כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את …
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש לידיעת מנהלי האתר... השימוש באופציית ה"יידע"( מוחקת את ההודעה/ת'רד. (או לפחות מחקה לי פעמיים). מטי.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש מטי.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
ראיתי את הסרט "דרקון אדום" והייתי רוצה לדעת איך קוראים לפסקול שמאחורי הסרט איך אני מברר לא רק לגבי הסרט הזה אלה גם לגבי כל סרט שאראה בעתיד תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיול (יד שנייה)...(עוד מעט אני בן 16) לצערי הידע שלי בנושא די נמוך, לא ממש מתמצא בדגמים ובחברות שמייצרות אותם. קצת פרטים לא יזיקו. לפי דעתכם אפשר להשיג איזה מיול יד שנייה ב-20,000 ~ ? אם כן אז איזה ואיזה שנה תודה מראש.
-
- 116 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה קניתי BOSS MT-2 (METAL ZONE) אני מרוצה מאוד מאוד אפקט חייתי מרים את הבית לאוויר הבעיה הם הBOSS האלה שהם יקרים שבא לי למות הDISTORTION המסכן הזה שחטו אותי 600 שקל טוב אבל שטויות אני מרוצה מאוד ובדיסטורשן לא באתי להתפשר אז השאלה שלי מי מכיר חברות נוספות של אפקטים טובים וזולים. אני רוצה לקנות עכשיו CHROUS או PHASER ושל BOSS יקרים כל-כך! יש את ליין 6, איבנז, מרשל, דאןלופ אבל הם שווים משהו?
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום H.WZONE יש לי בעייה שנגמרה לפני דקות אחדות בריב גדול עם אמא... יש לי חדר עמוס במחשבים, ואני בזמני הפנוי עובד כטכנאי ונוצר לי מצב שיש חלקים/ברגים/מברגים/כלים/מארזים/כרטיסים וכל שאר הדברים מפוזרים בחדר.. ואמא שלי חוטפת קריז (פולניה), והיא מאיימת לסגור לי ת'כבלים, ולקחת לי ת'מחשבים. :asthanos: מה לעשות??? גם עם אני מסדר את החדר והוא ניראה 10, אז אחרי 5 שעות הכל מתבלגן עוד פעם, יש לי מגירות אבל זה פשוט לא עובד!! למי שיש פתרונות, פליז תגידו!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש למישהו מושג איך קוראים לשיר ששומעים ברקע בדקה ה-24 בסרט 8 מייל, כשבי. ראביט והחברים שלו נוסעים במכונית ויורים עם פיינטבול על המשטרה ?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד 25 ש"ח לחודש בהתחייבות ל36 חודשים. עדיפות למוניטור עם תצוגה אחורית כחולה ו16פולי ומעלה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
As you know, I'm in south america right now.. In Argentina Bariloche to be exact. I wanted to infrom u there's a club here called nothing else but Pacha, with Israeli DJs and it is sponsored by a hostel called (of course) Shenkin Buenos Aires! I mean common, I didn't travel half way around the world to sit in a internet cafe, and hear someone shouting "achi ata chayav lavo liroet et ze", or for someone giving me a israeli club greeting. Or see a hebrew menu in the best ice cream in town! And of course always hear the word where is the best, where is the cheapest. And once u get into one of these places of course you're surrounded by hebrew all over around! Goddam, i…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
די, נמאס לי. כל יום מבחן, אין לי כסף או עבודה, לא רישיון, מי שהייתה אמורה להיות איתי בולנטיינס דיי אולי אוהבת מישהו אחר, חורף לעזאזל, אין חופש בקרוב, הכל אפור, שום דבר לא נראה כאילו הוא הולך להשתפר, 11 שנים מהחיים שלי לקחו לי בלי לשאול אותי בכלל, אבל אומרים לי - חכה, אתה רוצה להמשיך לחיות? רוצה אוכל? רוצה מים, בית, חשמל? תמשיך ללמוד! עוד לא גמרת להחזיר את החוב שלך לחברה על זה שנתנו לך להיות בכוכב הזה. ואחרי זה לך להרוג אוייבים שרוצים להשמיד אותך כי אתה חי פה (בלי רצון בכלל), 3 שנים למען הארץ שאתה כל כך רוצה לעזוב. גמרת או חי או מת - בכל מקרה, רבע חיים הלכו על "לחנך אותך" כמו שהחברה רוצה. ואז אתה עולה על האוטו שקנית אחרי שנים של חיסכון, לוקח ת'חברה שלך ונוסע לטבריה לכמה ימ…
-
- 42 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.saunalahti.fi/seanjohn/opticalboat.jpg ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://lelombrik.free.fr/LoMBriK/Sublimimal/sayit.swf
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
היום בזמן ששיחקתי לתומי ב SimCity 4, פתאום אני מקבל מסך כחול (WTF?!), אני עושה ריסט... מגיע ה ScanDisk... עובד... מסיים... המערכת נתקעת. שוב אני עושה ריסט עכשיו זה בקושי עובר את הבדיקה של ההרדיסקים. אני עושה שוב ריסט (בזמן הזה לא עלה לי לראש שיכול היה לקרות מה שקרה) וזה נשמע כאילו המחשב נדלק ועושה ריסטים כל שנייה.. מוזר ביותר. אני סוגר את המחשב, מחכה דקה, מנסה להדליק, לא עובד. אני פותח את המחשב והנה הריח של ברביקיו :-\ קיוויתי עוד שזה הספק אבל לא עזר להחליף אותו. הוולקנו שלי לא התנתק או משהו, הוא עומד יציב במקום. אני משער שמשהו קרה למאוורר ולכן המעבד נשרף. ביום ראשון אני הולך ל PCH להביא להם את המעבד והלוח בשביל לממש אחריות (יש לי עוד זמן מה...). זה יקח כמה ימים, בינתיים …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
X192075 - מעוניין לעבור לפנטיום, 4 בזול? למכירה לוח פנטיום 4 עם מעבד AMD 1.4 הלוח כולל כרטיס מסך + 32 כרטיס קול + 128 כרטיס רשת 10/100 המחיר כולל התקנה בבית הלקוח. אחריות שנה מחיר: 800 ש"ח ------------------------------------------------ הנה לינק: http://www.2sale.co.il/fastresults.asp?Board=1&CatID=2&minID=7 אז למה אנחנו עוברים פה? לAMD או INTEL
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היפנים המשוגעים האלה המציאו שיטה שאפשר לראות דרך גופים שונים.... בקיצור סתכלו את הווידאו :Enter
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-