כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני צריך לפורום YabbSE שפת עברית מאיפה אפשר להשיג? ידוע לי שהפורום הזה הוא בעיברית והוא מבוסס Yabb האם תוכלו אתם המנהלים לתת לי את ה- קובץ של ה- עברית בפורום? אם לא אז מאיפה אפשר להשיג??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
X192075 - מעוניין לעבור לפנטיום, 4 בזול? למכירה לוח פנטיום 4 עם מעבד AMD 1.4 הלוח כולל כרטיס מסך + 32 כרטיס קול + 128 כרטיס רשת 10/100 המחיר כולל התקנה בבית הלקוח. אחריות שנה מחיר: 800 ש"ח ------------------------------------------------ הנה לינק: http://www.2sale.co.il/fastresults.asp?Board=1&CatID=2&minID=7 אז למה אנחנו עוברים פה? לAMD או INTEL
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://www.saunalahti.fi/seanjohn/opticalboat.jpg ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://lelombrik.free.fr/LoMBriK/Sublimimal/sayit.swf
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לפני כמה ימים "חגגתי" 18 שנים.... מהרהרת בי השאלה הנצחית...מיציתי את עצמי או שיש עוד משהו נוסף לחכות לו? יש רעיונות... נ.ב המסיבה האמיתית היא היום...כמות האלכוהול שקניתי... ;D
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
היום בזמן ששיחקתי לתומי ב SimCity 4, פתאום אני מקבל מסך כחול (WTF?!), אני עושה ריסט... מגיע ה ScanDisk... עובד... מסיים... המערכת נתקעת. שוב אני עושה ריסט עכשיו זה בקושי עובר את הבדיקה של ההרדיסקים. אני עושה שוב ריסט (בזמן הזה לא עלה לי לראש שיכול היה לקרות מה שקרה) וזה נשמע כאילו המחשב נדלק ועושה ריסטים כל שנייה.. מוזר ביותר. אני סוגר את המחשב, מחכה דקה, מנסה להדליק, לא עובד. אני פותח את המחשב והנה הריח של ברביקיו :-\ קיוויתי עוד שזה הספק אבל לא עזר להחליף אותו. הוולקנו שלי לא התנתק או משהו, הוא עומד יציב במקום. אני משער שמשהו קרה למאוורר ולכן המעבד נשרף. ביום ראשון אני הולך ל PCH להביא להם את המעבד והלוח בשביל לממש אחריות (יש לי עוד זמן מה...). זה יקח כמה ימים, בינתיים …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במקרה הזדמן לי להיות בבית עכשיו,אז הרגשתי צורך להתעדכן ולעדכן אותכם קצת בשיא השני שלי ב-3DMark. קודם כלעוד 4-5 חודשים ואני כבר מתוקן וכשיר לחזור לקהילה. (לדן,תודה רבה על הדאגה שלך כלפי ). ועכשיו למערכת החדשה שלי: Abit NF7-S Geil PC 3700 512MB*2 Athlon XP 2000(0.13) Logi's MX500 WD 200GB 8MB*2 M-Audio Audiophile 2496 Pioneer DVD 303S Enermax EG850AX-VH(650W) TR SLK700 מגיע לי אחרי שכל המערכת חוץ מהמעבד הלוח והכרטיס מסך בצעו התאבדות קבוצתית . בקרוב תגיע המערכת קירור מים ואז אני נכנס להילוך גבוה ;D. נ.ב עכשיו קלטתי את ה-GFFX מה ה-FUCK עם הכרטיס הזה? כזאת מהירות וכזה הפרש מזערי? אין כמו הבית ...
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה המצב אנשים! מי שיודע ומי שלא: אני מאוד אוהב לעשות מתיחות בזמני הפנוי :-) זה ממש מצחיק ואני חולם לעשות מזה קריירה! בכל מקרה החלטתי שמדי פעם אני אעלה כאן מתיחה כדי שתהנו ממנה כמו שכל מי ששלחתי לו את זה נהנה המתיחה היא על די ג'יי בהלוויות... אתם כבר תראו... את המתיחה תוכלו להוריד מכאן נ.ב (כמעט שכחתי) חייבים לתת קרדיט גדול לרמי הדתי!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
אני שואל את זה בשביל קרוב משפחה... הוא מעוניין להקים חנות מקוונות והוא ביקש מימני לברר לו. מישהו יודע מה בדיוק צריך? חוץ מאתר וSSL כמובן. כלומר מי מייבא מה? איך קושרים קשר אם ספק/יבואן? כל מי שיש לו מה להגיד, גם בלי קשר לשאלות מוזמן. נ.ב טיפים כללים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לא ידעתי באזיה פורם לשים את זה אז שמתי את זה פה אני עומד להזמין חלקים למחשב ואני לא מכיר את החנוית ברשת טוב אם החנות הזאת טובה ואמניה? simpletech או שהעדיף לי להזמין מפנדה ששמעת עלהים רעות
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר איזשהו מכשיר לבדיקה של קרינה ממיקרוגל אני הבנתי שקימת איזו מדבקה אבל אמרו לי שזה חחרטא משהו יודע אל משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה מחירו של הפלייסטישיין 2 בדיוטי פרי שבארצנו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו הזמין פעם ב Zenit ? אם כן אני רושם בהזמנה בעברית או באנגלית ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש עוד גרסה לקליפ המרגש ONE של METALLICA ?? שמעתי גם שדי קשה להסיגה אז אם למישהו יש או יודע מאיפה להוריד או לפחות על מה הקליפ אז בבקשה תיידעו אותי פה... תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הקלטתי כמה קטעים מהשידורים ממעבורת החלל קולומביה ערכתי ושמתי מוסיקה מתאימה . אתם מוזמנים לצפות: חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5 חלק 6 חלק 7 חלק 8 חלק 9 חלק 10 מצטער על אי הנוחות של ההורדה פשוט האתר לא נתן לי לעלות קבצים גדולים יותר סה"כ הסרט בסביבות 4.5 מגה. תהנו.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לינק לאתר שנותן לי לשים באתר קאונטר(counter) ...מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-