כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
או אם אפשר לקנות מראש כמות של עיתונים נגיד של שלוש חודשים קדימה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
או אולי רק מדעי המחשב ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה בבקשה עם אתם יכולים להביא לי אתר שאומר פרטים ומחירים של מכוניות אבל לא המוטוכר כי אני צריך מחירים של מכוניות שלא משווקות בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
http://forum.galeyisrael.com/forum/viewtopic.php?p=8660%238660 איפה בוקי שלי, איפה?! :'(
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שאני אוכל להעלות תמונות וכמובן שתיהיה אינטגרציה עם DreamWeaver ו Front Page .. כל אתר שמציע יותר מ50 מגה יתקבל בברכה . תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מפרסם את האתר הזה אפילו שאני לא מרוויח עליו גרוש פשוט שיהיה לכם נוח למי שצריך להעלאות איזה תמונה או משהו קטן ואין לו איך www.nerya.hostiz.com תהנו
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן מצאתי פלאפון סמסונג 410 החדש הזה קיצר לאחר זמן מה שהישתמשתי בו רציתי להחליף את הסים עם חבר ופתאום כשסמנו את שלו אז נהיה שירות חלקי כל הזמן וגם שהחזרנו את שלי כתוב שרות חלקי אני לא יודע מה לעשות זה כלכך מעצבן מה זה יכול להיות מה אפשר לעשות חוץ מללכת לחברה סלקום תודה חבר'ה על זמנכם
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה, האתר שאני בונה כבר מוכן, נבנה עם פרונטפייג' עכשיו אני מתקשה עם Geocities. הקבצים כבר הועלו לשרת, התמונות, הדפים וכו'. השאלה איך אני הופך אותם לאתר אינטרנט?. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
עוד מישהו רואה או שאני היחיד? לדעתי סדרה מוצלחת ומצחיקה ביותר. ראיתי את שלושת העונות הראשונות ועונות 4-5 לא מסודרות אצלי, יש לי איזה 3 פרקים לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בערוץ 22 יש פרסומת של קסטרו ואני רוצה לדעת מה השם של השיר שמתנגן שם... משהו משנות ה80 אבל מה הוא ??? תודה =)
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . כתבתי תסריט אני רוצה לדעת לאן לפנות אם משהוא מכיר למי פונים בהקשר לזכויות יוצרים אודה לו מאוד . תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
למשל כאלה ציורים שאפשר לעשות בפלא כמו =] וכאלה דברים, פעם ידעתי גם לעשות לב מכירים אתרים עם כאלה דברים?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי מה המצב אני רוצה ללכת למפגש אבל אני לא אלך לבד ואני רוצה ללכת עם מישהו , ורציתי לדעת עם מישהו מהקריות או אזור חיפה הולך למפגש אני מקרית מוצקין
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני צריך משדר שישדר סרטים\מוזיקה מהמחשב לטלווזיה. חשוב שהמשדר יהיה אקטיבי במרחק של כ- 15 מטר ושישדר באיכות טובה... צריך כרטיס מסך AiW בשביל זה ? אם אין לי AiW אני אוכל להקליט דרך זה ? זה נכנס דרך USB ? והכי חשוב , איפה משיגים אחד כזה וכמה זה עולה... אני תריך שרק יענה על הדרישות , לא מעבר ורצוי שיהיה כמה שיותר זול ! תודה רבה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
שמעתי השבוע בגלי צהל פירסומת של חידון תנכי ביום שני הבא בעצמאות בלה בלה בלה... עכשיו ברקע יש מן מנגינת שריקה ושומעים כירכרה כזו ברקע עם המנגינה ואני יודע שיש תכנית בגלי צהל אני לא יודע איך קוראים לה אבל אחת התוכניות שם זאת מנגינת הפתיחה שלה ניראה לי תוכנית היסטוריה אבל לא בטוח אקיצור למי שיודע מה שם המנגינה מכיר את המנגינה יודעת את שם התוכנית או כל רמז אחר ויכול לעזור לי להגיע לשם של המנגינה המון המון תודות לו....
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
טוב שמעו אני צריך שם של דגם... דרשיות עיקריות: זיכרון Flash גדול (מאוד) שיהיה קטן יחסית... אם למישהו יש עצותת אנא.. אבא שלי נושא למזרח הרחוק (הונג קונג) אז אני רוצה להביא דגם מסוים שיקנה לי...
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
robert gitelman- club99 18.5.2007 robert gitelman- club99 18.5.2007 tracklist: 01. ultra djs- me and u (ernesto vs. bastin remix) 02. menno de jong pres. myth- sjamaan 03. filo & peri feat. eric lumiere- anthem (nic chagall remix) 04. ricky fobis- nobody (dj res a.k.a. i gor s) 05. front- cosmic spring (aurora mix) 06. alex moprh & rank1- life less ordinary 07. lost withness vs. sassot- whatever (aly & fila remix) 08. k & a- always fool (club mix) 09. cellec- love of my life (kamil polner & sender rework) 10. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 18.5.2007: http://www.sendspace.com/file/z9zfnd …
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן טכנאי ו/או מעבדת מחשבים באיזור המרכז שמתעסקים ומבינים במערכי רייד (תיקונים ותפעול תקלות) קינפוג של בקרי רייד, ניצול ביצועים מקסימלי וכו' מישהו מכיר משהו אמין וטוב?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ניתוח הדיסקוגרפיה של Geogaddi, אלבומם האחרון של BoC. http://www.speakeasy.org/~adbrown/boc.html פשוט מדהים.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני מתמיין לעתודה בכימיה לא למדתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון והאפשרויות שלי הם ככה: לעשות קורס הכנה בקיץ ברמה של 4 יחידות או קורס הכנה בקיץ ברמה של 5 יחידות הבנתי שבאוניברסיטה עצמה עוברים על החומר במרוכז במשך שבועיים וסוגרים פינות...אז האוניברסיטה ממליצה לקחת את הקורס של "רמות" בקיץ.. מה דעתכם? מה כדאי לקחת? 4 או 5? אני פונה לכל מי שבעתודה או באוניברסיטה במקצועות מדעיים כמו כימיה ביולוגיה ורפואה, שם צריך את זה כבסיס ו\או לא למד פיזיקה בתיכון... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שרות מהפכני וחדשני - מייל חד פעמי! שרות דוא"ל המשחרר אותך מהודעות הספאם והוירוסים לתמיד, מתאים במיוחד להרשמות לפורומים ולאתרים. פיתרון מושלם לאנשים שאוהבים פרטיות, ובכך שומרים על תיבת הדואר שלהם נקייה לחלוטין. www.***.com השרות ניתן חינם מומלץ בחום לכל הגולשים ברשת השרות ניתן חינם אין צורך להוריד שום תוכנה הוא אינו תופס מקום במחשב וללא צורך בהתקנה פשוט להכנס ולשמור במעודפים שלך
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-