כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שבנים יחידים יכולים להתמיין למקצועות המחשב בחיל תקשוב כמו בעלי פרופיל עורפי. האם בן אדם עם קה"ס שמונע ממנו להתגייס לקרבי (למשל 40) יוכל להתמיין למקצועות המחשב כמו בנים יחידים/בעלי פרופיל עורפי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אמור לבנות מעגל אשר מקבל כקלט 8 סיביות ומוציא את גודל התבנית המחזורית המינימלית. למשל...: 00000000 נותן לנו 1 01010101 נותן לנו 2 11011101 נותן לנו 4 11111110 נותן לנו 8 לבנות את המעגל אין לי בעיה אחרי שאני אמלא את טבלאת האמת, אבל אין לי מושג איך צריכות להיראות שאר השורות בטבלאת האמת ?! אני יכול אולי לשער נניח ש01010101 מורכב מ-2 סיביות מחזוריות ולכן התוצאה 2. וגם 11011101 מורכב מ-1101 מחזורי שגודלו 4 סיביות ולכן התוצאה היא 4.. אבל למה 00000000 הוא 1? בגלל שיש את 0 שהוא בגודל סיבית אחת ? עכשיו.. נניח שהתיאוריה שלי נכונה... איך ייראה המוצא ? 4 סיביות ? כי יש מקסימום עד 1000 שזה 8? או שהם רוצים ייצוג אחר ? ובמוצא אני מממש פונקציה לכל סיבית מה-4 סיביות ואח"כ…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי בערך 60 כאלו להדפיס כאשר כל אחת צריכה להיות הדפסה של 20X30. מישהו מכיר מקום באיזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אולי מקום שבו ניתן לשלם עבור גישה למחשב איכותי המיועד למשחקים איפשהו בארץ? מן חוות מחשבי משחקים שכזו אור
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמשנה קול שהוקלט ממיקרופון, לשנות את הקול לכל מיני קולות, לעשות אוו יותר רובוטי, המטרה היא להכנת ג'ינגל כלשהו.... אני אקליט את עצמי ואערוך את הקול שהוקלט... תודה, Aviko
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי שאלה מי שהוא מכיר אתר בארץ שמוכרים ?זיכרונות כי לא מצאתי !1060MHZ CL4 הוא למה אין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
משחק בכיכובו של ניית'ן דרייק בעלות של 9,000 דולר, Dead Space שעולה 750 דולר ומשחק טטריס שנמכר במיליון דולר: בואו לגלות מה הם פריטי האספנים המפתיעים ביותר בכל דור של קונסולות משחק משנות השמונים ועד היום הם לא בהכרח המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים, סביר אפילו שעל חלקם רובכם לא שמעתם, אבל אם יש לכם אחד מהם בבית – יושב לכם בארון אוצר בלום. הפעם אנחנו הולכים לדבר על המשחקים היקרים והנדירים ביותר של מרבית הקונסולות הפופולאריות, שרק ברי מזל או אספנים משוגעים במיוחד זוכים להחזיק בידיים. PlayStation 3 לפלייסטישן 3 יש לנו את Uncharted 2: Fortune Hunter Edition, גרסת האספנים של משחק ההרפתקאות בכיכובו של ניית'ן דרייק נמכרת כיום במחיר שיכול להגיע ל-11,000 דולר לקו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי נייד בן כמה שנים של דל. הוא מספיק לצרכים שלי אבל הופיע קילוף צבע במשטח. אני מחפש מדבקה כמו זו שבתמונה שבקישור בצד שמאל. אפשר עם לוגו של דל או אפורה. איפה אפשר לקנות כזו מדבקה? חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לעשות סוף סוף פרויקט גמר בהנדסאי מכונות אבל אין לי ממש רעיונות טובים מישהו יכול לעזור לי אולי עם כמה רעיונות לפרוייקט גמר במצקוע הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביקורות עליו לא משהו, אבל אני ממש מחפש פדל כזה, רוב האנשים אומרים שהצליל לא נשמע בכלל אקסוטית
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני ואח שלי פתחנו שם חשבון ובחרנו במשחק GUILD WARES מה זה בדיוק אומר referrals אני צריכה 16 אנשים שיכנסו ללינק שאני מקבלת או שירשמו לאתר ואז אני מקבלת KEY . והאתר הזה אני מבינה חוקי. http://gifts.beepremium4free.com/?f=51807
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. רוצה לציין שהאתר, לפחות אצלי, חזר להיות מה וכפי שהיה מקודם, וגם את זה ראוי לציין. אז לפחות בהיבט הזה, טוב שחזרנו לשגרה וחן חן לכל מי שדאג לכך. רק בריאות !
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי לפני די הרבה זמן כתבה בנושא ייבוא עקיף ועל חנויות בארץ שמייבאות דברים למחשב ומשחקים בעצמן ולא דרך הייבואן הרשמי. תוכלו לתת לי שמות שלי חנויות שעובדות דרך ייבוא עקיף ומוכרות קונסולות,משחקי מחשב וחומרה? (כמובן שחשוב שהחנות תהיה אמינה ותתן אחריות).
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 279 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
רציתי לשאול איזה שנת ייצור הכי מוצלחת במזדה לאנטיס 323 מבחינה מכנית , צריכת דלק . כמה אנשים אמרו לי ששנת 97 נפח מנוע 1800 סמ"ק דגם מאוד מוצלח , אז רציתי לשאול פה ולשמוע את דעתכם , תודה מראש לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיל האוויר האמריקאי הציג לתקשורת את התקדמות תוכנית הקמת טייסת מטוסי קרב F-16 הנשלטים על ידי בינה מלאכותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 262 צפיות
-
-
מומחי אבטחת מידע בחברת ESET מזהירים מפני עלייה בשימוש בעמודי אימות אנושיים (CAPTCHA) מזויפים, אשר משמשים כדרך חדשה וקלה להפצת תוכנות זדוניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 130 צפיות
-
-
מישהו עשה את הבחינה המותאמת ויכול קצת להרחיב בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום כולם ! אני טס ביום שישי הזה לעבודה בשטחים קשים, סגנון צבא הרבה הליכה הרבה סלעים, בוץ גשם רק תגידו הבנתי בריקושט ולמטייל נורא נורא יקר ועדיף ללכת לחנויות אחרות, אני מבקש המלצה לחנויות שלא מחזיקות עודפים ודברים בסגנון הזה, ועדיף שיהיה בהם את שלושת החברות שמצויינות למעלה כמו כן אני אשמח להמלצה לנעל ספציפים, תקציב? עד 700 ש'ח, אלה אם כן יש משהו באמת היסטרי ששווה השקעה בתודה מראש,לירן
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-