עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

http://members.lycos.co.uk/ewingum/metalistim.mp3 אני נקרעתי ;D אולי זה ישן לא יודע, אבל קיבלתי היום מחבר באייסיקיו

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. השיר הזה היה גם בסרט עידן הקרח...

• 3 תגובות
    • 16k צפיות
  3. Started by nforce,

אהבתי את הרעיון של הטמפלטים באתר... יפה מאוד ! אני משתמש ב- Black Eye ! פ33תי ביותר! במה אתם משתמשים ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by OR007,

אני רציני, לא שאני מתכוון לנסות אבל מעניין אותי איך עושים את זה ! למישהו יש מידע או ידע בנושא ?

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. Started by R0ck,

קראו כאן. בבקשה, חבר'ס, בלי ספאם מיותר, שהת'ראד הזה גם לא יינעל. תודה.

• 131 תגובות
    • 8.3k צפיות
  6. Started by x-dude,

מישהו יודע?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ערב טוב לכוללללללם. אני מחפש תרגום לשר הטבעות הראשון (fellowship of the ring) אבל לא מדובר בגירסה המקורית אלא בגירסה מיוחדת שנערכה מחדש וכוללת קטעים שלא הופיעו בקולנוע, אנא למי שיש את התרגום (עדיפות לעברית אבל גם אנגלית יהיה בסדר) שיפנה אותי ללינק או שישלח לי הודעה פרטית. מדובר בשני קבצים של 696 מגה כל אחד וזה נקרה THE LORD OF THE RINGS- THE FELLOWSHIP OF THE RING EXTENDED CUT תודה מראש, עקרב. עריכה: רק לתשומת ליבכם- שלא תחשבו להסיט את הדיון לכיוון ווארז או משהו כזה. אין לינקים להורדת הסרט עצמו או משהו כזה, רק כתוביות נטו.

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by amir.o,

כמו הכותרת ,אני מדבר על תדרי fm ,יש לי אנטנה שיוצאת מהמערכת- האנטנה היא בעצם חוט שאחר כך מתפצל לשניים. יש איזו דרך לשפר את הקליטה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 11.6k צפיות
  9. Started by Culandur,

קרדיט ל Strider מפורום טולקין באורט

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by Culandur,

קרדיט לזארן מפורום טולקין באורט

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. פשוט קורע :lol: *תודה לאיגור.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nforce,

אני מסתובב לי בפורומים שם פתאום אני רואה איזה אחד שואל, יש לי AXP1800 וספק 125W (!) ומאז שהוספתי Radeon 9500 Pro המחשב לא נדלק , למה ? http://www.xbitlabs.com/community/?board=f08;action=display;num=1045589159 ROFTL ! מסתבר שהמצב בארץ לא כל כך רע ...

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  13. קיימת אפשרות כזאת ? לא הצלחתי לברר את זה לבד. תודה לכם

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אז ככה פעם מישהוא פירסם את הפורום שלו שעוסק בתוכנות כמו 3dsmax ו maya ו lightwave ועוד... ואני לא זוחר את הכתובת משהוא כמו gold man land אבל אני לא מצליח להיכנס, מי שפירסם פה את האתר הוא משתמש קבוע פה רק אני לא זוחר את שמו וגם בחיפוש לא מצאתי כלום, בבקשה ת לי את הלינק לאתר שלך שוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. תשתכנעו

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by benor,

תגידו, מישהו ממכם אוכל פטריות? יש להם טעם כזה Best או שרק אני אוכל פה?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ScreameR,

http://www.somethingawful.com/inserts/articlepics/photoshop/games2/LambChowder_sims.jpg

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש 2 סוגים של אתרי איחסון לדברים הבאים: 1. למועדפים: כלומר אתר שיאחסן לי את המועדפים שלי ואני אוכל לגשת אליהם מכל מקום. אני יודע על האפשרות לעשות Export למועדפים אבל זה עושה קובץ htm ענק ואם יש אתר שיעשה לי הכל מסודר עם קישורים אז זה יהיה יותר טוב בשבילי ויותר יעיל ונוח. 2. לאתר אישי: בניתי דף כזה שבו יש כל מיני טקסטים שלי וסיסמאות וכאלה (הכל מוצפן לא לדאוג ) ורציתי לאחסן אותו איפשהו ושיהיה לי נוח בעתיד לערוך את הטקסטים. ניסיתי את נענע ולא ממש אהבתי, כי לא ניתן להעביר קבצים מתיקייה לתיקייה וצריך להעלות אותם שוב, ויש לי אינטרנט איטי אז... חשבתי לכיוון של שרת איחסון עם FTP שנותן בסביבות ה-10-15 מגה... הייתי שמח לקבל ממכם המלצות בנוגע לשרתי איחסון שאני …

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by rosesr,

ושיהיה כתוב איזה מקשים ללחוץ במלחין צלילים תודה מור רוזס ;D

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

בחופש הגדול אני עובר דירה לבית חדש, והחלטתי שהפעם אני אתערב באיך שהחדר שלי יסודר (לא כמו עכשיו עם ספרי המיץ פטל במדפים והפינה המצ'וקמקת של המחשב). עכשיו אני צריך עצות בקשר לרהיטים, חשבתי בעיקרון על שולחן גדול שיהיה בו מקום גם לשים את המחשב וגם לעשות HW (לא.... לא חומרה) מדפים מעל. הדברים שיהיו בחדר: מחשב, מסך 19 (שמשמש גם כטלוויזיה), מערכת סטאריו + 2 רמקולים גדולים, ממיר דיגיטלי, סורק ומדפסת. אני מחפש גם סידור שיהיה אפשר להסתכל על המחשב באור יום אבל לא להיות מסונוור, הרעיון היחידי שעלה לי לראש זה לשים את המחשב בקיר של החלון, אבל אם יש לכם רעיונות טובים בקשר לז ובכללי איך לארגן שם לפי נסיון אישי או תכנונים עתידיים... תוספת: תכנון החדר לאדריכלים שבינכם

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by merlin77,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. אחרי שננעלתי על המפרט הסופי ראיתי שהוא יוצא לי בסביבות ה 8500 ש"ח בחנות די זולה בארץ. הרצתי את אותו מפרט בדיוק בחנות און-ליין אמריקאית וראיתי שקיבלתי מחיר ~2500 ש"ח יותר זול... האם כדי לקנות בחו"ל דרך האינטרנט? מה דעתכם? יתרונות / חסרונות?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  22. בית הספר שלי הולך לפתוח תחנת רדיו וחבר שלי שעושה שם תוכנית ביקש ממני לחבר לה פתיח שיבוסס על הפתיח מהתוכנית שערים ללא הפסקה ששודרה ברדיו לפני שנה. אני מחפש את השיר הזה, אז אם מישהו יודע איך קוראים לו או שיש לו אותו אז בבקשה... קטע קטן שיעזור לכם לזהות על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by MishaK,

היה יום שבת, אבל השרת נפל. ידה ידה ידה מזל טוף

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הורדתי תרגום לסרט אבל הוא לא מסונכרן עם הסרט, ולא הצלחתי לסנכרן אותו. יש לי את הסרט הגרסה של 2 דיסקים - הראשון 715 MB והשני 703 MB.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. שלום! אני חן ואני בימים אלו מתכנן ומתכנת יישום מנהלתי למלאי, (בגרות 5 יח"ל, VB) ורציתי לשאול אם מישהו אולי יודע / מכיר אתרים טובים בהם אפשר למצוא רקעים וטקסטורות לטפסים, לחצנים וכדומה... אשמח לקבל גם כל עצה נוספת בעניין. תודה, חן!

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים