כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי את האתר על העיתון של חיפה (אני חושב קוראים לו שבועון חיפה אבל לא בטוח) , בכל מקרה אני צריך שמישהו יעזור לי למצוא כתבה שאני מחפש שם , משהו שנשמע כמו "עוקץ ברק" ... כתבה על מכוניות... אם מישהו יוכל לתמצת לי מה כתוב שם או לסרוק לי או שהכי טוב להביא לי את האתר של העיתון אני אשמח מאוד! תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היתי היום בדוחן ממש מושקע היה שם פשוט הכל מפוסטרים במחירים ממש סבירים עד מגילות(תמונה על בד גדולה)היו סיפרי אומנות של רב הסדרות ומה שאתם רק לא רוצים חולצות מדבקות בובות כרטיסים פסי קול מקוריים עוד פוסטרים וממש המון מגילות ממש איכותיות היו הרבה דברים נדירים לאספנים רצינים והיו גם דברים פשוטים כמו כלפי פוקר ומחזיקי מפתחות כך שכולם היו מרוצים החברה שהיו שם הם פשוט יצגו את הקהילה המופלאה של המנגה והאנימה בכבוד והערכה הראוים להם ואני ממליץ מכל הלב לכל מי שמיתענין שיתעדכן לגבי הדוכן הבא שם יהיו מלא הפתעות האתר של המארגנים www.zzeien.com
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות על חנויות...? האם צריך לשלם איזשהוא מס בכניסה לארץ, חוץ מהתשלום על המוצר+משלוח??? תנו אתרים???
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חלק מכם בודאי מכירים את האתר לשיתוף קבצים..... ששמו קשור לאסטרונומיה ממש אתר פיצוץ שמספק טורנטים... בכל אופן אם תשנו את הסיומת ותתבלבלו כמוני ותכתבו בסוף com תגלו את אותו האתר בעיצוב דומה מאוד שדורש ריגרסטריטון תמורת תשלום כמובן. אין לי מידע האם האתר פועל באופן עצמאי או קשור לאתר המקורי. לי נראה כל העסק נראה מסריח וחשוד ונראה לי כאילו רוצים לסחוט כסף מאנשים .... עוד משהו חשוד בסוף האתר (זה עם הcom) כתוב ואני מצטט :" This site is meant for educational purposes only". מה דעתכם? האם אני סתם מזבל? בכל אופן רציתי להזהיר את אלה שמנסים להיכנס לאתר... ואולי למישהו יש פרטים על האתר (זה עם ה-com)?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישו מכאן התקבל לגדנ"א? אם כן לאיזה מחזור מבין ה2? ולאיזה נושא? תקשוב מבצעי? או ממר"מ תיכנות? אני התקבלתי למחזור השני (8.8-12.8) לממר"מ תיכנות. (מה שרציתי ) יש מישו מכאן איתי?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהו היה שם? שמעתי שהוא לא רע...
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח כרטיס אשראי MY,אוקי אז ככה כמה עמלה לוקחים? צריך חשבון בנק נכון? וזה כול מה שעולה לי בראש בנתיים.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום 0: אני מחפש חנויות רשת ( Lan Shops ) באיזור המרכז והסביבה ( כפר סבא , נתניה .. ) , ובאיזור חיפה . אם אתם מכירים חנות כלשהי , אשמח אם תתנו פוסט עם כמות המחשבים שיש שם + טלפון וכתובת .. זה ממש חשוב לי , ואני אשמח אם תוכלו לעזור ..
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
בהתייחס לת'רד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59560.0 פורסם שם לינק לספר של סמי זעפרני בנושא התמרות פוריה. מאחר והלינק מת, הייתי שמח לקבל ממישהו לינק תקין
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
just went to HWZone for 5 minutes its realy fun here bye Oren
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קניתי DVD ב- 200 שקל של גרץ, ואני רוצה לברר פרטים עליו. חפשתי בגוגל אך לא מצאתי, מישהו אוליי יודע אם יש להם אתר?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לפני שבוע פתחתי בבנק הפועלים "ישרכארט צעיר", הפקדתי 200 ש"ח ועכשיו אני יכול להזמין דרך הכרטיס הזה דברים עד שווי 200 ש"ח. אני רוצה לקנות שוב מחנות הלדים שבחו"ל כמה לדים, אבל הפעם אני לא רוצה לשלוח להם את הכסף כמו הפעם הקודמת בדואר, אז רציתי לדעת אם אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם ישרכארט צעיר ואז דרכו להזמין מהחנות הזאת שבחו"ל (שכחתי את השם שלה)??
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב נייד במכירות פומביות בסכום של עד 3000 שקלים? אני רואה מלא הצעות מאד מפטות של Toshiba IBM DELL HP של מחשבים ב99 שקל.. כמובן שזה מכירה פומבית וזה יגול להגיע לסכומים של כמה אלפים אבל לפעמים זה משתלם לקנות מחשב נטיום 4 2.6 512 זיכרון כרטיסמדך כמעט תמיד זה סתם חרא אבל בסכום הזה של 3000 שקל זה שווה לא? אז מה אתם אומרים כדאי לקנות במכירות פומביות או לא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, כמו שבכותרת, אני מחפש אתר שיש בו רשימה של השירים הכי חדשים/ הכי נשמעים שיש בעיברית. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להעלות תמונות מהמחשב לפלאפון דרך האתר של החברה, פלאפון במקרה שלי, כשניסיתי להעלות אנימציה בפורמט GIF (רשום הפורמט נתמך) הוא לא נתן לי. מישהו יודע על דרך להעלות אנימציות GIF למכשיר הפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך אתר כמו שפירטתי בכותרת שיהיה אפשר להוריד ממנו צלצולים לפלאפון אבל גם לפלאפונים בחו"ל וצלצולים של שירים עבריים גם תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.camera-eilat.co.il מחירים טובים מישהו פעם קנה שמה?איך השירות מימוש אחריות וכו?..
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני כמה ימים פלאם IIIX והוא עובד, הבעיה היא שאין לי עברית... כאילו לפלאם היה בהתחלה עברית חוקית של כלנית אבל זה נמחק לפני הרבה זמן, ודוד שלי נתן לי את זה בגלל שאין לזה עברית. לאבא שלי יש פלאם M515 אז ניסינו להעביר באינפרא אדום את העברית של כלנית, אבל היא הייתה נעולה. (אין לפלאם IIIX את העריסה למחשב בגלל זה כל הצרות..) אז הורדתי מאיזה מקום את העברית של כלנית , העברנו בסינכרון לפלאם של אבא שלי והוא העביר לי את הקובץ באינפרא אדום, העביר אבל עדיין הוא לא מוכן להדקין, וגם הרס לאבא שלי את הפלאם בדרך אבל הצלחנו לתקן... חשבתי להעביר את העברית של כלנית דרך העריסה אבל אין לי!!! אבל יש לי מחשב נישא של IBM עם אינפרא אדום, אז חשבתי אולי אפשר איך שהוא להעביר נתונים דרך ה…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לשחק כשמשעמם. מי שרוצה - dark_respect@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
השתיים האחרונים שהעלתי... 1) 2 Symphonic - קטע בוקר מלודי עם סוף סטייל אינפקטד. 2) Vortex - קטע שהיום עשיתי. ההתחלה שלו בהשראת הטראק Coolio. (יש בעיה בקיק) תגובות לכאן ולכאן יתקבלו בברכה. http://www.o-zen.com/art/bands/132/music.php
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש את השיר הזה שמשמיעים כשמראים את המועדות של הרוסי ואיזה אחד מתחיל למות מהגלולות אקסטאזי. איך קוראים לשיר הזה? תודה! עריכה: ואני מחפש גם מוסיקה או טראקים שמשמיעים במועדונים.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני אולי ימכור תמחשב רק אם מעבד אחר... וכרטיס מסך גיפורס 4 טיטניום 4400 מה אתם אומרים אל 3200 ש"ח אל החלקים האלה... AMD AthlonXP 1800+ Zalman CNPS 7000B Cu Epox 8RDA3I Rev 3.1 2x256MB DDR333 GeIL Value 40GB HD Toshiba DVD x16x48 LG x52x32x52 MSI GeForce 4 Ti 4400 128MB DDR VIVO Midi com case with 400watt psu Zalman ZM80D-HP מה אתם אומרים אני ימצא משיהו חחח וזה מחיר שווה למשחב כזה לא חחח אם אני ימצא מישהו שיקנה אני יוכל לקנות AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Platinum Zalman CNPS 7000B Cu OCZ 512MB DDR PC3200 Raidmax 868 case Nec ND 2510A Zalman ZM80D-HP רד דיסק יש לי חדש WD 120GB וככה יצא לי דיל מעולה לא?? :-\ אל תדאגו בקשר למצוא נאשים אני ימצא חחח אנ…
-
היי... לקראת המסיבה ביום שישי הקרוב (ה20 לחודש) אני מצרף את הפרטים כדי שמי שלא נרשם עדיין יוכל להרשם... בנוסף למה שכתוב, יכול להיות שנוסיף גם טורניר דום3, אם יהיה ביקוש... LanParty @ galon מסיבת רשת בגל-און התאריך : 20/08/04- יום שישי ה20 לאוגוסט! תחילת המסיבה: 21:00 סיום המסיבה: 7:00-6:00 בבוקר יום למחרת (תלוי במשתתפים). תחילת הטורנירים: 00:00-23:00 מחיר כניסה עם מחשב: 50 שקל. מחיר כניסה ללא מחשב: 30 שקל. המקום: קיבוץ גל-און (ליד קרית גת) מפה תשלח בדואר אלקטרוני. במסיבה יהיו שני טורנירים מרכזיים. במקביל יהיו עוד שרתים שונים להנאתם של כל שחקני המחשב. טורניר: WarCraft III - The Frozen Throne משחקים נוספים במסיבה: Counter Strike 1.6 Battlefield: 1942 Vietnam רשימת המשחקים פ…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-