כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,549 דיונים בפורום זה
-
השנה אני לומד 3 מקצועות בחירה (כיתה י') המקצועות הם רובוטיקה+מחשבים+כימיה (הבי"ס הכריח 3). שנה הבאה אני צריך להגביר מקצוע אחד או 2. (לצערי רובוטיקה אי אפשר להגביר לבד וחייבים עם עוד משהו) אז ההתלבטות היא בעצם בין כימיה+רובוטיקה לבין מחשבים+רובוטיקה. לפני שתגידו לי ללכת לפי מה שאני יותר טוב את האפשרות הזאת אני אצטרך לשלול...כי 2 הקצועות קלים לי ! מאוד ! הבעיה אצלי היא שאני יכול להגדיר לכמה מורים מחדש את המושג עצלנות !, זו הסיבה העיקרית שבתנ"ך היסטוריה וכל החרא האלו יש לי 60-80....(המקצועות שבהם אני טוב זה המקצועות שאני לא צריך להשקיע בהם...מת',מחשבים,כימיה,רובוטיקה,אנגלית). בקיצור מישהו יודע איך הולכת להראות פסקל בכיתה יא' ? (למרות שעכשיו יש לי 100...אני עדיין משתעמם) יאלל…
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ולא מצאתי תמונה של איגלו (בית מקרח בו חיים האסקימוסים). אל תחשבו שהתחרפנתי ;D, פשוט אני צריך את זה לעבודה שאני מגיש מחר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני נוסע לניו-יורק לפני כמה ימים ואולי מישהו יכול להביא לי אתר של חנות אבל שלא תעשה רק משלוחים כי אני רוצה לבוא לקחת את המוצר מהסניף. אני מדבר על כל מיני דברים למודינג כמו כבלים מעוגלים, קתודות, וכו'. תודה!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
http://www.111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.com/ יש אתר כזה באמת!
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה מושגים , ואני אשמח אם תגידו/תפרשו לי אותם: * אוסמוזה * משתנה תלוי/בלתי תלוי * לחץ תורגור בתודה מראש, יאיר :hi:
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
מישהו ניסה לחבר פעם שני עכברים למחשב בשתי יציאות שונות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אם אתם זוכרים לפני כמה חודשים פרסם המוסד מודעה שהתחילה במשהו כמו "המוסד נפתח, לא לרבים, אולי לך". למישהו יש לינק למודעה או תמליל שלה? תודה, עדי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיר ממש חביב ולאלה שמתקשים עם המילים הנה הליריקס No milk today, my love has gone away The bottle stands forlorn, a symbol of the dawn No milk today, it seems a common sight But people passing by don't know the reason why How could they know just what this message means The end of my hopes, the end of all my dreams How could they know the palace there had been Behind the door where my love reigned as queen No milk today, it wasn't always so The company was gay, we'd turn night into day But all that's left is a place dark and lonely A terraced house in a mean street back of town Becomes a shrine when I think of you only Just two up two down No milk today, it wasn't always s…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בנושאי מחשבים וכל מה שקשור לחידושים וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אמרו לנו בתיכון שבסוף השנה יש פרוייקט מסכם שצריך להכתב בשפת JAVA או ב- C++. מישהו יכול להגיד לי בערך - אם היה לו כזה - מה עושים בזה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
-
-
אני באמצע הטירונות, ואני חייב להוציא גימלים ליומיים הקרובים. אני מתכנן לנסוע עוד מעט לקצין העיר ...אבל מה כדאי להגיד לרופא כדי לקבל גימלים על בטוח? בבקשה תעזרו לי , זה דחוף !
-
אני לא יכול לחכות, יש לי איזה 120 שירים שלהם על המחשב... (5 אלבומים אחרונים)
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איזה כיף עכשיו אני רוצה לשמוע את כל האוהדים המתלהבים של מכבי ת"א שעוד חושבים על אליפות וכל מיני שטויות כאלה. עכשיו יש לי בקשה קטנה למכבי: תבואו לדרבי ותנצחו את הפועל ותעשו לנו חצי עבודה!!! באמת תודה רבה לכם על שבוע אתם חוטפים בראש מקבוצה אחרת הפעם מבני יהודה איזה כיף זה שמכבי ת"א מפסידה באמת יום של חג!@!!!!! תאכלו ת'לב חהחהחהחה!!!!!!! :lol: ;D {אה.. ובהצלחה ביום שבת בדרבי....} בייי.!!!
-
רציתי לשאול אם אני יכול לפרסם פה את הפורום שלי?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מה המצב יצורים? אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal). כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות. להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:) נ.ב. השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-* תודה מראש יצורים
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
פשוט קורע :lol: *תודה לאיגור.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה את אמא ! שם בלב , כמו בים . סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו ? מי ידע ? הסוד שבלב ! הלאה אל המרחק ! אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה ! אל המקום בו אמא מחכה ! הדרך הר וים , הלב מושך לשם ! רוצה לעוף לאמא למרחק ! :errr: מעביר בי צמרמורת ... שיר עצוב .. אולי תרשמו עוד שירים ?