עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פשוט חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by falukky,

אחריות נגמרה לאחר שנה. חדש נמכר בערך ב-2,600-2,700 ש"ח

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by MOFRA,

אז ככה החלתתי לבנות חדר האמבטיה אבל יש לי 2 בעיות אני לא יודע איך לבנות רצפה ותקרה שיעמדו בלחות אז אם יש למשהוא מדיך או שהוא מכיר אתר שיכול לעזור לי שיכתוב אותו פה נו תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by shtrodel,

http://www.filecabi.net/host/file/1120744037/wmv

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by INFERNO,

שאני אוכל להעלות תמונות וכמובן שתיהיה אינטגרציה עם DreamWeaver ו Front Page .. כל אתר שמציע יותר מ50 מגה יתקבל בברכה . תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת? תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by galCool,

שלום רציתי לקבל רשימה של חניות שנמצאות במרכז ובירושלים.. תודה!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. חברים אני מחפש שרת איכסון לאתר שלי שתומך ב SQL ושאפשר דרכו לקבל דומיין עם CO.IL דן

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  9. Started by Dman86,

שלום רב, אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך הטלויזיה שלי מחבר למחשב מקלדת USB ועכבר USB מחבר לחשמל שלא יהיה מוגבל בזמן אז בעצם (אם המחשב חזק מספיק) יש לי Playstation, לא? השאלה היחידה שלי היא - איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה - איזה כבל? בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  10. 1.האם לסוני-אריקסון ישנם כרגע פלאפונים עם כניסה 2.5-3.5 מ"מ לאוזניות שנמצאים במלאי של החברות הסלולריות? 2.איך המגברים בפלאפונים הללו לעומת נגן MP3 איכותי? בל נשכח שאני מדבר על סדרת ה W של סוני( יעודיים למוסיקה) תודה.

11. Started by niv251,

התלבטתי אם לשים את זה ברשתות ואינטרנט או בכללי-אם זה לא במקום הנכון תעבירו. אז כמו בכותרת באיזה מאיץ הורדות אתם משתמשים? והאם זה באמת מאיץ משהו או סתם מכביד על המחשב?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by totah,

אני צריך עזרה, האתר שאני בונה כבר מוכן, נבנה עם פרונטפייג' עכשיו אני מתקשה עם Geocities. הקבצים כבר הועלו לשרת, התמונות, הדפים וכו'. השאלה איך אני הופך אותם לאתר אינטרנט?. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה בבקשה עם אתם יכולים להביא לי אתר שאומר פרטים ומחירים של מכוניות אבל לא המוטוכר כי אני צריך מחירים של מכוניות שלא משווקות בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by siin,

מישהו יודע מה קרה לאתר של חנות המחשבים למיר? http://www.lamir.co.il/home.htm#

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

אני מחפש את השומר מסך הזה שהאייקונים נלחמים.... מישהו יודע??? נ.ב אם למישהו יש משהו אחר גם פצצה אז שיביא....

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  16. אני צריך אתר שיש בוא יעוץ של עורך דין בחינם

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אתם מכירים אתרים כאלה?? בבקשה צריך עזרה...

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  18. צריך דחוף דחוף השוואה או מידע או כל דבר (עדיף בעברית או מתורגם) על מאפייני התקופה שלפני ואחרי בניית החומה הסינית (כשאני אומר מאפיינים אני מתכוון לשלטון, דת, צבא, מלחמות וכו')

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by ratzabi,

מישהו מכיר אותה? זה האתר שלהם: www.zenit.co.il אני רוצה לקנות משם מחשב. כדאי לי לא? בבקשה רק מי שמכיר אותם שיענה.............תודה!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by VBMaster,

שלום לכולם יש לי מינידיסק MZ-R70 של SONY. בזמן שסידרתי את החדר היום מצאתי אותו מעלה אבק ונזכרתי שלפני שנתיים בערך נשבר לו המסך.. יש דרך לתקן אותו? יש לי ידע גדול באלקטרוניקה אז תיקון עצמי בהחלט בא בחשבון אבל הכל תלוי במחיר. אני יודע שזו גם בעייה נפוצה יחסית, אז אשמח אם מישהו מהפורום קרה לו אותו דבר גם אם זה בדגם אחר ומה הוא עשה עם זה. נדב

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  21. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by iakovl,

מי היבואן של sunbeam?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by 1SIGAL,

היי לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי. צג דיגיטלי מכונת הכביסה באוקנכט השתבש. אפשר אמנם לבחור תוכנית (נעשה לא באמצעות הצג), אבל אין לי יכולת שליטה על טמפרטורה למשל, כי הצג לא מציג לי את הטמפרטורה או נתונים אחרים של התוכנית. זה לא מפריע לתיפקוד תקין של המכונה. ניתקתי אותה מהחשמל ושוב חיברתי וזה לא עזר. בבקשה אם למישהו יש איזה רעיון? תודה סיגל

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by wons,

אתם מארגנים לפעמים מפגשי פורומים? יש מצב שיש אחד החופש?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  25. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3C1917C1237E022D

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים