים למשלחת לארה"ב מהארגון זרעים של שלום. עכשיו לשאלות: 1) מישהו השתתף במשלחת הזאת פעם? 2) אם כן מה היה במיונים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-